Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeDec 4th 2012
     permalink
    a ja ogólnie kawę piję jedynie jak mam na nią wielką ochotę :) taką jaką dzisiaj mi zrobiłaś, łyżeczka kawy rozpuszczalnej, ulubiony kubek, pół kubka wrzątku i reszta mleka ,,, hehe to moja kawa :) o już lecę podejrzeć przepis :D
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    anatol, inka, moja koleżanka pijała to w ciąży, bo lubiła kawę bez mleka, a lekarz jej powiedział, że może pić normalną, ale słabą i z mlekiem

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.12.12 12:38</span>
    tejsha ja tak samo kawę pijam ;) musi być duuuużo mleka :) dlatego w zeszłym roku dostałam od mikołaja męża ekspres ciśnieniowy, żebym sobie mogła latte robić :) i w sumie też już nie pamiętam kiedy ostatnio kawę piłam. Od jakiegoś czasu mi się coś poprzestawiało i tylko raz na jakiś czas, a kiedyś po 2-3 dziennie (i dzień bez kawy dniem straconym)
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
    • CommentTimeDec 4th 2012 zmieniony
     permalink
    oj tak tejsha ja tez zwykle nie pijam, bo jak juz sobie kupie jakies capuccinco to mi moj D wyweszy i wypija:angry: kupuje jakies smakowe z pianka zwykle,zeby miec wlasnie jak mnie najdzie ochota.Ostatnio kupilam o smaku irish cream i piana jest na pol kubka:shocked:, to zanim ja sprobowalam 5 saszetek nie bylo:devil: tak czasem mam ochote na kawke i cos slodkiego:smile:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    marzycielka , sernik brzmi pysznie :peace: dziękuję , a te serki typu philadelphia naturalne ? to jakie ? bo nie kojarzę ....
    --
    •  
     permalink
    w sensie bezsmakowe...bo u nas nie ma typu homo tylko takie do smarowania:) kanapkowe,ale geste jak twarozek ze smiatanka zmiksowany:) mysle,ze ew.mozna sprobowac zmiksowany bialy ser albo gotowy do sernika:)

tak wygladaja:)

http://www.google.pl/search?q=philadelphia+serek&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=b-O9UNvhDc2ShgfW34HIDQ&sqi=2&ved=0CC4QsAQ&biw=1366&bih=624

a i pamietaj,ze cukru zawsze mozna dodac pozniej,wiec mozesz porpostu rozetrzec to maslo-prawdziwe bez oleju- z pol szkl.cukru pudru, sprobowac i jak cos dodac albo dodac serki rozetrzec, sprobowac i znowu dodac ile chcesz:)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    oki , dzięki marzycielka :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Tpo jest ten ból ,że nie ma serków homo ,tylko philadephia i na jeden sernik to kilka opakowań trzeba :P
    --
  1.  permalink
    no:)ale ja sie wlasnie nauczylam tego ich sernika-to ten moj przepis...oni uzywaja tych kanapkowych plus maselko:) najlepszy jest cytrynowy, inne smaki jakies za ciezkie mi wychodza:)

teraz mam blisko domu 'poloneza' wiec mase makowa na pewno kupie gotowa:p bo tu maku nie mozna kupic:p
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Dziewczyny zapraszam do mnie pod wykres podałam moje przepisy :D jak któraś chce jeszcze na coś przepis to pisać, zaglądne do mamy zeszyciku i podam :tooth::tooth:
    --
  2.  permalink
    o nie! zaczl sie ten czas-ogladania wykresow!!! ludzie odciagnijcie mnie od tego:devil: juz obliczylam,ze za tydz.moge testowac... problem w tym,ze jak teraz sie nie uda to wg wzoru moje plodne wypadna na Swieta...haha moj D robiony w Swieta, moj brat i 2 moich kuzynow(sa bracmi!), ja nie chce nastepnej panny(znak zodiaku) w domu:neutral: my sie tu pozabijamy:cool: do rzeczy: w Swieta bede miec rodzine u siebie, a tu sciany cienkie:shamed:jak my bedziemy serduchowac?:confused: doda,ze nasze lozko,mimo iz nowe to skrzypi:shades:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Na podłogę :devil: i po cichu :P
    --
  3.  permalink
    no to nie wiem czy sie da po cichu:P podloga tez skrzypi hihi:bigsmile: zostaje nam prysznic:cool: ew. w samochodzie w drodze po zakupy:rolling: ide golabki szamac.Nie chcialo mi sie gotowac, to kupilam gotowe i teraz siedze i mi sie nudzi...sprzatac tez mi sie nie chce,a jest co:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    hahah ja powstałam w święta, a moi rodzice spędzali je u swojej mamy w kawalerce - więc się da! :)
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    marzycielka, dacie radę na pewno sobie poradzicie :D:tongue:

Treść doklejona: 04.12.12 15:16
    marzycielka , a Ty czemu nie masz żadnego wykresiku ani nic, tak pusto u Ciebie ???
    --
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    marzycielka a ja myślę ze nie będziecie mieć żadnego problemu :bigsmile:
  4.  permalink
    nie mamy problemu jak brat D jest, bo ma taki sen,ze go mlotkiem nie dobudzi,a do tego chrapie tak glosno,ze wszystko zaglusza hehe:rolling:

tejshus, w podpisie mam link do wykresu na ff, bo tu narazie konta nie dokupie z powodow Swiateczno-finansowych:wink: zastanowie sie po swietach nad przedluzeniem konta:)

kurczak jeden, nie dosc,ze ksiezna Kate w ciazy i do tego prawdopodobnie z blizniakami(w tv takie ploty) to jeszcze zdjecia 4raczek jednojajowych dzisiaj ogladalam:shocked: ja porposze 3 dziewczynki(kazda rozna), moga byc na raz:cool:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    marzycielka dla mnie to trochę skomplikowane wykresy na tym czymś, ledwo ogarniam te na 28 dni :shocked: także poczekam na Ciebie tutaj :) mam nadzieję że szybciutko, po świętach dołączysz :):wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Bożeee nawet Kaśka zaszła ::neutral: Ja to się chyba nie doczekam :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    uffffffffff,juz-doczytalam..:)))ale-sie-uwijacie-z-tym-pisaniem.Juz-nie-wiem-co-i-komu-gdzie-i-z-kim,ratunku......!!!...:)))Ale-jedno-Wam-napisze.......jestescie-boskie...:))...juz-pisze-dlaczego,hahaha.dacie-wiare,ze,-ja-matka-4-dzieci-zapomnialam-o-Mikolajkach..????????????Tak-sie-skupilam-na-glwonych-swietach,ze,na-smierc-zapomnialam,ze,Mikolaj-pierwsze-podarunki-zostawia-juz-po-jutrze.....Ale-ze-mnie-matolek,meee,meee.Same-korzysci-z-dolaczenia-tutaj-do-Was...:))):surprised:a-przeciez-moj-synek-ma-na-imie-Mikolaj...i-jeszcze-bym-zapomniala,ze,to-takze-jego-imieniny....ech,ta-starcza-demencja...:))

kurka-wodna,to-ja-mam-nadzieje,ze,osobiscie-nikogo-nie-zirytowalam-swoimi-pytaniami.byc-moze-345-stron-wczesniej-ktos-gdzies-pisal-o-testach-owulacyjnych-lub-o-plodnosci....:shamed:Ale-fakt-jest-taki-ze-kazdy-lubi-uslyszec-odpowiedz-w-swojej-sprawie.otzrymac-rade-na-biezaco.mnie-np-to-nie-irytuje.podobno-nie-ma-glupich-pytan-a-sa-tylko-takie-odpowiedzi.

wlasnie,a,jesli-biega-o-platnosc.jesli-skonczy-mi-sie-to-darmowe-konto-i-bede-musiala-potem-zaplacic-to-strace-dostep-do-forum-takze?czy-tylko-dostep-do-wykresu?:shocked:

Treść doklejona: 04.12.12 17:28
    jesli-chodzi-o-zachodzenie-w-ciaze-to-od-lipca-ja-mam-wlasnie-taki-czas-ze-doslownie-wszyscy-naokolo-mnie-zaciazyli..............lacznie-z-moja-sunia.....wpadka-przywieziona-z-wakacji.tesciowie-jej-nie-dopilnowali-i-potem-mielismy-8-szczeniakow...-moze-to-zabrzmi-smiesznie,ale-mialam-juz-dola-i-doszlam-do-wniosku-ze-niedlugo-nawet-moj-sasiad-zaciazy,ale-tylko-nie-ja.....:cry:.najgozej-sie-poczulam-gdy-moja-dobra-znajoma-zaciazyla-i-...........poleciala-sobie-usunac.kolejne-zreszta...:angry:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    chyba tylko dostęp do wykresów swoich
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    czyli-jak-nie-zaplace-to-nie-bede-mogla-z-Wami-juz-pisac?trzeba-wiec-bedzie-to-zrobic...:)):wink:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    tzn w sensie zablokowany dostęp do swoich wykresów
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    wiec-i-tak-trzeba-bedzie-zaplacic.znajac-zycie-na-jednym-moim-ta-przygoda-sie-nie-skonczy.......:sad:
    •  
     permalink
    to tak, wlasnie mam randke telewizyjna z harrym potterem,a konkretnie ze snape'em oh jak mnie ta postac kreci:shamed: i w ksiazce zreszta tez:shamed::shamed::shamed:

Mal77, jesli nie oplacisz konta, Twoje wykresy zostana,ale nie bedziesz mogla na nich komentowac, ani zakladac nowych.Bedzisz mogla komentowac u przyjaciolek,ale nie bedziesz mogla wysylac wiadomosci prywatnych oprocz zaproszen.Najwazniejsze: na forum bedziesz mogla pisac:smile:

tejsha jak dla mnie to ff jest prostszy:) wejdz na ten link w podpisie i zobaczysz moj aktualny wykres, a tam wszystko co trzeba:)

Ali nie smuc sie:grouphug: jak patrze na wykresy to nikt nie ma takiej luki miedzy bj i skokiem jak ja, wiec pupsko bedzie i tyle:neutral: ja sie staram juz 32 cykl...z tym,ze biorac pod uwage zaangazowanie D to nie dziwota,ze nie zaszlam jeszcze... na badania mial isc 2 lata temu i co?nico.przeciez go sila nie zaciagne, nie da rady.
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielka-Snape-faktycznie-jest-niezly-zawsze-sie-zastanawialam-czemu-matka-Harrego-wybrala-tego-drugiego-lalusia-w-okularkach..:))mnie-sie-zawsze-podobaja-czesciej-drugo-planowi-bohaterowie.Nawet-kiedys-w-Robin-Hoodzie-wolalam-innego.Taki-sobie-gosc-z-mieczami-latal.Sam-Robin-mi-nie-przypadl-do-gustu.Ale-to-wieki-temu-bylo..:))

Ja-czekam-na-19-i-ide-swoja-brygade-kapac-i-klasc-spac...Jeszcze-1.5-godziny......:wink:na-razie-graja-sobie-w-Xbox...mlodsza-tylko-szuka-czegos-aby-spsocic.

oswieccie-mnie-prosze...jak-to-jest-z-ta-temperatura-po-owulacji..Ona-zawsze-musi-skoczyc-do-gory?
  5.  permalink
    Mal jeszcze raz ja odpowiem:smile:

temp.moze wzrosnac tak jak przy owulacji,ale moze tej owu. nie byc.Raz borykalam sie z takim sztucznie(luteina) zakloconym cyklem. Temp. moze skoczyc przed owulacja, w trakcie i do 3 dni po(czy jakos tak).Skok mozna okreslic,kiedy po 6 nizszych pojawiaja sie 3 wyzsze temp, z ktorych wartosc 3-ej jest wyzsza od nizszych o 0,2 st.Zawile to brzmi,ale jest proste-mozesz zerknac na moj wykres(do ktorego link mam w podpisie):bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Marzycielko może w tym tkwi problem, że Twój mężczyzna ma jakąś blokadę. Znajoma kiedyś starała się 3 lata, jej mąż zmienił pracę i prawie od razu zaszła. A potem się okazało, że miał stresującą pracę i nie tak płatną jakby chciał i stąd blokada w głowie.
  6.  permalink
    on to w ogole ma blokade do wszystkiego o co ja prosze:devil: tylko z pilka nie ma problemow:devil:jak ja to kocham:serducho-jestem zmeczony po pracy, pilka-musze isc nie moge sie spuznic itp.:devil:ach Ci faceci:wink: z tym,ze on lubi dzieci i swietnie umie sie z nimi dogadac czy nimi zajac...to ja z tych 'nie wiedzacych co robic', mimo ze uwielbiam dzieci...i chcialby dzieci,jak on mi opowiada jakby nasze dzieci wygladaly hehe gorzej niz ja-ja tylko imiona wybieram:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielka-dziekuje..:))MeaCulpa,juz-pisalas-o-tym,nie-zatrybilam.widze-ze-masz-maly-spadek.?Czy-to-oznacza-ze-sie-cos-nie-udalo-czy-tak-musi-byc?Czy-na-tym-wyzszym-poziomie-musi-sie-juz-utrzymywac-jesli-sie-np-udalo-nam-zajsc-w-ciaze?chusteczka-jaka-ja-zielona-jestem....jak-ja-zazdroszcze-jaskiniowca-ktorzy-sie-po-prostu-rozmnazali-nie-zawaracajac-sobie-glowy-wykresami-i-bezplodnoscia....:bigsmile:

w-sumie-to-ja-majac-taki-wyrwany-wykres-nawet-nie-mam-z-czym-go-porownac.moze-w-nastepnym-trysne-jakas-wiedza-i-pojeciem...:))
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    z imionami też tak mam, już nawet o to się zdążyliśmy o to pokłócić, ale koniec końców mamy kilka naszych typów, które wejdą w życie jeśli tylko się uda :)

Dla mojego jeszcze jakiś czas temu też piłeczka była ważniejsza, teraz porzucił treningi, ale za to chodzi na siłownię. Od jakiegoś czasu dużo się zmieniło, interesuje się temperaturą, sam wciąga mnie za nogi pod ścianę (do pozycji nietoperza) i ogólnie teraz widzę, że mu zależy. Wcześniej miałam wrażenie, że mówi to tak na odwal się, ale nie było żadnego pokrycia w czynach (oprócz przytulanek).

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.12.12 19:15</span>
    Mal mogą się zdarzać spadki nawet poniżej linii niższych temperatur, są nieznaczące jeśli pojawiają się jednorazowo (nie ciągiem)
    jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Tylko dwa dni mnie tu nie było! Ogarnęłam chyba wszystko,łącznie z Potterem,którego wczoraj też oglądałam. Klimat iście świąteczny. Idę się uszykowaćbo mąż zaraz wróci a ja mu obiecałam że w tym miesiacu nie ma zmiłuj tylko bzykanko na całego. Jak trzba to w środku nocy, a co!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    i bardzo słusznie! :) ja ten plan również realizuję... już 2tyg ;/ ale nie dam za wygraną :) właśnie czekam aż małżowin wróci z siłowni :crazy:
  7.  permalink
    moj wlasnie idzie na pilke:wink: zjadlam pol kubelka lodow i teraz mam ochote na cos slonego,np.bekon:bigsmile:

dodam tylko tyle do tego co wercik napisala,ze czasem spadek(juz po skoku) na linie podstawowa lub ponizej oznacza zagniezdzanie

:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    U mnie ju 38 cykl i zapałałam doła,choć wiedziałam ,że nic z tego nie będzie jak zawsze :cry::cry: Mimo sceptycznego podejścia ,zawsze mam jakąś małą nadzieję ,ale jak widzę pod koniec cyklu rozciągliwy śluz ,to już wiem ,że nic z tego i żadne tłumaczenia nie pomogą:confused: Przypomniałam sobie jak z młodszą siostrą próbowałyśmy zajść ,a Ona już drugie powitała na świecie ze 2 miesiące temu ,a starałam się jeszcze przed Nią.Moja kuzynka urodziła 3 dni temu bliźnięta w sumie ma ich razem czterech ,a tej ciąży nie planowała.Najstarszy syn jest w wieku mojej Zosi ,młodszy ma ze 3 lata i teraz maluszki.
    Przyznam bez bicia ,że naprawdę mam dość.Wiem ,że są kobiety które dłużej się starają ,ale ja nie jestem aż tak cierpliwa i żadne słowa otuchy mi nie pomogą ,bo jakby miałoby być dobrze ,to byłoby ,a nie jest.W ogóle mnie dołuje myśl ,że się teraz przez te zabiegi znów wszystko przedłuży i jakby dobrze poszło to z ciążą malucha miałabym za ponad 2 lata ! Wyobrażacie sobie ? Jak można przy staraniach normalnie żyć wiedząc,że najwcześniej za dwa lata ujrzysz dziecko ?

Treść doklejona: 04.12.12 20:17
    Mam PMS-a moze jak kupie choinkę to mi przejdzie trochę .Jeszcze mnie teściowa napastuje nie wiadomo po co i na co jakbym mało zmartwień miała.
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    moj-wlasnie-poszedl-do-pracy...w-sumie-jak-to-dobrze-ze-serduchowalismy-wczoraj-bo-dzis-sie-nikt-do-tego-nie-garnal.zreszta-czuje-ze-juz-po-ptokach....sluz-metny-szyjka-twarda,sklep-zamkniety....:wink:

Alimama-dzis-chyba-wszystkie-takie-smutne-lazimy.mnie-jakas-melancholia-dopadla-pod-wieczor.poczulam-sie-jakas-taka-mega-samotna...cos-lata-w-tym-powietrzu-i-ludziom-zyc-nie-daje.:confused:.ale-glowa-do-gory..:))Zyjemy-a-poki-ten-stan-trwa-wszystko-sie-moze-wydarzyc.Na-najlepsze-rzeczy-zawsze-sie-najdluzej-czeka.Widze-ze-corcie-mamy-w-jednym-wieku..:))Moja-jest-z-kwietnia-a-Twoja?

Marzycielka-a-Ty-mieszkasz-w-UK?
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Moja w lutym 8 lat będzie miała..
    --
    •  
     permalink
    Ali, widzisz mnie nawet choinka zmarwtila,ze zmarniala:sad:My kobietki juz takie jestesmy-emocjonalne.Kochana cale zycie moim najwiekszym marzeniem bylo bycie mama, nie robienie kariery, dorabianie sie, podroze, itp. tylko najprostsza(wtedy mi sie tak wydawalo) rzecz-bycie mama.I co?chcialam miec 3 dzieci przed 30-stka.Teraz nawet jakbym zaszla to jak urodze bede miec prawie 28,a gdzie czas na pozostala dwojke?To nie byl moj wybor, tak jak inne sobie wybieraja,bo musza sie 'zrealizowac' i inne takie pierdoly...najgorsze jest to,ze od dwoch takich osob uslyszalam:'bron Boze dziecko!',a pozniej zajda od razu jak beda chcialy!:angry: i co zrobisz nie ma sprawiedliwosci na swiecie, jakby byla nie byloby dzieci w domach dziecka...

Mal ja w Dublinie:smile:

lutowe dzieci sa najlepsze:wink:jestem jedna z nich:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Zośka z 7 -wodnik ;)
    --
  8.  permalink
    a ja dziamdzia ryba:wink: ale swoje dzieci wolalabym miec mocne charakterem,nie jak ja:wink: najlepiej byki,lwy:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja-tez-w-Irlandii-mieszkam..:))No-to-sama-wiesz-jak-to-u-nas-z-Ginami-jest.A-na-Medincusa-kasy-wiecej-juz-nie-wydam...Mam-zle-doswiadczenie.
    Moja-corcia-to-Baran-kwietniowy-jak-i-ja.Czasem-sie-trykamy-porozem.Ola-jest-bardz-charakterna-dziewczynka.Moj-Mikolajek-jest-z-sierpnia-czyli-lew.Slodziak,ale-wojujacy.Zosia-jest-ze-stycznia-czyli-koziorozec...Malo-lubie-ten-znak,ale-coz...Janusz-najstarszy-jest-z-pazdziernika-czyli-skorpion...Pamietliwy-i-obrazalski....Za-to-moj-P-to-byk-100%.Materialista-ze-hoho....Jestesmy-swoim-przeciwienstwem,czyli-jakos-sie-tam-przyciagamy.Ale-tyle-co-my-sie-nawalczylismy-to-nasze.Pewnie-niejeden-zwiazek-by-pierdyknal.:devil:

Treść doklejona: 04.12.12 21:12
    P.S-W-sumie-obstawialam-jakas-wyspe-bo-zdradzil-Cie-bekon...:)):tongue:
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Pozdrawiam was serdecznie,u mnie na usg piękny pecherzyk,więc dzialamy.
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Marzycielko wychodzi na to, że my chyba w jednym wieku jesteśmy :)
    Też słyszałam "nawet nie myślimy jeszcze o dziecku", "musimy się sobą nacieszyć" i takie tam, a potem nagła zmiana decyzji i ciach jest. A taka informacja to jak płaski w twarz i ryk potem do poduszki, bo to nie moja wina przecież, ale czuję się gorsza i do kitu, bo przecież da się szybko zajść tylko najwyraźniej ja nie potrafię. To zaczyna w pewnym momencie przypominać wyścigi w robieniu prawo jazdy, kto ma więcej podejść ten gorszy.
    Ehh ja też mam jakiś kiepski dzień, w dodatku głowa mnie boli jakby mi ktoś szpile wbijał. Kładę się spać, dobranoc kobietki i oby jutrzejszy dzień był lepszy
    •  
      CommentAuthorHaniutka
    • CommentTimeDec 5th 2012
     permalink
    Cześć Staraczki kochane, mój małżowinek wrócił wczoraj bardzo wcześnie ze swej wyprawy. Niestety zmroził sobie porządnie dupsko. Grzał się potem w wannie a w łóżku poduszką elektryczną :wink: Więc łańcuszek mi się urwał :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witam-srodowo..:))

Marzycielko-ja-jestem-z-Carlow,wiec-do-Gina-polskiego-pojechalam-do-Dublina.Medicus...:devil:...okropba-pomylka-ta-klinika.Ale-u-siebie-w-polskim-sklepie-czytalam-ogloszenie-ze-mamy-nowa-polska-klinike-chyba-w-Kilkenny?raem-z-polskim-dentysta.moze-kiedys-sie-zbiore-i-sprawdze-ich-jakosc-uslug.na-razie-przed-swietami-pieniadze-musza-isc-na-inny-cel.po-nowym-roku-mam-nadzieje,ze,cos-sie-wyklaruje.
    ja-takze-jestem-baranek-kwietniowy..:)0-moja-corcia-i-tesciowa-takze-i-to-w-roznicy-paru-dni-jestesmy-wszystkie.mojej-corci-brakowalo-tylko-50-min-by-urodzila-sie-tego-samego-dnia-co-jej-babcia.mozna-powiedziec-ze-w-mojej-rodzinie-przewaza-rogacizna-bo-tesc-koziorozec.moja-siostra-tez-kwietniowy-baran.brat-lew-ale=to-dupa-wolowa-anie-kot.rodzice-to-wodnik-i-rak-choleryk.

Haniutka-u-mnie-wczoraj-tez-serduszkowy-lancuszek-padl.ale-jakos-mi-juz-przeszla-ochota-n-kontynuacje.czuje-sie-jakas-dzis-obolala,jakbym-wpadla-pod-tramwaj.wszystko-mnie-tam-boli,a,najbardziej-krzyz.pozostalosci-po-zlym-wykonaniu-znieczulenia-w-kregoslup.nigdy-wiecej.jak-mi-sie-teraz-uda-to-kaze-sie-uspic,a,nie-grzebac-w-moim-krzyzu.:cry:

zaraz-musze-wyjsc-do-szkoly-z-dziecmi..nie-chce-mi-sie-bo-zimno-jest.ja-sie-taki-piecuch-zrobilam....:wink:moj-Mikolajek-tez-piecuszek,ciagle-wlancza-kaloryfery-i-kladzie-sie-na-tych-w-salonie-za-kanapa-jak-kot.:smile:

Treść doklejona: 05.12.12 09:15
    ja-rano-juz-zaczelam-panikowac-bo-tempka-spadla-mi-o-jeden-stopien,hahaha.niby-ta-granica-ponizej-36.9-nie-osiagnieta,ale-juz-wiem,ze,nie-mam-co-liczyc-na-prezent-Mikolajkowy-w-tym-roku.zreszta-w-moim-przypadku-to-w-ogole-bezpodstawne-marzenie...((:cry:
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Heloł babeczki:) a u mnie dzisiaj wymiotnie z samego rana:) Wczoraj pisałam, że tak dobrze się czuję a dzisiaj ledwie, co zdążyłam wpaść do domku po odwiezieniu dzieci do szkoły i od razu do kibelka, bleeeee:(( To moje drugie wymiotowanko w tej ciąży. A myślałam, że obędzie się już bez tego...
    Tak strasznie bym chciała, żeby śnieg popadał bo w W-wie już śladu po nim nie ma, a wtedy jest tak magicznie, biało....
    Werciku - na każdą z nas przychodzi odpowiedni czas i każda z Was będzie się cieszyła swoim Maleństwem wkrótce, ja w to mocno wierzę.....:)
    Mal77, Marzycielka, - miło Was poznać:)
    Kiedyś pisałyście, że to forum jest wyjątkowe... tak to prawda, mimo że oczekuje dziecka, to jakoś nie potrafie dogadać się z dziewczynami z Przyszłych.... , a tutaj jest tak SIELSKO-ANIELSKO:):) Zapraszam tez Was pod moją kartę:) Tam się lepiej poznamy:)
    Alimku - wiem, że to Cie nie pocieszy specjalnie, ale ja wiem, że będzie dobrze..... Nie wiem skąd, ale to wiem Kochanie:):):)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam się i ja :wink: za oknem zima na całego, ale słoneczko już ładnie wygląda :bigsmile: uwielbiam taką pogodę :wink:
    ja dzisiaj samotna :sad: mężuś wyjechał raniutko i wraca dopiero jutro wieczorem ,,, także nie opędzicie się ode mnie dziś :wink:
    całuję i miłego dnia:kissing:

Treść doklejona: 05.12.12 09:30
    o Migotynka :crazy: nie wierzę :rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Oj tam, oj tam:hugging:
    --
    •  
    • CommentTimeDec 5th 2012 zmieniony
     permalink
    werciku, starsza jestes:P ja powoli dobijam do 27:tongue: i mam takie pytanie do Ciebie czy badalas prolaktyne?tak mi sie cos wydaje,ze to ta jedza moze Ci mieszac w cyklach:angry:

u mnie slonko swieci(bo nie grzeje) na calego,wiec pranie zostalo puszczone w ruch:bigsmile: musze posciel wyprac na Swieta, no i moich gatkow niezla kupka sie uzbierala:wink:

dzisiaj mam w planach byc troche bardziej aktywna,ale juz widze,ze sie to nie uda...poprostu ostatnie pare mies. mam takiego lenia,ktory sie tylko poglebia...:confused: i nie potrafie sie go pozbyc, nawet to slonce nie pomaga... a tu tyle roboty...wczoraj wymyslilam,ze zrobie sobie farsz z kapuchy i grzybow(jak mi sie uda kupic suszone)-ja go smaze kilka dni- i potem zamroze na te 2 tyg. Trzeba sobie jakos zycie uproscic:wink:

o, jedno pranie odwirowalo, ide wywiesic i nastawic drugie:)
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    witam się również kochane, ja też czuje lenia dziś u siebie ;p
    Marzycielko starsza jestem jakieś 5 miesięcy z tego wynika ;p (27 skończyłam we wrześniu).
    Nie robiłam żadnych hormonów jeszcze. Miałam mieć robione w sierpniu wnikliwsze badania jeśli by się nie udało zajść w ciążę, ale w lipcu się przeprowadziliśmy i tak wszystko umknęło. A tutaj lekarz u którego raz byłam stwierdził "łee to jeszcze". Jakoś nie chętni są do dawania skierowań na badania czy w ogóle podjęcia jakiejś akcji. Chciałam iść samodzielnie zrobić hormony, ale jest gruuudzień i święta i wiadomo... ;/ Ja bardzo długo brałam tabletki anty (z dobre 8 lat), a odstawiłam je ponad rok temu i wydaje mi się, że to może jeszcze mieszać.

Migotynko to wracaj do nas :) im Was więcej tym lepiej, może nas zarazicie w końcu :D a i ja wiem, że na każdą przyjdzie czas, ale to czekanie dobija (a ja do cierpliwych nie należę, chociaż się tego uczę)
  9.  permalink
    wreciku na staraczkach to chyba nie ma cierpliwych:tooth: na Twoim miejscu zrobilabym nawet teraz prolaktyne, a pozniej w 2-3dc... na Pilsudskiego masz laboratorium diagnostyki, pojdziesz raniutko 7-8 wynik bedziesz miec do 12 w internecie(wyrob sobie karte stalego klienta za free)-prolaktyna z obciazeniem nie kosztowala wiecej niz 35zl,jesli po obciazeniu wyjdzie w porzadku, to w 2dc zrob tylko podst.za 25zl:)mysle,ze da sie wytzrymac z cenami, bo inne laboratoria to looooooo:shocked: tez bralam yasmine ale tylko 6 mies. i po do ok.roku bylo wszytsko ok,potem sie zaczelo:devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.