Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

chore ja tam bede trabic na prawo i lewo,zeby prezenty poprzywozili
i koncze pottera,bo wczoraj tak jak przewidywalam zasnelam w trakcie

) kiedys mnie bratowa D wkurzyla,bo ja kocham moje pieski jak dzieci-same rozumiecie instynkt macierzynski itp., a poza tym kocham psy
do rzeczy nie liubie ich zostawiac samych,a tym bardziej nie w swoim domu.A ona namowila D na rowery z ich ciotka(przyleciala z USA i najwidoczniej chcieli sie jej pozbyc), ja powiedzialam,ze ja spadam z roweru i nie pojde, a poza tym co psy beda 8 h same? nie u siebie?zsikaja cos i potem ja bede oczami swiecic przed matka D. no to ona najwyrazniej majac moja osobe w pupsku,ze moge sobie isc na spacer z nimi
selekcja.kogo obchodzi,ze my z D para jestesmy juz 3 lata
w koncu sie wkurzylam i jej powiedzialam,ze 'to sa moje dzieci.jak Ty bedziesz miec swoje juz przy sobie(jest w zaawansowanej ciazy) to zobaczymy jak bedziesz sklonna je zostawiac...' zatkalo ja,ale oczywiscie poszlam na te rowery...lalo cala droge-3h, potem naciagneli nas na obiad(tez mnie i D wkurzyla,ale to inna historia)...i siedzialam ociekajac woda lacznie 6h i modlilam sie,zeby nie daj Boze nie dostac zapalenia jajnikow

to zaszłam raz dwa,jak i z jedną tak i z druga,a teraz się obserwuję i nie mogę zajść,może faktycznie przestanę obserwować się

bylaby to mala cena za zafasolkowanie
naszlo mnie na prasowanie poscieli
i troche w szafach bym zamiotla... a wszystko to zaczelo sie od przewieszenia lampek z ogrodka na okna w salonie
i teraz swieci sie, miga, faluje na calego
a to przez to,ze sie przycisk do zmieniania ustawien zepsul
(zaczelam sprzatac i zobaczylam w oknie z tylu,ze sasiedzi odgapili moj sposob ubrania okna-konkretnie chodzi o lampki;wkurzylam sie i poszlam po moje z ogrodka, bo nie moge sie doczekac promocji,zeby dokupic nowe
)

zamiast w pracy sobie odbic tam gdzie go wpienia to on mi to do domu przynosi...zaraz go za dzrwi wywale
dobrze,ze serducha nie trza zaliczac dzisiaj

,
na-aspiryne-sie-nie-zdecydowalam.ale-oszukalam,ze-biore.

,

Wszystkim też śle mikołajkowe fluidki : miłego fnis ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

tylko zlewy juz nie mogl umyc
tak od siebie