Kochane jestem i ja! Dziewczynki kochana ciesze się, że znów jesteśvie. Witam również nowe kobitki!!!! Ja jak zwykle miałam typowe objawy ciążowe w tym cyklu, nudności, ból piersi, ból brzucha, więc nawet o nich nie pisała, bo zawsze jest tak samo i okazało się, że tym razem nie były wyimaginowane Udało się dziewczyny, po tylu latach w końcu się udało
Treść doklejona: 01.11.12 17:07 Mam dwie kreski Oczywiście ciążowa to jest blada, ale jest widoczna. Tak się dziś poryczałam, że się uspokoić cały czas nie mogę. Ręce mi się trzęsą jak to piszę.
Dżasti to super, po prostu rewelacja, w końcu jakaś pozytywna informacja w tym dniu :-) zarażaj, wysyłaj fluidki, nie zapominaj o nas i bardzo bardzo dbaj teraz o siebie i o fasolkę :-)
Dżasti Kochana co za cudowne wieści!!!!!!!!!!!!! gratuluje Słońce i tak bardzo się cieszę. no w ten smutny dzień jedna mega pozytywna wiadomość!!! jeju jak sie cieszę super!!!
Nooooo, w taki dzień Ale jak nigdy dziś postanowiłam ten test zrobić. Jutro na potweirdzenie beta i jak będę miała wynik to zacznę Wam fluidki przesyłać. Cudowne jesteście!!!!!!!!! Dziękuję, że mnie znosiłyście, szczególnie te ostatnie dni
Treść doklejona: 01.11.12 19:32 Jestem tutaj pierwszy miesiac 16 dzien cyklu! Gratuluje wszystkim ktorym sie juz udalo i powodzenia dla nas wszystkich starajacych sie!
Aleksandra witam Cię na forum !!!!!!! Jak będziesz miała pytania, jakieś wątpliwości, żale i po prostu chęć się wygadać to zaglądaj i pisz codziennie. My tu się na prawdę wpiseramy a razem raźniej. Super, źe zajrzałaś.
Migotynko, cieszę się, że już też wiesz. Napisałam Ci już, ale napiszę jeszcze raz. A co tam - dziękuję za Twoje fluidki i te wszytskie wróżki.
KatMuc trzymam kciuki Macie odczucie mrowienia piersi, jakby pieczenia? Czytam właśnie różne artykuły o początkowych objawach ciąży. ciekawe jest to, że dosłownie wszędzie jest napisane, że w okresie do miesiączki nie ma żadnych objawów ciąży a wszystko co się wtedy czuje jest tylko wyolbrzymieniem wyobraźni. Konfrontując te informacje z własnym doświadczeniem z pierwszej ciąży, muszę napisać, że naprawdę nie wiem KTO pisze te teksty, chyba 20-letnie niunie.
dżasti brawo!! gratuluje i ciesze się Twoim szczęściem! aslonko25 jak byłam na wizycie to robił mi USG i stwierdził że on ciąży nie widzi, ale że nie może też tego wykluczyć temu zapisał mi duphaston na 5 dni, i teraz czekam na rozstrzygnięcie całej tej akcji :)
dziewczyny, albo mi odbilo, albo mam slabiutka druga kreseczke na sikancu jeszcze rano jak sie obudzialm, to mialam tak mokro w majtach, ze bylam pewna ze to okres i omal sie nie poplakalam, a tu taka niespodzianka :D dobrze czulam!
dziekuje dziewczyny, jestescie naprawde kochane :D a ja wkoncu spokojna, ostatnie 2 tygodnie to byl jeden wielkistres. teraz moge wyluzowac, bo wiem, ze dziecko jest. czekam na to co zdecyduje natura, jej poczynania przyjme z pokora a tu foteczka :D mam nadziee ze tez to widzidzie :D
to dobrze, ze widzicie, to znaczy, ze nie musze dzwonic po panow z bialymi kaftanikami a moj maz na dyzurze 72h, aaaaa jak ja wytrzymam do jego powrotu :D
Asiunia, to Ty dzieczyno sie tu nie zastanawiaj, tylko na betę leć na beta HCG wszystko Ci wyjdzie. Nawet jak lekarz nie widzi jeszcze na usg nic to beta wskaże. kochana, nie czekaj. Przecież to jajo mozna znieść. Ja dziś za betę zapłaciła, 20 zł, także żaden wydatek. Kiedy zrobisz?????????? Pytam się!!!!!!!
2008 - ja Cię nie mogę bladzioch, ale jest. No jest jak nic. Jeszcze raz gratuluję
Aslonko, wynik dziś po 16-tej. Więc jak tylko dajadę do domku to od razu Wam napiszę. Jedziemy co prawda jeszcze dzis na groby, ale zdąże podać betę Asiunia892 - a kochana (bo chyba przegapiłam) test robiłas? Bo Twój wykres już sie skończył i nic dalej nie zaznaczasz a ja nie widzę tu na formu żadnej informacji o teście. Jeżeli przegapiłam to wybacz mi.
Dżasti, 20080806 serdeczne gratulacje ! Z całego serca życzę Wam spokojnej ciąży, niech Maluszki się rozwijają, a Wy cieszcie się tym stanem :) To piękne, że coraz więcej Okruszków pojawia się na świecie.
Dziewczyny mam kilka pytan. Wybaczcie jesli sa banalne albo glupie ale: 1. Juz 3 dzien mam 37 nie wiem czy to dobrze? Ciesze ze jest wysoka ale czy dobrze ze taka stala? 2. dzis mam zolty sluz bez zapachu, nic nie boli wiec to nie infekcja ale czy to dobrze? 3. i jeszcze jedno co mnie bardzo zastanawia. Zawsze ale to zawsze po owulacji albo przed okresem cycki byly duze, obolale cos okropnego. W poprzednim cyklu nic, male rodzynki bez bolu -myslalam nawet ze ciaza ale nie dostalam odfity okres. teraz wyglada na to ze jestem juz po owulacji i znowu nic tylko moze troszke ale to troszke wieksze. Mam sie martwic czy nie?? Bo ja zawsze nosilam stanike wieksze po woulacji do okresu a teraz to nic.
Bede wdzieczna za wszystke odpowiedzi. Mieszkam w Angli, tutaj nie mam sie kogo poradzic. A pomoc od lekarza moge oczekiwac po 2 latach nieowocnego starania sie- wiec dupa!!
Treść doklejona: 02.11.12 12:52 dzieki za przywitanie