Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

gratuluje fajnie idzie ... co najmniej jedna raz w miesiącu :) jakby tak co miesiąc 3-4 się zasieleniały albo 20 :) od razu to by było ekstra ...Właśnie wróciłam z kolejnych mikołajek ... ależ dzieciaki są przecudownopięknofantastyczne
uwielbiam imprezki z dzieciakami
były takie słodkie w czapkach mikołajowych że chętnie bym kilka wzięła do domku hehe 
znów musze nadrabiać bo tu widzę się dzieje huhu
i dobrze, nie mysle o testowaniu.Kupilam testy,ale te marnej czulosci.Zobaczymy jak mnie jutrzejsza temp. nastawi.Dalej plamie niestety..troszke
Odkurzacz kupiony,wiec mam co robic.Do tego D sobie powymyslal rozne ozdoby swiateczne do domu i wiadomo kto teraz musi je porozwieszac
a i kupilam kapuche kiszona, grzybki suszone, sliwki i juz sie wszystko moczy na moj farsz do kapusniaczkow... nie znosze lepic uszek
uśmiałam się jak norka
pierogi-takze.ryba-to-jakis-filet-bo-karpia-nie=jemy.bigos-zrobie-na-3-dni-przed.salatke-jarzynowa-na-dzien-przed-a-barszcz-czerwony-przed-kolacja.wiele-nie-bede-szykowac-bo-potem-nie-ma-komu-jesc.musze-znalezc-jakis-dobry-i-latwy-przepis-na-szarlotke(mialam,ale-po-formatowaniu-lapa-mi-sie-skasowal
..)-oraz-jakis-piernik-moze?
Trzymaj-sie-kochana,ja-musze-na-razie-mykac,ale-ciesze-sie-ze-na-Ciebie-wpadlam...:))
moje ciasto na piernik jest twarde jak kamien
mam nadzieje,ze bedzie sie dalo rozwalkowac haha
do Swiat juz tylk dwa tyg. i 2dni(czy jakos tak)
najwyzsza pora zabrac sie za sprzatanie na serio haha-pewnie myslicie,ze ja ciagle sprzatam-otoz nie.Probuje sie zebrac do sprzatania i czasem cos przetre szmatka

jakkolwiek to brzmi... a przy okazji taka mała anegdotka, był dziś taki chłopiec na mikołajkach i śnieżynka go namawia by siadł mikołajowi na kolana i zrobił sobie z nim zdjęcie - chłopiec spojrzał na nią i spod okulara rzucił. "Nie dziękuję, wolałbym nie wydaje mi się to wielce niehigieniczne" ROZUMIECIE ? nie wiem ile on mógł mieć lat 9-10 ? Kopara mi opadła.
pewnie rodzice go tego wyuczyli :)

jedna lampka w nagrodę za ciężki tydzień. Twoje zdrówko Mal 

a bedę lepiej się czuła
tylko działa na wszystkich oprócz mnie
marzycielka rzucam podwójną dawkę ... u madrat się udało !!!
ciskam ^^^^^^^^^^^ wercik kciukolce zaciśnięte
38,1 mega duza hehe .Pozwolilam sobie wczoraj na wrozke,zapytalam jej czy bede miala trzecie dziecko ,powiedziala ze dluga droga przed nami,ze widzi stres ,zalamanie ,lekarzy , ze ja tez mam sie poddac badania .Po dlugich trudach uda nam sie -przyblizony termin po dwoch latach
Po mojej stronie byly ladniejsze karty zas po stronie mojego byly zle ,nawet diabel sie pojawilciekawe czy jej slowa sie sprawdza...wierze poniekad w karty,poniewaz mi wywrozyly 2x ciaze .