Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie @ szaleje, ale zaraz po niej zaczynamy starania
od czasu brania dostinexu zauwazylam taki wzor cykli u mnie 32 po nim 27, 30-31 po nim 25, dziwne
zamierzam dokupic wielka butle czerwonego wina na starania i na endometrium
zuzyc siemie lniane, ktore zwykle wykorzystuje do pieczenia bulek czy chleba i moje pytanie takie czy jak bym je jadla 'na sucho' to tez bedzie efekt jak po zaparzaniu?bo szczerze to nie chce mi sie tego parzyc zaraz z rana zeby miec co popijac w ciagu dnia(musialam to robic na zoladek w zeszlym roku). a propos tylezgiecia ja tez mam i moja mama,ktora nie miala problemow z zajsciem... czasem to uprzykrza starania no i w trakcie @ moje ledzwie bola jakby mialy odpasc 
rozwiałyście już moje niepewności odnośnie mierzenia tempki czy możecie mi jeszcze podpowiedzieć w jednej sprawie :) Jak to tak naprawdę jest z tym przytulaniem bo ile ludzi tyle opinii. Żeby zacząć już 2-3 dni przed owu, że najlepiej w dzień jak na teście wyjda 2 kreski i następnego dnia, a niektórzy piszą że najlepiej codziennie przez wszystkie dni płodne. Lepiej rano, czy wieczorem. Szczerze to na przytulanie się codziennie to już jestem za stara
a tak serio to obydwoje z mężem pracujemy i wracamy do domu wieczorami - widzimy się zazwyczaj wieczorem ok 20.00 więc nie zawsze mamy siłę i energie. Oczywiście dla fasolki warto się poświecić ale tak cenie sobie swoje relacje z mężem że nie chciałabym go zniechęcić to tak cudownej sprawy :) Macie jakieś refleksje na ten temat ? Jak często się przytulacie w te dni ?:) pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia. Ja wczoraj miałam owu - dwie grube krechy na teście i dziś chyba jakaś kolacyjka, świeczki i serial wejdzie w wyrze wieczorkiem :):)
)

Chociaż tak zupełnie szczerze uważam, że tu przede wszystkim ma chodzić o przyjemność i spontaniczność. Nie ma po co zamieniać się w maszynki do robienia dzieci, w końcu chyba nie o to tu chodzi ...
lekarz też mi powiedział żeby kochać się jak najczęściej ale czasami się tak nie da... zeszły przekochaliśmy cały, pełne 5 dni i powiem Wam że czasem to już mi się nie chciało. Z facetami to wiadomo trochę inaczej działa. Ogólnie mam z mężem bardzo udany sex więc nie chciałabym zepsuć tego jakimś machinalnym zachowaniem i przymusem
pracujemy obydwoje po 12 h i czasem po prostu wieczorkiem sie nie chce :) jeżeli wiecie o czym mówie. Młodzi już nie jesteśmy więc czasy króliczków już dawno za nami. Z częstotliwością to różnie bywa ale głównie staramy się wstrzelić w owulacje. I wtedy kochamy się w dzień dwóch krech i dzień po na 100 % a - wcześniej/później to już jak wypadnie :) owulacje mam co miesiąc równiutko, ze śluzem trochę gorzej ale nie narzekam i jak na razie dupa
muszę jeszcze chłopa na badania pogonić ale coś się nie kwapi jak na razie....
U mnie niestety @ przyszła, pomimo, że nie miała zaproszenia. Ale jak już jest, to trudno ... Ważne, że zaczyna sięnowy cykl, a z nim nowe nadzieje
Życzę wszystkim Staraczkom zbliżającym się ku końcowi cyklu zielonych plusików, tym, które są w trakcie cyklu życzę cierpliwości i jak najmniej stresu związanego z oczekiwaniem na efekty, a tym, które zaczynają nowy cykl, oby był on tym właściwym ! Miłego dnia Dziewczynki