Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoranus
    • CommentTimeOct 4th 2006
     permalink
    niestety nie :sad:
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    no to szybko zakladaj konto
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a to zle :P bys mi napisala gdzie pracujesz na tym zaborzu na wewnetrznej wiadomosci :P
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    właśnie chcę założyć, natomiast na razie nie ma dostępu

kfiatuszek - jeśli chcesz, to o Zaborzu możemy pogadać przez mail (mój profil) :smile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    wysłałam :D
    --
  1.  permalink
    Anus kreseczki na tescie owu musz byc teakie same lub ta druga mocniejsza od testowej wtedy w ciagu 24-36 godzin nastapi owulacja
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    a co jak wczoraj była trochę jaśniejsza, a dzisiaj już jej prawie nie było?
  2.  permalink
    ooo to dziwne. Moze za bardzo rozrzedzony mocz mialas. albo dzisiaj albo wczoraj. Kurcze nie wiem .
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    po nocy, to raczej nie bardzo rozrzedzony. Obawiam się, że owu w tym cyklu nie będzie :sad:
  3.  permalink
    Anus a moze juz byla?
    Masz wykresik na 28? To bysmy sobie poogladaly go a dziewczyny bardziej madre ode mnie zinterpretowaly.
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    raczej nie, bo testuję od niedzieli i wczoraj była najwyraźniejsza ta druga kreska
    A wykresu nie mam - niestety.
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    czesc dziewczyny
    --
  4.  permalink
    Witaj skarbel
    Anus szkoda.:sad:
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Witaj skarbel
    no trudno, w przyszły tygodniu idę do gina, to może mi coś powie...
    A teraz miłego dnia! Uciekam do pracy
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeOct 5th 2006
     permalink
    Witam z ranka.:bigsmile:

Przez tą modyfikacje 28 dni nie pojawiają sie fasolki...:cry:

Ale trzymam kciuki za Inez i magdalenkakol :thumbup: Abyście były jako pierwsze w pażdzierniku :tooth:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
  5.  permalink
    Oczekujaca wielkie dzieki ale wiesz u mnie ten cykl to caly jakis taki poplatany . Pozyjemy zobaczymy. Jak do niedzieli nie dostane to zrobie test.Moze cos wyjdzie?
    --
    • CommentAuthorBurleska
     permalink
    Witaj anuś :)
    Ja w tym cyklu też mam kłopot w interpretacji testów owulacyjnych. Pewnego ranka wreszcie pojawiła się druga kreska, wyraźna, lecz nie ciemniejsza od testowej. Wieczorem tego samego dnia, druga kreska była ciemniejsza niż rano lecz znów jasniejsza od testowej. Następnego ranka drugiej kreski nie było...:sad: i tempka niska... Przez kolejne 2 dni znów niska tempka i czwartego dnia po wątpliwym teście owu skok o 0,5 st.:shocked: Dodam jeszcze, że płodny sluz występował tylko przed wątpliwym testem owu.
  6.  permalink
    test pozytywny jest też wtedy jeśli kreska testowa jest taka prawie do kontrolnej podobna, jednak kiedy jest taka bladziutka to jest to test minusowy, no jakoś ja nie miałam problemu rozszyfrować te testy może dlatego że miałam dobrą instrukcję :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Widzieliście dziś artykuł na Onecie o wychowaniu do życia w rodzinie?
    --
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    tak czytałam i zgadzam się z opinią internauty który pisze że chodzi tylko o to aby nastolatki wiedziały jak się seksic i nie zajść w ciąże, żeby zarabiać na antykoncepcji ,potem na leczeniu niepłodności i na aborcjach...dolina :[
    - a na rekolekcjach to byliśmy ale dla narzeczonych (dwa razy) - pary ktore prowadziły te rekolekcje wspominały że podobnie jest na tych dla małżeństw więc musi być dobrze :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Staram się o ten wyjazd na rekolekcje.
    A czułaś ironię w samym wspomnieniu o metodach naturalnych? Kto to widział, aby takie fochy były z budżetu pańśtwa, he he.
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc laseczki :bigsmile: mam do Was prośbe mozecie zerknąć na moj wykres. nie wiem czemu dzis dosc mocno spadla mi tempka. wczoraj bylo 37,0 a dzis 36,5 :shocked::shocked: nie wiem o co chodzi :shamed:
  7.  permalink
    Asiu jak jutro pójdzie w górę no to może implantacja.. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    czy inplantacja następuje po ok. 7 dniach od "bzyk bzyk" ?
  8.  permalink
    Tadi to jest różnie, implantacja najczęściej występuje od 4 dni po owulacji do nawet 11 DPO
  9.  permalink
    cytuję: "Proces ten zwany implantacją lub zagnieżdżeniem rozpoczyna się po około 6 dniach od owulacji, ale w zależności od tego jak długo zarodek znajdował się w jajowodach, rozpocząć się może od 4 do nawet 12 dni od jajeczkowania."
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Hej znow sie odzywam.
    Asia77,ja tez mialam taki skok.Przedwczoraj 37,wczoraj 36,8 a dzic znow 37 C. Ja to juz nic nie rozumie,no i biore progesteron ,wiec wiem,ze tez moze podnosci temp.nawet jesli nie ma ciazy.
    Zaerknijcie na moj wykresik,jak macie moment.
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    no to niby u mnie też mogłaby się dzisiaj wydarzyć implantacja, tyle, że mnie wogóle piersi nie bolą, jakoś tak jab bym wcale nie była po owu a przed @. nigdy tak nie miałam, zewsze mnie bolą w tych dniach.
  10.  permalink
    Asiu niestety nie udaje mi sie wejsc na twioj wykresik moze pozniej.
    Tadinda ja tez mam takie cykle nie raz ze nie bola piersi .
    --
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    ja może kiedyś też miałam kilka bezbolesnych jeśli chodzi o piersi, tylko ja panikuje, bo strasznie się boję bezowulacyjnych cykli a to podobno może być tego symptomem.
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    czesc babeczki wrucilam z kliniki i dobrze ze tam zajrzalam bo traktuja profesionalnie mam worek skierown na badania a potem insema a po niej in vitro oczywiscie to potrwa dlugo ale przynajmniej cos robie
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    mnie zwsze bolą piersi w III fazie tzn może nie bolą tylko są jakby większe i wrażliwsze po tym poznaję że już jest po owulacji, to uczucie zniknęło po porodzie ( 2 lata temu) a w tym miesiącu znów sie pojawiło.
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Mnie w zyciu nie bolaly piersi.Poza miesiacem kiedy rzucialm piguly,ale to bylo chyba wywolane burza hormonow :)
    Nie wydaje mi sie,zeby bol piersi byl wyznacznikiem czegos.
  11.  permalink
    ewa, trzymamy kciuki, może w końcu wam się uda :thumbup:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Netty, jak się czułaś na pigułach?
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Na pigulach bylo spoko.Zmienilam tylko raz i zawsze bylo w porzadku.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Długo korzystałaś?
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    4 lata,z jedna mala przerwa 2 miesieczna.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie miałaś wcześniej styczności z NPR?
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Nie.Nie liczac jakis tam wykladow w szkole.Ale nie interesowalam,sie tym za bardzo.Czemu pytasz?
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Jak to się stało, że zdecydowałaś się na NPR?
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Nie zdecydowalam sie.Staramy sie o dziecko i chce wiedziec co sie dzieje z moim organizmem !!!Ale jakos trudno nam nawizac dialog :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Heh, dawno zaczęłaś? Ja też jestem początkująca.
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    To moj drugi cykl z mierzeniem temperatury.I tyle samo starania sie (+ 1 cykl bez obserwacji) :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeOct 5th 2006 zmieniony
     permalink
    To bardzo mało. Po pigułkach tak bywa: http://forum.28dni.pl/discussion/90/1/npr-po-odstawieniu-tabletek/ Sama zobacz.
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Tabletki rzucilam juz w maju,ale w czewcu jeszcze sie do starania nie zabieralismy.
    Cykle zawsze mialam nieco figlarne,wiec teraz jest podobnie.Pierwszy bez pigul trwa 30 dni,drugi 40 dni,trzeci 35 dni i ten obecny chyba znow sie skroci.
    Poza tym,szanse na naturalne zajscie w ciaze mamy marne.Maz ma bardzo zle wyniki.Za kilka dni powtarza badanie i sie okaze.Ale...cos,zawsze mozna liczyc na cud.
    Zagladalas do mojego wykresu ?
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Tak, wygląda dobrze. Jest skok.
    --
    • CommentAuthorNetty
     permalink
    Ale mi sie wydaje,ze to spowodowal progesteron,ktory mam brac od 17 dc (ale juz mnie wkurza to branie,bo u mnie owu,jesli w ogole jest, wystepuje dosc pozno i boje sie,ze mi progesteron moze ja blokowac.)
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ja ból piersi przezywam co miesiąc. różnie jednak bywa z jego natężeniem. czasami wydają mi sie tylko cięższe i nabrzmiałe a innym razem nie mogę ich sie dotchnąć (nie ma szans na spanie na brzuchu czy dotykanie przez M).
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    netty to masz podobnie jak ja, dzis biore pierwsza dawke progesteronu, a owulacji jeszcze nie było i tez myśle, że Luteina może mi zafałszować obraz
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.