Słońca moje wszystkie, ale naprodukowałyście, szybciutko przeczytałam i trzymam mocno kciuki:) Asiunia, Katku - u Was jutro musi być widać wiosenkę:) Jestem przekonana, że coś jest na rzeczy:) Niestety, lecę już bo ledwie siedzę na krześle, taka jestem dzisiaj chora, że szok:( Sucharku, Dżasti, Tejshunia, Asloneczko,Emsiku, ściskam Was mocno i do juterka:( Jeśli którąś z Was pominęłam, przepraszam ale tym bardziej mocno całuję:)
aaa, zapomniałam napisać, że dzwoniłam do mojego gina co mogę brać na przeziębienie ( niestety kuźwa prawie nic nie mogę) i poprosił mnie abym przyjechala do niego w niedzielę. Hura, to już za 3 dni:)
Ale z jakiego powodu Dla dzidziusia można wszystko!!!! Kobitki lecę oporządzić mój zwierzyniec i spać. Dobranoc kochae. Czekam na wieści od Was jutro. Mam nadzieję, że jutro Nam się jakaś ciąża objawi :))))))
Jestem dziś pierwsza!!!!!!!!! Witam Was w ten piękny, sloneczny dzień Oj chyba mi cos się pomyliło. W brzydki deszczowo śnieżny brrrrrrrrr. Ale to poprzednie lepiej brzmi
Hej Dziewuszki, ja tez się melduję:) Dzisiaj chyba ciut lepiej z moim zdrowiem, przynajmniej kaszel mam delikatnie wykrztuśny, no i gardlo tak nie boli:) Mój małżonek natarł mnie wczoraj vickiem, oklepał ( bez sińcow i widocznych znaków , poza tym herbatki jak mówiłyście z cytrynką i soczkiem, czosnek i troszkę pomogło. Musiałam niestety wziąć Apap na ból głowy, bo nie byłam wstanie okiem zamrugać, taki miałam ból:( Jeju, a gdzie nasze Katki I Asiunki, które miały testowac? Dajcie znać, bo jajo zniosę:)
witam dziewczynki!! 30 dc a okresu nadal nie ma, zatestowałam i negatyw. pozostaje czekać. na krew bym poszła dziś, ale akurat nie mam z rana z kim małego dziś zostawic
witam kochane :) dziewczyny no to czekamy na wynik bety razem z wami :) informować nas szybko :P migotynko, no to dobrze że ze zdrówkiem lepiej no i że wizyta u gina się przyspieszyła ,.... z wieczności stało się już tylko długo :P
Migotynko, podobo są takie miejsca na "oklepanie' że nie widać później Tejsha - czas to straszna rzecz w zależnośco od potrzeby albo ucieka, alebo się dłuży jak flaki z olejem. KatMuc - no to chyba teraz po prostu poczekaj, chyba, że będziesz codzień testować. Anka - a jakie badanie dziś będziesz robić?
Hej moje laseczki,ja też już pobadaniach w poniedziałek wyniki,teraz piję kawkę i się relaksuję,ja chyba odpocznę w ten weekend,dzieci nie ma więc mam labę mam jebniete.......o kolesia na osiedlu co od 4 dni kosi trawe,jakiś chory zamiast zamiatać liście ten idiota kosi trawę co za psychol,nie daj Boże żeby jutro kosił,bo zejdę do niego a wtedy będzie bardzo biedny
Suchareńku, nie chciałabym z Tobą zadrzeć Ale mój mąż jest podobny. czasem to jak widze w towarzystwie, że coś sie święci, to juz go pod stołem w kostkę kopie, żeby tylko był cicho.
O widzisz Sucharku, to mamy podobny charakter, bo ja tez za swój egocentryzm i bezpardonowość mam duże grono nielubiących mnie:) Ale brzydko mówiąc, wa..i mnie to Mam tez wielu zwolenników mojego długiego jęzorka
generalnie, to jestem spokojna, ale chodzi o to, że zawsze mówię to, co mi ślina na język. No może już teraz z wiekiem spokorniałam, jednak czasem to mnie tak korci, żeby cos komuś prosto z mostu:) Ale mam dobre serduszko i duszyczkę, jęzor uszczypliwy ale złości we mnie niet:)
Witam Wybaczcie ze dopiero teraz piszę ale dzisiaj miałam urwanie głowy i nawet nie miałam kiedy napisać :( Co u Was ? za chwile postaram się nadrobić o czym dzisiaj pisałyście
no to padłam - umyłam okna - ufff - dżasti - zrobiłam leniwe, a mi dziś wręcz odwrotnie wyszły za miękkie, rozpadały się i właściwie sam twaróg czuć :-) - tejsha - przepis na sałatkę pod wykresem
mam jeszcze sporo pracy na weekend, bo się cały czas przeprowadzamy do nowego, większego, "przyszłościowego" mieszkanka, ale na dziś dość, leże tu z wami i czytam i żadna siła nie jest mnie w stanie zmusić do innej aktywności, no chyba, że pójdę sobie zrobić herbatkę
sucharek , jak się posypią to z gratulacjami nie nadążymy :D
Treść doklejona: 26.10.12 18:29 Anka80, dziękuję bardzo.... no to już wiem co jutro zrobię .... :) ale się napracowałaś , herbatka się należy jak najbardziej
Jak leżę to nie mdli :) Ale już chyba wszystko z lodówki wyjadłam. A najbadziej mi smakował dżem śliwkowy taki kwaskawy mojej produkcji. Ale ja zawsze na tydzień przed @ mam tak, że jem ogórka i czekoladę na zmianę. I mnie koleżanki w pracy już od dawna o ciążę podejrzewają
Migotynko nie miałam z kim Synka zostawić,żeby przed pracą z rana polecieć ale jeśli do pon nie dostane @ to polece w pon raniutko, ale tak jakoś dziwnoe mnie brzuch boli tak w dole, tak troche inaczej niż w okres
Treść doklejona: 26.10.12 21:53 ja mam obniżona macice , i powiem ci ze tak od tyg szyjka jet niżej a pochwa tak rozpulchniona i pobolewa mnie..
Treść doklejona: 26.10.12 21:54 Kurcze Migotynko to nie dobrze,że Ty sie tak wciąż źle czujesz akiedy idziesz do lekarza??
Hej dziewuszki, mam taki kaszel, że gdy się go słyszy można odnieść wrażenie, że mam gruźlicę:( Strasznie mnie dusi, nie mogłam w nocy spać, nos zapchany, buuu:( Już sie martwię, żeby to Dzidzi nie zaszkodziło:(((( Dzisiaj ma przyjechać mój teśc i mnie osłuchać, bp naprawde marnie się czuję. Malo tego mój Bruno zaczyna kaszleć juz tak jak ja A co u Was kobitki, pewnie jeszcze spicie? Pewnie, spijcie ile się da w końcu mamy weekend:)
Nie śpie kuż, szukam jakiegoś fajnego przepisy\u na sernik. Sernika mi się strasznie zachcialo, chyba dziś upiekę :) Migotynko, zdrowiej nam, dobrze, że lekarz cię zobaczy. Są takie syropki dla kobiet w ciąży, tylko zapomnialam jak się nazywają coś jak prenatal czy jakoś tak...
witam się kochane :) wyspałam się za wszystkie czasy .... pogoda dzisiaj okropna do spania właśnie.... migotynko biedactwo ,,,, że też cię to choróbsko wstrętne dopadło... mam nadzieję, że szybko przejdzie ...
Ja jestem, ale tylko na chwileczkę Jedziemy dziś z M. na smoczkowe (czy jakoś tak ) Mamy tonę balonów wypełnionych helem i będziemy świętować nowo narodzoną dzidzię znajomych
Jestem tak pozytywnie nastawiona na ten cykl, że uh! Musi się udać tym razem a co!
dżasti, no i nawzajem kochana :) em87 , no to udanej imprezki i ja za Twój cykl tez kciuki trzymam mocniutko :) a pozytywne myślenie to połowa sukcesu. pewnie, że się uda !
to i ja witam :-) to co zobaczyłam za oknem nie nastroiło mnie do wstania z łóżka - no żesz - śnieg pada - jeszcze nie chcę zimy!!! miałam plany na ten weekend a jedyne co mi się chce to zostać w pościeli...
Anka80, rozumiem Cię w 100% .... nic tylko spać, spać ,,, ja właśnie rozpieszczam się kubkiem kawy z mlekiem ... brakuje tylko jakiejś ksiązki i kocyka :)
przyszedl ten cholerny @, zaskoczył mnie z nienacka, nagle na zajęciach tak mnie brzuch bardzo zabolał, zostawilam klase i poszłam do lazienki bo az mi sie nie dobrze zrobiło, a tam chlusnęło ze mnie i az płakać mi sie chciało, i okres też dziwny, taki obfity i takie duze skrzepy, nie wiem co to jest
kurcze ja też wierzyłam,,,nawet zaczęłam sie cieszyć bo zazwyczaj mam regularne cykle, a tu sie spóznił,nie wiem czy to po lekach, tylko ten okres mnie nie pokoi...taki dziwny