Hej - melduję się, trochę zaniedbałam forum - czytałam i nie mogłam się oderwać, trochę poszalałam na imprezie :-) - procenty i mało snu, ale teraz już wracam. Tejsha jeszcze raz Gratulację i uściski. Netkadama - witam na forum... i .. w ogóle to jakiś fajny weekend jest
Treść doklejona: 11.11.12 09:49 Widzę, że w niedzielę wszystkie jeszcze śpią! :-) Witam Was i mocno ściskam. Dla tych idących do pracy w poniedziałek życzę intensywnego odpoczywania jeszcze dziś! Za wszystkie starające - czyli za siebie również - trzymam kciuki. Zaciążone - Gratuluję, odwiedzam, cieszę się z kolejnych wieści o małych fasolkach - proszę o fluidki i dziękuję za te już otrzymane.
Taki mam optymistyczny nastrój w ten weekend, podobno najwięcej siedzi w głowie, więc nakręcam się na pozytywne myślenie. Buziaki!
chyba mi sie cos poprzestawialo:( cykle 25 dniowe a dzis 26 dzien i nie ma @ ale temp spadla i brak zadnych boli @ albo ciazowych!! testu nie robilam ale chyba nie ma sensu jak temp spadla niech juz przyjdzie @ jak masz przyjsc to przyjdz teraz !!!
O matko, jaka tu cisza dzisiaj.... No, że ja jestem w piżamie jeszcze to rozumiem, bo wiek już solidny, ale Wy wszystkie młode laski jeszcze śpicie, skandal
tejsha czemu w podłym? Sciskam. Ja na razie mam nadzieje wyluzowałam 17 dzien cyklu chyba bez owu... wiec staram sie nie wsluchiwac za bardzo w siebie przez kolejne 2 tygodnie.
Hej dziewczyny. Ja staram się z mężem 1,5 roku o drugie dziecko i nic. Owulacja u mnie raczej występuje w połowie cyklu. Potwierdzałam to usg i testami. Robiłam test ciążowy w 23 dc (wiem, że trochę za wcześniej, ale jak zawsze nie wytrzymałam) oczywiście wyszła jedna kreska. Owulkę miałam 14-15 dc. Dokładnie od owulacji mam bardzo nabrzmiałe i bolące piersi (ale tak często jest u mnie, nie wiem czy to w sumie normalne, lekarz to lekceważy, Prolaktyna 17 ) Dodatkowo od rana bolą mnie plecy na dole. Wiem, że to też normalny zwiastun miesiączki ale czy słyszałyście, że lędźwie mogą boleć też przy wczesnej ciąży??? Do tego rano jest mi trochę niedobrze, muli mnie - tak jakby ciągnęło mnie na wymioty. Ogólnie uważam, że objawy przed okresowe są bardzo podobne do tych ciążowych. Nie robię sobie teraz jakiś większych nadziei ale chciałam wiedzieć czy ból pleców może być też pierwszym objawem ciąży.
Witam :) u mnie chyba zacznę nowy cykl bo temp spadła i coś różowego zaczyna się pojawiać ale cóż nie ten cykl to następny ale przyznam że mi trochę smutno Kandyzowana przydadzą się Jakoś cichutko dzisiaj tu
Cześć kochane. Ja po weekendowej nieobecności witam się na wątku. U mnie objawy takie jak ostatnio. Cały czas boli mnie brzuch. Mam nadzoieję, że mi się wchłania ta cholerna torbiel. Czy miałyścię dziewczyny taką sytuację, albo czy słyszłyście o takiej, że dziewczyna w ciąży miała również torbiel?
Anaaa - jeszcze raz gratulację Piękny bladzioch Witam Cię buba79 na forum. Ja niesłyszłam o bólu lędźwi w ciąży, ale chyba każda z nas miała różne dziwne bóle zawsze zwiastujące @, ale ostatnie bóle i objawy u niektórych z nas nie były urojone :)))
Anaaa Gratuluję! dużo się dzieje i ciągle jakieś kolejne podwójne kreseczki się ukazują, mam nadzieję, że to szczęśliwa seria i jak Któraś z dziewczyn napisała do końca roku - wszystkie będziemy z fasolkami :-) A Tobie Anaaa raz jeszcze WOW! Bladzioszek jest i to najfajniejszy obrazek jak dziś zobaczyłam :-)
Anaaa bardzo Ci gratuluje :) dziewczyny ta choroba mnie wykończy, cały czas jestem chora :( i teraz mnie się jeszcze ucho zatkało i jestem półgłucha...
ja mam koreczki do spania takie stopery :) przy moim chrapięcym jak smok mężu i jeszcze bardziej zaciągającym jamniku inaczej nie potrafie..... także mogę użyczyć zamiast waty ;P
ja 3 za sobą plus beta , jutro powtórzę mam nadzieje że już tłuste krechy będą , bo tamte przed terminem @ były robione , a jutro już 2 dzień po terminie by był to powinny wyjść tłuściochy :)