Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie dosc,ze z nerwow spac nie moglam to mnie obudzil gdzies 6.30 tlukac sie
probowalam usnac,ale w koncu gdzies o 7 zmierzylam...szalu nie bylo,bo 36,77.chcialam dospac do 8 i zmierzyc drugi raz,ale pipi chcialo wyjsc
i zmierzylam 7.23 i juz 36,80,wiec i tak o 8 by nie wywindowala
dodam,ze czekajac ns pomiar lezalam odretwiala,tzn.nie usnelam,ale nie mialam sily otworzyc oczu

u Poppy cieczka tuz tuz,bo Niunko za nia wciaz chodzi i nie daje jej spokoju, takze dzisiaj na czas naszego wyjscia juz zostaja odseparowane... zreszta ona taka pipka,ze go w zyciu nie dopusci
biedaczka chodzi za mna i sie tuli, schowala sie pod kocem przed nim hehe
a on to taka dziamdzia jak ja

najbardziej rozsmieszylo mnie to,ze od razu zapytal czy juz sie bawilam prostownica(rano mu powiedzialam,ze bede prostowac)... nie raz mu cos mowie waznego,a jemu to nawet do ucha nie dociera, a jak dotrze to zaraz wyleci drugim, a tu o takiej pierdolce pamietal...ech...
.ja-swoje-jedynie-co-krecic-bym-mogla-bo-moje-sa-jak-druty.
prostownica fajna,aczkolwiek moje wlosy wyprostowane wygladaja jak siano...jest ich za duzo nigdy sie nie 'klada' na plecach
ale ta prostownica ma do 230st., ja robilam na 200 i na moich dlugich, dosc gestych wlosach zajelo mi to moze do 5 minut
ciesze sie,ze ja kupilam
do tego slicznie modeluje/podkreca koncowki i trawale-tak mi zostaly do rana

ale-na-szczescie-nie-wygladam-starzej-niz-mam-lat-a-nawet-troszke-mniej,wiec-nie-musze-sie-tak-bardz-pacykowac-i-konserwowac.

Ogólnie nie mam problemu z nietrzymaniem moczu, ale może czasem jakaś odrobina wycieknie
Sama nie wiem o co chodzi ale na to mi wygląda.
ja w ciąży nie pamiętam żebym miała upławy, chociaż jakaś infekcja grzybicza jednak to mi się przytrafiła. Moja siostra za to miała takie wodniste plamienia i bała się, że to wody płodowe. Wtedy lekarz Jej powiedział, że to małe popuszczania.
Ja też sobie czekam teraz na przebieg wydarzeń. U mnie 23 dc... nie znoszę tej drugiej fazy i wyczekiwania. Mamy już synka 7 lat. Poczęliśmy Go od pierwszego razu, a teraz staramy się o rodzeństwo już 1,5 roku. Także urodziłam Go przed terminem ale 5 tygodni. Ostatnie 6 tygodni spędziłam w szpitalu z objawami ostrej gestozy. Wszystko na szczęście dobrze się skończyło.