Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja przypuszczam ze wogole nie mialam owulacji przez 5mies ,ze ta pierwsza byla albo i wogole nie istniala choc test wykazal
w sklepie wszyscy mi wchodzili w droge, stalam w kolejce 2 osobowej 25 min
, wszystkie dzieci mnie wpieprzaly,bo bylo tak glosno...musialam tam siedziec 1,5h i czekac na D.W kolko sobie powtarzalam:pamietaj nie jestes w ciazy nie nakrecaj sie.Jak D wkoncu po mnie przyjechal to sie okazalo,ze musi wracac do pracy i ja z nim...siedzialam w zimnym aucie 1,5h...az zaczelam z zimna beczec...do tego caly czas nie moge uspokoic swoich nerwow,tzn. nie moge znalezc sobie miejsca i myslec o czyms konkretnym. Chcialam kupic test w tesco,ale nie moglam znalezc na co D powiedzial:a na co ci? szczerze to myslalam,ze tam wybuchne placzem
w domu chwile sie poruszlam,zeby szyjke sprawdzic, no i niestety niedomknieta,a w srodku juz ciemniej
juz nie testuje,bo ta @ i tak przyjdzie
przez chwilemialam nadzieje...

nie bylo mnie trochę, wchodzę a tu 40 nowych wpisów. No ładnie mnie załatwiłyście. Czytania na pół nocy. Do Fanty już @ przylazła ale Fanta się dziś bardzo cieszy. Fanta była nieobecna bo Jak co roku bierze udział w akcji mikołajkowej dla chorych dzieci i to jej daje tyle energii i radości, że zapomina o wszystkich problemach. A tak przechodząc z trzeciej osoby na pierwszą ... moje problemy, nawet te które mnie męczą, powodują załamania czasami, złoszczą stają się tak błahe w obliczu sytuacji kiedy na kolanach siedzi mi 5 letnia dziewczynka z podpisanym wyrokiem śmierci a mimo wszystko uśmiecha się do mnie, tańczy, śpiewa ... stara się żyć tu i teraz. Przepraszam że tak melancholijnie
ale tak na refleksje mnie wzięło ... wszystkim NAM życze w staraniach tyle wytrwałości, ogromu pozytywnej energii jaką dziś odebrałam od tych dzieciaczków ... puszczam fluidki wszystkim a teraz zabieram się za nadrabianie :********

ja kuźde znów chora buuuu

dopoki-nie-rozkreci-sie-Czerowne-Morze,jest-zawsze-nadzieja.zycze-Ci-z-calego-serca-aby-nie-byly-to-plonne-nadzieje..:))

moj wykres zaczyna przypominac te z luteina, a to wiadomo progeesteron
ja sie nie nakrecam, nie nakrecam! oj glupias babo Ty