Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
oprocz przytulania
@ juz sie skonczyla,wiec do dziela
biedny ten moj D jak przyjdzie z pracy, w tym cyklu mam wrazenie,ze mu ani dnia nie przepuszcze, tak sie jakos 'stesknilam' za nim:) i do tego mam wielka nadzieje, bo to cykl przedswiateczny i moze zdarzy sie maly cud i taki ladny prezent oboje dostaniemy pod choinke:) ale sie rozmarzylam...
kazał robić testy owu i po prostu sie kochać regularnie to tyle sie dowiedziałam za 250zl za wizytę. Podziele sie więc z Wami moja droga wiedza.
wczoraj zaczelam 'budowac' swoje endometrium winkiem, a dzisiaj ugotowalam siemie... pychotka:) jak tym razem sie nie uda...
z jedna rozmawialam na temat 'jak to nie tak latwo zaciazyc' w styczniu, a w lutym byla juz w ciazy(tweirdzila,ze dopiero zaczynaja myslec o dziecku)- urodzila niedawno:( o drugiej powiedziala mi mama,ze jej kolezanka radzila zaczac rok wczesniej probowac, bo to nie tak latwo i od razu jej sie udalo jest juz w zaawansowanej ciazy
echhhh oby i na nas przyszla pora i to predzej niz pozniej

jestem właśnie w etapie najbardziej denerwującym czyli po owu i oczekuje ... niby się nie przejmuje i jak @ przyjdzie to trudno ale Wy same wiecie, ze tak do końca nie da się o tym nie myśleć i nie przejmować
Gdzieś czytałam , że seks po owulacji może przeszkodzić , zaszkodzić przy zagnieżdżaniu co wy o tym sądzicie ??
wtedy mogłam paradować z gołym tyłkiem przed nim i nie bylo żadnej reakcji hihi . Ale jakoś sobie radzę. Każda kobitka ma swoje sposoby
.... oj ale bym tak chciała na Mikołaja taki prezent .... ojojoj
A dwie znajome w przeciągu miesiąca powiadomiły mnie że zaszły aż się łezka w oku kręci
a i jeszcze mnie od wczoraj ciągnął prawi jajnik, teraz się uspokoił jakby

wiem po sobie ,bo też miałam ze dwa razy ciążę urojoną 
w ten okropny deszczowy i zimny poranek(u mnie jest godzine wczesniej niz w pl
)
kurka no, zalatwiam, zalatwiam i zalatwic nie moge! szkoda poprostu gadac....uffff...
nie powiem tez bym chciala dla gier typu fitnes, itp, ale przeraza mnie mysl,ze jak nie tv, pilka to xbox wlasnie...
Na szczęście mam mądrą córkę i nie przesiaduje na Nim ,ani w nic nie gra ,tylko składa te swoje origami z YT
Wiem jak jest w rodzinie czy u znajomych ,jak przyjadą do Nich goście, to wtedy podłączają konsolę ,a tak to stoi.
Namawiałam właśnie mojego na piękne drewniane biurko narożne ,co widziałam i czerwony narożnik w Ikei :)