Witam się i ja. dziś rano byłam na becie. Do tego progesteron. Wyniki tak koło 16, chyba, że mąż wczesniej odbierze. dziś wizyta u gina. Trzymajcie kciuki,żeby wszystko było ok.
Dam wieczorem na pewno znać. Ja chciałam iść od razu do gina. Po prostu porozmawiać, zapytać się co i jak. A może będę miała za niski progesteron, może coś mi przepisze? Wolędmuchać na zimne i mieć pewność, że póki co wszytsko jest ok.
tak, kupiłam już sobie Biofer i łykam.. Moja Mała Pijawka już ze mnie wysysa wszystko, co najlepsze:):) Ale niech sobie ssie, oby zdrowa była:) Na zdrówko córeczko :):) lub syneczku
dżasti znam na 28dni Dziewczyny, które miały progesteron około 15-20 na początku ciąży i donosiły ją szczęśliwie. Na szczęście ten hormon nie jest na sztywno przypisany pod kątem norm, każda z nas ma go tyle ile ma, można wspomóc go Duphastonem lub Luteiną, ale to oczywiście na receptę, ale Ty pewnie też niebawem pojawisz się u lekarza, więc on już najlepiej będzie wiedział co robić. Dlatego nie martw się ... Beta piękna, zatem już pełną para GRATULACJE !!! Niech się Bąbelek rozwija, a Twoja ciąża niech to będzie najpiękniejszy dla Ciebie czas.
dzasti ja np boore duphaston od momentu uzyskania pozytywnej bety i jest ok :) zapytaj lekarza jak Twoj progesteron i czy jest ok bo ja sie nie znam na normach w ciazy :(
Sucharku, oj tam,oj tam, gdyby starania były zsyłką na Syberię to rozumiem, ale jest dokładnie na odwrót. Głowa do góry, zaczął się nowy cykl, który może przynieść wszystko to, na co czekasz. Przytulam.
Padam na buzię!! nie dosyć,że pogoda do kitu, to smutno mi ,żę Mój A. pojechał:( teraz na 6 tyg a do tego w pracy dziś malo klientek , a jutro maly zapiernicz i do tego same paznokcie. kregosłup mi wysiądzie :( smutno mi ale mam Was. płakac mi się chce...mam doła
Hej kochane. Niestety dziś nie miałam USG, w piątek dopiero. Dzis pogawędka. Dostałam luteinę na wszelki wypadek (raz już poroniłam). Niestey przez moją szyjkę zakaz serduszkowania.Do odwołania. No i oczywiście dużo wypoczywać i leniuchować Ale na razie na zwolnienie nie idę.
Treść doklejona: 05.11.12 21:31 KatMuc kochana nie smuć się Sucharku - jestem z Tobą.
dobra dziewczyny ja mykam już spać, jakiś nerwowy dzień dziś mam chyba przez tych dzisiejszych pacjentów, co niektórzy umieją tak wyprowadzić z równowagi ehhh, i jeszcze mnie przeziębienie chyba bierze;/ dobranoc
Witam staraczki w zimny poniedzialkowy wieczór dżasti piękna beta mam nadzieję że każda z nas odbierze kiedyś taki cudowny wynik:) sucharku nie przejmuj się będzie dobrze nowy cykl i staranka:)zreszta nrgatywny test nie oznacza braku ciąży puki nie ma okresu jest nadzieja:) U mnie prawdopodobnie dziś owulka ale nie serduszkujemy obiecałam sobie przerwę do sierpnia i muszę się tego trzymać:) chociaż prawie dwa lata nic więc nie liczę że i tym razem by się udało ale i tak jestem dobrej myśli na przyszłość
Witam w ten piękny wtorkowy poranek. Dżasti, świetne wyniki. Życzę wszystkim staraczkom takich pieknych wyników. Sucharku, doskonale Cię rozumiem. Za kilka dni znów przepełni Cię nadzieja. Jeszcze zobaczysz swój wymarzony plusik Ja dzięki Wam zaczęłam znów prowadzić wykres. Wypełniłam ich już sporo i za każdym razem doszukiwałam się przy końcu anomali, że może tym razem. Trochę się przy tym nakręcałam. Mam nadzieje że tym razem będzie inaczej, czyli spróbuję podejść do wykresu z większym dystansem.
Kandyzowana dzięki wielkie ! Z pewnością się przydadzą :) A jak Ty się czujesz ? Dorit to bardzo dobrze, że wkręcasz się w obserwacje. Ja przyznam, że naprawdę dużo się nauczyłam, już po kilku cyklach potrafiłam zauważyć, kiedy coś jest nie tak, jakie są prawidłowości. Teraz już bez problemu rozpoznaję swoje oznaki dni płodnych, w ogóle mam wrażenie, jakby odkąd zaczęłam obserwacje były one bardziej wyraźne. Ale to pewnie tylko wrażenie, bo bardziej na nie zwracam uwagę. Nie mniej jednak uważam, że naprawdę to bardzo dobry odruch i w sumie ciekawe zjawisko, bo ciało daje nam naprawdę wiele rożnych znaków
no jq sie xzuje srednio.. w glowie sie kreci ale mdlosci ustepuja przynajmniej ;) ciaza to stan blogoslawiony i przez kazda z nas tu wyczekiwany ale uwierzcie mi ze niektore dni chcialabys wymazac z pamieci z pierwszego trymestru jak cie tak mega mdli i wymiotujesz ;)