Hey czy mogłabym się dołączyć do waszego grona.Ja z moim M staramy się od blisko roku ale jak do tej pory na ani widu ani słychu dzidzi.Pierwszy raz też zaczęłam mierzyć temperaturkę więc narazie jetem ciemna w te sprawy mam nadzieję ze jak coś to mi pomożecie.Dzięki wielkie z góry.
Witam :* Nie było mnie kilka dni dziś wchodzę a tu taka dobra nowina Blanka GRATULUJE :) U mnie jak na razie brak ciśnienie i staram się o tym nie myśleć może dlatego nie wchodzę tu zbyt często. Wciągnęłam się w wir przygotowań do świąt i ślubu :)
Mam pytanie co do badania szyjki macicy jak jest najlepiej ją badać ,w jakiej pozycji i porze dnia.Jakbyście mi mogły odpowiedzieć bo ja jestem ciemna w tych sprawach dzięki z góry?
Blanka gratuluje kochana !! mi jeszcze pozostalo czekac 8 dni ale zapewne nic z tego nie wyjdzie ..ale za to oby dziewczeta takich wiecej informacji radosnych Blanko jak Twoja :*
Blanka łolaboga ale super !!! Ostatnio mnie nie ma a tu takie newsy gratuluje fajnie idzie ... co najmniej jedna raz w miesiącu :) jakby tak co miesiąc 3-4 się zasieleniały albo 20 :) od razu to by było ekstra ...Właśnie wróciłam z kolejnych mikołajek ... ależ dzieciaki są przecudownopięknofantastyczne uwielbiam imprezki z dzieciakami były takie słodkie w czapkach mikołajowych że chętnie bym kilka wzięła do domku hehe znów musze nadrabiać bo tu widzę się dzieje huhu
ale jestem zabiegana i dobrze, nie mysle o testowaniu.Kupilam testy,ale te marnej czulosci.Zobaczymy jak mnie jutrzejsza temp. nastawi.Dalej plamie niestety..troszke Odkurzacz kupiony,wiec mam co robic.Do tego D sobie powymyslal rozne ozdoby swiateczne do domu i wiadomo kto teraz musi je porozwieszac a i kupilam kapuche kiszona, grzybki suszone, sliwki i juz sie wszystko moczy na moj farsz do kapusniaczkow... nie znosze lepic uszek
sucharku zdrówka życzę Mal - czerwone Morze - zabiłaś mnie !!! uśmiałam się jak norka przesyłam Ci kochana masażowe fluidki zdrowia na nery !! Marzycielka ależ mi się podoba ta tempka u Ciebie łojojojoj ... i podsyłam odplamiacza !! żeby się nie przerodziły one w nic :&&&&&&& Mal też nieźle się trzyma co ? miłego gotowania... u mnie dziś ziemniaczki z wody i bitki wołowe z mizerią !!! Nie jadłam normalnego obiadu przez pracę chyba od tygodnia ... a wieczorem paszteciki z ciasta francuskiego !!! REWELACJA !!! ulubione danie mego chopa. na imprezy i jako przegryzka polecam, już pół znajomych je robi w domu, więc jakby która chciała to napisze przepis później u mnie pod wykresem ! zerżnęłam od Was przepis na pierniczki - będe jutro robić :)
Cześć kinia witamy :) i zapraszamy
Blanka łapię Twoją zielonkę i chyba się w niej dziś wyturlam może pomoże
Nera trzymam kciuki !! oby te 8 dni zleciało jak z bicza strzelił
Treść doklejona: 08.12.12 15:24 Jeszcze by chyba w końcu choinkę ubrać... zaraz potnę pomarańcze i poukładam na kaloryfer by wyschły a później pozawieszam na drzewku... accch w końcu trochę czasu na świąteczne przygotowania
ooo fanta super pomysl z tymi pomaranczami...szkoda,ze nie mam zadnej, a czasem tak leza w domu i nikt ich nie je moje ciasto na piernik jest twarde jak kamien mam nadzieje,ze bedzie sie dalo rozwalkowac haha do Swiat juz tylk dwa tyg. i 2dni(czy jakos tak) najwyzsza pora zabrac sie za sprzatanie na serio haha-pewnie myslicie,ze ja ciagle sprzatam-otoz nie.Probuje sie zebrac do sprzatania i czasem cos przetre szmatka
ogladam teraz Kopciuszka i troche sie rozleniwilam
marzycielka a dodatkowo pięknie pachnie pomarańczą w domu :) moje ciasto na pierniczki też zawsze takie właśnie twarde wychodzi, ale będę próbować. Oprócz tego zdeklarowałam się zrobić makowce - podobno mi wychodzą - tzn mój p. lubi bo są mokre jakkolwiek to brzmi... a przy okazji taka mała anegdotka, był dziś taki chłopiec na mikołajkach i śnieżynka go namawia by siadł mikołajowi na kolana i zrobił sobie z nim zdjęcie - chłopiec spojrzał na nią i spod okulara rzucił. "Nie dziękuję, wolałbym nie wydaje mi się to wielce niehigieniczne" ROZUMIECIE ? nie wiem ile on mógł mieć lat 9-10 ? Kopara mi opadła. pewnie rodzice go tego wyuczyli :)
jak ja bym się napiła o matko,ale ja nie cierpie alkoholu a poza tym biorę te leki na uspokojenie i teraz antybiotyk od wczoraj mój lekarz powiedział że powinnam się nawalić a bedę lepiej się czuła
ale jak pomyślę co mnie czeka zawsze wtedy moim najlepszym przyjacielem jest kibelek hahhhahh,a rano to masakra,ale przemyslę tylko jak skończy mi się antybiotyk
witam się wieczornie kobietki, spoczywam właśnie na kanapie przed kominkiem i próbuje się odstresować. Każda normalna kobieta 28dc z reguły spodziewa się już @, a ja nadal owu ;/ popieprzona temperatura jakoś nie ma w planach podskoczyć i chyba mogę spisać już na straty ten cykl
Ale naprodukowałyście :D
Blanka gratulacje
Mal ja mam pobudkę codziennie o 5-5:30, bo mój koteczek musi dostać papu i muszę wstać, bo i tak pospać nie da
Mój odplamiacz jest jak kaszpirowski tylko działa na wszystkich oprócz mnie marzycielka rzucam podwójną dawkę ... u madrat się udało !!! ciskam ^^^^^^^^^^^ wercik kciukolce zaciśnięte
Witam Was serdecznie i niedzielnie Przesyłam ciążowe fluidki******************************** mocniejsze niż wczoraj, bo mdłości zwaliły mnie dziś z nóg
dzien dobry wszystkim ...dzis moja temperatura mnie rozwalila 38,1 mega duza hehe .Pozwolilam sobie wczoraj na wrozke,zapytalam jej czy bede miala trzecie dziecko ,powiedziala ze dluga droga przed nami,ze widzi stres ,zalamanie ,lekarzy , ze ja tez mam sie poddac badania .Po dlugich trudach uda nam sie -przyblizony termin po dwoch latach Po mojej stronie byly ladniejsze karty zas po stronie mojego byly zle ,nawet diabel sie pojawilciekawe czy jej slowa sie sprawdza...wierze poniekad w karty,poniewaz mi wywrozyly 2x ciaze .