Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kupuje jakies smakowe z pianka zwykle,zeby miec wlasnie jak mnie najdzie ochota.Ostatnio kupilam o smaku irish cream i piana jest na pol kubka
, to zanim ja sprobowalam 5 saszetek nie bylo
tak czasem mam ochote na kawke i cos slodkiego
juz obliczylam,ze za tydz.moge testowac... problem w tym,ze jak teraz sie nie uda to wg wzoru moje plodne wypadna na Swieta...haha moj D robiony w Swieta, moj brat i 2 moich kuzynow(sa bracmi!), ja nie chce nastepnej panny(znak zodiaku) w domu
my sie tu pozabijamy
do rzeczy: w Swieta bede miec rodzine u siebie, a tu sciany cienkie
jak my bedziemy serduchowac?
doda,ze nasze lozko,mimo iz nowe to skrzypi

zastanowie sie po swietach nad przedluzeniem konta:)
ja porposze 3 dziewczynki(kazda rozna), moga byc na raz
a-przeciez-moj-synek-ma-na-imie-Mikolaj...i-jeszcze-bym-zapomniala,ze,to-takze-jego-imieniny....ech,ta-starcza-demencja...:))
Ale-fakt-jest-taki-ze-kazdy-lubi-uslyszec-odpowiedz-w-swojej-sprawie.otzrymac-rade-na-biezaco.mnie-np-to-nie-irytuje.podobno-nie-ma-glupich-pytan-a-sa-tylko-takie-odpowiedzi.
.najgozej-sie-poczulam-gdy-moja-dobra-znajoma-zaciazyla-i-...........poleciala-sobie-usunac.kolejne-zreszta...
i w ksiazce zreszta tez

jak patrze na wykresy to nikt nie ma takiej luki miedzy bj i skokiem jak ja, wiec pupsko bedzie i tyle
ja sie staram juz 32 cykl...z tym,ze biorac pod uwage zaangazowanie D to nie dziwota,ze nie zaszlam jeszcze... na badania mial isc 2 lata temu i co?nico.przeciez go sila nie zaciagne, nie da rady.
na-razie-graja-sobie-w-Xbox...mlodsza-tylko-szuka-czegos-aby-spsocic.
tylko z pilka nie ma problemow
jak ja to kocham:serducho-jestem zmeczony po pracy, pilka-musze isc nie moge sie spuznic itp.
ach Ci faceci
z tym,ze on lubi dzieci i swietnie umie sie z nimi dogadac czy nimi zajac...to ja z tych 'nie wiedzacych co robic', mimo ze uwielbiam dzieci...i chcialby dzieci,jak on mi opowiada jakby nasze dzieci wygladaly hehe gorzej niz ja-ja tylko imiona wybieram

Mimo sceptycznego podejścia ,zawsze mam jakąś małą nadzieję ,ale jak widzę pod koniec cyklu rozciągliwy śluz ,to już wiem ,że nic z tego i żadne tłumaczenia nie pomogą
Przypomniałam sobie jak z młodszą siostrą próbowałyśmy zajść ,a Ona już drugie powitała na świecie ze 2 miesiące temu ,a starałam się jeszcze przed Nią.Moja kuzynka urodziła 3 dni temu bliźnięta w sumie ma ich razem czterech ,a tej ciąży nie planowała.Najstarszy syn jest w wieku mojej Zosi ,młodszy ma ze 3 lata i teraz maluszki.
.ale-glowa-do-gory..:))Zyjemy-a-poki-ten-stan-trwa-wszystko-sie-moze-wydarzyc.Na-najlepsze-rzeczy-zawsze-sie-najdluzej-czeka.Widze-ze-corcie-mamy-w-jednym-wieku..:))Moja-jest-z-kwietnia-a-Twoja?
My kobietki juz takie jestesmy-emocjonalne.Kochana cale zycie moim najwiekszym marzeniem bylo bycie mama, nie robienie kariery, dorabianie sie, podroze, itp. tylko najprostsza(wtedy mi sie tak wydawalo) rzecz-bycie mama.I co?chcialam miec 3 dzieci przed 30-stka.Teraz nawet jakbym zaszla to jak urodze bede miec prawie 28,a gdzie czas na pozostala dwojke?To nie byl moj wybor, tak jak inne sobie wybieraja,bo musza sie 'zrealizowac' i inne takie pierdoly...najgorsze jest to,ze od dwoch takich osob uslyszalam:'bron Boze dziecko!',a pozniej zajda od razu jak beda chcialy!
i co zrobisz nie ma sprawiedliwosci na swiecie, jakby byla nie byloby dzieci w domach dziecka...
jestem jedna z nich

...okropba-pomylka-ta-klinika.Ale-u-siebie-w-polskim-sklepie-czytalam-ogloszenie-ze-mamy-nowa-polska-klinike-chyba-w-Kilkenny?raem-z-polskim-dentysta.moze-kiedys-sie-zbiore-i-sprawdze-ich-jakosc-uslug.na-razie-przed-swietami-pieniadze-musza-isc-na-inny-cel.po-nowym-roku-mam-nadzieje,ze,cos-sie-wyklaruje.
moj-Mikolajek-tez-piecuszek,ciagle-wlancza-kaloryfery-i-kladzie-sie-na-tych-w-salonie-za-kanapa-jak-kot.
i mam takie pytanie do Ciebie czy badalas prolaktyne?tak mi sie cos wydaje,ze to ta jedza moze Ci mieszac w cyklach
musze posciel wyprac na Swieta, no i moich gatkow niezla kupka sie uzbierala
i nie potrafie sie go pozbyc, nawet to slonce nie pomaga... a tu tyle roboty...wczoraj wymyslilam,ze zrobie sobie farsz z kapuchy i grzybow(jak mi sie uda kupic suszone)-ja go smaze kilka dni- i potem zamroze na te 2 tyg. Trzeba sobie jakos zycie uproscic
na Twoim miejscu zrobilabym nawet teraz prolaktyne, a pozniej w 2-3dc... na Pilsudskiego masz laboratorium diagnostyki, pojdziesz raniutko 7-8 wynik bedziesz miec do 12 w internecie(wyrob sobie karte stalego klienta za free)-prolaktyna z obciazeniem nie kosztowala wiecej niz 35zl,jesli po obciazeniu wyjdzie w porzadku, to w 2dc zrob tylko podst.za 25zl:)mysle,ze da sie wytzrymac z cenami, bo inne laboratoria to looooooo
tez bralam yasmine ale tylko 6 mies. i po do ok.roku bylo wszytsko ok,potem sie zaczelo