no ja tez sobie to calkiem niedawno uswiadomilam ze duzo czasu poswiecam komp. za duzo a pozatym szlak mnie trafia jak co chwile sie dowiaduje ze cos jest platne :( wlasnie niedawno sie dowiedzialam ze ekartki 100lat sa platne !? od jakiegos czasu z nich korzystalam a tu taki cios : hmm szkoda gadac :( boziu ale mam dzis dziennnnnnnnnnnnnnnn
Amazonko tymnie coraz bardziej zaskakujesz - a myślałam, że takie ideały (bez urazy) potrafiące wytrwać przy swoim w dzisiejszym świecie nie istnieją... ... ale popieram obstawanie przy swoim
a powiedzcie, czy wam też jakoś ten róz na 28dni nie pasi? nie żebym miała fochy ale tak tam jakoś różowo...
Mnie wszystko działa na starym haśle. Jeśli u Ciebie nie działa to musisz zresetować hasło, poczekać na maila i dopiero się zalogować. Do 1 listopada wersja jest bezpłatna, potem będzie tylko płatna...
Damazy a te ikonki przytulania ? Stare były czytelniejsze jak na ciemno to wieczorem, jasno to rano i wszystko grało a teraz to mało czytelne trzeba się uczyć od nowa.
następnie wpisz swój adres poczty e-mail i wykonaj operację którą każe ci wówczas wykonać program następnie zajrzyj na skrzynkę własną bo na pewno dostaniesz wiadomość w której będzie napisane co zrobić dalej
macie rację ten róż jest okropny! szału można dostać, cieszko sie połapać o co chodzi i nie wiem jak te linie zlikwidować (czerwone) w poprzedniej wersji była opcja analiza czy coś a teraz nie mogę tego znaleść buuu kurcze jak ja nie lubię zmian!
Witam was wieczorowo :D Nowa przepraszam moze ja cos zle odczytalam nie mialam zamiaru Cie urazic A teraz ide strugac ziemniaki malzowi bo jzu dzwonil wiec musze sie pospieszyc Bede pozniej
Magg czuję się nieźle tylko dzisiaj troszkę pobolewa mnie podbrzysze - aż cała pachwina! ale mam nadzieje że jak troszkę poleżę i odpocznę to będzie dobrze! Dzięki za pamięć!