ja Was doskonale rozumiem.. tez przezywalam tu kazda nowa @ i bylo mi przykro ale pamietajcie ze.juz za 2 tyg kolejna szansa :D i mocno za Was zaciskam by najpozniej taki prezent Was spotkal na Boze Narodzenie ;)
Wszystkie @ okresowe @ dziewczyny. Głowa do góry. Pierwszy dzień okresu to początek nowej szansy. Nie poddawajcie sie. Ja właśnie popijam siemie lniane....a feeee, ale czego sie nie robi...
tejsha dziękuję marble85 obserwacje prowadze juz 33 cykle :)) ale z roznych wzgledow ze staraniami roznie było..teraz dopiero sie bardziej zaangazowałam.
Pozdrawiam Was serdecznie, wiesiołek działa i sluz jest super!
dzasti przerwa do sierpnia poniewaz 31 sierpnia pobieramy sie :)jak zaczynalismy staranka to nie planowalusmy robic duzego wesela jedynie drobne przyjecie gdy zafasolkujemy jednak gdy sie od ponad roku nie udawalo doszlismy do wniosku ze oboje jestesmy jedynakami wiec robiny normalne duze weselicho.Moze po weselu sie uda :)
Jestem już jestem!!!! Netkadama - rozumiem już jak najbardziej.Tak dziwnie byłoby tańcować na weselu w 8-9 m-cu ciąży. Dorit - ja w tym cyklu brałam olej z wiesiołka - 6 kapsułek dziennie i może to też się przyczyniło do zafasolkowania. Bynajmniej śluz się u mnie pojawił, bo wcześniej to suchutko.
netkadama , no to mam nadzieję że weselicho będzie udane , takie jak sobie wymarzycie :) a potem boom i dzidziuś :) całuję was dziewczynki i uciekam , do jutra
Cześć dziewczyny kochana. Blanka a u Ciebie już przy końcówce cyklu? Kami kto Cię przepraszam zapomniał? Kto? Bo mi tu się wydaje, że to Ty troszeczkę rzadko Tu zaglądasz, a My Cię codzień wyczekujemy!!!! Jak się czujesz kochana?
dzasti wielkie dzieki, juz lepiej sie czuje, nic nie biore na przeziebienie oprocz witaminek. Niestety dzis podkusilam sie aby zrobic test no i jest negatywny. No nic bedzie nastepny wykres. A tak poza tym ten moj wykres jest jakis taki dziwny!
Treść doklejona: 07.11.12 10:27 Super ze jest tutaj kilka dziewczyn co mieszka w UK!!
jestem tu codziennie i podgladam ;) czuje sie juz dobrze co mnie bardzo cieszy. Owszem sa momenty ze mnie mdli ale to juz zadko. Pod karta zamiescilam pierwsze zdjecie brzuszka :) odkopalam w szafie tez juz spodnie ciazowe :) a mojemu sie dziobek cieszy jak mnie w nich widzi :)
Hmmm, Blaneczko podejrzałam Twój wykres i chyba chodziło Ci o 10 dfl a ni 10dc? Bo tak się zainteresowałam, że boisz się, że spada... U mnietez na chwilę spadła a potem poszła do góry.
Treść doklejona: 07.11.12 11:29 Kami, to super, że już chodzisz w ciążowych, ja też bym już chciała, ale jeszcze trochę przede mną.
Kami, widział, widziałam , brzuszek już się ładnie zaokrągla :) a Ty Dżasti ani się obejrzysz i będziesz miała swoją wyczekaną piłeczkę :D Kandyzowana dziękuję :D
padam na buzię, własnie weszłam do domu, bo byliśmy z Olim w kielcach w szpitalu na kontroli pooperacyjnej i cała wyprawa...a do tego ta straszna pogoda, ale lezymy juz pod kolderka i sie grzejemy
ja to sie chyba dzisiaj schleje z radosci :D :D :D :D soczkiem pomaranczowym oczywiscie :D :D:D: :D:D:D:D: tejsha nawet nie wiesz jak sie ciesze :) normalnie bym Cie tak wysciskala ze nie wyobrazasz sobie az placze :D
tejsha trzymam teraz kciukasy, żeby jutro beta nam wszystko ładnie potwierdziła i cieszę się ogromne, jest Was zaplusowanych coraz więcej, teraz idzie lawinowo oby tak dalej
Czesc dziewczyny:)tejshasciskam i gratuluje posypaly sie fasolki w tym cyklu super:) ja wlasnie pichce dla mojego T. Serniczki z kaszy gryczanej zobaczymy czy bedzie co jesc na kolacje hehe