Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wczoraj pół dnia ubierałam chojne. Ozdoby z wikliny i podsuszone plastry pomarańcza sobie ladnie wiszą i pachną. Wgłąb chojny upchnęłam jeszcze kilka lasek wanilii ( a kto to jest ten wanila - zapytał mój mąż :)) i teraz w domku pięknie pachnie. Koty przechadzając się dookoła drzewka i prychają - chyba jak dla nich za dużo zapachów
Bury już dziś w nocy zrzucił sobie bąbeczke i grał z drugim w kręgle - na szczęście zaopatrzyłam się w plastiki. 

ostatnio wyprobowalm Twoj sposob na pomarancze tylk z cytrynka...niestety nie pachnialo i nie wygladaja za ladnie te plasterki,ale cos z nich zrobie... chcialam sobie kupic w ikei ten zestw do dlubania w owockach-takie do ozdabiania, robienia kuleczek-wiecie o co mi chodzi,ale juz nie bylo:( i wlasnie chcialam pomarancze we wzorki zrobic...na stol,zeby pachnialo ladnie w trkcie kolacji
fanto, ja walcze ile sie da,ale z ta temp. to juz ciezko mi cos poradzic
tak prgesteron w 7dfl(chyba,ze robisz monitoring), a reszte oporcz e2(nie robilam tego) robisz w 2-3dc:) napewno prl.,lh,fsh,a tsh chyba obojetnie...

poprostu dluzej juz nie wyrobie z czekaniem bo jakby nie bylo to znieczulenia i zapewne antybiotyki i tabletki przeciwbolowe to dosc powazna sprawa a nie wybaczylabym chyba sobie gdybym dowiedziala sie o ciazy jakby bylo juz za pozno ,a skoro nie udalo sie mi w tym roku to chce wykorzystac to na dopicowanie zabkow
powiedzmy ze moja nagroda pocieszajaca hehe. A uwierzcie ze lepiej byc ostroznym zazywajac leki myslac ze jest sie w ciazy ..ja przez niewiedze o ciazy w 3 tygodniu bralam antybiotyk na zaalenie oskrzeli ktore na pluca mi sie przenioslo, cos mi chyba hormony pogmatwal i w 6 tyg o malo nie stracilam starszego dziecka bo krew chlusnela 18 grudnia ze w zyciu tego nie zapomne.

brzuchol tak mnie cmi i czuje sie przed @-owo.
zaraz spadam do sklepu:) wlasnie MAl bylam wczoraj i niby w cieniu zamarazniete bylo,ale w sloncu to tak cieplo
ze troche sie za cieplo ubralam...jak nie ma tego przekletego wiatru to jest duuuuza rozniaca

normalnie nie zmienilabym ich na zadne inne... 'poddaly sie' dopiero w Tatrach (w dolinie nie na szczycie
) jak sloneczko zaszlo i zrobila sie szklanka
a no i oczywiscie zima to byla:) tak wiec poszlam sobie w nich do sklepu dokupic kapuchy,bo za slodki mi wyszedl ten farsz,a tam co? kapuchy brak
musze wieczorkiem wyciagnac D do polskiego sklepu...a tez zalezy jaki wroci,bo o 16 ma rozmowe w sprawie pracy
ludzie mi wchodzili w droge i nawet smieciare musialam przepuscic...i nic a nic mnie nerwy z tego powodu nie szarpaly
hmmm dziwne to..plamienie dalej jest leciutko bezowe...wlasciwie to nie wiem czy to sie ecre nie nazywa
szyjka zamknieta

chyba, rzeczywiście wziął sobie to za jakąś rywalizacje w waszym łańcuszkiem hahaha dzięki kochana
Ja też łapię fluidki i chcę więcej !! sypcie dziełchy sypcie te ciążowe zarazki

wyprasowalam nowy obrus na swieta i nawinelam na rolke po papierze pakunkowym
zanim mamauska sie u mnie zjawi to wyprasuje tylka ta linie na srodku i gotowe
anie ze miedzy rybka, a barszczykiem bede z zelazkiem biegac
werciku moje pranie dopiero oddtaja,wiec wezme sie za nie dopiero za godzinke...na szczescie firanki sie same prostuja,wiec ich nie musze prasowac...ufff
najbardziej mi sie nie chce isc do zimnej kuchni,obierac ziemniory,kroic miecho,smazyc-potem smierdziec tluszczem i na koniec sprzatac ten bajzel w kuchni....

bo ja nie obcykana z lekka
ja bym blizniakami nie pogardzila
duuuuzo robie(jak na mnie) niezawodny znak,ze @ idzie...szyjke sprawdzalam...i szczerze to jest tak nisko jak nigdy(po tym calym ruszaniu),ze jej nie moge sprawdzic...normalnie tak nisko jakby miala zaraz wyjsc
no nie ma ich no to jestem smutna