Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i przyleciała tu do nas od razu a bindy chłop stoi z tymi różami w przedpokoju
ale w fazie lutealnej ono caly czas jest takie lekko sine,wiec u mnie ten objaw odpada
Mal, e tam jupi...mnie skreca,zeby juz isc spac i obudzic sie na nastepna temp
dlatego zaraz wlaczam skype'a pogadam z mama pewnie 2 h i biore sie za siebie i ide sprzatnac cos...a jest co
Moja mama urodziłą 4 razy z czego raz cesarkę miała i żyje ..Moja babcia urodziła dwanaścioro dzieci i też się cieszyła zdrowiem .Wszystko to wymysły ludzi i rozwijającej się cywilizacji,trutego żarcia,spalin ,życia w biegu ,biedy i braku higieny osobistej 

z moja pierwsza corka cekalam 2 tyg na okres majac nadzieje ze opoznia sie przez zime (zaszlam z nia 1 grudnia i mam 100% co do tego dnia) ,a z druga mniejsza to juz tydzien przed okresem test zrobilam bo czulam ze jestem a test tylko mial to potwierdzic i wyszedl pozytywny ku memu dziwieniu

otoz zaczelam stosowac krem ujedrniajacy na biust,po dwoch tygodniach skosowania -efekt- oboje oczom nie moglismy uwierzyc jakie to cuda ten krem robi,no nic...uzywalam go kolejny tydzien ,bylam zachwycna ,nawet polecilam go kolezanka
az do poniedzialku kiedy to ruszajac sie z lozka poczulam ze piersi oderwac od poduszki nie moge i odrazu do meza ...jak bedziesz wracal z pracy kup test bo chyba ten krem nieskutkuje
wszedl ok 19 ,odrazu poszlam ,nasiusialam i wyszlam na pewniaka - odrazu ukazaly sie II krechy (w obu ciazach robilam testy strumieniowe)
to wg mnie mozna
tylko nie podraznic, nie podrapac itp. no i zawsze sprawdzac o tej samej porze dnia(szyjka sie zmienia w ciagu dnia)-ja robie to wieczor,ale najpierw sie musze porzadnie poruszac
nigdy po siedzeniu czy lezeniu, bo wtedy szyjka jest 'rozluzniona'... wlasnie ja zwykle sprawdzam w polowie cyklu i przed @ i wtedy wiem czy jest sens testowac, bo jak sie niedomknie to idzie @...tak jest u mnie
Gorzej z Zosią ,bo ma Kardiomiopatię przerostową ,ale nie wiem po kim się dziadostwo wzięło.
Może niedomykalność mam po Niej ;)
z czasem wszystkiego się nauczyłam ,a i teraz czasami po 2 razy sprawdzam ,bo nie jestem pewna np czy jest średnio twarda ,czy średnio miekka ,bo wg mnie nie ma wielkiej różnicy
czy to byl uplaw taki, czy lactovaginal? albo zakichane plamienie juz 6 dni przed @

troche mnie jajcory pobolewaly jak szlam do sklepu i obawiam sie,ze cykl bedzie krotszy niz myslalam,a to plamienie to zwykle plamienie przed @

okropnosc. chociaz na tym to mi dali glupiego jasia, a 2 razy gastroskopia bez niczego....yyyyyyy ... ja musze uwazac na kawki i inne rzeczy wplywajace na rytm serca
ostatnio po kawie bylo mi ciagle duszno
a to puls jak zwykle podwyzszony do 108 (w stanie spoczynku)
wlasnie sobie lyknelam magnez na to plamienie(jak to cos pomoze)
czuje to . Jeszcze tyle czasu do tej przekichanej miesiaczki
To czekanie mnie nerwowo wykancza .Podziwiam Was za optymizm i cierpliwosc. Ja ledwo znosze ten 6 raz ..i raczej ostatni .Nie chce juz dluzej tego ciagnac-psychicznie czuje sie slaba .Nie daj boze popadne w urojona w wtedy
ponoc leczenie dlugie i uciazliwe ...do bani wszystko

moj D jak mu powiedzialam,ze @ nadchodzi tydz. wczesniej to az mnie przytulil(nie ze dlatego,ze dzidzi nie bedzie tylko,ze cos jest nie tak)...w ogole jakis inny dzisiaj z pracy przyszedl...
czajnik tez niezly, kolor swietny-czerwony, i wcale nie chodzi tak glosno jak inne metalowe
oby oba sprzety sluzyly mi dlugo,np. do odkazania butelek
i krecenia fal na malych glowkach