Aleksandra - ja równiez odpisałam Ci pod wykresem. Tepka jest super. Jest już po skoku i teraz po prostu się utrzymuje na wysokim poziomie. Wszystko w najlepszym porządku
Treść doklejona: 02.11.12 13:35 No widzisz Asiunia, także Ty niezwlekaj tylko rób i sikacza i betę.
Witajcie, zagladam od jakiegos czasu i ciesze sie kazdym plusikiem.
W ostatnim cyklu, wydawalo mi sie ze jestem blisko jak nigdy... pechrzyk okazały, serducha, endo, i cykl sie wydluzał ale niestety nie udało sie. Gratuluje serdecznie pazdziernikowym zaplusikowanym mamom.:)
Robi ktos listę- ile nas jest i kto zaplusowany- byla tutaj chyba taka?
cześć:) wszystkim którym się udało gratuluje:)) mam do was pytanie. od tego cyklu biore clo i duphaston, od 12 dc strasznie mnie boli podbrzusze i jajnik prawy. teraz mam już 17 dc i mam nadal ten ból, byłam u gin i powiedział, że nie mam zapalenia jajnika więc możliwe że to owulacja. czytałam na niektórych stronach , że owulacja boli najdłużej 2 dni. czy któraś z was tak miała? a może boli bo doszło do zapłodnienia co o tym myślicie ? chyba już zaczynam za bardzo wierzyć,że się udało:(
Młoda - mnie często bolało podbrzusze i w trakcie i po owulce. Sądzę, że w 17 dc to jeszcze za wcześnie na bó może doszło do dość szybkiego zagnieżdżenia i już się macica dostosowuje i masz bóle. Mnie tak pierwszy raz mocno bolało ok 25 dc, taki miałam ból, że myślałm że to jelita, ale to był dziwny ból. Inny niż na @, ale tak mocny, że aż mnie w pół zgieło. A drugi raz to mnie tak zabolało 28 dc. Tak samo mocno.
A jak długie masz cykle? Bo jeżeli np 24 dniowe, to może Ci już wyjść, ale jeżeli dłuższe, to raczej wątpliwa sprawa. Od zagnieżdzenia musi minąć kilka dni, żeby test wykazał już hormon ciążowy. Choć są dziewczyny, którym już w 10 dniu fazy lutealnej test pokazał 2 kreskę.
Treść doklejona: 03.11.12 08:39 Witam się w sobotni poranek Mój pierwszy ciążowy sobotni poranek i dostałam herbatkę do łóżka razem z kompem
Dorit witaj mloda_nie_znaczy_glupia witaj Witam się w sobotę z nie najlepszym humorem,o liście też nie słyszałam no ja już szykuję się na @,mam strasznie napięcie przedmiesiączkowe,normalnie bez kija nie podchodź
Witajcie dziewczyny :-) dzasti ale fajnie.... :-) a ja drudi dzien borykam sie z bulgoczacym podbrzuszem tak jak przy biegunce, tylko ze jej nie mam, o co chodzi z tym bulgotaniem
Witam sie i ja sobotnio, ledwie obudzona:) mloda_nie_znaczy_glupia - witamy ciepło :) Myslę dokładnie jak Dżasti, zaczekaj jeszcze z jakimkolwiek testem, bo może być zbyt wcześnie. Doskonale Ci rozumiem, bo mnie też juz by korciło:) cerisecerise, Dżasti - mi wstępnie lekarz obliczył porod między 30 czerwca a 2 lipca:) Sucharku - pamietasz, ja tez miałam PMSik przed zielona łączką:) Może to taki ciut jak mój PMSik, cio?
Oktawian August:) Piękne.... Ja się kocham w historii Starożytnego świata, zwłaszcza Rzymu , dlatego od razu u mnie takie skojarzenie:) A dziewczynka np. Oktawia:) Też ładnie prawda?
Wczoraj ledwo dodygalam do domu.Zlapalo mnie jakies cholerstwo.Straszny bol na wysokosci nerki lewej ,pozniej przeszedl na caly brzuch i problemy z oddychaniem.Jeszcze troche ,a czolgalabym sie po chodniku Bylam juz gotowa jechac na IP ale dalam rade zasnac na mocnych tabletkach.Od obudzenia znow boli Nie macie pomyslu co to moze byc ? Mi na mysl przyszlo jedynie zapalenie dolnych drog moczowych,ale oprocz bolu w lewej nerce nieam innych objawow.
ee tam na razie ból znośny jest wczoraj w skali od 1 do 10 to 100 było ,ale dzisiaj ze 3 ,tak więc luzik.Jak trzeba będzie o na IP pojadę ,ale na razie nie chce nikogo niepokoić .Wczoraj miałam jechać,ale po 3 piwkach miałam pewnie jakiś promil
Macie coś takiego, że jak siusiacie podolewa podbrzusze? To nie zapalenie pęcherza, ale tak jakby jajniki osiadały, jakby tam wszystko było takie nabrzmiałe...na razie boli prawy jajnik.
My będziemy musieli batalię stoczyć, albo losy ciągnąć. Juz pisałam pod wykresem, że ja będę o imieniu myślała, jak płeć poznamy Ale dla dziewczynki obydwojgu nam podoba się Laura.
cześć dziewczyny:) podczytuje tu Was, a przybywam od weteranek:) chciałam pogratulować przyszłym mamusiom:) październik okazał się łaskawy dla wielu z nas:) oby dalej wszystko ładnie się układało...trzymam kciuki za nas i za wszystkie staraczki aby szybko zaplusikowały:)
20080806 to czemu jej nie pijesz? no chyba że Cię mdli to rozumiem
Treść doklejona: 03.11.12 12:34 Teraz dziewczyny nasze plusikowe,muszą się też udzielać na forum "przyszłe mamusie"ale miejmy nadzieję że będą do nas zaglądać