Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
albo z picia
ja sie trzeymam swojego postanowienia,ze dopiero 1 grudnia.... ale brat mojego D cos potzrebowal od nas ze strychu i zniosl mi choinke...haha i tak stoi to pudlo na srodku hallu
i tak mnie neci... ale tylko swiatelka sprawdczilam i jedne nie dzialaja...trza dokupic niestety
wlasnie sie ucieszylam, bo w ikei beda chinki no i moze za 25 euro kupie cos duzego, a nie te male cos w b&q (Alimama pewnie wie o co mi chodzi), bo tutaj ceny choinek zywych sa kosmiczne
a ja nie lubie plastykowych...co najwyzej ubiore 2

jedziemy wcześniej bo mamy zahaczyć o M1 ,, ale to jeszcze
W ogóle zero presji jakoś się nie rzucam na starego .Teraz to On przychodzi do mnie na sofę ,zrobi przyjemność i wraca do łóżka 

ze sie jedna zepsuly to chcialam je oddzielic od tych dobrych no i masz babo placek... mialam taki serduchowy nastroj i sama go sobie zepsulam...uffff jak ja nie lubie rozdzielania lampek...(te co ja zwijalam nie sa posluplane
)...dobrze,ze zaczelam teraz, bo moze jakos sie wyrobie z tym do 1 grudnia

tylko chyba je przyspiesze w zaleznosci od owu.

To się chyba nazywa magią świąt
wiem co by chcial i wiem co ja bym chciala mu kupic, a nie moge... ja nie znosze kolejek do kas przed Swietami... wrrrrr.... D sie smieje,ze ludzie juz kupuja prezenty,zeby miec spokoj pozniej,a potem jeszcze dokupuja, ja mu na to,ze ze mna bedzie tak samo(jak mi cos w portfelu zostanie haha)...lubie otrzymywac prezenty, ale jeszcze bardziej je dawac
chlip chlip... dziewczyny któraś jest może w podobnym 17 dc jak ja? kurcze nie mam przez pracę czasu poczytać artykułów wszystkich i całej reszty o tej fazie a zastanawiam się jak się czujecie ? czy macie / miałyście jakieś szczególne odczucia na tym etapie ? nie mówię o odczuciach boli mnie ucho jestem w ciąży
i wiem że każda odczuwa inaczej ale może jednak da się jakieś znamiennie objawy wyordębnić
pytam bo od 3 dni mocno bolą mnie sutki i podbrzusze i mam wrażenie że coś niedobrego się we mnie dzieje...nawet mi sie wydawało że @ przyjdzie wcześniej w tym cyklu przez chwilę... wiem że muszę jeszcze poczekać by poznać "wynik" ale tak sobie myślę że podpytam w mękach mej niecieprliwości :)
ten to sobie pory wybiera, jak ja mialam w planach serduszkowanie(caly dzien sie z tym nosilam)... nie wiem moze on to robi podswiadomie?