Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeDec 8th 2012
     permalink
    o Matko Boska !!!!!!!! Wielkie gratulację :threesome::threesome::threesome::threesome: Jakaś dobra wiadomość dzisiejszego dnia :crush:
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Hey czy mogłabym się dołączyć do waszego grona.Ja z moim M staramy się od blisko roku ale jak do tej pory na ani widu ani słychu dzidzi.Pierwszy raz też zaczęłam mierzyć temperaturkę więc narazie jetem ciemna w te sprawy mam nadzieję ze jak coś to mi pomożecie.Dzięki wielkie z góry.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kinia0903 , trafiłaś idealnie :) witaj, witaj :)):wink:
    --
    • CommentAuthornetkadama
     permalink
    Witam :*
    Nie było mnie kilka dni dziś wchodzę a tu taka dobra nowina Blanka GRATULUJE :)
    U mnie jak na razie brak ciśnienie i staram się o tym nie myśleć może dlatego nie wchodzę tu zbyt często. Wciągnęłam się w wir przygotowań do świąt i ślubu :)
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Mam pytanie co do badania szyjki macicy jak jest najlepiej ją badać ,w jakiej pozycji i porze dnia.Jakbyście mi mogły odpowiedzieć
    bo ja jestem ciemna w tych sprawach dzięki z góry?:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorbuba79
     permalink
    Blanka :) WIELKIE GRATULACJE!! spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania życzę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Babki, sypię zielonką **********************************łapać i zachodzić!!!!!
    -- [*]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Blanka gratuluje kochana !!:clap: mi jeszcze pozostalo czekac 8 dni ale zapewne nic z tego nie wyjdzie ..ale za to oby dziewczeta takich wiecej informacji radosnych Blanko jak Twoja :*:cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    kinia0903 witaj wśród nas:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Blanka łolaboga ale super !!! Ostatnio mnie nie ma a tu takie newsy :boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::swingin::swingin::swingin::cheer::cheer::cheer::clap: gratuluje fajnie idzie ... co najmniej jedna raz w miesiącu :) jakby tak co miesiąc 3-4 się zasieleniały albo 20 :) od razu to by było ekstra ...Właśnie wróciłam z kolejnych mikołajek ... ależ dzieciaki są przecudownopięknofantastyczne :jumping: uwielbiam imprezki z dzieciakami :cheer: były takie słodkie w czapkach mikołajowych że chętnie bym kilka wzięła do domku hehe :rolling::tooth: znów musze nadrabiać bo tu widzę się dzieje huhu
  1.  permalink
    ale jestem zabiegana:bigsmile: i dobrze, nie mysle o testowaniu.Kupilam testy,ale te marnej czulosci.Zobaczymy jak mnie jutrzejsza temp. nastawi.Dalej plamie niestety..troszke:sad: Odkurzacz kupiony,wiec mam co robic.Do tego D sobie powymyslal rozne ozdoby swiateczne do domu i wiadomo kto teraz musi je porozwieszac:cool: a i kupilam kapuche kiszona, grzybki suszone, sliwki i juz sie wszystko moczy na moj farsz do kapusniaczkow... nie znosze lepic uszek:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    sucharku zdrówka życzę :grouphug:
    Mal - czerwone Morze - zabiłaś mnie !!! :boogie: uśmiałam się jak norka
    przesyłam Ci kochana masażowe fluidki zdrowia na nery !!
    Marzycielka ależ mi się podoba ta tempka u Ciebie łojojojoj ... i podsyłam odplamiacza !! żeby się nie przerodziły one w nic :&&&&&&& Mal też nieźle się trzyma co ?
    miłego gotowania... u mnie dziś ziemniaczki z wody i bitki wołowe z mizerią !!! Nie jadłam normalnego obiadu przez pracę chyba od tygodnia ... a wieczorem paszteciki z ciasta francuskiego !!! REWELACJA !!! ulubione danie mego chopa. na imprezy i jako przegryzka polecam, już pół znajomych je robi w domu, więc jakby która chciała to napisze przepis później u mnie pod wykresem ! zerżnęłam od Was przepis na pierniczki - będe jutro robić :)

Cześć kinia witamy :) i zapraszamy

Blanka łapię Twoją zielonkę i chyba się w niej dziś wyturlam może pomoże :rasta:

Nera trzymam kciuki !! oby te 8 dni zleciało jak z bicza strzelił

Treść doklejona: 08.12.12 15:24
    Jeszcze by chyba w końcu choinkę ubrać... zaraz potnę pomarańcze i poukładam na kaloryfer by wyschły a później pozawieszam na drzewku... accch w końcu trochę czasu na świąteczne przygotowania :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    o-matulu-Blanka-ale-cudne-wiesci..:))ja-juz-szybko-lapie-jakies-fluidki-jesli-dla-mnie-cokolowiek-jeszcze-zostalo...:))))Powiedz-mi-kochana-jakie-mialas-objawy-proszeeeeee...:)))))

ja-po-zakup-ach-ale-kurka-wodna-jeszcze-przed-robieniem-kopytek.moj-mieso-wstawil-sie-po-malo-dusi.moglam-sie-zamienic-z-robota,hahahah.ja-na-razie-czekam-az-przestygna-ziemniaki.

Marzycielko-podskocz-do-mnie-na-przygotowania-swiateczne...ja-swoje-uszka-bede-gotowac-w-polskim-sklepie....:hungry:pierogi-takze.ryba-to-jakis-filet-bo-karpia-nie=jemy.bigos-zrobie-na-3-dni-przed.salatke-jarzynowa-na-dzien-przed-a-barszcz-czerwony-przed-kolacja.wiele-nie-bede-szykowac-bo-potem-nie-ma-komu-jesc.musze-znalezc-jakis-dobry-i-latwy-przepis-na-szarlotke(mialam,ale-po-formatowaniu-lapa-mi-sie-skasowal:angry:..)-oraz-jakis-piernik-moze?

przyszly-paczki-od-tesciowej...musze-je-uratowac-bo-juz-sepy-je-obstapily....potem-jeszcze-zajrze..Blanka-jeszcze-raz-szczesliwych-9-miesiecy-zycze...:)):grouphug:

Treść doklejona: 08.12.12 15:30
    Fantunia-dziekuje-za-masaz..Mozesz-mi-podeslac-jakiegos-mlodego-masazyste-pod-choinke...:)))):tongue:Trzymaj-sie-kochana,ja-musze-na-razie-mykac,ale-ciesze-sie-ze-na-Ciebie-wpadlam...:)):flowers:
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
    • CommentTimeDec 8th 2012 zmieniony
     permalink
    ooo fanta super pomysl z tymi pomaranczami...szkoda,ze nie mam zadnej, a czasem tak leza w domu i nikt ich nie je:bigsmile: moje ciasto na piernik jest twarde jak kamien:shocked: mam nadzieje,ze bedzie sie dalo rozwalkowac haha:rolling: do Swiat juz tylk dwa tyg. i 2dni(czy jakos tak):crazy: najwyzsza pora zabrac sie za sprzatanie na serio haha-pewnie myslicie,ze ja ciagle sprzatam-otoz nie.Probuje sie zebrac do sprzatania i czasem cos przetre szmatka:tooth:

ogladam teraz Kopciuszka i troche sie rozleniwilam:shamed:

aaa i dzieki za odplamiacz:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    marzycielka a dodatkowo pięknie pachnie pomarańczą w domu :) moje ciasto na pierniczki też zawsze takie właśnie twarde wychodzi, ale będę próbować. Oprócz tego zdeklarowałam się zrobić makowce - podobno mi wychodzą - tzn mój p. lubi bo są mokre :tooth: jakkolwiek to brzmi... a przy okazji taka mała anegdotka, był dziś taki chłopiec na mikołajkach i śnieżynka go namawia by siadł mikołajowi na kolana i zrobił sobie z nim zdjęcie - chłopiec spojrzał na nią i spod okulara rzucił. "Nie dziękuję, wolałbym nie wydaje mi się to wielce niehigieniczne" ROZUMIECIE ? nie wiem ile on mógł mieć lat 9-10 ? Kopara mi opadła. :swingin: :crazy: pewnie rodzice go tego wyuczyli :)
  2.  permalink
    wlsnie to milam pisac,ze bedzie cudownie pchniec:)moze zrobie tak w Wigilie? bedzie tak swiatecznie:)

anegdotka swietna:bigsmile:

ja dzis kupilam gotowy farsz z maku;) hehe nie mam zamiaru AZ tak sie meczyc:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    też robię z gotowego marzi :) ale i tak wszyscy chwalą dookoła więc chyba nie jest tak źle :)
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    Blanka gratuluję :) cudne wieści!!!!:smile::smile::smile:
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    Dziewczyny probowalam zbadac sobie szyjke macicy ale za chiny nie moge jej dosiegnac!! chyba jestem za gleboka!!??:confused:
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Gratuluję kolejnej szczęśliwie zaciążonej.;) U mnie początki. W przyszłym tygodniu wchodzimy do akcji ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Alicjanka-w-ktorym-dc-jestes?chyba-to-dobry-znak...moja-wbrew-wysokiej-temperaturze-byla-wczoraj-mega-nisko.mialam-wrazenie-ze-mi-zaraz-wyskoczy-na-zew.jakos-nigdy-nie-mialam,jej-jeszcze-w-takim-niskim-polozeniu.jakies-wariactwo.wiec-tak-sobie-mysle-ze-o-kant-pupy-ten-moj-wykresik.ale-coz-brniemy-dalej.

cisza-nastala-pewnie-wszystkie-baluja-w-weekend.moj-jeszcze-spi.za.h-wstaje-zje-obiad-i-rusza-do-pracy.ja-potem-musze-umyc-dzieciaki-i-wyslac-do-lozek-by-znow-miec-swoje-chwile...:))dzis-rano-male-potwory-wstaly-juz-o-6.30...jak-ida-do-szkoly-to-obudzic-ich-nie-moge...to-jest-dopiero-zlosliwosc-losu.
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Jestem. Czytam książkę i racze się różowym winkiem :bigsmile: jedna lampka w nagrodę za ciężki tydzień. Twoje zdrówko Mal :thumbup:
  3.  permalink
    ja tez jestem:)jadlam wlasnie...nudzi mi sie,a odkurzc nie pojde,bo mnie od tego stania plecy bola:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthoranaaaa
     permalink
    A ja dzisiaj racze sie piwkiem...zdròwko;)
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    jak ja bym się napiła o matko,ale ja nie cierpie alkoholu a poza tym biorę te leki na uspokojenie i teraz antybiotyk od wczoraj:cry::cry::cry::cry::cry:
    mój lekarz powiedział że powinnam się nawalić:bigsmile: a bedę lepiej się czuła:rolling:
    •  
      CommentAuthoranaaaa
     permalink
    Haha sucharek moze cos w tym jest:) czasem fajnie sie sponiewierac....ale tylko czasem;)
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    może to zrobię hahahha:boogie:
    •  
      CommentAuthoranaaaa
    • CommentTimeDec 8th 2012 zmieniony
     permalink
    Raz sie zyjeee.a co tammm...kazdemu nalezy
    sie chwileczka zapomnienia;):rolling:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ale jak pomyślę co mnie czeka zawsze wtedy moim najlepszym przyjacielem jest kibelek hahhhahh,a rano to masakra,ale przemyslę tylko jak skończy mi się antybiotyk
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    ja tez winko sobie zapodam:-) skoro dobrze wplywa na endometrium:-)))
    •  
      CommentAuthorMadRat
     permalink
    marzycielko, jesteś szczęściarą, odplamiacz od Fanty ma mega moc, na mnie zadziałał :)
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    witam się wieczornie kobietki, spoczywam właśnie na kanapie przed kominkiem i próbuje się odstresować.
    Każda normalna kobieta 28dc z reguły spodziewa się już @, a ja nadal owu ;/ popieprzona temperatura jakoś nie ma w planach podskoczyć i chyba mogę spisać już na straty ten cykl :cry:

Ale naprodukowałyście :D

Blanka gratulacje

Mal ja mam pobudkę codziennie o 5-5:30, bo mój koteczek musi dostać papu i muszę wstać, bo i tak pospać nie da

Sucharek czasem dobrze się sformatować ;P

MadRat jak tam samopoczucie?
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Blanka wielkie gratulacje z dzidzi.Szczęściarą jesteś:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    wercik nie smuć się, ja mam dzidzię z owulacji w 30dc :wink:
    --
  4.  permalink
    dzieki MadRat :smile: zobaczymy czy na mnie podziala ten odplamiacz...brzuchol dzisiaj nie bolal nic a nic:confused:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    może bezowulacyjny? czasem się przecież i taki może zdarzyć...
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Eveke nigdy nie miałam tak długich cykli i to mnie martwi, ale to bardzo pocieszające co piszesz :)
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Wiem wiem, ale ciągłe się chyba jeszcze łudzę
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Mój odplamiacz jest jak kaszpirowski :bigsmile: tylko działa na wszystkich oprócz mnie :bigsmile: marzycielka rzucam podwójną dawkę ... u madrat się udało !!! :smile: ciskam ^^^^^^^^^^^ wercik kciukolce zaciśnięte
  5.  permalink
    dzieki fanta sie okaze w czasie:kissing: wykapalam sie w plynie do kapieli dla niemowlat i ide lulu...dobrej nocki:)
    --
    •  
      CommentAuthorMadRat
    • CommentTimeDec 9th 2012
     permalink
    wercik, jutro idę na pierwsze usg :) czuję się całkiem zwyczajnie, tylko biegam siusiu w nocy
    --
  6.  permalink
    hehe niedziela nie ma nikogo..u mnie powrot do 'normalnych'temperatur...dlatego nie testuje:tongue:poczekamy,zobaczymy:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    No to dobrze i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta dzięki kochana
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Witam Was serdecznie i niedzielnie:bigsmile:
    Przesyłam ciążowe fluidki********************************
    mocniejsze niż wczoraj, bo mdłości zwaliły mnie dziś z nóg:bigsmile:
    -- [*]
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam się i ja niedzielnie :) przesyłam mnóstwo całusków na dobrą niedzielę :kissing::kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Blanko, jakie wieści! gratulacje :bigsmile:
    jutro idziesz na bete?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dzien dobry wszystkim ...dzis moja temperatura mnie rozwalila :shocked: 38,1 mega duza hehe .Pozwolilam sobie wczoraj na wrozke,zapytalam jej czy bede miala trzecie dziecko ,powiedziala ze dluga droga przed nami,ze widzi stres ,zalamanie ,lekarzy , ze ja tez mam sie poddac badania .Po dlugich trudach uda nam sie -przyblizony termin po dwoch latach :cry: Po mojej stronie byly ladniejsze karty zas po stronie mojego byly zle ,nawet diabel sie pojawilciekawe czy jej slowa sie sprawdza...wierze poniekad w karty,poniewaz mi wywrozyly 2x ciaze .:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Jeśli mąż pozwoli, on jest przeciwny becie:confused:
    Ale ja bardzo chcę, nie robiłam bety w pierwszej ciąży.
    -- [*]
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Witam wszystkie staraczki w ten piękny niedzielny dzionek:smile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.