Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zaraz ide z psiulkami na spacer, wiec tylko wpadam sprawdzam co u fanty, a tu narazie cisza...
)...
Twoj-malz-jak-i-moj-gapi-sie-na-boks.Nie-wiem-co-ci-faceci-w-tym-widza.Moj-to-sobie-jeszcze-pokrzykuje-uderz,no-uderz....A-jak-juz-oglada-pilke-to-krzyczy-skacze,raz-nawet-zbil-zyrandol....Dzieci....
.Co-do-horrorow-ja-uwielbiam-tematyke-z-duchami-i-nawiedzonymi-domami-czy-opetanymi-ludzmi.Niektore-na-faktach-mnie-z-lekka-przerazaja.Nie-ogladalam-tego-filmu-jaki-podalas-ale-go-poszukam.Ja-mam-konto-na-Kinolive.pl.Tam-zazwyczaj-siedze.

i wcale to nie wplynelo negatywnie na serducho...pwoem szczerze,ze takie to bylo ten tego nie wiem jak to powiedziec...ale bylo suuuuper
a czasem bez spinanie zaczynam sie przytulac, a on z gory nie ma ochoty
e no powinien snieg padac i juz! Mikolaja spotkalismy na zakupach i mi moj mowi: widzisz jakbys wziela aparat to bys poszla (jak wszystkie dzieci w kolejce) do niego na kolano! a ja do niego: no i bym poprosila o dzidziusia, a Mikolaj zaraz by sciagal wdzianko i hop na zaplecze!

i smialam sie z niego w sklepie,ze wyglada tak jak jak gdy wybieralam choinke-jak dziecko

jeden plus z tego całego okropnego dnia to że mąż gdy mu powiedziałam że testowałam i negatyw wyjątkowo dziś o mnie zadbał
przytula, głaszcze, obejrzał ze mną film i w ogóle było bardzo uroczo. Chyba jednak też się tym wszystkim trochę przejmuje choć tego nie okazuje tak jak ja!! Dziewczynki niech któraś zafasolkuje mi tu raz dwa !!!
święta idą juz czas :)
Emocjonalna-rozpierducha...

moje psy skacza do niej i ja gryza jakby byla jakims innym zyjatkiem...takze ciufcia nie przetrwa chyba do Swiat, bo moj D wlasnie ja puszcza psiowi i razem sie bawia
cykl bedzie krotki tzn.27-28 dni(jak dla mnie to krotki
) z tym,ze ten 12 dc z bj psuje mi nastroj, bo tylko wtedy czulam jajcory, a serducho bylo tylko dzien przeda, potem 3 dni przerwy...stracilam w zwiazku z tym nadzieje,ze cos sie z tego wykluje
ale w prownaniu z tym kto byl wczesniej to to mi w ogole nie przeszkadza...kiedys poprzedni-litwini-na sterydach,ze strach sie do nich odezwac-robili takie imprezy do 3 rano,ze mlotkiem w sciane walilam-taka banda oszolomow(a dziecko 2 letnie spalo w tym halasie) bezmozgowcow
a tu same suche tynki, jak dziecko placze w domu obok(mieszkam w szeregowcu) to nawet slysze co w tym placzu mowi
otóż mój mąż wstaje do pracy o 6 ja zawsze mierzę temp o 7 i czasami mnie budzi ale po jakiś 10-15 minutach znowu zasypiam czy wg was powinnam mierzyć temp o 6 czy o 7 :)

Zazwyczaj-kupuje-perfumy-czy-jakies-fajne-ciuchy.Czasem-zdarzyl-sie-telefon-lub-jakis-gadzet-do-niego.Najtrudniej-jest-mi-kupowac-swojemu-najstarszemu-synowi.Jedyne-zainteresowanie-to-komputer-a-ja-sie-w-tej-dziedzinie-nie-rozeznaje-tak-fachowo-jak-on.Wiec-czesto-daje-mu-kase-by-sobie-sam-cos-poszukal.