Zdróweczko:) Wracam wracam...dosyc juz tej emigracjii...a nad morzem fajnie jest..w Gdansku jestem ok 15 razy w roku i za kazdym razem coraz bardziej czuje sie jak w domu....szkoda tylko ze jeszcze tyle musze czekac...ale po malu pakuje manatki i uciekamm ...
No to tez ide po winko żebyście same nie piły. Fanta widzę że masz artystyczne zainteresowania......ja cały czas czekam na te 9 miesięcy żebym mogła sie zająć sobą i właśnie takimi rzeczami czekając na moje maleństwo bo na co dzień to nie mam czasu na takie rzeczy.
od razu lepiej niż do lusterka ;) sony też niestety nie mam czasu ile bym chciała ale czasami oddaje się takim pracom bo mnie to bardzo odpręża tak samo jak gotowanie ale powiem Ci że też nie raz już rozmyślałam co będę robić w oczekiwaniu na dzidziusia ... fiu fiu tyle pomysłów ... ZDROWIE WSZYSTKICH PRE CIĘŻARÓWEK I ZA FASOLKI
Treść doklejona: 30.11.12 20:16 AAA NO I ZA MADRAT i jej zafasolkowanue.... za to chyba jeszcze nie piłyśmy
No to za Madrat i jej Maleństwoo..niech rosnie zdrowo.... A tak na marginiesie to dopiero sobie zdałam sprawe ze dzisiaj Andrzejkii...ale zakrętas ze mnie...szokkk...tym bardziej okazja zeby wypic piwko czy winko...
Ale to się fajnie alkoholowo zrobiło :-) dołączam się z moim drineczkiem, zdrówko ciężarnych, starających się i wszystkich obecnych i przyszłych mam! Mal77 - witam!
dzięki kochane, że za mnie sobie łykniecie :) mam nadzieję, że ja minimum przez rok nie ;) udanego weekendu imprezowo-andrzejkowego - wywróżcie tam sobie koniecznie jakieś dzieciątka ;)
werciku u mnie jutro biszkopt z owocami, zupka chińska ( ale nie taka z torebki hihi ) a wieczorkiem sałatka z łososia :) Taki chociaż pozytyw tego że małpa nadchodzi żona się stresuje - zaczyna gotować - mąż zadowolony i z napchanym worem ( *brzuchem przypis redakcji ) snuje się opieszale po mieszkaniu niczym święty mikołaj z dwudniowym zarostem. Piękny widok.
fanta mmm same cuda jutro :) a sałatka z łososia pychota - osobiście bardzo lubię :) ja już czekam na małżowinka, lada moment będzie i myślę, że dziś sobie jakiejś wódki z myszy z lodem popijemy (dla rozluźnienia), tak się chłopak stara (i tak mu zależy), że od 3 tygodni łyka alkoholu nie wziął więc kochane życzę udanych andrzejek i miłego wieczorku, ja się oddalam :)
wszystkie pily, aja nie ialam kiedy kupilam choinke i musialam ja wstawic do pokoju od razu,bo jutro lodowka ma przyjechac i tak zaczelam,ze niby tylko lampki...i poszlo i tak mam dwie choinki ubrane mialam czekac do 1 XII i braklo mi do niego tylko 20 min tak Andrzejek jeszcze nie spedzalam...
do jutra dziewuszki,zeby Was tylko glowki nie bolaly
Do pierwszej kropli.:) dobre! Megi zajrzałam do Ciebie, przykro, ale jestes młodą kobietą...tyle jeszcze szans przed Wami.. Powodzenia!
Sa dwa watki ktore czytam, po 30 stce i ten...czyli tutaj są młodsze kobiety staraczki.:) U mnie nadal "ten" czas, estrogenowy, czuję sie pięknie i serducha :) fajnie! alkoholu na razie nie dotykam, pozwalam sobie jak juz wiem ze @ jest.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 01.12.12 10:55</span> Fanto, dobrze to wygląda u Ciebie! Nie chcesz testowac?? To plamienie to moze byc implantacyjne.:)
To byl Pink test kupiony w Rossmanie i niestety dwa razy pojawila sie kreska po 2h, test z krwi tylko potwierdzil brak ciazy. NIgdy wczesniej zaden test nie pokazal kreski po paru godzinach no i nakrecilam sie, ze jestem w ciązy.
no to superaśnie Marzycielko :) my nie zaprzestajemy z maratonem, bo nie chcę przegapić momentu. Dziś już nie tyle piersi przeszkadzają, co bolą mnie same sutki, cholernie wrażliwe się zrobiły
no i mnie również ciekawi co tam Fanta wywróży z testu ;)
hmmm...a co tu taka ciszaa...czyzby Wszystkie "zdychały" po wczorajszym andrzejkowym pijaństwie...???? ja tam troszke pospałam i uraczono mnie bardzoooo dobrą whyskyy..mniam mniam...czyli Andrzejki cd...
a ja urwałam się wcześniej z pracy, zajechałam do apteki 24h po "sikańca' myślę spróbuje już dziś bo nie wytrzymam .... a tu co PRZEPRASZAMY REMANENT ..... to chyba jakiś zły znak,,,, ;-/
no jak tak piszecie to racja no to rano próbujemy ..... chyba dziś nie zasnę.... stan na chwile obecna ; @brak, plamień brak, temp. wysoka, wymioty 1, test owu. pozytywny heh ...co najmniej dziwna mieszanka dzięki babeczki za otuchę
brzuch juz mniej mi dokucza :)Mysle ,ze to na @ wiec mi nie wrozcie Przewaznie boli mnie tydzien przed .. Narazie jestem w gosciach u poziomki ,wiec nie wypada siedziec na forum,ale jutro juz wracam do Londynu i nadrobie u Was pod wykresami
madrat będzie ciężko bo wciąż nie mam testu :) muszę zapakować swoje szanowne cztery litery i podjechać do jakiejś apteki dyżurowej bo jutro niedziela. Nie wiem czy tak długo utrzymam sikańca hahaha :) A tak na serio to może kupię od razu dwa... zrobię jutro jak wrócę a jakby co powtórzę w poniedziałek ? jak myślicie ? anaaa ty takie mocne alkohole popijasz... próbowałam kilka razy whisky ale jakoś nie wchodzi mi ona a nawet szybko wychodzi :) smacznego
Treść doklejona: 01.12.12 22:59 Mal77co do horrorów oglądałaś może "Musimy porozmawiać o Kevinie" ? mocny jest. Ja również uwielbiam horrory oraz thrillery, z zwłaszcza klasykę gatunków. Łśnienie widziałam już chyba z 4 razy :)
Ostatnio łykam tylko polskie filmy a najlepiej komedie. Horrorów nie lubię bo mam potem koszmary nocne. Mam zbyt wybujałą fantazję i potem spać nie mogę. Jak dziecko :-) Mąż na polowaniu to ja nadrabiam w filmach.
Dzięki Alimama :) koty mnie obsiadły z dwóch stron i mruczą ... chyba czują moje zdenerwowanie. Haniutka ty nie możesz zasnąć a ja na horrorach czasem śmieje się jak głupek. Zwłaszcza na tych co to ręce nagle odpadają, co blondynka biegnie na pierwsze piętro domu zamiast z niego wybiedz. Mój się czasem wstydzi ze mną do kina chodzić :)
Dobrze że mam tu to forum i Was bo jakoś się uspokoiłam jak tylko tu weszłam, a mężu jakieś boksy ogląda i chyba nie bardzo widzi co się w mojej głowie, serduszku i niżej :)
Fanto, rozumiem dobrze emocje, ja tez niedawno je miałam, ale test byl na minus niestety. Jak masz gdzies rossmana to sa tam tez testy...tylko o tej slabszej czułosci 25.
Powodzenia.:) sluchalam ciekawej audycji Pulikowskiego o seksie.:) http://www.jacek-pulikowski.izajasz.pl/konferencje-mp3-odserca.html
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 01.12.12 23:35</span> Ja tez nie lubie horrorów.:)
Ok dzięki Dorit cenna wskazówka bo jeżeli apteka dyżurowa 24 h ma remanent to nie wiem, co w niedzielę będzie czynne. Będę szukać :) Wiesz, chyba troszkę podpsychicznie przeciągam tą sprawę bo boję się właśnie tego minusa... Ale trudno co będzie to będzie. @ ma być w poniedziałek więc już chyba można sprawdzić, wóz albo przewóz :) dobranoc Dorit miłej audycji
Weszłam jeszcze na chwilę zobaczyć czy śpicie Zaraz się kładę ,bo mnie podróż długa czeka.Dzisiaj padłam o 17 aż wstyd przysnąć w gościach jednak za stara jestem na imprezy i będę odsypała kilka godzin zabawy przez 3 dni