Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoranaaaa
    • CommentTimeNov 30th 2012
     permalink
    Zdróweczko:) Wracam wracam...dosyc juz tej emigracjii...a nad morzem fajnie jest..w Gdansku jestem ok 15 razy w roku i za kazdym razem coraz bardziej czuje sie jak w domu....szkoda tylko ze jeszcze tyle musze czekac...ale po malu pakuje manatki i uciekamm ...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Na wino i gorące dziewczyny :swingin::swingin: My się już alkoholizujemy powolutku :D Niedługo idziemy poszurać obcasem ;)
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    No to tez ide po winko żebyście same nie piły. Fanta widzę że masz artystyczne zainteresowania......ja cały czas czekam na te 9 miesięcy żebym mogła sie zająć sobą i właśnie takimi rzeczami czekając na moje maleństwo bo na co dzień to nie mam czasu na takie rzeczy.
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    ja też właśnie otworzyłąm piweczko i przyłączam się do wirtualnego picia :)
    --
    •  
      CommentAuthoranaaaa
     permalink
    Zdrówko!!!
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    od razu lepiej niż do lusterka ;) sony też niestety nie mam czasu ile bym chciała ale czasami oddaje się takim pracom bo mnie to bardzo odpręża tak samo jak gotowanie :smile: ale powiem Ci że też nie raz już rozmyślałam co będę robić w oczekiwaniu na dzidziusia ... fiu fiu tyle pomysłów ... ZDROWIE WSZYSTKICH PRE CIĘŻARÓWEK I ZA FASOLKI:swingin::swingin::boogie:

Treść doklejona: 30.11.12 20:16
    AAA NO I ZA MADRAT i jej zafasolkowanue.... za to chyba jeszcze nie piłyśmy :cool:
    •  
      CommentAuthoranaaaa
    • CommentTimeNov 30th 2012 zmieniony
     permalink
    No to za Madrat i jej Maleństwoo..niech rosnie zdrowo....:bigsmile: A tak na marginiesie to dopiero sobie zdałam sprawe ze dzisiaj Andrzejkii...ale zakrętas ze mnie...szokkk...tym bardziej okazja zeby wypic piwko czy winko...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    och to ja też otworzę moją już barrrrdzo dobrze schłodzoną fortunkę ;)

fanta mnie też odpręża gotowanie, właśnie mnie poniosło i oprócz ciasta naprodukowałam jeszcze muffinek z jabłkami ;)
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    a ja też robię w kuchni torcik dla mojego P. na urodziny i piję nasz zdrówko i za wszystkie fasolki :D
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    Ale to się fajnie alkoholowo zrobiło :-) dołączam się z moim drineczkiem, zdrówko ciężarnych, starających się i wszystkich obecnych i przyszłych mam!
    Mal77 - witam!
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    wypijmy za ciężarne, bo one pić nie mogą :wink:
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    ja też z chęcią bym się napiła cos mocniejszego ,ale na antybiotyku jadę :( ale mam wodę truskawkową, więc zdrówko :)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    ZDRÓWKOOOOO :D

Treść doklejona: 30.11.12 21:02
    Wercik podziel się :P ja reflektuje na jedną muffinkę uwielbiam:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    no szkoda, że jeszcze nikt nie wymyślił teleportacji - wysłałabym Ci fufinkę ;)
    ale mogę obiecać, że mój mąż wąż wetnie wszystkie w waszym imieniu :tooth:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    to życz mu w moim imieniu smacznego :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMadRat
     permalink
    dzięki kochane, że za mnie sobie łykniecie :) mam nadzieję, że ja minimum przez rok nie ;) udanego weekendu imprezowo-andrzejkowego - wywróżcie tam sobie koniecznie jakieś dzieciątka ;)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeNov 30th 2012 zmieniony
     permalink
    werciku u mnie jutro biszkopt z owocami, zupka chińska ( ale nie taka z torebki hihi ) a wieczorkiem sałatka z łososia :) Taki chociaż pozytyw tego że małpa nadchodzi żona się stresuje - zaczyna gotować - mąż zadowolony i z napchanym worem ( *brzuchem przypis redakcji ) snuje się opieszale po mieszkaniu niczym święty mikołaj z dwudniowym zarostem. Piękny widok.:smile::boogie:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    faktycznie-zapomnialam-ze-dzis-Andrzejki...fiu...fiu.Zdrowko-sokiem-pomaranczowym-w-takim-razie-dla-kazdej-z-Was-i-za-Wasze-starania.Za-moje-tez,a,co..:))

Kameleonka-jakiego-testu-uzywalas?Ja-mialam-identyczne-przygody-z-pretestem-i-to-juz-dwa-razy-w-ciagu-3-miesiecy.Po-pol-h-pojawila-mi-sie-druga-lekko-rozowa-linia-i-....zonk,w,ciazy-nie-jestem.Takze-miala-nadzieje,ze,jednak-mi-sie-udalo,ale-nie-zaliczylam,sie-jednak-do-tych-szczeciar-ktorym-taki-pozny-pozytywny-wynik-zwiastowal-bejbika.Po-drugim-takim-klamstwie-przestalam-kupowac-te-testy.Sa-moze-mega-czula-ale-i-mega-potrafia-oszukac.Jednak-jak-czytalam-wciaz-nie-masz-@-wiec-do-konca-trzymam-za-Ciebie-kciuki..:))

Ja-mykam-zagonic-do-kapieli-swoje-dzieciaki-i-moze-obejrzec-jakis-film.Moj-spi-bo-na-24-do-pracy.Swietujecie-wiec-Andrzejki-bo-byc-moze-niedlugo-czekaja-nas-tylko-soczki-zero-%,czego-wszystkim-zycze..:))

Treść doklejona: 30.11.12 21:40
    Fanta666-na-takie-lakocie-z-checia-bym-sama-wpadla..:))W-nastepnym-wcieleniu-dobrze-by-chyba-bylo-urodzic-sie-facetem.Nie-ma-wykresow,@,mierzenia-temperatury,porodow,tylko-dziki-sex-a-potem-obzarstwo-jesli=sie-trafi-na-kobietke-ktora-w-kuchni-takze-raj-stworzy..:))Chyba-wypije-dzis-za-reinkarnacje..:))
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Hahahaha mal w rzeczy samej kochana w rzeczy samej ! Miłego wieczorku
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    fanta mmm same cuda jutro :) a sałatka z łososia pychota - osobiście bardzo lubię :)
    ja już czekam na małżowinka, lada moment będzie i myślę, że dziś sobie jakiejś wódki z myszy z lodem popijemy (dla rozluźnienia), tak się chłopak stara (i tak mu zależy), że od 3 tygodni łyka alkoholu nie wziął :smile:
    więc kochane życzę udanych andrzejek i miłego wieczorku, ja się oddalam :)
  1.  permalink
    wszystkie pily, aja nie ialam kiedy:tongue: kupilam choinke i musialam ja wstawic do pokoju od razu,bo jutro lodowka ma przyjechac:bigsmile: i tak zaczelam,ze niby tylko lampki...i poszlo:cheer: i tak mam dwie choinki ubrane:crazy: mialam czekac do 1 XII i braklo mi do niego tylko 20 min:tooth: tak Andrzejek jeszcze nie spedzalam...

do jutra dziewuszki,zeby Was tylko glowki nie bolaly:updown:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
    • CommentTimeDec 1st 2012
     permalink
    Witam wszystkie dziewczyny
    u mnie spadek tempki:cry:a tak ładnie było:cry:
    •  
      CommentAuthormegi82_23
     permalink
    A u mnie wzrost tempki... Ale test negatywny:-(
    •  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeDec 1st 2012 zmieniony
     permalink
    a ja chyba się przekręcę bo w tym cyklu to już sama nie wiem o co chodzi u mnie ! Sucharek walczymy do pierwszej kropli krwi!!!:boogie:
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Do pierwszej kropli.:) dobre!
    Megi zajrzałam do Ciebie, przykro, ale jestes młodą kobietą...tyle jeszcze szans przed Wami..
    Powodzenia!

Sa dwa watki ktore czytam, po 30 stce i ten...czyli tutaj są młodsze kobiety staraczki.:)
    U mnie nadal "ten" czas, estrogenowy, czuję sie pięknie i serducha :) fajnie!
    alkoholu na razie nie dotykam, pozwalam sobie jak juz wiem ze @ jest.

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 01.12.12 10:55</span>
    Fanto, dobrze to wygląda u Ciebie! Nie chcesz testowac??
    To plamienie to moze byc implantacyjne.:)

Ja bym pobiegła po test lub na bete. Nie ma @.:bigsmile:
    --
  2.  permalink
    To byl Pink test kupiony w Rossmanie i niestety dwa razy pojawila sie kreska po 2h, test z krwi tylko potwierdzil brak ciazy. NIgdy wczesniej zaden test nie pokazal kreski po paru godzinach no i nakrecilam sie, ze jestem w ciązy.
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Witajcie...:))

Kameleonka-ja-takze-mialam-Pink-pretest-o-czulosci-10.Jak-widac-cos-w-nich-jest-wadliwego-ze-potrafia-jednak-wyjsc-pozytywne-chociaz-nie-maja-ku-temu-podstaw.Czytalam-potem-w-necie-o-swoim-i-faktycznie-zdarzaly-sie-mylne-pozytywne-wyniki.U-Was-w-Polsce-chyba-jednym-z-lepszych-jest-BoboTest?Plytkowy-bodajze.Ja-nawet-swoj-otworzylam,aby-przyjrzec-sie-temu-paskowi-jeszcze-blizej-bo-nie-moglam-uwierzyc-ze-jednak-mam-dwie-kreski.Najpierw-mega-szczescie-i-nadzieja,a,potem-zjazd-do-dolowni.Po-ostatnim-razie-powiedzialam-sobie-ze-aby-sie-walilo-i-palilo-zrobie-dopiero-test-jak-mi-sie-spozni-@....Myslicie-ze-dotrzymam-slowa,hahaha...:))

Udostepnilam-swoj-dwudniowy-wykres.Pierwsze-starania-nosi-tytul.Zjazd-do-dolu-w-14-dniu-cyklu.Tak-powinno-byc?Az-nie-moge-sie-doczekac-jutrzejszego-pomiaru.Bede-miala-jakis-zwariowany-tor-saneczkowy..:))W-sumie-idzie-zima.......

Jak-tam-po-Andrzejkach-zyjecie??? Choinki-zazdroszcze....Ja-mam-sztucznego-drapaka...Na-razie-lezy-sobie-na-stryszku-i-czeka.....:surprised:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    witam się sobotnio :)
    u mnie temperatura poszła do góry, a wczoraj czułam cały dół (łącznie z plecami), dziś już mniej

andrzejkowy wieczór zaliczam do udanych - wróżyliśmy ze świecy ;p (męża :rolling:)
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Ciekawe czy Fanta zatestuje jednak?:bigsmile:
    --
  3.  permalink
    no ja tez czekam na fante:) werciku u mnie tez temp. powoli do gory i szyjka tez:) bj nadal brak,ale serducho bylo wreszcie:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    no to superaśnie Marzycielko :) my nie zaprzestajemy z maratonem, bo nie chcę przegapić momentu. Dziś już nie tyle piersi przeszkadzają, co bolą mnie same sutki, cholernie wrażliwe się zrobiły

no i mnie również ciekawi co tam Fanta wywróży z testu ;)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Ja od rana cierpie :cry: krzyz i brzuch daja mi popalic.
    --
  4.  permalink
    Ali,ale u Ciebie to raczej za wczesnie na @... zobaczysz,ze jeszcze z tydz. nie przyjdzie:smile: a moze jeszcze dluzej i ten bol to co innego :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Witam w sobotni zimny wieczór. Ja po andrzejkach :-). Zrobiłam małą imprę w domu a dziś od rana sprzątanko. Teraz nadrabiam zaległości na forum.
    --
    •  
      CommentAuthoranaaaa
     permalink
    hmmm...a co tu taka ciszaa...czyzby Wszystkie "zdychały" po wczorajszym andrzejkowym pijaństwie...???? ja tam troszke pospałam i uraczono mnie bardzoooo dobrą whyskyy..mniam mniam...czyli Andrzejki cd...:smile:
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    a ja urwałam się wcześniej z pracy, zajechałam do apteki 24h po "sikańca' myślę spróbuje już dziś bo nie wytrzymam .... a tu co PRZEPRASZAMY REMANENT ..... to chyba jakiś zły znak,,,, ;-/:confused:
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    myślę Fanta666 ,żę to możę znak byś poczekała do rana :):smile:
    --
  5.  permalink
    anaaaa to samo mialam napisac hihi:tooth:taka cisza tutaj....

fanta dobrze bedzie:)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    no jak tak piszecie to racja :bigsmile: no to rano próbujemy ..... chyba dziś nie zasnę.... stan na chwile obecna ; @brak, plamień brak, temp. wysoka, wymioty 1, test owu. pozytywny heh ...co najmniej dziwna mieszanka :boogie: dzięki babeczki za otuchę:kissing:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    brzuch juz mniej mi dokucza :)Mysle ,ze to na @ wiec mi nie wrozcie :wink: Przewaznie boli mnie tydzien przed ..
    Narazie jestem w gosciach u poziomki ,wiec nie wypada siedziec na forum,ale jutro juz wracam do Londynu i nadrobie u Was pod wykresami
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witajcie...Normalnie-wstrzelilam-sie-tutaj-w-super-okres-czyli-Fantowe-testowanie..:))Trzymam-kciuki-bedzie-dobrze.Mysle-ze-nawet-pozytywnie..:))Taka-naturalna-selekcja.nowa-doszla-czyli-ja-i-inna-musi-ze-starajacych-odejsc,hehe.Inaczej-tlok-by-tutaj-byl.Obysmy-wszystkie-tak-stad-spadaly-na-watki-9-miesiecy....Marzenie.Ale-tak-na-powaznie-czekam-na-pomyslne-wiesci.

Ja-juz-swoja-dziatwe-wyslalam-spac-wiec-mam-chwilke-dla-siebie.Zarwane-noce-u-mnie-sa-juz-tylko-dlatego-ze-siedze-z-lapem-sam-na-sam-i-ciesze-sie-tym-czasem-gdy-nikt-ode-mnie-niczego-nie-chce.Zamiast-isc-spac-to-ja-tutaj-kwitne.:wink:.Moze-obejrze-jeszcze-jakis-film.Mam-faze-na-horrory-ostatnio....:devil:
    •  
      CommentAuthorMadRat
     permalink
    fanta, trzymam kciuki mocno! jak testujesz jednak rano to postaraj się z pierwszego moczu :)
    --
    •  
      CommentAuthoranaaaa
     permalink
    Fantaa ja tez trzymam kciukii...czekam na dobre wiesci jutro ranoo...ulalaaaa ale ta whiskyy mocnaa;))
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    madrat będzie ciężko bo wciąż nie mam testu :) muszę zapakować swoje szanowne cztery litery i podjechać do jakiejś apteki dyżurowej bo jutro niedziela. Nie wiem czy tak długo utrzymam sikańca hahaha :) A tak na serio to może kupię od razu dwa... zrobię jutro jak wrócę a jakby co powtórzę w poniedziałek ? jak myślicie ? anaaa ty takie mocne alkohole popijasz... próbowałam kilka razy whisky ale jakoś nie wchodzi mi ona a nawet szybko wychodzi :) smacznego

Treść doklejona: 01.12.12 22:59
    Mal77co do horrorów oglądałaś może "Musimy porozmawiać o Kevinie" ? mocny jest. Ja również uwielbiam horrory oraz thrillery, z zwłaszcza klasykę gatunków. Łśnienie widziałam już chyba z 4 razy :)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    trzymam kciuki za pozytywny wynik :wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Ostatnio łykam tylko polskie filmy a najlepiej komedie. Horrorów nie lubię bo mam potem koszmary nocne. Mam zbyt wybujałą fantazję i potem spać nie mogę. Jak dziecko :-)
    Mąż na polowaniu to ja nadrabiam w filmach.
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Dzięki Alimama :) koty mnie obsiadły z dwóch stron i mruczą ... chyba czują moje zdenerwowanie. Haniutka ty nie możesz zasnąć a ja na horrorach czasem śmieje się jak głupek. Zwłaszcza na tych co to ręce nagle odpadają, co blondynka biegnie na pierwsze piętro domu zamiast z niego wybiedz. Mój się czasem wstydzi ze mną do kina chodzić :)

Dobrze że mam tu to forum i Was bo jakoś się uspokoiłam jak tylko tu weszłam, a mężu jakieś boksy ogląda i chyba nie bardzo widzi co się w mojej głowie, serduszku i niżej :):smile:
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Fanto, rozumiem dobrze emocje, ja tez niedawno je miałam, ale test byl na minus niestety.
    Jak masz gdzies rossmana to sa tam tez testy...tylko o tej slabszej czułosci 25.

Powodzenia.:)
    sluchalam ciekawej audycji Pulikowskiego o seksie.:) http://www.jacek-pulikowski.izajasz.pl/konferencje-mp3-odserca.html

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 01.12.12 23:35</span>
    Ja tez nie lubie horrorów.:)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Ok dzięki Dorit cenna wskazówka bo jeżeli apteka dyżurowa 24 h ma remanent to nie wiem, co w niedzielę będzie czynne. Będę szukać :) Wiesz, chyba troszkę podpsychicznie przeciągam tą sprawę bo boję się właśnie tego minusa... :confused: Ale trudno co będzie to będzie. @ ma być w poniedziałek więc już chyba można sprawdzić, wóz albo przewóz :) dobranoc Dorit miłej audycji
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Weszłam jeszcze na chwilę zobaczyć czy śpicie :updown: Zaraz się kładę ,bo mnie podróż długa czeka.Dzisiaj padłam o 17 aż wstyd przysnąć w gościach :shamed: jednak za stara jestem na imprezy i będę odsypała kilka godzin zabawy przez 3 dni
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.