Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

oby nie tylko nastroj
raz jem slodkie to chce slone i tak w kolko

ja sie nastawilam,ze ta po obciazeniu wyjdzie do bani,a tu sie okazalo,ze z podst.jest zle
a najgorsze, ze apetyt na słodkości mi powrócił i wcianm jak nienormalna, pełna półka była, dosłownie po brzegi wypełniona a juz połowa została
muszę się ogarnąć bo nie dośc że chucherko ze mnie to niedługo jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż dłuższa 

Ja standardowo chińska zupa grzybowa polskiej produkcji na śniadanie i kawał ciasta czekoladowego.
reszty będę musiała się domyśleć ..
najpierw mi list doslai,ze brakuje detali mojego partnera,ale juz jakich to nie laska byla napisac
wiec wyslalam wszystko co moglam.A oni mi po 2 tyg.takie cos no!!! i musze zaczca od nowa...ale najpier wyslalam im mejla, a potem karze D do nich dzwonic!!! nie beda mi tu takich nerwowo robic...ja to powinnam miec od wrzesnia do jasnej ciasnej

Ja już mam uzbierane nowe ,tylko zamówić i wysłać i szukam chętnych kto by mi paczkę zrobił haha
no chyba,ze da sie im przetlumaczyc,ze to zalezne od cyklu itp... nawet w pl jak powiedzialam lekarzowi w szpitalu,ze na dzien zabiegu mi @ moze przypasc to mi powiedzial,ze to nie ma problemu i zebym sie jak cos zakorkowala... a jak juz na stole lezalam do pielegniarki czy lekarki mowilam: jakbmy zaczela krwawic miedzy nogami to sie nie denerwujcie,ze cos nie tak tylko @ przyszla hahahaha
Nie wiem już gdzie jest gorzej czy tu czy tam

przy ataku woreczka(wyladowalam na pogotowiu) zalecili mi picie zimnego mleka, nikt mi brzucha nie obadal nie mowiac o usg:/ w pl pielegniary
sorry jak kogos tym uraze,ale poprostu nie trawie, jakies takie bezduszne krowy
za to na lekarzy trafilam swietnych...fakt,ze moja mama prawie nogami do przodu wyjechala po woreczku i ponad 2 tyg w szpitalu byla po laparo. i lepiej zniosla 'normalna' operacje niz to,wiec to zalezy jak kto trafi...specjalnie sie polozylam na lozku obok jej lozka(bo lezalam w tym samym szpitalu i w tej samej sali
)
do tego nie dosc,ze ciazy do 3 mies ratowac nie beda(a moze ktos ma problemy z donoszeniem z powodow hormonalnych co?
), bo to naturalna selekcja to jak dziewczyna pronila to nie usuneli plodu, bo serduszko jeszcze bilo...i dziewczyna dostala szoku,krew sie zatrula i zmarla...bo im prawo na aborcje w zadnym przypadku nie pozwala...chore to jakies