Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja ogolnie bazuje na ikei, jesli chodzi o meble, bo tutaj to najtansza opcja
i czerwony naroznik z ikei mial byc u nas, ale sciany sa czerwone wiec bedzie szary 

), i The Sims-Pokolenia(moja simka zwykle ma 5 dzieci i inne simy sie nimi zajmuja hehe)

częste siusianie w ciąży jest efektem powiększającej się macicy uciskającej na pęcherz...
]
) w ich wlsnych koszykach
normalnie pierwszy raz mi sie tak udalo, tak to spia w lozku...
Ale była awantura !!!! Ale miałam przynajmniej spokój na miesiąc jak była w naprawie hehe...
Pozdrawiam Was wszystkich ciepło z wietrznego Pomorza :)
Alimama i Sardynka dzięki to wtedy zostane przy 7.15 - wstaje zawsze o tej porze i mierze o tej samej godzinie, wprawdzie mogłabym się jeszcze byczyć do 8.00 ale wstaje z mężem by dotrzymać mu towarzystwa :)
ale na nas też przyjdzie czas dziewczyny !! WIERZĘ W TO MOCNO!
Miałam więcej niż normalnie płynu owulacyjnego w zatoce Douglasa i to poniekąd wywołało ból.
ale czego sie nie zniesie dla malego babelka

W życiu nie musiałam tyle czekać ,najwcześniej miałam w 11, a najpóźniej w 16 .Wdług obliczeń mogłam spodziewać się wczoraj a tu doopa
a tak na serio to widzial tutaj bocianamoze raz czy dwa... a tak to faktycznie czaple...zawsze mozna sprobowac w zoo
bo na Mikolaja to za wczesnie dopiero owulka w drodze... no chyba,ze jakis Rudolf mi ja podrzuci wczesniej .... ale glupieje na starosc