Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wrzuca mi ciuchy do lozka i ja z tym musze spac,wiec rano jak wstaje to przerzucam mu do szafy.Wczoraj jak ja otworzylam to prawie juz nie ma miejsca
ostatnio skonczylo sie na tym,ze nie mial co ubrac do pracy...bo JA nie zrobilam prania
hahaha i dobrze mu tak
a i oczywiście jak coś zje to talerz ani kubek tez nie łaska ogarnąć raz sie zbuntowałam nie było żadnego talerza ani kubka to łaskawie ogarnął sam ... :)

Mierz z rana ,a My pomożemy w miarę możliwości

widzialam w tv nie jedna kobitke rodzaca 4,5dziecko i tez mowili,ze nie dobrze tak naturalnie tyle rodzic...guzik prawda jakby tak bylo to by w irl ludzi nie bylo,bo tutaj nadal maja min.3 dzieci(z wyjatkami oczywiscie) i by albo dzieci umieraly(skoro cesarka) albo matki(skoro naturalny)... ja chce rodzi naturalnie bez znieczulenia,bo sa dwie rzeczy ktorych nie dam sobie zrobic lewatywa i punkcja ledzwiowa
zalezy jak sie temp.utrzyma... pozniej jak @ nie bedzie to 14 XII... nie moge sie doczekac jutra i kolejnej tempki,bo od jutra czas szybko bedzie lecial...wiadomo weekend D bedzie w domku, z psami na wycieczke, na zakupy, 'ogrodkowanie', sprzatanie itp.