Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormonii9797
    • CommentTimeDec 11th 2012
     permalink
    cześć jeśli pozwolicie dołączę się do grona staraczek
    •  
      CommentAuthorem87
     permalink
    witaj monii9797 - powodzenia w staraniach życzę :)

ale dzisiaj sypie śniegiem... hohooo !! :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthormonii9797
     permalink
    u mnie lekko pruszy sniegiem od poludnia z małymi przerwami
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    fajna- gratulacje i zdrowia

wercik - dzieki
    fanto, brr po morzu, niebiezpiecznie chodzic...brr

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 12.12.12 06:25</span>
    Pozdrawiam Was porannie.:)
    --
    • CommentAuthorarika2012
    • CommentTimeDec 11th 2012 zmieniony
     permalink
    Hej dziewczyny....nie wiem co mam robic w obecnym cyklu dni pl. nadeszly w 25 dc tj 25listopada 2012(ost. mies. 31.10.2012) ...caly tydzien staran i do dzis nie ma@....temperaturka ponad 37 problem w tym ze zawsze mialam dni ok 16-18 dc i cykl 31 dniowy a teraz po przesunieciu dzis jest 42 dc...w miniona srode czyli 5.12 zrobilam test z porannego moczu i negatyw za dwa dni drugi i tez negatyw...czy mozna wykonac juz 3 test i cos wyjdzie? bo to testowanie stresujace niezmiernie jest wedlug mnie to juz powinnam dostac @....ale moze poczekac?dzieki za odpowiedzi :)
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
    • CommentTimeDec 12th 2012 zmieniony
     permalink
    Witam :)
    Arika-Mi test wyszedl negatywny)bardzo czuly) ,cos tam bylo widac ale po godzinie ,jak wyjelam test ze smietnika :D pokazalam mezowi i mowi ze tez widzi jakis cien :d beta rozwiala moje watpliwosci co widac po suwaczku :) Zrob bete :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 12th 2012
     permalink
    Dzien dobry w ten bialy zasypany sniegiem poranek .Dzis o 10 wystep mojej cory w przedszkolu ,chyba miala lekka treme z rana :wink:

Ja juz na swieta posprzatane ,tylko pozniej kurze i gotowe ,choineczka juz ubrana ...tak mnie jakos naszlo (chyba na pocieszenie) ,aniolki zrobione,duza szyszka juz ozdobiona ,prezenty juz prawie kupione ,lista zakupow gotowa na swieta , a wiec jedna noga stoje juz po stronie swiatecznej hehe
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Hej beczki ;-);-) witam się środowo. Jadę na badania a później na świąteczne łowy .. póki nie ma kolejek. miłego dnia
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dzień dobry :)
    Ściskam Was mocno kobietki, ja dopiero wstałam:) Taka bylam wypompowana tym lekarzem wczoraj, mój Bruno nadal śpi:)
    Całuski od Migosi i od 4,5 cm dzidzi w brzuszku:):):) No i trochę fluidków podrzucam"""""""************"""""""""""""************""""""&&&&&&&&""***********"""&&&&&&&"""""""""""********:kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    a-ja-znow-pierwsza-na-fluidki,jupiiiiiiiiiiiiiii:cheer::clap::crazy::jumping::peace::rolling::swingin::thumbup::tooth:

Treść doklejona: 12.12.12 09:07
    Arika-czasem-testy-wylaza-na-2-tyg-po-terminie-@.nie-wiem-czemu-tak-sie-dzieje,ale-bywa.najlepiej-zrob-betke-tak-jak-radza-nasze-kobietki..:))ona-rozwieje-wszelkie-watpliwosci.trzymam-kciukasy-abys-odebrala-ja-ciazowa..:)):bigsmile:

Nera-moja-corcia-jutro-ma-koncert-w-szkole-o-14.o-tej-samej-h-musze-odebrac-syna-ze-szkoly.ale-dupna-h-wymyslili.mam-nadzieje,ze,moj-juz-bedzie-w-domu,to-jakos-rozdzielimy-sie-i-opanujemy-ten-front.Nie-chce-by-poczula-sie-zle-i-pomyslala,ze,nikt-nie-przyszedl.

Fanta-a-na-jakie-badania-pomykasz-jesli-mozna-zapytac??hormonki-czy-inne-wspanialosci-nszego-organizmu?ja-to-zaraz-musze-pomykac-ale-do-szkoly-z-dziecmi,ale-...od-wczoraj-mam-zawroty-glowy-lekkie,i-z-checia-polozylabym-sie-do-wyrka.musi-byc-jakies-niskie-cisnienie......:sad:

mroz-nas-nie-opuszcza.mam-nadzieje,ze,tak-bedzie-az-do-swiat.wole-to-niz-irlandzka-pluche.widze-ze-moja-Marzycielka-jeszcze-sobie-pochrapuje,bo-nigdzie-nie-dostrzegam-Jej-aktywnosci..:)))czyzby-Dublin-zasypal-snieg-a-ja-o-tym-nic-nie-wiem..???:shocked:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziewczyny,
    Jestem tu nowa i mam takie pytanie, czy występował u Was spadek temp w czasie implementacji? Jeśli tak to ile trwał ? Jak możecie spójrzcie na moj wykresik : http://28dni.pl/cycles/current, nie chce chyba się łudzić że się udało, ale nigdy nie miałam spadków na 6 dni przed @... Piersi mnie bolą strasznie... Ledwo moge się dotknąć i wczoraj miałam takie delikatne kłucie, ból jakby menstruacyjny,. wiec moze @ przyjdzie w tym miesiacu wczesniej...;/ oby nie! Co o tym myslicie ? Nie chce sie nakrecac nie potrzebnie i potem rozczarowywac po raz kolejny..
    -- [/url]
  1.  permalink
    hahaha Mal jestem o sniegu to sobie moge pomarzyc...chyba ze poprosze,zeby mi ktos z pl sniezynke przywiozl:rolling: jakos tak zle spalam dziisaj,najepirw koszmar,potem wstalam o 6 siusiu i tak mnie brzuch bolal,ze bylam pewna,ze 'utone w Czerwonym Morzu', jak zasnelam...mialam sny erotyczne:shamed: i pozniej nie moglam sie dobudzik jak mi budzik dzwonil o 8 i zaraz po pomiarze mnie znow scielo. temp.zaznaczam w notatkach,ze moze byc zaklocona,bo tak ladnie wyglada na wykresie:tooth:

znow mam mnostwo roboty,ale jakos tak szaro dzisiaj-slonko walczy z chmurzyskami i niestety narazie przegrywa,ale sie nie poddaje:thumbup: musze dzisiaj te kapusniaczki wreszcie skonczyc:swingin:juz mam kapuche:cheer: no i D wywalil wreszcie ta stra wykladzine,wiec mam wolny pokoj do sprzatania...a szczerze to dzisiaj mi sie nic nie chce:shocked: oporcz jednego-spac:heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    cześć, jestem z wami od dwóch miesięcy i również sataram się o dzidziusia
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    arika2012 - zrób tak jak dziewczyny mówią - betę, ja miałam taki show w zeszłym cyklu, zawsze 29-32 dniowe i mi się przedłużył, robiłam kilka razy test z moczu po terminie i wychodził negatywnie (nakręciłam się jak szczerbaty na landryny), a 40dc przyszła @ ;/

migotynko - to ja jeszcze podłapuję o ile zostały jakieś :P bo to wszystko takie pazerne :D :rolling:

Asiula_6_9_91 - ja nie jestem mistrzem w zagnieżdżaniu ;p ale z tego co kiedyś czytałam (i co mówił mi gin) to takie jedno razowe spadki mogą się zdarzać, mogą oznaczać zagnieżdzenie, ale nie muszą. I nawet jak nie ma takiego spadku to również mogło dojść do zagnieżdżenia, bo nie u każdej kobiety pojawi się taki spadek (tak samo jak plamienie)

Marzycielko Ty mały zboczuszku :tooth:

A u mnie śniegu jeszcze dosypało, gdzieś tam nieśmiało świeci słoneczko, choinka stoi (wczoraj tak intensywny był zapach żywicy, że na początku myśleliśmy, że kot się gdzieś zlał), a mi się nosa nie chce wystawiać poza obramowanie mieszkania ;p a muszę po zakupy skoczyć
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Mamcia - jak miło Cię widzieć na naszym forum:)
    Trzymam kciuki, aby się szybko udało:):)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    gotujac obiad przyszlo mi cos do glowy , byc moze to powod dla ktorego nie udalo mi sie zajsc przez 6miesiecy prob ... ...czy podczas stosunku jesli jest "w Was" sucho partner uzywa sliny do nawilzenia pochwy ?? bo to bardzo zle i mozliwe ze dlatego mi sie nie udawalo :(

oto odpowiedz ma pytanie
    lek. Michał Kowalczyk :

Czy slina zabija plemniki ??? odpowiedz - Plemniki w ślinie żyją kilka sekund. :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Alo alo.
    mamcia witam :)
    Mal prolaktynę głównie byłam zrobić ... z tym miałam zawsze największy problem/
    leczyłam się na nią dostinexem przez pół roku prawie, ostatnio była w miarę zobaczymy teraz zaraz sprawdzam wyniki online.

U mnie łańcuszek cd. :) jeżeli normalnie nie możemy sobie zrobić dzidziusia to może spróbujemy w ten sposób !! serduszkowanie every day

:tongue: może się gdzieś wstrzelimy.
    Byłam dziś po prezenty i prawie nic nie kupiłam... jakaś taka bida w tych sklepach ..a może ja nie mam weny !
    Migotynka kradnę kilka fluidków !!! :bigsmile::bigsmile:
    pozdrawiam Wszystkie babeczki
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Ja zaraz lece badac progesteron, w labie panie mnie wkręcily ze bada sie
    na czczo...sprawdzilam jeszcze w necie i robie drugie podejcie, rano nie moge
    zrobic, bo nie mam sie jak z pracy urwac.:)
    Pozdrawiam nowe staraczki!

Asiula- wykres ładny, teraz cierpliwosci, ależ Wy mlodziaki jestescie!
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No jesteśmy, ale z racji, że studiuje prawo, to po studiach może być ciężko.. A 4 i 5 rok studiów jest znośny :D więc stwierdziliśmy że lepszego momentu może nie być, bo aplikacja, praca, praktyka i tak w koło.. Po ślubie jesteśmy już 2 lata więc teraz już wiemy na czym stoimy i że damy sobie radę. Po za tym moi rodzice zostali obdarzeni moją osobą w wieku 20 lat i jestem bardzo zadowolona, że mam młodych rodziców :) Tyle się teraz słyszy o trudnościach w zajściu w ciąże już u 25 latek, że strach się bać... :( No będę czekać.. mam nadzieję, że się udało.. W piątek chyba pojdę na betę, bo w poniedziałek planowana data @ więc powinna być wtedy wiarygodna chyba, prawda ?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Asiu- trzymam kciuki za piatek! Pewno ze milo miec mlodych rodzicow, tylko zdziwilo mnie Wasze cisnienie.
    ja w wielu lat 20 stu byłam całkiem niedojrzała do macierzyństwa.
    Staranie sie o dzicko takie swiadome i gdy czasu jest mało jak u mnie, niesie spory stres.
    Pomyslalam ze moglibyscie uniknac tego cisnienia.:)
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No tak.. Tylko, że ciśnienie pojawiło się ze względu na to, że fajnie byłoby urodzić w wakacje, żeby jak najwięcej czasu spędzić z maleństwem i dojść do siebie.. Bo rodzić w środku roku akademickiego na pewno będzie gorzej.. stąd ten stres :D My chyba jesteśmy trochę nad-dojrzali na swój wiek :D niby 22 i 23 lata, ale jak rozmawiam z naszymi rówieśnikami albo nawet ludźmi starszymi to czuje się jak stary dziadek :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam nowe dziewczyny
    Ja dziś ubrałam choinkę aaaa:crazy::crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiula_6_9_91 ,mamcia3 witam staraczki:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    sucharku ja swoją ubrałam wczoraj :D i coś dziwnego się stało - działa na mojego jak afrodyzjak :jumping:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    sucharku -a jakie kolorki wybralas na ten rok ?? ja zdecydowalam sie na zlotyczerwien i ecri ,stoi ubrana od wczoraj,jak moj rocil z pracy to sie z lekka zdziwil hehe:jumping:

Treść doklejona: 12.12.12 17:24
    a wiesz wercik ze cos w tym jest:peace:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Nera u mnie też złoty i czerwień, ale bez ecri ;) zaczęło się od czerwonych lampek :devil:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja lampeczki zielone a ecri mam kwiaty (roze ) nie wiem czemu ale mam manie ubierania choinki z dodatkami pąków róż ,kazdy sie dziwi bo to malo normalne ale ja uwielbiam
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    każdy ubiera tak jak lubi i tyle :D
    ja znowu mam małe złote kokardeczki, udało nam się kupić tak gęstą choinkę, że niewiele ozdób trzeba było, bo sama w sobie jest piękna :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    no to gratuluje ...spotkanie takiej choinki nalezy do zadkosci
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    haha u mnie też złoty i czerwień :) hehe symbolika złoty jak skarb na który wszystkie czekamy czerwień jak CZERWONE MORZE, które przychodzi niestety co miesiąc... ale pojechałam :) cześć sucharku:surprised: wercik tak tak to na bank ta choinka :)
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta oczywiście, że choinka, przecież nie wiszący nad nim słoiczek niczym topór w powietrzu ;p
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    aj jak ja pomysle o miesiecznym przyplywie to az mnie krew zalewa od czubka glowy :angry:

Jaj juz ma byc to niech sie pojawi ale jak kurcze dostane po 16 grudnia to znow mi caly cykl zakluci pierdykana :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    to nie myśl, żeby podwójnej powodzi nie było ;p

u mnie ani @ ani superwyraźnego skoku, normalnie jakiś kosmos
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    eee to dobra oznaka :) ja mialam spadek gwaltowny z 38,1 na 36,6 :/ ale okresu dalej nie ma hehe
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    a-ja-gupia-pipa-jestem...jak-zwykle-nie-wytrzymalam...patrzac-na-moj-lipny-wysoki-wykres-pomyslalam,ze,moze...zrobilam-test-przed-chwilka-i-mega-lipa........ten-czuly-powinien-cos-wykazac,wiec-juz-po-ptokach.termometr-moge-sobie-wsadzic-gelboko-w-D-i-nie-wyciagac-juz-w-tym-cyklu....siedzialam-z-tym-testem-w-reku-i-czulam-jak-mi-wszystko-w-srodku-z-bolu-zamiera...a-mowilam,aby-nie-robic..................kazdej-pisze-aby-nie-robic-przed.....to-ja-juz-prezent-na-swieta-mam....((ide-sobie-uronic-lze-w-kacie........:cry:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal ..nie zalamuj sie ,jeszcze nie wszystko stracone ,mojej kolezance (jest teraz w 10tyg ) nie wskazal ultra czuly do 8 tygodnia,sie zdziwila jak poszla do gina
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    no właśnie Mal, bez paniki, dopóki brak @ to nic nie jest przesądzone
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja juz ze spadkiem temp chodze 3 dni ...a przeciez spada chyba dzien dwa przed co nie??
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja-czulam-ze-nie-jestem,ale-ten-wykres-mi-narobil-nadzieji...chociaz-pisalam,rano-ze-intuicja-mi-mowi,nie.ale-ja-zawsze-dzialam-na-przekor-bez-rozumu.a-moze-jednak-sie-uda.....a-moze-tak-mysle-a-wyjdzie-inaczej.a-moze-nie-kreci-mi-sie-w-glowie-od-niskiego-cisnienia,ale-to-zawroty-ciazowe.a.moze-piersi-mnie-bola,przez-fasolke,a,nie-przed-@.teraz-juz-tylko-musze-zaopatrzyc-sie-w-podpaski-i-czekac.chyba-nie-jest-mi-pisana-nastepna-mala-kruszynka.nie-powinnam-narzekac,ale-jest-mi-zajebiscie-przykro............:sad:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal ...ja Cie rozumiem ,do wczoraj i ja miala ta nadzieje a tu bach ,nic nie wyszlo ,trzeba poczekac a jak nie to probowac dalej,mozze rok 2013 bedzie dla Nas tym owocnym:swingin:

Treść doklejona: 12.12.12 17:55
    w sumie to i jestem pewna ze dostane okres ale temperatura w niedziele 38,1 a w pon 36 rozwalila mnie i co?? dalej cichosza :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-serfujac-po-necie-spotkalam-sie-nawet-z-taka-inf,ze,moze-spasc-na-pare-h-nawet-przed-@.nie-wiem-ile-w-tym-prawdy.organizm-to-jedna-wielka-zagadka.moja-tempka-ciagle-powyzej-37.napalilam-sie-jak-szczerbaty-na-suchary......

Wercik-dziekuje-za-slowa-otuchy...ale-ta-wredota-niestety-przyjdzie.....moja-glupota-mnie-dzis-znokautowala.:confused:
  2.  permalink
    Mal, kochana Ty jestes dpiero w 10dfl...to za wczesnie nawet na czuly test:)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal ,mierz tempke i czekaj na okres ...sie okarze kochana
    --
  3.  permalink
    ja dostawalam @ nawet w takiej sytuacji kiedy temp.spadla i odbila znacznie do gory... tez sobie mysle,ze nastepne testowanie dopiero w styczniu... za ponad miesiac:(

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 12.12.12 17:59</span>
    Nera,a moze u Ciebie te dwie wysokie temp. byly zaklocone?mierzylas wtedy jeszcze pod pacha czy nie masz goraczki?a moze alkohol?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko a po tych starankach kiedy testowanko bys robila w styczniu??moze razem bedziemy testowaly
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko-to-kiedy-moze-cos-wyjsc-ewentualnie??wylicz-mi-w-ktorym-dniu-cos-sie-moze-pokazac?chyba-ze-w-sobote-mnie-zatopi-i-pojde-na-dno-morza-czerwonego-razem-ze-swoimi-marzeniami.a-jak-Twoje-plamienia???????
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko mierzylam pod pacha i nic ,to naprawde dziwaczne bo 38 to cholerka bardzo duzo a do tego odrazu spadek tak duzy ,,

Treść doklejona: 12.12.12 18:02
    Mal -mi sie wydaje ze najlepiej 17 grudnia
    --
  4.  permalink
    Mal odpisze pod wykresem:)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    coz-jeden-test-lezy-bo-kupilam-dwupak.moze-nadejdzie-jego-czas-a-moze-dopiero-w-styczniu.zreszta-co-ja-sie-ludze-stara-baranica.jestem-zla-na-siebie.kompletnie-oszalalam.kopnijcie-mnie-w-zadek.........:angry:..........naiwna-pomyslalam,ze,jak-zrobilam,sobie-testy-owulacyjne-i-zaczelam-prowadzic-wykres-to-od-razu-mi-sie-uda,bo-bedzie-mi-latwiej-wycelowac-we-wlasciwy-dzien.dupa,dupa,dupa....:devil:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ide-do-siebie-pod-wykres-w-takim-razie....:confused:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.