Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    hahaha fanta dobre:tongue: mysle,ze chyba usylyszal skoro sucharek taka szczesliwa:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
    • CommentTimeDec 6th 2012
     permalink
    albo się okaże, że usłyszał "przemyślę to" :P
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    A może jest taka szczęswliwa że w ogole zapomniala mu odpowiedzieć :cool: i przyleciała tu do nas od razu a bindy chłop stoi z tymi różami w przedpokoju

Treść doklejona: 06.12.12 12:30
    ja ze szczęscia kilka lat temu zapomniałam języka w gębie i do dziś mi wypomina że tak naprawde nigdy sie nie zgodziłam :wink:
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 6th 2012 zmieniony
     permalink
    ech-nie-bede-rozpamietywac-juz...Dziekuje-Wam-za-wsparcie..:))

Fanta-jestes-the-best..:))Dziekuje-za-wsparcie.wirusow-szkoda.i-tak-nic-juz-nie-zmienia...:))Ale-pytanie-masz-klawe.no-wlasnie,bylo-TAK>>???????

Marzycielko-jupiiii,nastepne-testowanko-przed-nami..:))masz-zdac-ten-egzamin-z-zycia-pozytywnie...:)))zazdroszcze..!!!!!!!moglybysmy-sie-zamienic-miejscowkami....jak-ja-wytrzymam-tyle-czasu..????

Nera-wiesz-ze-mnie-gdzies-smignelo-w-necie-ze-ciemny-kolor-moczu-oznacza-ciaze?ale-nie-wiem-czy-tak-wczesnie....i-czy-u-kazdej-kobietki.ja-bylam-tyle-razy-w-ciazy,ale-kurcze-wiecie-ze-nawet-nie-wiem-jak-wyglada-zasinione-podwozie?????ciagle-sie-na-to-natykam,ale-jakos-nigdy-mi-nie-przyszlo-do-glowy-by-na-samej-sobie-to-sprawdzic....moze-dlatego-ze-nigdy-nie-przezywalam-i-nie-staralam,sie-o-dziecie-tak-swiadomie.mialam-slepa-wiare-ze-sie-uda....
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    chciałam mu powiedzieć własnie że to przemyslę hahahhaha,ale powiedziałam "tak"
  2.  permalink
    ja jak czytalam to o 'zasinionym podwoziu' to sprawdzalam:shamed: ale w fazie lutealnej ono caly czas jest takie lekko sine,wiec u mnie ten objaw odpada:tongue: Mal, e tam jupi...mnie skreca,zeby juz isc spac i obudzic sie na nastepna temp:bigsmile: dlatego zaraz wlaczam skype'a pogadam z mama pewnie 2 h i biore sie za siebie i ide sprzatnac cos...a jest co:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Marzycielko Ty chyba sprzątasz nałogowo :D ja się strasznie nie mogę zebrać w tym kierunku. Cud, że gary umyłam ;p
  3.  permalink
    nalogowo probuje sprzatac:tongue: bo sie denerwuje i nie chce myslec o testowaniu, czy o tym,ze sie nie udalo...:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ooo nie wiem czy wiecie ale wpadlam na ciekawostke do ktorej nie przywiazywalam uwagi hmmm - Jeżeli czułość testu jest mniejsza niż 500 IU/l, to wykrywa on ciążę od 10 dnia po zapłodnieniu. Jeżeli czułość wynosi od 500 do 800 IU/l, to wynik pozytywny uzyskasz od 14 dnia po zapłodnieniu, a jeśli czułość wynosi od 1000 IU/l, to możesz stwierdzić ciążę dopiero od trzeciego tygodnia po zapłodnieniu
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Nera86 Jeśli chcesz obserwować śluz ,to odstaw żel ,bo cały czas będziesz mokra i wilgotna :updown: Moja mama urodziłą 4 razy z czego raz cesarkę miała i żyje ..Moja babcia urodziła dwanaścioro dzieci i też się cieszyła zdrowiem .Wszystko to wymysły ludzi i rozwijającej się cywilizacji,trutego żarcia,spalin ,życia w biegu ,biedy i braku higieny osobistej :updown:

Kiedyś jedli swoje uprawiane na własnym szambie w ogródku warzywa,mordowali swoje kury ,jedli swoje jaja i cieszyli się zdrowiem i własnym uzębieniem .Ja mam 27 lat ,dysplazję 3 stopnia ,chorobę serca,chroniczne migreny ,bóle głowy ,problemy z nerkami i pęcherzem ,nawracające zapalenia dróg moczowych ,rozszczep kręgosłupa i astygmatyzm.

Niestety też nie mam ładnej pipki jak panie na filmach erotycznych ,tylko podwozie zasinione
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Alimama zel uzywalam 28,29 ,1,2 i 3 grudnia .3 grudnia mimo zelu mialam niesamowita suchosc-zupelnie jakbym go niezaaplikowala ,zelu juz nie stosuje poniewaz jest juz po owulacji a on niby ulatwia doprowadzenie plemnikow wiec stosuje sie go w 3 dni przed ,w trakcie i dzien po...

Treść doklejona: 06.12.12 13:15
    ostatni raz uzylam 3 grudnia
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Jak ja stosowałam to aż chlupało ,ale niestety nie pomogło :)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Alimama-masz-racje.teraz-tak-na-prawde-kazda-ciaza-to-stres-i-chyba-kazda-z-nas-najpierw-walczy-aby-zajsc-a-potem-nastepna-troska-czy-aby-zdrowo-sie-rozwija.samo-wdychanie-zanieczyszczonego-powietrza-to-juz-obciazenie.ale-tego-sie-nie-przeskoczy.madrze-napisala-na-tamtym-watku-Sardynka.kazda-wada-jest-na-iles-tam-urodzen.jesli-by-w-ten-sposob-myslec-czlowiek-powinien-zaprzestac-sie-rozmnazac.ale-dosc-smutnych-tematow.a-kysz-z-nimi-z-tego-watku..:))

Nera-fakt-sa-testy-o-roznej-czulosci.ale-chyba-jednak-lepiej-sie-tymi-czulymi-nie-ratowac.czase-zdarzaja-sie-ciaze-biochemiczne.ten-test-wykryje,ale-one-sie-nie-utrzymuja.pisze-to-z-wlasnego-doswiadczenia.z-tego-co-mi-wiadomo-najlepiej-i-chyba-najpewniej-jest-gdy-mamy-pozytywny-ten-o-czulosci-25.lekarze-u-nas-w-gabinetach-posluguja-sie-wlasnie-takimi.niezbyt-przychylnie-patrza-na-te-czule-robione-przed-terminem-@.ja-sama-zbyt-szybko-sie-cieszylam,a,potem-wszystko-zeszlo.teraz-bede-gryzla-paluchy-ale-przed-@-nie-wykonam-zadnego.:shocked:

Treść doklejona: 06.12.12 13:20
    ale-czy-mi-sie-uda...????????:bigsmile::devil::surprised::tongue::wink:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    A ja nie zrobiłam bo pewna byłam okresu jak gwiazdki co roku .Nawet wiem jaki zapach ma mój sluz przed okresem ,taki specyficzny ,że mi testy nie potrzebne i obserwacja szyjki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    mi gin mówił, że najlepiej to w drugim dniu spodziewanej miesiączki (o ile oczywiście nie przyjdzie)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    nie noooo Malu77 ja tylko tak chlapnelam o tych tekscikach ,osobiscie jestem zwolenniczka czekania do okresu :tooth: z moja pierwsza corka cekalam 2 tyg na okres majac nadzieje ze opoznia sie przez zime (zaszlam z nia 1 grudnia i mam 100% co do tego dnia) ,a z druga mniejsza to juz tydzien przed okresem test zrobilam bo czulam ze jestem a test tylko mial to potwierdzic i wyszedl pozytywny ku memu dziwieniu

Treść doklejona: 06.12.12 13:24
    wercik -jestem tego samego zdania ,tez tak slyszalam od swojego lekarza
    --
  4.  permalink
    Ali oooo dostalas ode mnie za pipke:sleepout: nie wiedzialam,ze Ty tez z serduchem masz problem:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-to-wielki-podziw.bo-ja-piszac-do-Ciebie-zarazem-pisze-do-siebie-by-wiecznie-nie-wysikiwac-7-testow-na-pusto,ahahahaha.:devil::bigsmile:

Treść doklejona: 06.12.12 13:31
    u-mnie-przed-okresem-to-taki-galaertkowaty-sluz-sie-robi...powiem-Wam-tak-............swedza-mnie-paluchy-by-sobie-sprawdzic-szyjke-ale-niektorzy-mowia,ze,to-moze-zaszkodzic...i-teraz-bije-sie-z-myslami....badac-czy-odpuscic,badac-czy-odpuscic....maly-diabelek-mowi-ale-jak-sie-serduchujesz-to-tam-wjezdza-o-wiele-wiekszy-paluszek-i-co????jakie-macie-zdanie-na-ten-temat?:devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    a z ta malutka to wogole smiesznie wyszlo z rozpoznaniem ciazy :tongue: otoz zaczelam stosowac krem ujedrniajacy na biust,po dwoch tygodniach skosowania -efekt- oboje oczom nie moglismy uwierzyc jakie to cuda ten krem robi,no nic...uzywalam go kolejny tydzien ,bylam zachwycna ,nawet polecilam go kolezanka :swingin: az do poniedzialku kiedy to ruszajac sie z lozka poczulam ze piersi oderwac od poduszki nie moge i odrazu do meza ...jak bedziesz wracal z pracy kup test bo chyba ten krem nieskutkuje :tooth: wszedl ok 19 ,odrazu poszlam ,nasiusialam i wyszlam na pewniaka - odrazu ukazaly sie II krechy (w obu ciazach robilam testy strumieniowe)
    --
  5.  permalink
    jak sie odkazi palucha swojego:devil: to wg mnie mozna:cool: tylko nie podraznic, nie podrapac itp. no i zawsze sprawdzac o tej samej porze dnia(szyjka sie zmienia w ciagu dnia)-ja robie to wieczor,ale najpierw sie musze porzadnie poruszac:wink: nigdy po siedzeniu czy lezeniu, bo wtedy szyjka jest 'rozluzniona'... wlasnie ja zwykle sprawdzam w polowie cyklu i przed @ i wtedy wiem czy jest sens testowac, bo jak sie niedomknie to idzie @...tak jest u mnie
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    a skad bede wiedziala ze jest domknieta ?? wiesz ja to zielona w tych sprawach bo nie badalam :cheer:
    --
  6.  permalink
    no wlasnie,zeby byc pewnym swojej szyjki trzeba ja bada pare cykli przynajmniej:) zeby czuc roznice:) ja robilam wyrywkowo co kilka dni, bo roznice byly wyrazne:)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    rozumiem a zatem bede obserwowac :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Marzycielko niby mam ,ale się tym zupełnie nie przejmuje ,bo uważam ,że nie mam czym :wink: Gorzej z Zosią ,bo ma Kardiomiopatię przerostową ,ale nie wiem po kim się dziadostwo wzięło.
    Ja mam niedomykalność zastawki mitralnej ,wypadanie płatka zastawki (niegroźny zespół barlowa) i tętniaka z przeciekiem .Od kilku lat jestem pod obserwacją i tyle..

Moja miała wszczepioną zastawkę w wieku 30 lat ,zaraz po cesarce z moją najmłodsza siostrą i o mało się nie wyciągnęła na stole przez to ,że nie miała diagnozy wcześniej,ale wiadomo jak było 40 lat temu :wink: Może niedomykalność mam po Niej ;)

Treść doklejona: 06.12.12 14:08
    co do szyjki ,to też miałam wielkie problemy żeby ją w ogóle wymacać .ale z drugim cyklem już wiedziałam gdzie jest i potrafiłam określić mniej więcej jej rozwarcie :tooth: z czasem wszystkiego się nauczyłam ,a i teraz czasami po 2 razy sprawdzam ,bo nie jestem pewna np czy jest średnio twarda ,czy średnio miekka ,bo wg mnie nie ma wielkiej różnicy
    --
  7.  permalink
    ja mam tachykardie i mala dziurke,ale niby krew przez nia nie przeplywa;)ach moje:heartbounce:

ja mam inny problem teraz...wczoraj troszke mnie zaczelo swedziec tam w dole i zalozylam na noc lactovaginal...teraz bylam siusiu i patrze, a ja mam bezowe plamienie:shocked: czy to byl uplaw taki, czy lactovaginal? albo zakichane plamienie juz 6 dni przed @ :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko -z tego co kojarze to u wielu dziewczyn po zastosowaniu tego leku pojawiaja sie plamienia (bezowe,brazowe) poniewaz bakterie wychodza ale rowniez z tego co slyszalam (tylko prosze,nie nakrecaj sie) plamienia u kobiet po tym leku pojawiaja sie tez w okresie ciazy ale jak najbardziej nie szkodza dziecku...hmm nie pozostaje nic innego jak czekac na Twoj tescik:):bigsmile:

Treść doklejona: 06.12.12 15:17
    a tak wogole to przeciez Ciąża jest okresem, w którym kobieta jest szczególnie narażona na infekcje bakteryjne i grzybicze. Spowodowane jest to zmianami w gospodarce hormonalnej, które prowadzą do zaburzeń w środowisku pochwy ...wiec moze stad ten swad ?????
    --
  8.  permalink
    ech niestety ja mialam(i pewnie dalej mam) grzybice dwunastnicy...bralam leki,niby wyniki ok,ale problem sie powtarza co jakis czas... na ciaze to jeszcze za wczesnie jak dla mnie... nigdy nie mialam plamien po lacto.:confused: troche mnie jajcory pobolewaly jak szlam do sklepu i obawiam sie,ze cykl bedzie krotszy niz myslalam,a to plamienie to zwykle plamienie przed @:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Czas pokaze Marzycielko ,bedzie dobrze:)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko-a-moze-to-implantacja???badz-dobrej-mysli-bo-na-wykresie-nie-widac-jak-na-moje-niedoswiadczone-oko-chyba-nic-jeszcze-zapowiadajacego-@.a-Wy-co-myslicie-o-wykresie-Marzycielki..?????Moze-nie-wciskaj-sobie-tam-juz-nic?:wink:

Nera-historia-z-kremem-byla-super....:))Usmialam-sie-czytajac-ja.Dobrze,ze,nie-wykupilas-calego-zapasu-w-sklepie,hehe..:))

Moja-Ola-urodzila-sie-z-dziurka-w-sercu.Ma-jakas-niedomknieta-komore.Ale-podobno-nie-jest-to-grozne,jest-szansa-ze-sama-sie-zamknie.Sa-szmery-podczas-jej-badan.Miala-takze-w-zyciu-plodowym-dwunaczyniowa-pepowine-co-wlasnie-przemawiala-za-jakas-moze-wada-serca-lub-nerek.No-i-niestety-jakas-czesc-sie-potwierdzila.Dla-spokoju-serca-moze-znow-poprosze-o-badanie,poniewaz-na-ostatnim-bardzo-plakala.Miala-wtedy-chyba-z-5-lat.Niby-wyszlo,ze,serduszko-sie-juz-zamknelo-tam-gdzie-trzeba,ale-szmery-pozostaly,wiec-nie-wiem-czy-jej-placz-podczas-badania-nie-wplynal-na-jakosc-wyniku.
  9.  permalink
    o nie Mal, chyba ja nie na echo przezprzelykowe bierzesz:shocked: okropnosc. chociaz na tym to mi dali glupiego jasia, a 2 razy gastroskopia bez niczego....yyyyyyy ... ja musze uwazac na kawki i inne rzeczy wplywajace na rytm serca:tongue: ostatnio po kawie bylo mi ciagle duszno:neutral: a to puls jak zwykle podwyzszony do 108 (w stanie spoczynku):sad:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    marzycielka7 ja miałam taki puls czesto w spoczynku,a ciśnienie 90/60 byłam u kardiologa i przepisał mi concor,właśnie na to tętno i teraz jest super
  10.  permalink
    ja bralam betaloc,ale ze wzgledu na starania musialam odstawic... mam magnez,ale jak mam spokoj przez pare mies. to zapominam brac... i tak jest lepiej niz bylo... kiedys pokazalam mojemu D jakie mam tetno przy tachykardii-183...hehe ale mial mine:bigsmile: wlasnie sobie lyknelam magnez na to plamienie(jak to cos pomoze)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ehhh czuje sie przybita ,cos mi mowi ,ze sie nie udalo :sad: czuje to . Jeszcze tyle czasu do tej przekichanej miesiaczki:shocked: To czekanie mnie nerwowo wykancza .Podziwiam Was za optymizm i cierpliwosc. Ja ledwo znosze ten 6 raz ..i raczej ostatni .Nie chce juz dluzej tego ciagnac-psychicznie czuje sie slaba .Nie daj boze popadne w urojona w wtedy :shocked: ponoc leczenie dlugie i uciazliwe ...do bani wszystko :sad:
    --
  11.  permalink
    smutno tu i pust...:sad: rano bylo jak w ulu:wink: mnie chyba @ pomalu dopada...mokro mi, na szyjce juz krew sie pojawia,brzuchol zaczyna bolec i plecy:sad:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witaj Nera86 , ale widzę że już sie rozgościłaś , super :)
    ale naskrobałyście dziewczyny, hoho :) :wink:

Treść doklejona: 06.12.12 21:38
    marzycielka , nie mów że się głupia @ zbliża ... jak się pojawi to tak ją opierniczę że w następnym cyklu juz się nie odważy przyjść :wink: głowa do góry :)
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Ale tu do czytania, ja mam intensywny czas w pracy'
    jutro biegne do endo....i odpoczywamy troche po codziennych serduchach :)
    nie mam takiej kondycji, na razie marze tylko o spaniu.
    za tydzien bede testowac..ztn zrobie bad progesteronu i bety w labie.

Sciskam was mikołajkowo.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko--------kurka-wodna,chusteczka-by-to...nie-rob-nam-tego-i-zaciskaj-nogi....ale-tak-na-powaznie-jak-czytml-ze-Was-dopadaja-@-to-i-we-mnie-takie-smutne-przekonanie-narasta-ze-i-ja-takze-nie-mam-co-liczyc-na-cud,bo-niby-raptem-dlaczego?napisalam-pod-swoim-cyklem,ze,teraz-co-rano-bede-sie-budzic-z-lekiem-i-siegac-po-termometr-bo-zaczynam-schizowac-ze-juz-jutro-ujrze-tam-36.6........ale-co-ma-byc-to-bedzie....:sad:

zycze-Wam-dobrej-nocki-i-staranek-tym-co-jeszcze-maja-nadzieje....moja-chyba-powoli-odjezdza...chociaz-w-sumie-miala-sie-nie-pojawiac-aby-mi-nie-zepsuc-swiat-nastepna-porazka.....:confused:
  12.  permalink
    przynajmniej prostownica i czajnik,ktore kupilam nie sa zepsute...:neutral: moj D jak mu powiedzialam,ze @ nadchodzi tydz. wczesniej to az mnie przytulil(nie ze dlatego,ze dzidzi nie bedzie tylko,ze cos jest nie tak)...w ogole jakis inny dzisiaj z pracy przyszedl...

PS prostownica super, ciesze sie,ze sie skusilam, a wlasciwie mama mnie podpuscila,ze od babci ma przesylke podchoinkowa dla mnie i zebym sobie kupila,to bede miec jak od babci ta prostownice:smile: czajnik tez niezly, kolor swietny-czerwony, i wcale nie chodzi tak glosno jak inne metalowe:bigsmile: oby oba sprzety sluzyly mi dlugo,np. do odkazania butelek:wink: i krecenia fal na malych glowkach:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    marzycielka7
    nie lam sie ,ja za 10 dni dolacze do Ciebie i obie bedziemy zyly nadzieja na nastepny miesiac ...a moze tobie sie uda ,organizm wpada w regularny tryb ale przeciez nie do konca musi nadejsc okres,choc doskonale Cie rozumiem bo ja miewam rowniez przeczucia zle i sie sprawdzaja:neutral:

Treść doklejona: 06.12.12 22:43
    dobrej nocki dziewczeta ,net cos szfankuje ,odezwe sie rano ,buziaczki:*
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Dziewczęta kolorowych snów ;) za dwie godziny drugi dzień cyklu i jeszcze 10 dni i do roboty :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Alimama -moze tym razem sie uda =) i bedzie jedyny niepowtarzalny prezent pod choinke:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Zobaczymy ,choć w cuda przestałam wierzyć dawno temu :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
    • CommentTimeDec 7th 2012
     permalink
    wy się kochane @ martwicie, a ja kurde temperaturą, 27dc a ta cholera podskoczyć nie chce ;/
    Mal Ty się boisz, że ujrzysz 36,6, a a ja marzę żeby taką ujrzeć...
    nie mam pojęcia co się dzieje, im dłużej się staramy tym bardziej rozpieprzone cykle mam, a śmiałam kiedyś narzekać, że skok jest dopiero w 19-21dc
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Pozdrawiam Was porannie, u mnie sniegu napadało, fajny klimat.:)
    u mnie temp wysoko, jest nadzieja.:)
    Za tydzien bede robic progesteron wiec zrobie i bete od razu by nie wyczekiwac.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Dzien dobry dziewczeta... za oknami zrobilo sie bialo buuuu -nie lubie zimy Dzis temp.37,2 ale ten czar napewno 15 grudnia prysnie :swingin:

Treść doklejona: 07.12.12 07:12
    Dorit
    a powiedz mi kochana ...-na bete bierzesz skierowanie od ginekologa czy chodzisz prywatnie gdzies to laboratorium??
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    I ja się witam zimowo i snieżnie. W W-wie podsypało białym puszkiem i jest pięknie:)
    Wcinam tosta z szynką i serem, popijam kawkę a raczej mleczko z kawką i biore się zaraz za sprzątanko:)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    -ja czesto bywam w warszawie...mam tam psiapsiole
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Cześć :bigsmile: nas zaśnieżyło:bigsmile:
    Tempka w górze, jeśli jutro nie spadnie, testujemy:bigsmile:
    -- [*]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam wszystkie dziewuszki z rana z uśmiechem na twarzy:tooth:
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 7th 2012 zmieniony
     permalink
    Blanka - super ,trzymam kciuki i z niecierpliwoscia czekam na wynik :)

Treść doklejona: 07.12.12 08:42
    Hej sucharku

Treść doklejona: 07.12.12 08:46
    Marzenko ...ponoc plamienia moga tez wystepowac w ciazy czesto mylace z okresem lub przedokresowym ..az sama jestem ciekawa czy ci sie udalo :) oby :*

Treść doklejona: 07.12.12 08:49
    a wiecie cos na temat testu chmurkowego ???

Treść doklejona: 07.12.12 08:50
    nie wiem czemu mi sie wiadomosci doklejaja do poprzedniej wypowiedzi :/

....

Treść doklejona: 07.12.12 09:05
    ...
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.