czesc dziewczyny nie bylo mnie troche i chce pogratulowac fasolek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE FAJOWO
cześć dziewczyny, jestem pierwszy raz na 28 dniach, same nowości dla mnie, jeszcze się chyba muszę poprzyglądać. ja też jestem w gronie starających się o maluszka. dobrze znalezc wiecej podobnych bab i to w jednym miejscu.
wszystko pogmatwane z ta nowa wersja .Ja moge wszytsko czyta ale jak mam przejsc do przyjkaciolek lub zobaczyc ich wykresy to musze probowac kilka razy
Cześć dziewczyny podczytuję Was od jakiegoś miesiąca albo dwóch Do tej pory nie miałam odwagi na pisanie o sobie. W zeszłym miesiacu myślalam, że po 9 miesiącach starań udało mi się zafasolkować, niestety jest inaczej. lekarz zlecił mi wykonanie badania HSG- ale starsznie się boję. Wiem, że niektóre z Was są z okolic Wrocławia, może polecicie mi jakiegoś lekarza, bo ja już tracę siły do nich.................
hehehe :) wy czekacie na piatek a ja na sobote :) bo to jedyny dzien w kotrym moj M jest w domku wieczorem :) i jest to dla nas cos w rodzaju swieta :P zuza tylko MAŁA ??:P
Eee, a kto by się jakimiś literkami na ekranie przejmował, na dodatek łagodnymi jak baranek. U mnie w piątek zazwyczaj jest wieczorne oglądanie jakiegoś filmu przed pójściem spać. Zresztą tv mi wyłączyli, więc nawet nie mogę oglądać wiadomości, wrrr... Zero alk, utrata dziewictwa po ślubie, brak tv, hi hi - to jest życie.
Ja tam się konserwuję jeżdżąc na rowerze i uprawiając aerobik. Wczoraj pierwszy aerobik - nareszcie. Od razu czuję, ile objętości i ciężaru mi przybyło. Chlip, chlip.
Wpadam tu tylko czasem. Dużo czasu spędzałam, gdy musiałam wklepać 3 cykle danych. Fura roboty i brak importu danych. Zajmuję się też portalem jeździeckim od strony treści. I jak mam mięknąć w kwestii odkładania/starania się?
Witam dziewczyny już mi znane i te nowe starające się !!! Mam ostatnio mało czasu i powiem wam,że tylko zanotuję tempkę i muszę zmykać.Narazie jest wysoka-ale mam ryle roboty ,że nie mam czasu nawet myślec.... może to i dobrze....Pozdrawiam was i jak zwykle trzymam kciuki za wszystkie !
podczytuję was troszeczkę i chyba czas się przedstawic, mam na imię Beata 31 lat mam już 9 letniego syna z poprzedniego małżeństwa i teraz juz od 7 cykli staramy się z moja nowa połową o maluszka, no i nic.. teraz @miałam 27.09 i trwała raptem 2,5 dnia potem dwa dni przery i plamienia a teraz na domiar złego boli mnie podbrzusze ,chyba nawet same jajniki?zupełnie nie wiem co się dzieje, z poprzednim cyklem zaczełam mierzyć temp. ale na wykresach jeszcze sie gubię,pewnie jak dłużej was poczytam to juz mi łatwiej pójdzie, mam nadzieje że z zafasolkowaniem też
czesc babeczki jutro ide do profesionalnej kliniki nieplodnosci zobacze jak tam jest i opowiem bo nigdy nie bylam zycze milego wieczoru wlasnie pieke kasztany doooobre
Witaj hoga! witamy Cię serdecznie! życzę szybkiego zafasolkowania. U mnie nareszcie @ się zjawiła... ufff. Po ty moim poronieniu strasznie cykl mam rozlegulowany... Od tego miesiąca staruję zgodnie z zaleceniami lekarza. Przepisał mi jakieś tabletki (nie pamiętam już jakie) na prawidłowe zagnieżdzenie komórki... słyszałyście coś o takich "wspomagaczach"?
Witajcie wszyskie staraczki nareszcie znowu działa mi komp.
Robię testy owulacyjne i to mój pierszy cykl tak sprawdzany. I dzisiaj miałam dwie kreski, tylko ta druga była jaśniejsza. I nie wiem, kiedy mam zacząć staranka. Czy czekać, aż będą takie same? A do tego pobolewa mnie jajnik. Ktoś może ma doświadczenie z tymi testami...??