Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zimno-mi-dzis-tylko-i-piersi-mnie-bola.@-sie-zbliza-chociaz-to-jeszcze-tydzien-do-Zolzy.Rowno-w-nastepna-niedziele-zaczne-przeciekac.
zapytaj-sie-nastepnej-to-powie-Ci-cos-zupelnie-innego.wiem-bo-sama-sie-ostatnio-zglupilam-i-u-nas-jest-taki-portal-online,ze,masz-3-pytania-za-darmo.wiec-sie-zapytalam-wlasnie-o-ciaze,a,ta-ze-jeszcze-przed-swietami,wiec-huraaa,normanie-serce-walilo-jak-oszalale.prywatny-chat-kosztowal-10e.wiec-po-paru-dnaich-sie-zglupilam,i-zadalam-pytania,ale-byla-juz-tam-inna.i-co????a-ta-mi-mowi,ze,tak-bede-w-ciazy,ale-nie-wczesniej-ni-za-8-miesiecy,hahahaha.i-wtedy-do-mnie-dotarlo,ze,tak-pragne-byc-w-ciazy,ze,staje-sie-glupsza-od=Jozia-i-daje-dorobic-naciagaczom....Zahamowalam-wiec-pieta-i-pozostawiam-wszystko-opatrznosci-i-powiedzialam,sobie,ze,to-nie-od-Wrozek-ale-od-woli-Bozej,zalezy.jaki-ma-plan,dla-mnie-taki-wezme.chociaz-nie-jest-latwo.wiec-rozumie-dlaczego-chcialas-wiedziec,ale-nie-bierz-do-serca-to-co-uslyszalas.lepiej-sie-pomodlic...))
moze mam wreszcie jakis przykladowy cykl?taki ksiazkowy hehe
ech te tescowe testy:)
Ty-juz-sobie-powoli-wyprawke-dla-dzidziusia-w-glowie-obmyslaj...:))Albo-imie..:))

i gratuluję drugiej kreseczki

szlag od rana mnie trafia

mam takie ciśnienie że nie muszę pić kawy
wiedzialam ,ze tak bedzie ,czulam to ,a na dodatek chyba dostane okres kilka dni wczesniej i znow mi cykl rozpitoli
), dużo śniegu. Dobrze że nie musimy przed domem odśnieżać bo mamy drogę gruntową. Zaczynam układać listę świątecznych smakołyków, czyli co będziemy szamać w te święta.

do tego mega bol glowy od wczoraj-wlasnie teraz D mi przyniosl panadol,bo go nie moglismy znalezc wczoraj
brzuch mnie nie boli,ale @ na dniach...gora 2 dni i bedzie czerwono

zobczymy jak dzisij odplamicz od fanty, bo temp. juz sobie poplynela
oczywiscie co?grzybki z wkladka miesna-robaczki...blee odcedzilam i wywarem podlalam kapuche sprawdzajac kilka razy czy sie jakis przez sitko nie przedostal
dlatego ide zaraz po pieczarki i bede zawijac kapusniaczki:)juz bym cos popiekla,ale za wczesnie....szkoda,bo potem wszystko naraz sie robi...