ja z obiema sie nie staralam.Zaskoczylam oba razy po powrocie meza z wyjazdow dlatego tez nie wiem co to sa starania przyznam ze w tym miesiacu moje pierwsze powazne starania i wylapanie owulacji,reszta w ciemno byla ...wszystko okarze sie 16 grudnia
Treść doklejona: 07.12.12 23:01 Asiunia -a jakie niedobre
witam Asiunia, widze ze tez niedawno zaczelas starania:-). ja jesli zdecyduje sie starac w tym miesiacu (a raczej tak) to testowac bede w sylwestra. ale by byla nowina:-) .....albo rozczarowanie:/
wiecie co kochane...jedynymi objawami przypuszczania ciazy powinien byc spozniajacy sie okres bo takto sama sie nakrecam i doszukuje znakow
Treść doklejona: 07.12.12 23:06 ja z kolei -jak sie nie uda tym razem to kolejne staranko wypadnie mi w sylwestra ehehehheeh
Treść doklejona: 07.12.12 23:07 a wogole to moja starsza corke Julie zrobilam 1 grudnia 2005roku (i to data pewna bo przez dwa miesiace partner byl we wroclawiu a zjechal tylko na jedna noc:D )
nera wiem jak to jest. wiele razy mialam wszystkie objawy ciazy a w niej nie bylam. ostatni cykl (pierwszy prawdziwie starankowy) okres spoznil mi sie 5 dni!! jak na zlosc:( owulacja sie przesunela i kurde ja bede w polsce a N tu.
nom to będzie mój 6 cykl starań.... ehh oby ostatni. ja tez się potem doszukuje objawów u siebie;/ alicjanka ja będe testowała w Wigilie hmmm ale to by był prezent na święta- super. teraz przede mną najlepsza część cyklu bo staranka, ale potem tych 10 dni do okresu nie lubię tego czekania to jakaś masakra :P
Asiunia-cos w tym jest bo kazdy tak mowi i porady mi daje ,przeciez sam przyklad z zycia wziety ...my sie staramy,cudujemy a takie bez serca na skrobany biegaja
aha sorki myslalam ze 3ci. Staraj sie staraj:) ja tez juz powoli zaczynam:) ja najbardziej nie lubie poczatku cyklu bo wiem ze na 100% nie ma ciazy. w drugiej czesci cyklu czulam taki dreszczyk emocji ze moze jestem w ciazy. potem zaczela sie niestety obsesja testowania co skonczylo sie pustym portfelem i zaleglosciami na studiach.:-) W tym cyklu zamiezam by spokojniejsza. niestety mam w domu 20 testow ciazowych!!! kupilam za grosze na amazonie. to chyba w niczym nie pomoze
a ja mam hustawke nastrojow w sklepie wszyscy mi wchodzili w droge, stalam w kolejce 2 osobowej 25 min, wszystkie dzieci mnie wpieprzaly,bo bylo tak glosno...musialam tam siedziec 1,5h i czekac na D.W kolko sobie powtarzalam:pamietaj nie jestes w ciazy nie nakrecaj sie.Jak D wkoncu po mnie przyjechal to sie okazalo,ze musi wracac do pracy i ja z nim...siedzialam w zimnym aucie 1,5h...az zaczelam z zimna beczec...do tego caly czas nie moge uspokoic swoich nerwow,tzn. nie moge znalezc sobie miejsca i myslec o czyms konkretnym. Chcialam kupic test w tesco,ale nie moglam znalezc na co D powiedzial:a na co ci? szczerze to myslalam,ze tam wybuchne placzem w domu chwile sie poruszlam,zeby szyjke sprawdzic, no i niestety niedomknieta,a w srodku juz ciemniej juz nie testuje,bo ta @ i tak przyjdzieprzez chwilemialam nadzieje...
jeju czemu ja ciagle robie literowki...glupia jestem i tyle
marzycielka tez tak czasem sie czuje. tylko siasc i plakac bo wszystko jest nie tak jak ma byc. goraca kapiel i duuuzo czekolady ewentualnie lodow przewaznie pomaga przynajmnien doraznie;)
może pomóc, ja tak sobie ostatnio przyspieszyłam jupi wielki powrót do domu po zaganianym dniu, ależ mnie dzisiaj wszystko wnerwia, jeszcze tylko przyjemniejsza jego część - czyt. ciąg dalszy łańcuszka świątecznego ;p i lulu :D
Cześć babeczki kochane nie bylo mnie trochę, wchodzę a tu 40 nowych wpisów. No ładnie mnie załatwiłyście. Czytania na pół nocy. Do Fanty już @ przylazła ale Fanta się dziś bardzo cieszy. Fanta była nieobecna bo Jak co roku bierze udział w akcji mikołajkowej dla chorych dzieci i to jej daje tyle energii i radości, że zapomina o wszystkich problemach. A tak przechodząc z trzeciej osoby na pierwszą ... moje problemy, nawet te które mnie męczą, powodują załamania czasami, złoszczą stają się tak błahe w obliczu sytuacji kiedy na kolanach siedzi mi 5 letnia dziewczynka z podpisanym wyrokiem śmierci a mimo wszystko uśmiecha się do mnie, tańczy, śpiewa ... stara się żyć tu i teraz. Przepraszam że tak melancholijnie ale tak na refleksje mnie wzięło ... wszystkim NAM życze w staraniach tyle wytrwałości, ogromu pozytywnej energii jaką dziś odebrałam od tych dzieciaczków ... puszczam fluidki wszystkim a teraz zabieram się za nadrabianie :********
Jezu, ale nadrukowałyściea ja wczoraj padłam o 19 razem z młodą a miałam wstać i pobaraszkować z mężem...po prostu odpłynęłam. U mnie dziś tempka jeszcze wyżej, jesli jutro nie spadnie-testujemy.
Hej dziewczęta z rańca :):) Chociaż jeszcze godzinę temu nie było mi do śmiechu, bo moi chłopcy obudzili nas juz o 7 , wrrrrr. To skandal wstawać w sobotę o tej godzinie:)
Ale teraz juz mi przeszło A za oknem piękny biały snieżek, jest cudnie:) Jak samopoczucie dziewuszki?
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.12.12 08:27</span> Blaneczka, ale u Ciebie będzie za moment zielono:) Ja juz bym testowała dzisiaj, masz 28 dniowe cykle, więc już na pewno byłoby widać :) Trzymam kochana kciuki:):)
witam się i ja :) pzred chwilą zmuszona byłam wyjść na zewnątrz, wyszłam tak w swetrze i ziąb jak nie wiem , patrze na termometr a tam -12 stopni, ojej zima na całego ale ładny dziś dzień bielutko i słoneczko no i ten mróz :) Blanca , trzymam mocno kciuki :) miłej soboty laseczki
tak Mal my tutaj tylko kupujemy te gotowe bbq i frytasy do tego-taki szybki obiad jak nie ma czasu... ale kopytka...ba gulasz bym zjadla...dawno nie robilam:)moze zrobie na weekend...zaleta tego jest taka,ze raz mozna z ziemniaczkami, raz z makaronem, z kopytkami, a nawet z ryzem:)
napisze to co u dziewczyn...ja sie nie nakrecam!!! jak plamien nie bedzie dzisiaj to dopiero dostane fisia moj wykres zaczyna przypominac te z luteina, a to wiadomo progeesteron ja sie nie nakrecam, nie nakrecam! oj glupias babo Ty
Blanko,ale sie ciesze!!!! fluidki rozsylaj ja lapiem pierwsza w sam raz na jutro:D
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.12.12 11:07</span> normalnie cala sie poce, rece zimne...oj musze ten odkurzacz dzisiaj kupic i poodkurzac,bo sie wykoncze psychicznie:D