gratuluję:) podpisuję się pod wypowiedzią Blanki - moja Gosia też była baaaaardzo, ledwo widocznym bladziochem :)teraz ma charakterem zdecydowanie nie wyblakły ;)
Witajcie Dziewczyny! Jestem od jakiegoś czasu na 28dni, prowadzę wykresy, chociaż dopiero do aktualnego się narawdę przykładam ;) A na forum się odzywam w sumie po raz pierwszy. Mam na imię Aneta, mam 28 lat a mój partner 30 i pół roku temu podjęliśmy decyzję, że staramy się o dzieciątko. Na razie efektów nie ma ale nie załamujemy się i próbujemy dalej. Tak naprawdę dopiero aktualny cykl obserwuję wnikliwie i codziennie wszystko zapisuję więc możliwe, że wcześniej nie bardzo trafialiśmy w odpowiedni dni ;) Od 2 miesięcy obydwoje bierzemy Beparent a ja dodatkowo w tym cyklu zaczęłam brać Wiesiołek. Witam Was wszystke serdecznie i mam nadzieję, że miło nam się będzie spędzało wspólnie czas :)
Anetaka witamy, witamy. Dzis jest szczęsliwy dzień. Świeto wątku - zafasolkowanie Tejshuni!!!! Dla takich chwil to jesteśmy!!!! Bierz Wieiołka, tylko w porządnych dawkach, a nie jak na opakowaniu, bo to nic wtedy nie da. I będziemy trzymac kciukasy!!!
Witam Anetaka i powodzenia! Ja tez jeszcze nowa tutaj a dziewczyny sa super i prawie codziennie swietujemy tutaj!! Robi sie zielono i zielono wiec mam nadzieje ze i nam zielono bedzie niedlugo
Młoda jeśli miałaś owulkę bardzo wcześnie to jest taka możliwosć:) Jeśli teraz pójdziesz do lekarza to wydaje mi się że jeszcze nic nie zobaczysz bo jest troszkę za wcześnie.
jestem kobitki :) mloda_nie_znaczy_glupia , tak tak ja jestem przykładem , wejdż do mnie pod wykres a się pzrekonasz... jeżeli jest słaba kreska to gratuluję :) u mnie był bladzioch bladziocha
Hej dziewuszki! Młoda - ale Ty jesteś w 22 dniu cyklu, czy w 22 dniu fazy lutealnej. Bo pisałaś, że już od miesiączki minęło 4 tyg i 5 dni.... Jeżeli chodziło Ci o fazę lutealną, to u lekarza może coś już być widać.
Hej witam się i ja:) tejsha wczoraj nie byko okazji oficjalnie pogratulowac wiec jeszcze raz OGROMNE gratulacje:* a ja jestem zla na siebie bo obiecalam sobie ze odpuszczam ze nie doszukuje sie objawow itp a znowu to robie! W 99% cykli okolo 10-7 dni przed okresem boli mnie caly biust i to dosc intensywnie okres mam dostac za okolo 4 dni i tym razem bola mnie tylko sutki dodatkowo klocie jajnikow i bol podbrzusza i od 2dni mdllosci wieczorem i w nocy Ale ja juz sie przekonalam nie raz ze jestem mistrzrm ciazy urojonej mialam juz chyba wszystkie objawy lacznie z pozytywnym testem ciazowym ktory pokazal ciaze ktorej nie bylo Wybaczcie ze tak sie rozpisalam ale musialam sie wygadac
netkadama 23, a prowadzisz wykres? bo weszłam na Twój profil ale nie ma nic, chyba że zablokowany... ja też co miesiąc miałam objawy ciąży aż w końcu się udało.... :) mam nadzieję , że z Toba też tak będzie, trzymam kciuki :)
Tejsha ja niestety prowadze taki tryb zycia ze nie mam jak mierzyc temp. conajmniej 3 razy w tyg chodze spac 4-6 nad ranem wstaje tez roznie czasami nawet o 15 :p
dżasti w 22 dc robiłam test, w we wtorek kiedy chce iść do lekarza to wtedy będzie 4 tyg i 5 dni. ostatnio miałam bardzo krótkie cykle po 20 dni ( przy stosowaniu luteiny), ale czytałam że duphaston też wywołuje okres a ja brałam od 16 dc do 25 dc (czyli dziś skończyłam) 2 razy po 1 tabletce.