Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 25th 2012
     permalink
    Aslonko, no to ma ten Twój pęcherzyk jeszcze trochę czasu na wzrost. Nie nerwuj się kochana. Na pewno będzie wszystko ok.

Treść doklejona: 25.10.12 21:47
    KatMuc. No to tzrmam mocno kciuki:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Słońca moje wszystkie, ale naprodukowałyście, szybciutko przeczytałam i trzymam mocno kciuki:)
    Asiunia, Katku - u Was jutro musi być widać wiosenkę:) Jestem przekonana, że coś jest na rzeczy:)
    Niestety, lecę już bo ledwie siedzę na krześle, taka jestem dzisiaj chora, że szok:(
    Sucharku, Dżasti, Tejshunia, Asloneczko,Emsiku, ściskam Was mocno i do juterka:(
    Jeśli którąś z Was pominęłam, przepraszam ale tym bardziej mocno całuję:)
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    nie będę dziękować, żeby nie zapeszać.....:smile:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    aaa, zapomniałam napisać, że dzwoniłam do mojego gina co mogę brać na przeziębienie ( niestety kuźwa prawie nic nie mogę) i poprosił mnie abym przyjechala do niego w niedzielę. Hura, to już za 3 dni:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Migotyncio kochana, zdrowiej nam. Dobrze, że lekarz Cię przyjmie. Na przezienie to herbata i kołdra puchowa i duuuuużo spania. Buziaczki!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    no właśnie to jest to ,że nic nie można brać, trzeba się męczyć,
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ale z jakiego powodu:cool: Dla dzidziusia można wszystko!!!! Kobitki lecę oporządzić mój zwierzyniec i spać. Dobranoc kochae. Czekam na wieści od Was jutro. Mam nadzieję, że jutro Nam się jakaś ciąża objawi :))))))
    -- ,
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Migotka duzo zdrowia zycze :bigsmile:
    ja juz tez znikam dobranoc :jumping:
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 26th 2012
     permalink
    Jestem dziś pierwsza!!!!!!!!! Witam Was w ten piękny, sloneczny dzień:bigsmile: Oj chyba mi cos się pomyliło. W brzydki deszczowo śnieżny brrrrrrrrr. Ale to poprzednie lepiej brzmi:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Hej Dziewuszki, ja tez się melduję:)
    Dzisiaj chyba ciut lepiej z moim zdrowiem, przynajmniej kaszel mam delikatnie wykrztuśny, no i gardlo tak nie boli:) Mój małżonek natarł mnie wczoraj vickiem, oklepał ( bez sińcow i widocznych znaków :tooth:, poza tym herbatki jak mówiłyście z cytrynką i soczkiem, czosnek i troszkę pomogło. Musiałam niestety wziąć Apap na ból głowy, bo nie byłam wstanie okiem zamrugać, taki miałam ból:(
    Jeju, a gdzie nasze Katki I Asiunki, które miały testowac? Dajcie znać, bo jajo zniosę:)
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    witam dziewczynki!! 30 dc a okresu nadal nie ma, zatestowałam i negatyw. pozostaje czekać. na krew bym poszła dziś, ale akurat nie mam z rana z kim małego dziś zostawic:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    I ja witam!
    Lecę na pobranie krwi, a potem mam plany sprzątająco-kuchenne... tylko czy w taką pogodę starczy mi zapału? :-) wielka buzia dziewczynki
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam kochane :)
    dziewczyny no to czekamy na wynik bety razem z wami :) informować nas szybko :P
    migotynko, no to dobrze że ze zdrówkiem lepiej :kissing: no i że wizyta u gina się przyspieszyła ,.... z wieczności stało się już tylko długo :P :winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Migotynko, podobo są takie miejsca na "oklepanie' że nie widać później :bigsmile:
    Tejsha - czas to straszna rzecz w zależnośco od potrzeby albo ucieka, alebo się dłuży jak flaki z olejem.
    KatMuc - no to chyba teraz po prostu poczekaj, chyba, że będziesz codzień testować.
    Anka - a jakie badanie dziś będziesz robić?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    dżasti dziś estradiol i FSH, wyniki w poniedziałek a we wtorek na monitoring

a teraz lecę myć okna i robić leniwe, a jak mi starczy zapału to i sałatkę ryżową - buziaki!
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Leniwe, hmmmmmm. Raz w życiu robiłam i mogłam nimi zabić:tooth: A twarodu jakoś w ogóle tam czuć nie było. I zaprzestałam produkcji domowej.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Hej moje laseczki,ja też już pobadaniach w poniedziałek wyniki,teraz piję kawkę i się relaksuję,ja chyba odpocznę w ten weekend,dzieci nie ma więc mam labę
    mam jebniete.......o kolesia na osiedlu co od 4 dni kosi trawe,jakiś chory zamiast zamiatać liście ten idiota kosi trawę co za psychol,nie daj Boże żeby jutro kosił,bo zejdę do niego a wtedy będzie bardzo biedny:devil:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    To Ty ostra sztuka jesteś:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Jestem to fakt wiele osób za to mnie nie lubi,nie parzę czy ktoś jest starszy czy nie,jak mnie wkurzy to ma przesrane
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Suchareńku, nie chciałabym z Tobą zadrzeć:shocked:
    Ale mój mąż jest podobny. czasem to jak widze w towarzystwie, że coś sie święci, to juz go pod stołem w kostkę kopie, żeby tylko był cicho.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    ale dobrze,,, lepiej powiedzieć co się myśli czasem niż tłumić w sobie ciągle te złe emocje ...
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    O widzisz Sucharku, to mamy podobny charakter, bo ja tez za swój egocentryzm i bezpardonowość mam duże grono nielubiących mnie:) Ale brzydko mówiąc, wa..i mnie to :bigsmile: Mam tez wielu zwolenników mojego długiego jęzorka:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Naprawdę Migotynko? A ja (może przez te Muminki) sobie Ciebie jako taką spokojnią wyobrażałam.
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    generalnie, to jestem spokojna, ale chodzi o to, że zawsze mówię to, co mi ślina na język. No może już teraz z wiekiem spokorniałam, jednak czasem to mnie tak korci, żeby cos komuś prosto z mostu:) Ale mam dobre serduszko i duszyczkę, jęzor uszczypliwy ale złości we mnie niet:):bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Witam :bigsmile:
    Wybaczcie ze dopiero teraz piszę ale dzisiaj miałam urwanie głowy i nawet nie miałam kiedy napisać :(
    Co u Was ? za chwile postaram się nadrobić o czym dzisiaj pisałyście
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    no to padłam
    - umyłam okna - ufff
    - dżasti - zrobiłam leniwe, a mi dziś wręcz odwrotnie wyszły za miękkie, rozpadały się i właściwie sam twaróg czuć :-)
    - tejsha - przepis na sałatkę pod wykresem

mam jeszcze sporo pracy na weekend, bo się cały czas przeprowadzamy do nowego, większego, "przyszłościowego" mieszkanka, ale na dziś dość, leże tu z wami i czytam i żadna siła nie jest mnie w stanie zmusić do innej aktywności, no chyba, że pójdę sobie zrobić herbatkę
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Mówią że jestem wredną su...ą,ale mi z tym dobrze:bigsmile:
    czy któraś z was w końcu zajdzie niech się posypią te plusy no!!!!!
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sucharek , jak się posypią to z gratulacjami nie nadążymy :D

Treść doklejona: 26.10.12 18:29
    Anka80, dziękuję bardzo.... no to już wiem co jutro zrobię .... :) ale się napracowałaś , herbatka się należy jak najbardziej :wink:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A czy Asiunia przypadkiem nie miała dziś betu robić?

Sucharku, ja zachodzę co cykl, zachodzę zachodzę, tylko zajść nie mogę:bigsmile: Bo dochodzić do dochodzę, tylko nie zachodzę no:jumping: No dziś mnie głupawka wzięłą:cheer:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżastuś kiedyś się to zmieni .... zobaczysz,,, może nawet już niebawem?? co z tymi twoimi mdłościami?
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Jak leżę to nie mdli :) Ale już chyba wszystko z lodówki wyjadłam. A najbadziej mi smakował dżem śliwkowy taki kwaskawy mojej produkcji. Ale ja zawsze na tydzień przed @ mam tak, że jem ogórka i czekoladę na zmianę. I mnie koleżanki w pracy już od dawna o ciążę podejrzewają :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    no to ja dżasti mam identycznie ,,,, ser żółty, ogórek kiszony i czekolada .... :) zobaczymy za kilka dni ....

Treść doklejona: 26.10.12 20:02
    żegnam się już dzisiaj dziewczynki, idę dopaść męża i do łóżeczka , do jutra :kissing::kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    Witam dziewczynki....to czekanie mnie wykończy...:( a jak przyjdzie ta cholera @ ??jeju oby nie

Treść doklejona: 26.10.12 21:45
    Halo....nikogo nie ma??
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    ja jestem, Kasieńku:)
    Nie odzywałam się dzis specjalnie, bo cały czas źle się czuję:( Chyba sie nigdy nie wykuruję:(
    A robiłas dzisiaj betę?
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    Migotynko nie miałam z kim Synka zostawić,żeby przed pracą z rana polecieć :sad: ale jeśli do pon nie dostane @ to polece w pon raniutko, ale tak jakoś dziwnoe mnie brzuch boli tak w dole, tak troche inaczej niż w okres

Treść doklejona: 26.10.12 21:53
    ja mam obniżona macice , i powiem ci ze tak od tyg szyjka jet niżej a pochwa tak rozpulchniona i pobolewa mnie..

Treść doklejona: 26.10.12 21:54
    Kurcze Migotynko to nie dobrze,że Ty sie tak wciąż źle czujesz :sad: akiedy idziesz do lekarza??
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeOct 27th 2012
     permalink
    Hej dziewuszki, mam taki kaszel, że gdy się go słyszy można odnieść wrażenie, że mam gruźlicę:( Strasznie mnie dusi, nie mogłam w nocy spać, nos zapchany, buuu:(
    Już sie martwię, żeby to Dzidzi nie zaszkodziło:((((:cry:
    Dzisiaj ma przyjechać mój teśc i mnie osłuchać, bp naprawde marnie się czuję. Malo tego mój Bruno zaczyna kaszleć juz tak jak ja:angry:
    A co u Was kobitki, pewnie jeszcze spicie? Pewnie, spijcie ile się da w końcu mamy weekend:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgosa
     permalink
    Nie śpie kuż, szukam jakiegoś fajnego przepisy\u na sernik. Sernika mi się strasznie zachcialo, chyba dziś upiekę :)
    Migotynko, zdrowiej nam, dobrze, że lekarz cię zobaczy. Są takie syropki dla kobiet w ciąży, tylko zapomnialam jak się nazywają coś jak prenatal czy jakoś tak...
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Agosiu, jak serniczek to mam 2 fajowe przepisy na wielką pychotkę serową:)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam się kochane :) wyspałam się za wszystkie czasy .... pogoda dzisiaj okropna do spania właśnie.... migotynko biedactwo ,,,, że też cię to choróbsko wstrętne dopadło... mam nadzieję, że szybko przejdzie ...
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sucharek, szkoda nerwów,... na forum taka dyskusja?
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Tak wejdz i sobie zobacz
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    ooo proszę jaka "mocna" dyskusja ... a fakt, to co się dzieje w naszym państwie jest żałosne ,,, ten rząd to cyrk!

Treść doklejona: 27.10.12 13:10
    kobitki, halo ???? jest tutaj ktoś.,...
    --
    •  
      CommentAuthorem87
     permalink
    Ja jestem, ale tylko na chwileczkę :surprised:
    Jedziemy dziś z M. na smoczkowe (czy jakoś tak :tongue:)
    Mamy tonę balonów wypełnionych helem i będziemy świętować nowo narodzoną dzidzię znajomych :clap:

Jestem tak pozytywnie nastawiona na ten cykl, że uh! Musi się udać tym razem a co! :thumbup:

Miłego dnia dziewczęta!! :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Cześć dziewczynki!!!! Ja wpadłam na chwilę i spadam zaraz znów. Miłej sobotki:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti, no i nawzajem kochana :)
    em87 , no to udanej imprezki i ja za Twój cykl tez kciuki trzymam mocniutko :) a pozytywne myślenie to połowa sukcesu. pewnie, że się uda ! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    to i ja witam :-)
    to co zobaczyłam za oknem nie nastroiło mnie do wstania z łóżka - no żesz - śnieg pada - jeszcze nie chcę zimy!!!
    miałam plany na ten weekend a jedyne co mi się chce to zostać w pościeli...
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Anka80, rozumiem Cię w 100% .... nic tylko spać, spać ,,, ja właśnie rozpieszczam się kubkiem kawy z mlekiem ... brakuje tylko jakiejś ksiązki i kocyka :)
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    :cry::cry::cry::cry::cry::cry: przyszedl ten cholerny @, zaskoczył mnie z nienacka, nagle na zajęciach tak mnie brzuch bardzo zabolał, zostawilam klase i poszłam do lazienki bo az mi sie nie dobrze zrobiło, a tam chlusnęło ze mnie i az płakać mi sie chciało, i okres też dziwny, taki obfity i takie duze skrzepy, nie wiem co to jest
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Oj Kochana tak mi przykro strasznie ..... :( myślałam już że Wam sie udało... przykro mi,,, przytulam bardzo mocno :cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    kurcze ja też wierzyłam,,,nawet zaczęłam sie cieszyć bo zazwyczaj mam regularne cykle, a tu sie spóznił,nie wiem czy to po lekach, tylko ten okres mnie nie pokoi...taki dziwny
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.