Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHaniutka
    • CommentTimeDec 10th 2012
     permalink
    MadRat weszłam w linka coś w tym jest bo synek moich znajomych urodził się we wrześniu :wink:
    Fajna Kobietko trzymam mocno kciuki za piękny książkowy wynik bety.
    Aslonko25, ja biorę dupka i luteinę od 18 do 28 dc i 31 przyszła @ tak jak zawsze.
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Cześć kochane babeczki :) Fajna moje gratulacje !! Trzymam kciuki za wynik bety !!!
    Madrat !! To ja chyba jutro muszę zaserduszkować ze dwa razy .. choć na razie z tym problemu nie ma bo @ była i P. się już trochę za tym stęsknił :bigsmile:
    W tym cyklu lecę na wercikowy łańcuszek :) hehe pozazdrościłam takiego wyniku :cool: Wczoraj pół dnia ubierałam chojne. Ozdoby z wikliny i podsuszone plastry pomarańcza sobie ladnie wiszą i pachną. Wgłąb chojny upchnęłam jeszcze kilka lasek wanilii ( a kto to jest ten wanila - zapytał mój mąż :)) i teraz w domku pięknie pachnie. Koty przechadzając się dookoła drzewka i prychają - chyba jak dla nich za dużo zapachów :surprised: Bury już dziś w nocy zrzucił sobie bąbeczke i grał z drugim w kręgle - na szczęście zaopatrzyłam się w plastiki.
    W środę wybieram się na badania co zakupiłam w promocji na grouponie - pakiet badań hormonalnych - TSH, PRL, FSH, LH, E2 oraz progesteron tylko nie wiem czy te wszystkie badania mogę zrobić na początku cyklu czy lepiej po owu?? bo czytałam że progesteron się robi 7 dni po owu? a chyba prl w pierwszych dniach cyklu ? problem w tym że to jest pakiet i muszę wszystko zrobić na raz. Podpowie coś jakiś dobry człowiek ?

Marzycielka do pierwszej kropli krwi, remember. Wiem, że może się już czujesz w nastroju na @ ale jak dla mnie dopóki jak to Mal określiła Czerwone Morze nie przyjdzie jesteś w grze ! I tak śle fluidki kochana*************************

:wink::wink:

Nera ja szyjkę teraz przed okresem miałam dosyć miękką, półotwartą - później coraz bardziej otwartą i nisko. Nie wiem jaka jest reguła bo obserwuje się dopiero pierwszy cykl ale wiem, że na poczatku cyklu miałam wysoko i twardą, tak że nie mogłam jej dosięgnąć by zbadać. A 2-3 dni przed @ bez problemu ją wyczuwałam i to jak się otwierała na okres ... a i z świątecznych dekoracji ja zawsze robie stroiki - trochę gałązek, bombki, świeczka, pierniczki itp. wariacje z pomarańczy : biorę pomarańczę wbijam w nią goździki tu masz linka o co chodzi oraz jemioła obowiazkowo :) http://www.urzadzamy.pl/zrob-to-sam/dekoracje-i-dodatki/pachnace-ozdoby-swiateczne-pomarancze-na-swieta-zrob-sam,9_6378.html
    Buziaki Wam wszystkim śle -- u nas piękny puch za oknem :):)
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
    • CommentTimeDec 10th 2012 zmieniony
     permalink
    o fanta, ta szpikowana gozdzikami pomarancze to ja robilm tez:bigsmile: ostatnio wyprobowalm Twoj sposob na pomarancze tylk z cytrynka...niestety nie pachnialo i nie wygladaja za ladnie te plasterki,ale cos z nich zrobie... chcialam sobie kupic w ikei ten zestw do dlubania w owockach-takie do ozdabiania, robienia kuleczek-wiecie o co mi chodzi,ale juz nie bylo:( i wlasnie chcialam pomarancze we wzorki zrobic...na stol,zeby pachnialo ladnie w trkcie kolacji:smile: fanto, ja walcze ile sie da,ale z ta temp. to juz ciezko mi cos poradzic:confused: tak prgesteron w 7dfl(chyba,ze robisz monitoring), a reszte oporcz e2(nie robilam tego) robisz w 2-3dc:) napewno prl.,lh,fsh,a tsh chyba obojetnie...

Ps jemiole tez mam w planach jak znajde tutaj;)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    przez te przedświąteczne próbkowanie potraw niedługo nie zmieszczę się w drzwiach ... tu pierniczka, tu cukierka, tu kakao ... szkoda że w dupsko idzie a nie w cyce
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    fanta -dziekuje za pomysl :*

aslonko -dokladnie,kazda kobieta jest inna wiec moze i u Ciebie najedzie wczesniej ...:)

STARACZKI KOCHANE ... JUTRO ROBIE TESTOWANKO ,TESCIK JUZ KUPIONY ULTRA CZULY (NIBY WYKRYWA CIAZE 6DNI PO ZAPLODNIENIU) ,nie bede czekala z ta zla wiescia do 16 bo ni ma sensu :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    haha fanta "wercikowy łańcuszek" jak to dumnie brzmi :) a mój małżowin dumny jak paw :D
    mi by mogło pójść w dupsko, a zawsze idzie nie tam gdzie trzeba, cycków nie potrzebuje większych ;p

w ogóle to się witam poniedziałkowo i jednocześnie uciekam to mego pana kontynuować łańcuszek co by się do wigilii nie urwał ;p
    pozdrawiam cieplutko (mimo śniegu tony) wszystkie
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    uciekam robic aniolki swiateczne :*
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witajcie...rano-tyle-Wam-tu-napisalam-i-szlag-mi-net-trafil...wszystko-sie-skasowalo....Potem-juz-nie-mialam-czasu.pozniej-wpadli-znajomi-z-Mikolajkami-dla-naszych-dzieciakow.dopiero-co-pojechali-wiec-sie-melduje.

Nera=ja-mam-tutaj-taki-test-ktory-moze-ewentualnie-wykryc-ciaze-ale-na-6-dni-przed-@.i-to-nie-u-kazdej-kobiety,ale-u-okreslonego-%.z.kazdym-dniem-to-prawdopodobienstwo-sie-zwieksza.mamy-ten-sam-etap-cyklu.trzymam-kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja-nie-mam-odwagi-ani-nadzieji......nie-robie-tym-razem-bo-wiem,ze,nie-ma-sensu.mam-spadek-temp.ale-pochwal-sie-nam,prosze.mam-nadzieje,ze,Ci-sie-udalo..:)))

Fanto-swiateczna-kobietko..:))jakbym-ja-chciala0miec-juz-tak-poozdabiany-dom.ale-przy-mojej-ekipie-nie-ma-to-w-ogole-sensu.dostalam-od-tesciowej-pozytywke-na-kominek-z-malym-Jezuskiem....sprezynka-az-trzeszczy-od-ciaglego-nakrecania.do-swiat-chyba-nie-wyda-awet-jednego-dzwieku.ja-na-razie-sobie-szperam-po-necie-za-przepisami.dzis-sie-pytalam,znajomych-co-wola-piernikczy-sernik.padlo-na-to-drugie..:)

Marzycielko-jeszcze-nie-przegralas-tej-bitwy-w-tym-cyklu.glowa-do-gory..:))ja-ciagle-twierdze-ze-powinnas-wykonac-czuly-test-i-ewentualnie-isc-po-progesteron-na-te-plamienia.

ja-dzis-serduchowanie-odbylam-i-jakos-takie-dziwne-przyjemne-bylo.taka-jakas-spuchnieta-i-wrazliwa-tam-jestem-jak-nigdy-przed-@.najpierw-moj-zaciagal-na-sile-,ale-potem-pomyslalam,ze,byla-to-dosc-przyjemna-decyzja..:))jakis-zboczuszek-ze-mnie-na-stare-lata-sie-robi.coz-kobieta-jak-wino-im-starsza-tym-lepsza..:))

pozdrawiam-Was-i-sciskam.musze-teraz-leciec-bo-corcia-worcila-dopiero-ze-szkoly.byla-jeszcze-na-kursie-tanca.teraz-czas-brac-sie-za-lekcje-i-obiad.
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    kolejne oczko w łańcuszku dorobione :D
    wyczyn roku:
    mówię do męża: - kochajmy się do utraty tchu - a on mi poduszkę na twarz
    :rolling:
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    hahahahaha :clap:

ja kiedyś dostałam alergii a byliśmy w trakcie płodnych i przed serduchem pytam :czy nie będzie mu ta wysypka przeszkadzać ? A on spojrzał, wyszedł do kuchni przychodzi z papierową torbą i mówi "Worek na łeb i za ojczyzne" :peace:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    myślę, że jakby się poznali to by się polubili, a my byśmy były w tym momencie biedne ;p
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    na maksa biedne :tongue:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    siedzę właśnie sobie sama (mój na siłowni - że też jeszcze ma siłę ;p), popijam kawkę i przegryzam mamusiowym serniczkiem :D jest cieplutko, muzyczka sobie leci - najbardziej lubię piosenki świąteczne, tworzą taki niesamowity nastrój :) tylko choinki u mnie jeszcze brak ;/

muszę się wziąć do roboty, bo samo się nie zrobi, a mam mega lenia
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    wercik mój też na siłce :) a ja zaraz mu przygotuję obiadek na jutro - kurczoka w rękawie. Ja chojne ubrałam i te lampki tak nastrajają że ojoj w tym cyklu się będzie działo :)
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    jeszcze go powitaj w mikołajowej czapie i czerwonej bieliźnie - satysfakcja gwarantowana :D

mój nie lubi kurczola w rękawie, w ogóle mięs a z rękawa, pieczone jak najbardziej, ale ma być skwarka, a nie soczyste ;p
  1.  permalink
    a ja sie chyba skusze na stroj elfa:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    aaa kumam ! lecę po czapę i czekam na wora hahahaha :):swingin:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    to kto bierze renifera? :tooth:
    •  
     permalink
    hahaha fanta a o czym ty myslalas:tongue:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.12.12 19:39</span>
    renifer dla moich niunkow zarezerwowany:updown::middlefinger:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal -niezaleznie czy po 6 dniach czy od 6 dni to w sumie mam 4 dni do okresu mam a wiec tak czy siak powinno wskazac 1 kreske hehe ale obiecuje ze raniutko napisze pewny wynik:tongue: poprostu dluzej juz nie wyrobie z czekaniem bo jakby nie bylo to znieczulenia i zapewne antybiotyki i tabletki przeciwbolowe to dosc powazna sprawa a nie wybaczylabym chyba sobie gdybym dowiedziala sie o ciazy jakby bylo juz za pozno ,a skoro nie udalo sie mi w tym roku to chce wykorzystac to na dopicowanie zabkow :bigsmile: powiedzmy ze moja nagroda pocieszajaca hehe. A uwierzcie ze lepiej byc ostroznym zazywajac leki myslac ze jest sie w ciazy ..ja przez niewiedze o ciazy w 3 tygodniu bralam antybiotyk na zaalenie oskrzeli ktore na pluca mi sie przenioslo, cos mi chyba hormony pogmatwal i w 6 tyg o malo nie stracilam starszego dziecka bo krew chlusnela 18 grudnia ze w zyciu tego nie zapomne.
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    WItajcie, jestem w 20 dniu cyklu i nie czuje wcale lutealnej
    choc tempka w górze...zero objawow..ale nie trace nadziei.:)
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Czasem to dobrze,jak nie ma objawów ;)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeDec 11th 2012
     permalink
    Dzień dobry. Ale zimnooo. Ale mnie się nie chce iść do pracy. ;-);-) pozdrawiam
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dzieńdoberek staraczki:)
    U nas sypie śliczny śnieżek,jest zimno ale w końcu to zima i tak ma być, a co:)
    Ślę fluidki, gdyby któraś potrzebowała:):)
    """""""""""""""""""""************"""""""""""""""""""""
    :bigsmile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.12.12 07:58</span>
    i miłego dnia życzę, życzymy :):):bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witajcie.u-nas-mega-mrozik....:))ale-mnie-jakkos-goraco.moj-wlancza-kaloryfery,a,ja-laze-i-wylanczam.mamy-minus-5,ale-jak-wyszlam-na-dwor-to-tego-nie-odczuwam.taki-przyjemny-ten-mrozik,bo-nie-ma-wiatru.myslalam,ze,zastane-tutaj-wiadomosci-od-Nery,a,tu-cisza....szkoda....

Migotynko-ja-lapie-fluidki-jako-pierwsza.wszystkie-sa-moje,moje...:))ale-egoistka-ze-mnie,ale-w-tym-temacie-jestem-mega-zachlanna....hahaha.wybaczcie-mi.

u-mnie-dzien-jak-codzien.zadnych-mega-zawirowan-i-nowosci-nie-przewiduje.m0j-tylko-juz-dzis-w-nocy-idzie-do-pracy-wiec-mi-troszke-smutno.milego-dzionka-dla-kazdej-z-Was.
  2.  permalink
    ja tez sie lapie od razu na fluidki:D u mnie skok:shocked: ale zakldam,ze to z ciepelka w domku:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko-u-mnie-tez-hahaha.mamy-jakies-blizniacze-akcje.hahaha.aby-tylko-pozytywnie-zakonczone...:cheer:
  3.  permalink
    hm nie chce Cie marwtwic Mal,ale moja temp. tak sie lubi zachowywac:neutral: brzuchol tak mnie cmi i czuje sie przed @-owo.:sad: zaraz spadam do sklepu:) wlasnie MAl bylam wczoraj i niby w cieniu zamarazniete bylo,ale w sloncu to tak cieplo:shocked: ze troche sie za cieplo ubralam...jak nie ma tego przekletego wiatru to jest duuuuza rozniaca:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    widze,ze,nie-ma-wciaz-Nery...razem-z-testem-olala-takze-nas...:shocked:

Marzycielko-moze-teraz-bedzie-inaczej.poza-tym-brzuch-boli-i-na-@-i-na-ciaze,hahaha,to-jest-dopiero-ironia-losu.ja-lece-znow-poogarniac-dom.niekonczaca-sie-robota...............:confused:
  4.  permalink
    a to ja wiem Mal...odkurzalam dwa dni temu i wlasnie 5 minut temu psiulka ppowyciagala watoline z misia i mam caly pokoj do odkurzenia znowu:devil: ale poruszam sie to moze @ przyjdzie hehe
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Hej staraczki ,od samego rana mialam problem z netem
    nie testuje bo nie ma takiej potrzeby .Dzis temperaturka 36,6 ( juz bardziej dokladniejsza byc nie mogla hehe) ,sucho jak na pustyni a zatem nic tylko pozostaje czekac :( odrazu to wyczulam ze zbyt piekne by sie udalo ,no nic ..tescik moze wykozystam w nowym roczku

Dorit - trzymam kciuki

Mal77 - dziekuje ze mnie wyczekiwalas :*

No nic ...trzymam kciuki za reszte ktora odlicza ten niemily czas ktory przewyzszy nad dalszym losem ,glowy do gory :wink:

Treść doklejona: 11.12.12 10:25
    A WOGOLE TO JAK MOGLYSCIE POMYSLEC ZE WAS OLALAM !! NIE ZNIKNE STAD POKI WSZYSTKIE NIE ZOSTANIECIE MAMUSIAMI ...OBIECUJE:swingin::swingin::swingin::swingin::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    U Nas mróz ,szron i ślizgawica.Nie chce się nigdzie wychodzić nawet.Szkoda ,że nie mam służby ,to bym kogoś po zakupy wygoniła :wink:

Treść doklejona: 11.12.12 10:46
    Migosiu więcej fluidków prosimy :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Witajcie, dzieki za kciukasy, dzis wykrakałąm ze nie objawow
    bo czuje sie fatalnie, nie moge jednak isc na L4, jakos sie przemeczę
    mam objawy niestrawnosci- co jakis czas mnie to dopada
    moze szyneczka wczorajsza niezbyt swieża: ech, musze b uwazac
    wymiotuje, boli glowa i żloladek,.....brr
    nie mowcie prosze ze wymioty to a ciążę, bo znam siebie;))
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Witam dziewczynki - a u mnie nadal pada śnieg (od piątku w sumie i leży, nie topnieje), zimno jak nie wiem
    Muszę poczekać aż mój pan i władca się wyśpi i wyciągnąć go na poszukiwania choinki, bo czuję, że bardzo potrzebuję już klimatu świąt

Dorit obyś tym razem nie znała siebie ;)
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Witam :)

u mnie też pada i jest zimnoooo :confused:
    Nera u mnie też duży spadek więc czekam na @ ....
    •  
    • CommentTimeDec 11th 2012 zmieniony
     permalink
    a ja skorzystalam z nowu z moich kochanych butow zimowych:bigsmile:normalnie nie zmienilabym ich na zadne inne... 'poddaly sie' dopiero w Tatrach (w dolinie nie na szczycie:tongue:) jak sloneczko zaszlo i zrobila sie szklanka:neutral:a no i oczywiscie zima to byla:) tak wiec poszlam sobie w nich do sklepu dokupic kapuchy,bo za slodki mi wyszedl ten farsz,a tam co? kapuchy brak:cry:musze wieczorkiem wyciagnac D do polskiego sklepu...a tez zalezy jaki wroci,bo o 16 ma rozmowe w sprawie pracy:neutral: ludzie mi wchodzili w droge i nawet smieciare musialam przepuscic...i nic a nic mnie nerwy z tego powodu nie szarpaly:confused: hmmm dziwne to..plamienie dalej jest leciutko bezowe...wlasciwie to nie wiem czy to sie ecre nie nazywa:wink: szyjka zamknieta:heartbounce:

Dorit mysle,ze to jakies wstretne grypsko,bo moja mama i brat wlasnie zoladkowa odchorowali...kuruj sie:grouphug:

zaraz ide prasowac:) troche tego mam:devil:
    --
  5.  permalink
    Witajcie kochane! Beta wczoraj wskazuje na 2-3 tc!!! huraa!!! a teraz leżę w domku z przeziębieniem
    •  
      CommentAuthorMuffina25
     permalink
    Gratulacje fajna kobitko!!:clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    fajna_kobitko ja również gratuluje

Marzycielko a to się nie wyprasowały na dworze? takie sztywne? ;p
    ja też mam górę prasowania i już nawet żelazko wyciągnęłam i nadal się nie mogę zabrać za to ;/ za każdym razem ten sam problem
    A teraz wyciągam męża po choince :D mam nadzieję, że znajdę coś przyzwoitego ;)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Hejo hejo :) pamiętajcie by dziś koniecznie zaserduszkować bo dziś najpłodniejszy dzień w roku także nogi w procę i do akcji :cool:
    Wercik ja z łańcuszkiem już wczoraj chciałam odpuścić bo taka byłam zmęczona ale mój nie pozwolił :wink: chyba, rzeczywiście wziął sobie to za jakąś rywalizacje w waszym łańcuszkiem hahaha dzięki kochana
    U mnie w Trójmieście też zasypało :) jest bjutiful. Idę dzis po pracy na łyżwy a w weekend chyba pojadę nad morze i przejdę się po zamarzniętym morzu. Może się przespaceruje z Gdańska na Hel :shocked: Ja też łapię fluidki i chcę więcej !! sypcie dziełchy sypcie te ciążowe zarazki

Treść doklejona: 11.12.12 14:56
    Fajna gratulacje !!!!
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fancia nie ma sprawy ;P ja na tym też korzystam.
    Bardzo dobrze, że Ci nie pozwolił odpuścić, nie ma nic fajniejszego jak to facetowi zależy przy montowaniu potomstwa, a nie na odwrót ("i tak przyjdziesz, bo chcesz mieć dziecko") - bo to potrafi zdemotywować totalnie
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Wercik ja wiem czemu on to robi... zapowiedziałam mu że w tym cyklu ma się iść zbadać. Wyprosił na mnie, że pójdzie w następnym, bo teraz święta nie ma kasy itp. itd. i mówi no chyba że zajdziemy wtedy nie będzie musiał iść. To jest jego chytry plan... zrobić dzidziusia by nie musieć iść się badać !!! Ach Ci faceci !:cool::devil::devil:
  6.  permalink
    fajna ja tez gratuluje:)

ja juz po prasowaniu:bigsmile: wyprasowalam nowy obrus na swieta i nawinelam na rolke po papierze pakunkowym:boogie: zanim mamauska sie u mnie zjawi to wyprasuje tylka ta linie na srodku i gotowe:bigsmile: anie ze miedzy rybka, a barszczykiem bede z zelazkiem biegac:devil: werciku moje pranie dopiero oddtaja,wiec wezme sie za nie dopiero za godzinke...na szczescie firanki sie same prostuja,wiec ich nie musze prasowac...ufff:cool:

ide obiad gotowac za 20 min...musialam chwilke odsapnac-dopiero usiadlam...jeszcze mam dwa okna od srodka do przetarcia plus dwa takie malutkie w lazienkach... pajeczyny trez juz bym omiotla,ale pewnie i tak zapomne jak zwykle:bigsmile: najbardziej mi sie nie chce isc do zimnej kuchni,obierac ziemniory,kroic miecho,smazyc-potem smierdziec tluszczem i na koniec sprzatac ten bajzel w kuchni....:devil:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.12.12 15:08</span>
    haha fanta masz racje...tak faceci mysla hehehe:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta nie uwierzysz, ale mój dokładnie to samo powiedział, obiecaliśmy sobie, że to jest ostatni cykl starań "na dziko" i potem idziemy się badać, no i on też - faktycznie tak to działa jak widzisz ;p

Marzycielko - ostatnio mój kotek tak fajnie przesiąkł zapachem placków ziemniaczanych, bo siedział przy mnie jak robiłam obiad :P
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Tez liczyłam na to że jak zajdę ,to mnie zabieg ominie i laparoskopia ,ale niestety matka natura nie ma nade mną litości :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    fajna_kobitka swietnie !!! gratulacje

aslonko25 - ehhh no nic , sprobujemy obie za miesiac ,moze jeszcze nie Nasz czas :*

Treść doklejona: 11.12.12 16:11
    wercik -normalnie nie wierze w to co czytam :) -my z moim powiedzielismy sobie to samo ,zee to byl ostatni raz staranek o bobaska i teraz wybieramy sie na badanka ,na dniach wyznaczam termin do sprawdzonego ginekologa (psiapsiole moja kieruje bo ma ogromne komplikacje i fakt ze zajsc nie mogla ale udalo jej sie w przeciagu roku 2 razy tyle ze ze wzgledow zdrowotnych poronila (drugie poronienie 14 listopada )ale dalej ja ten lekarz prowadzi i wiecie co...dzis mi pisala ze chyba jest w ciazy ale nie pewne wiec musi sie przebadac ...byc moze ten sposob uda Nam sie powiekszyc rodzinke o Fabiana lub Tatianke -mam nadzieje ze nie dwoje bo u mnie tendencja do ciazy blizniaczych w rodzinie ale jak i sie utrafia dwa skarby to tez sie da rade :swingin:

Treść doklejona: 11.12.12 16:16
    mam glupie pytanko ...jak wstawiacie obrazki??:tongue: bo ja nie obcykana z lekka
    --
    •  
    • CommentTimeDec 11th 2012 zmieniony
     permalink
    z obrazkiem nie pomoge,bo sama nie umiem dlatego chetnie sie dowiem jak:updown: ja bym blizniakami nie pogardzila:thumbup:ba nawet trojaczki mi sie marza:jumping:

popralam, ugotowalam, poprasowalam,posprzatalam...i chetnie bym cos jeszcze zrobila tylko nie wiem co... aaa mam jeszcze kilka ozdob na drzwi i musze je przykleic(bo mi odpadaja ciagle):updown: duuuuzo robie(jak na mnie) niezawodny znak,ze @ idzie...szyjke sprawdzalam...i szczerze to jest tak nisko jak nigdy(po tym calym ruszaniu),ze jej nie moge sprawdzic...normalnie tak nisko jakby miala zaraz wyjsc:shocked:

juz nie pamietam jak jest z szyjka na @, najpierw sie unosi i otwiera czy najpierw otwiera i pozniej unosi?albo naraz? bo u mnie jak narazie to cooooraz nizej jest...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    marzycielko to chyba jest tak :

szyjka na ok 2-3 dni przed okresem robi się rozpulchniona ale jeszcze zamknięta , uniesiona wysoko .Na kilka godzin przed okresem odrobinę się obniża staje się miękka i otwarta. Uwalnia się czop śluzu, który pozwala na wypłynięcie krwi. Po okresie zamyka sie staje sie twarda i wędruje ku górze. W dniach płodnych obniża się , znowu robi się miękka i otwarta właściwie jak przed okresem, śluz jest też podobny tylko może jest go trochę więcej i bardziej płynny. . .

ale glowy sobie nie dam uciac bo juz mi sie knocą te obserwacje:tongue:
    --
  7.  permalink
    ja wiem tyle,ze przed plodnymi i po owulacji jest nisko twarda zamknieta, na owu. sie unosi,mieknie i otwiera. w ciazy jest wysoko twarda i zamknieta, a na @ otwrta,miekka i wlasnie u mnie jest srednio..ale czy ona sie najpierw otwiera, czy unosi, czy mieknie to juz nie wiem...nigdy mnie to nie interesowalo...bo jak byla niedomknieta to wiedzialam,ze @ idzie... ale dzieki Nera za odpowiedz:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    a gdzie sa moje dziewczyny:devil:no nie ma ich no to jestem smutna
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.