Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ktos ma pomysl dlaczego? musze zapytac moja gin nastepnym razem jak bede w pl...
jestem na siebie wściekła ,że po raz kolejny mimo tego ,że sobie obiecywałam dałam sobie wkręcić ,że może jednak się udało :(:( już nawet nie mam siły płakać
masz przytulanca ode mnie:) rzecz w tym,ze na sile nie da sie odciac... mnie to z glowy 'wylecialo', bo mialam problemy z ukladem pokarmowym i czulam,ze to nie czas, a i tak nie 'wpadlismy', wiec jak dla mnie blokada psychiczna to mit(powtarzam dla mnie!).Od czasu operacji jestem,ze tak powiem wyluzowana ;) ale kiedy @ sie zbliza to mam nadzieje,ze nie przyjdzie...tak jak i dzis kiedy brzuchol zaczyna bolec, plamien brak-cale szczescie( moze sie ich wreszcie pozbylam) mam nadzieje,ze moze sie udalo.. ale dzis moj 31 dc, najdluzszy cykl od grudnia wynosil 32 dni, wiec jesli @ nie pojawi sie do soboty wlacznie to w nd testuje(ale i tak zakladam,ze @ przyjdzie).Glowa do gory, w koncu sie uda, a jak nie, to jest tyle biednych dzieci na swiecie, bez rodzicow itp., ktore ja najchetniej przygarnelabym wszystkie
duuuzo milosci we mnie jest :)