Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAsiunia892
    • CommentTimeDec 7th 2012
     permalink
    Witam nowe staraczki :) też własnie patrzyłam na fotkę- nera super córy :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja z obiema sie nie staralam.Zaskoczylam oba razy po powrocie meza z wyjazdow dlatego tez nie wiem co to sa starania
    przyznam ze w tym miesiacu moje pierwsze powazne starania i wylapanie owulacji,reszta w ciemno byla ...wszystko okarze sie 16 grudnia

Treść doklejona: 07.12.12 23:01
    Asiunia -a jakie niedobre:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    witam Asiunia, widze ze tez niedawno zaczelas starania:-). ja jesli zdecyduje sie starac w tym miesiacu (a raczej tak) to testowac bede w sylwestra. ale by byla nowina:-) .....albo rozczarowanie:/
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    wiecie co kochane...jedynymi objawami przypuszczania ciazy powinien byc spozniajacy sie okres bo takto sama sie nakrecam i doszukuje znakow

Treść doklejona: 07.12.12 23:06
    ja z kolei -jak sie nie uda tym razem to kolejne staranko wypadnie mi w sylwestra ehehehheeh

Treść doklejona: 07.12.12 23:07
    a wogole to moja starsza corke Julie zrobilam 1 grudnia 2005roku (i to data pewna bo przez dwa miesiace partner byl we wroclawiu a zjechal tylko na jedna noc:D )
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    nera wiem jak to jest. wiele razy mialam wszystkie objawy ciazy a w niej nie bylam. ostatni cykl (pierwszy prawdziwie starankowy) okres spoznil mi sie 5 dni!! jak na zlosc:( owulacja sie przesunela i kurde ja bede w polsce a N tu.
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    nom to będzie mój 6 cykl starań.... ehh oby ostatni. ja tez się potem doszukuje objawów u siebie;/ alicjanka ja będe testowała w Wigilie hmmm ale to by był prezent na święta- super. teraz przede mną najlepsza część cyklu bo staranka, ale potem tych 10 dni do okresu nie lubię tego czekania to jakaś masakra :P
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    OJ Alicjanko ,nie dobrze:neutral: ja przypuszczam ze wogole nie mialam owulacji przez 5mies ,ze ta pierwsza byla albo i wogole nie istniala choc test wykazal

Treść doklejona: 07.12.12 23:11
    Asiunia to tak jak moj

Treść doklejona: 07.12.12 23:12
    ja 16 a maz ma 18 urodziny ,wiec albo go dobije albo uszczesliwie na maxa:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Mój P. dziś stwierdził że to bez sensu bo jak bym nie chciała być w ciąży to by było na złosć i bym wpadła a jak chcemy to pod górkę...

Treść doklejona: 07.12.12 23:14
    to ale by prezencik był super :D
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiunia-cos w tym jest bo kazdy tak mowi i porady mi daje ,przeciez sam przyklad z zycia wziety ...my sie staramy,cudujemy a takie bez serca na skrobany biegaja
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    aha sorki myslalam ze 3ci. Staraj sie staraj:) ja tez juz powoli zaczynam:) ja najbardziej nie lubie poczatku cyklu bo wiem ze na 100% nie ma ciazy. w drugiej czesci cyklu czulam taki dreszczyk emocji ze moze jestem w ciazy. potem zaczela sie niestety obsesja testowania co skonczylo sie pustym portfelem i zaleglosciami na studiach.:-) W tym cyklu zamiezam by spokojniejsza. niestety mam w domu 20 testow ciazowych!!! kupilam za grosze na amazonie. to chyba w niczym nie pomoze:tongue:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    wrrrr wkurzające na maxaaa!!
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    asiunia tak to jest. moja siostra raz miala przerywany stosunek i to potem zazyla tabletke pomen i zaszla w ciaze!! ale oczywiscie urodzila:-)
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
    • CommentTimeDec 7th 2012 zmieniony
     permalink
    a ja mam hustawke nastrojow:sad: w sklepie wszyscy mi wchodzili w droge, stalam w kolejce 2 osobowej 25 min:angry:, wszystkie dzieci mnie wpieprzaly,bo bylo tak glosno...musialam tam siedziec 1,5h i czekac na D.W kolko sobie powtarzalam:pamietaj nie jestes w ciazy nie nakrecaj sie.Jak D wkoncu po mnie przyjechal to sie okazalo,ze musi wracac do pracy i ja z nim...siedzialam w zimnym aucie 1,5h...az zaczelam z zimna beczec...do tego caly czas nie moge uspokoic swoich nerwow,tzn. nie moge znalezc sobie miejsca i myslec o czyms konkretnym. Chcialam kupic test w tesco,ale nie moglam znalezc na co D powiedzial:a na co ci? szczerze to myslalam,ze tam wybuchne placzem:cry: w domu chwile sie poruszlam,zeby szyjke sprawdzic, no i niestety niedomknieta,a w srodku juz ciemniej:sad: juz nie testuje,bo ta @ i tak przyjdzie:sad:przez chwilemialam nadzieje...:sad::cry:

jeju czemu ja ciagle robie literowki...glupia jestem i tyle:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    jak czytalam statystyki ile kobiet rocznie usowa ciaze to glowa boli. setki tysiecy malutkich dzieci:-( i to co kraj to gorzej.
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    to dobrze :) niesprawiedliwe, ale cóż trzeba sie starac... nie mamy innego wyboru :)

Treść doklejona: 07.12.12 23:23
    Marzycielko jak ma przyjść to niech przyjdzie jak najszybciej bo już poleci kolejny cykl...!!
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    marzycielka tez tak czasem sie czuje. tylko siasc i plakac bo wszystko jest nie tak jak ma byc. goraca kapiel i duuuzo czekolady ewentualnie lodow przewaznie pomaga przynajmnien doraznie;)
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    dobra dziewczyny ja chyba pomału zbieram się do łóżka :) a WY?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja czekam na meza bo po rodzine pojechal na dworzec ...mam weekendowy zjazd
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    my wlasnie zatrzymalismy film i N robi popcorn wiec jeszsze nie teraz:-)

dobranoc:-)
  1.  permalink
    ja wlasnie po tym zimnie ide do kapieli...pa dziewczyny, moze nie usne w wannie:wink: a i moze @ przyspiesze jak cos...
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dobrej nocuni marzycielko
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    może pomóc, ja tak sobie ostatnio przyspieszyłam
    jupi wielki powrót do domu po zaganianym dniu, ależ mnie dzisiaj wszystko wnerwia, jeszcze tylko przyjemniejsza jego część - czyt. ciąg dalszy łańcuszka świątecznego ;p i lulu :D
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    wercik ja to taka dzis rozdrazniona ze dzieci przestraszylam i zasnely w sekund 5
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    grunt to dobry sposób ;p
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 7th 2012 zmieniony
     permalink
    fajki mi nie wchodza ..co zapale to helikopter i mdli:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    a ja po piwie załapałam korbkę ;p
    zmywam się miłego wieczora
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    poleze bo mnie podbrzusze boli i ciagnie do dolu ,coa czuje ze wczesniej dostane:(
    dobrej nocki kochaniutkie :*
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    slodkich snow:-**
    •  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeDec 8th 2012
     permalink
    Cześć babeczki kochane :bigsmile: nie bylo mnie trochę, wchodzę a tu 40 nowych wpisów. No ładnie mnie załatwiłyście. Czytania na pół nocy. Do Fanty już @ przylazła ale Fanta się dziś bardzo cieszy. Fanta była nieobecna bo Jak co roku bierze udział w akcji mikołajkowej dla chorych dzieci i to jej daje tyle energii i radości, że zapomina o wszystkich problemach. A tak przechodząc z trzeciej osoby na pierwszą ... moje problemy, nawet te które mnie męczą, powodują załamania czasami, złoszczą stają się tak błahe w obliczu sytuacji kiedy na kolanach siedzi mi 5 letnia dziewczynka z podpisanym wyrokiem śmierci a mimo wszystko uśmiecha się do mnie, tańczy, śpiewa ... stara się żyć tu i teraz. Przepraszam że tak melancholijnie :bigsmile: ale tak na refleksje mnie wzięło ... wszystkim NAM życze w staraniach tyle wytrwałości, ogromu pozytywnej energii jaką dziś odebrałam od tych dzieciaczków ... puszczam fluidki wszystkim a teraz zabieram się za nadrabianie :********
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta pięknie powiedziane i prawdziwe.
    W pogoni za tym czego pragniemy, zapominamy o tym co już mamy i że często mamy naprawdę wiele :)
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Jezu, ale nadrukowałyście:bigsmile:a ja wczoraj padłam o 19 razem z młodą a miałam wstać i pobaraszkować z mężem...po prostu odpłynęłam.
    U mnie dziś tempka jeszcze wyżej, jesli jutro nie spadnie-testujemy.
    -- [*]
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeDec 8th 2012 zmieniony
     permalink
    Hej dziewczęta z rańca :):) Chociaż jeszcze godzinę temu nie było mi do śmiechu, bo moi chłopcy obudzili nas juz o 7 , wrrrrr. To skandal wstawać w sobotę o tej godzinie:)

:devil:
    Ale teraz juz mi przeszło:bigsmile:
    A za oknem piękny biały snieżek, jest cudnie:)
    Jak samopoczucie dziewuszki?

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.12.12 08:27</span>
    Blaneczka, ale u Ciebie będzie za moment zielono:) Ja juz bym testowała dzisiaj, masz 28 dniowe cykle, więc już na pewno byłoby widać :)
    Trzymam kochana kciuki:):)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam się i ja :) pzred chwilą zmuszona byłam wyjść na zewnątrz, wyszłam tak w swetrze i ziąb jak nie wiem , patrze na termometr a tam -12 stopni, ojej :wink: zima na całego :confused: ale ładny dziś dzień bielutko i słoneczko no i ten mróz :)
    Blanca , trzymam mocno kciuki :)
    miłej soboty laseczki :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Czy jeśli zrobilibyśmy test dziś (nie z porannego moczu) to myślicie, że wyjdzie?
    -- [*]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam nowe dziewczyny:bigsmile: ja kuźde znów chora buuuu:cry:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Blanca zmykaj sikać :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    tejsha ty teraz to mądra jesteś :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    -- [*]
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    trzymam kciuki za ciebie tak że kostki mi pobieleją :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witajcie....musialam-przeczytac-wszystko-i-znow-sie-pogubilam.akcje-tutaj-sa-tak-szybko-zwrotne-ze-nie-ogarniam,hahahaha....

Blanka-testuj-testuj..:))Trzymam=kciuki-za-pozytywny-tescior..:))

Fanta-kobieta-Superwoman..:))Spokojnie-mozesz-obdzielic-pol-miasta-swoja-energia..:))wielki-podziw..:))cos-nie-ukrywam,ze,ciesze-sie-ze-jeszcze-z-nami-tutaj-posiedzisz...ale-egoistka-ze-mnie..:)):rainbow:

Marzycielko-a-moze-ten-wnerw-ma-jakies-glebsze-podloze..???:winkkiss:dopoki-nie-rozkreci-sie-Czerowne-Morze,jest-zawsze-nadzieja.zycze-Ci-z-calego-serca-aby-nie-byly-to-plonne-nadzieje..:))

ja-sie-dzis-obudzilam,z,mega-bolem-plecow-w-okolicach-nerek-przy-ubieraniu-sie-widzialam-gwiazdki-z-bolu.jakis-kosmos.to-chyba-nerki-bo-boli-mnie-w-tej-okolicy-a-zwlaszcza-przy=schylaniu.wzielam-Furaginum.mam-takz-enapiecie-cycoli-oraz-bol-sutkow.patrzcie-jak-sobie-ladnie-wkrecam.gdyby-to-cos-dalo-to-blagala-bym-los-o-pozytywne-rozpatrzenie-sprawy,ale-tak-sie-nie-da....:whorship:

ja-dzis-mialam-za-oknem-minus-2-stopnie.wszystko-skute-mrozem.fajnie.potem-mam-male-zakupki-i-wejscie-w-gary.moj-sobie-zazyczyl-dzis-na-obiad-kopytka-z-miesem-w-sosie.dobrze,ze,mieso-zrobi-sam,hehe...:))

caluje-was-grudniowo.ech,nie-moge-sie-doczekac-swiat...:)))))))):heartbounce:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Mal , ale obiad brzmi smakowicie :) u mnie dziś żeberka duszone w kapuście :) mniam :P ja też się nie mogę świąt doczekać :) kocham święta :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Teisha-jak-tam-dzis-samopoczucie??Ty-bedziesz-miala-piekne-swieta.z-maluszkiem-pod-serduszkiem.marzenie-kazdej-z-nas..:))Mam-nadzieje,ze,Mikolaj-doceni-Twoj-stan-i-podaruje-Ci-jakis-specjalny-prezent-w-tym-roku..:)):bigsmile:

Treść doklejona: 08.12.12 10:39
    Zeberka-to-jedno-z-ulubionych-dan-mojego-P..:))Nie-mow-glosno-bo-zaraz-do-Was-wpadnie,hahaha.U-nas-ciezko-je-dostac.Czasem-w-polski-sklepie-sie-trafia.Irlandczycy-maja-je-peklowane.Jedna-sol....Omijam-szerokim-lukiem.8-lat-temu-nie-wiedzielismy-o-tym-i-mozesz-sobie-wyobrazic-nasze-miny-przy-obiedzie,hahahahaha...Czlowiek-cale-zycie-uczy-sie-na-bledach..:)):rolling:
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    czesc dziewuszkii. jejku jak mi sie nie chcialo wstac. dzis mam wolne na szczescie:-)

blanka trzymam kciuki
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    tak Mal my tutaj tylko kupujemy te gotowe bbq i frytasy do tego-taki szybki obiad jak nie ma czasu... ale kopytka...ba gulasz bym zjadla...dawno nie robilam:)moze zrobie na weekend...zaleta tego jest taka,ze raz mozna z ziemniaczkami, raz z makaronem, z kopytkami, a nawet z ryzem:)

napisze to co u dziewczyn...ja sie nie nakrecam!!! jak plamien nie bedzie dzisiaj to dopiero dostane fisia:jumping: moj wykres zaczyna przypominac te z luteina, a to wiadomo progeesteron:shamed: ja sie nie nakrecam, nie nakrecam! oj glupias babo Ty:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Jest druga kreska!!!!
    -- [*]
  2.  permalink
    Blanko,ale sie ciesze!!!! fluidki rozsylaj ja lapiem pierwsza w sam raz na jutro:D

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.12.12 11:07</span>
    normalnie cala sie poce, rece zimne...oj musze ten odkurzacz dzisiaj kupic i poodkurzac,bo sie wykoncze psychicznie:D
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Blanka81 Gratuluję:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::clap::clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Blanca , ja WIEDZIAŁAM dlatego taka mądrala byłam :boogie::boogie::boogie: JUPI, JUPI !!! ale wiadomość ,,, super , tak się cieszę ale super prezent dostałaś na mikołajki :shades::crazy::crazy::crazy::flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    mąż z wrażenie poszedł rąbać drewno!
    -- [*]
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    hahaha :clap::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    gratulacje Blanka! super nowiny:-)))) spokojnych 8 miesiecy zycze

Treść doklejona: 08.12.12 12:09
    blanka mialas jakies objawy przed terminem testu?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.