Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale ogólnie jest ok kupiłam na allegro
a mój nie zapamiętuje ostatniego pomiaru, i dlatego wróciłam do Geona ,poza tym jest mi go wygodniej używać ,jest smuklejszy
jauć
i tez juz tu pislam,ze jest zbyt cichy...nie raz sie nasiedze z glowa pod koldra, a temp. sie nie spieszy-bardzo wygodna pozycja haha jak do rodzenia
gratulacje!
co za frajer
podejrzalam wczoraj na jej wykresie
wypije ostatnia porcje moich glutow i zabiore sie za odkurzanie, mimo ze nie czuje mojej reki po wczorajszym myciu drzwi
jakos tak stracilam nastroj..powiesilam te lampki itp., ale to nie to samo

do tego zastanawiala sie nad kolejnymi dwoma z mojej listy, czyli razem uslyszalam 4 moje wybrane imona, takie cos to dopiero mnie dobija
no i polecialo kilka lez, bo jedna malutka miala uklad pokarmowy na zewnatrz i musieli ja operowac, a inna babka rodzila swoje 4 dziecko,ale dwa z nich umarly
jedno jak mialo 5 tyg. a drugie jeszcze w brzuszku...no i tak mi sie smutno zrobilo...ech...nie powinnam ogladac takich rzeczy.sorrki,ze tak smece
...Ciesze-sie-ze-tutaj-trafilam.Juz-od-15-miesiecy-probuje-"zlapac-bociana"-za-nogi-ale-nie-udaje-mi-sie-i-zaczynam-chyba-sie-juz-podlamywac.W-sumie-moja-sytuacja-jest-o-tyle-skomplikowana,a,moze-dziwna-ze-posiadam-juz-dzieci-dlatego-malo-kto-z-mojego-otoczenia-moze-zrozumiec-moj-smutek-a-a-tym-bardziej-potrzebe-posiadania-nastepnego-maluszka.Mam-nadzieje,ze,tutaj-z-Wami-odnajde-sie-i-nikt-mnie-nie-bedzie-krytykowal-za-moje-male-marzenie.
), ale że w końcu od dłuższego czasu ma wolną sobotę to mam zamiar zrobić wieczorem nastrój (świece, winko itp) - nie wymknie się! :P 
Dziś przyszły niestety większe plamienia więc na 99.9 % jutro lub max pojutrze będzie małpa. Ech nic to. Rozmyślam już nad nowymi badaniami, nowym cyklem i staraniami. Mal ja się staram już 7 cykl - bardzo intensywnie :):) z mierzeniem tempki dopiero od tego cyklu. Też byłam - i nadal jestem - w tym wszystkim zielona - jak patrzyłam na wykresy jak weszłam na to forum to łapałam się za głowę ze zdziwienia. A teraz patrzę i widzę w nich mój biologiczny cykl i zaczynam rozumieć jak to wszystko działa - akurat dziś widzę w nich obraz wrednej wewnętrznej natury która nie pozwala mi spełnić największe marzenie mego życia :) ale takie dni też bywają ...pozdrawiam Was wszystkie ciepło. Robię sobie dziś skrzyneczkę na herbatę metodą decoupage a później obszyję materiał na zasłonki plus pewnie obalę całe wino.
Ludzie tutaj są tacy jacyś otwarci, przyjaźni, ciepli.... :) No i mamy morze Wracaj moja droga z obczyzny
bo nie ma jak nad morzem