Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorwercik
    • CommentTimeDec 12th 2012
     permalink
    ja bym poczekała przynajmniej do terminu spodziewanej @, albo dzień później
    ja to w ogóle nie wiem co robić, mam tak rozjeb* wykres
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal ... to tez moje pierwsze wykresowe staranko ,nie zalamuj sie ,jesli nie teraz to probujemy w styczniu ,nie bedziesz sama -mnie tez sie nie udalo raczej na 100%

Treść doklejona: 12.12.12 18:16
    Wercik -zrknelam na Twoj wykresik ,faktycznie choragieweczka
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    mówiłam, że ciężko wyczuć o co chodzi ;p
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    tak sobie mysle ...my kobitki to mamy przerypane,beta,usg ,owulacja,temperatura,szyjka macicy ,lezenie z nogami w gorze ,myslenie ,testy a kurcze facet sztrzeli i po wszystkim :cheer:
    --
  1.  permalink
    a no tak i reszte ma w pupsku:devil:

mnie lewy sute wrecz boli przy dotyku...idze @ idzie i dojdzie...:devil:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 12.12.12 18:31</span>
    moje serducho caly nawala od kilku dni i lykam mg...ciekawe czemu?:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ogladajcie wiadomosci na polsacie ,niedlugo beda mowic o kobiecie ktorej zmarlo dziecko bo lekarze to szuje:shocked:

Treść doklejona: 12.12.12 18:35
    o 18:40

Treść doklejona: 12.12.12 18:36
    Marzycielko -tak naprawde to kobiety robia sobie same dzidziusia:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko-taka-palpitacja???ja-dzis-tak-mialam.chyba-u-nas-w-powietrzu-jakies-syfy-lataja.czekalam,na-dzieci-i-myslalam,ze,zemdleje.tak-mi-zwalnialo,a,zaraz-lomotalo-serce,az-mnie-podduszalo.takie-cos-miewalam,ale-w-ciazy,i-to-zaawansowanej.

Nera-nie-bede-ogladala,bo=ja-sobie-potem-rady-dac-nie-moge-i-chce-mi-sie-autentycznie-plakac-jak-stykam-sie-ze-smiercia-dzieci.a-co-do-naszych-staran,badan-sprawdzan,masz-100%-racje.zazwyczaj-my-mamy-pod-gorke....:confused:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Ja wrecz uwierzyc nie moge w to jak moga byc takie cyrki w szpitalu,kobieta 2 tyg po terminie a oni sie upierali ze sama urodzi bo kiedys kobiety rodzily same ,dali jej na wywolanie ,rodzila dwa dni ,wyla z bolu i ... ..no urodzila:/ malo tego dziecko zachlysnelo sie wodami plodowymi a lekarze napisali ze zmarlo w 3 dobie :angry:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam się i ja w końcu prąd nam włączyli :surprised: już mam tego dosyć .... jej ....
    Nera , taki już nas los kobitek ..... ale my silne babki jesteśmy i dajemy radę ... pomyśl co by było gdyby to faceci byli na naszym miejscu, u nich zwykłe przeziębienie czasem przeżywają jakby zaraz mieli pomrzeć :) :wink:
    Sucharek, ja też chcę juz choinkę ....
    :whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Tejsha - a co dopiero jakby rodzic mieli:jumping:

Treść doklejona: 12.12.12 18:47
    Ide kochane jakas kawusie wypic bo normalnie zasypiam na siedzaco od rana

Treść doklejona: 12.12.12 18:47
    :*
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Tejsha z tym przeziębieniem to święta prawda, mój dziś stwierdził "daj mi witaminę C, bo mnie rozkłada", myślę zmierzę mu temperaturę - ku zdziwieniu naszemu 36,1st (my cholera coś mamy z tą temperaturą i ja i on ;p), zrobiłam gorącą herbatę z cytryną, dałam witaminkę, to potaśtał się z kołdrą do salonu, włączył tv i leżał wór czekając aż podam obiad ;p
    •  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeDec 12th 2012 zmieniony
     permalink
    :) hahha , wiem, wiem , kiedyś nawet w ddtvn była rozmowa na ten temat , jak faceci przeżywają choroby, no mówię o takim zwykłym przeziębieniu, bo gdyby grypa była to już prawdziwe umieranie , także Wercik coś w tym jest :wink:
    Nera nie za póżno na kawusię ? teraz to już do spanka się szykować pomalutku :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    taa a nie daj Bóg kobietę rozłoży to sama sobie musi radzić, a dom się wali w tym czasie ;p
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    thaa skąś to znam. Jak mój chory to normalnie jak z jajkiem trzeba się obchodzić a ja ostatnio z grypą cały dom wysprzątałam i papu zrobiłam. Śmieszni Ci faceci. Ale za to ich kochamy.
    Mal ej po co żeś testowała !! jeszcze za wcześnie !! Tylko sobie humor zepsujesz i teraz ci bedzie smutno. Nie rób sobie tego i spokojnie wyczekuj ..jeszcze będzie czas na testowanie... ja w tym cyklu nie testuje jak @ przyjdzie to przyjdzie, jak nie przyjdzie to będę się zastanawiać.

Cześć tejshunia.
    Nera to ty dalej pod paszką mierzysz kochana? kawuszka o tej godzinie ?!! już bym dziś nie usnęła :wink:
    Marzycielko uważaj na to serducho. Może taki dzień dzisiaj ... choć ja dziś mnóstwo energii jakoś mam.
    Byłam dziś na PRL i trochę mi ulżyło bo dluuugo się z nią swojego czasu męczyłam. Idealny wynik to nie jest bo 392, przy max 496 ale przynajmniej nie jak kiedyś 900 :tongue: także się ciesze
    Czekam na swojego, który zaraz wróci śmierdzący po koszykówce i zabieram się za serduszkowanie.
    Dziś świeczki o zapachu truskawki :)
    całuje Was wszystkie
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Fanto- milego serduchowania! :bigsmile:
    ja mam dzis chandre, moze to progesteron tak działą
    bo czuje sie nieładna i wogóle...brr, niedlugo spac i moze jutro bedzie lepszy dzionek
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Fanta , no to udanego serduszkowania :rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziewczyny jak myślicie po ilu można spokojnie testować betę z krwi ?
    -- [/url]
  2.  permalink
    Beta będzie wiarygodna jesli ja zrobisz już 9 dnia fl:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No to chyba jutro się wybiorę, będę wiedzieć na czym stoję, a nie cały czas myśleć czy się udało czy nie :D
    -- [/url]
  3.  permalink
    Najlepiej kochana się odstresowac i choc przez chwilę nie myślec o cyklu bo taki nacisk na ciążę może spowodowac,ze organizm się zablokuje i co byś nie robiła nicz tego nie wyjdzie czas przedświąteczny dobrze temu sprzyja zapomnieć na chwilę o staraniach:)
    Wybierz się jak bedziesz 9 a nawet 10dfl a beta powinna już wyjść i pokazac czy w brzuszku coś się dzieje:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    u mnie złoty czerwień,i dodatki niebieskiego,zrobię jutro zdjęcie i wstawię,jak narazie moje córcie przechodzą ospę :(

Treść doklejona: 12.12.12 21:53
    tejsha Kochana Ty też już ubieraj:)ja dziś walnełam lekką generalkę i kręgosłup zaraz mi odpadnie
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeDec 13th 2012
     permalink
    To moze i ja jednak sie wybiore dzis na bete, a juz sie wahałam i odpuszczałam
    w tym cyklu, normalnie mam wahania i humory.:))
    jak prawdziwa kobieta w 2 giej fazie cyklu.:boogie:

Pozdrawiam z rana- dzis odbieram progesteron.
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Dzień dobry ;-);-)

Treść doklejona: 13.12.12 07:24
    doris trzymam kciuki za dobry wynik.<3<3
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dzieńdoberek kobitki:)
    Jak zwykle z kawką ( juz mi wchodzi, jupii:) i tostem przesyłam całusy na miły dzień :)
    Może fluidków któras potrzebuję, to proszę łapać:)
    *****************************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^******************^^^^^^^^^^^^^^^^^*****************^^^^^^^^^^^^^:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    a dzisiaj ja łapię pierwsze świeże fłuidki :):):grouphug:
    --
  4.  permalink
    ja tez lapie jak Kat cos zostawila:D

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 13.12.12 08:49</span>
    i jeszcze jeden dzien do @...:jumping: szyjka zdradza mi,ze sie nie udalo...zalamalam sie przez nia wczoraj,a dzisiaj taka temp:confused: no coz czekam na @ jutro (i spadek), a jak nie to w sob. i nd :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 13th 2012 zmieniony
     permalink
    dzien dobry Kochane
    Suwaczek z babyboom.pl
    Suwaczek z babyboom.pl

Treść doklejona: 13.12.12 09:01
    Dorti -pozytywnego wyniczku zycze

Marzycielko - jak dostaniesz nie bedziesz sama ,bedziemy probowaly dalej ,glowa do gory

KatMuc-mocnych fluidkow

:wink:

Treść doklejona: 13.12.12 09:06
    wogole to az dziwny moj czas oczekiwania na okres w tym miesiacu jajniki nie bola ,ani podbrzusze a zawsze dwa dni przed i dwa dni w trakcie to makabra,nerwowosc uciekla ,napadu na slodycze nie ma:shocked: ,tylko cos krzyz pobolewa
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witam.wiecie-ze-dzis-13sty...???dla-mnie-zazwyczaj-jest-pechowy....poszukuje-klona-na-calusi-dzionek....az-strach-pomyslec-co-mi-sie-dzis-spartoli...:shocked:
    juz-nawet-na-fluidki=sie-spoznilam,hahahah.:fierce:

Dorit-trzymam-mocno-zacisniete-kulaki.przybywaj-z-dobrymi-wiadomosciami..:))

Fanta-u-Ciebie-po-wczorajszej-goracej-nocy,pachnie-truskawkami,ze,swieczek,a,u-mnie-olejem...normalnie-taki-gamon-ze-mnie-ze-szok.zapomnialam,wylaczyc-frytkownice-i-stala-tak-cala-noc......normalnie-az-mi-niedobrze,taki-smrod..!!!

Marzycielko-pewnie-w-weekend-obydwie-sie-podtopimy.moja-tempka-nie-spada,ale-na-bank-w-przyszlym-cyklu-sie-okaze-ze-ja-mam-ciagle-powyzej-37.pogrzebalam,w-podwoziu-i-nic-tam-szczegolnego-nie-czuc,co-by-zapowiadalo-ciaze.raczej-mam-identycznie-jak-przed-kazda-@.poza-tym-brzuch-zaczyna-mnie-coraz-bardziej-rwac.ale-testa-chociaz-jednego-zaliczylam.....:boogie:ile-masz-dzis-stopni-u-siebie?u-nas-za-oknem-rysuje-nam-sie-minus-4....

Nera-witaj.i-jak-tam?@-jeszcze-nie-ma?trzymac-dalej-kciukasy?
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    juz sie moge sie doczekac swiat ,w tym czasie moje kochanie bedzie wypoczywac az do 2 stycznia ,byc moze jak organizm odpocznie to sie wkoncu uda bo owulacja wypada akurat pod koniec naszej laby

:clap:

Treść doklejona: 13.12.12 09:19
    Mal ,rzeczka u mnie powinna nadejsc do weekendu ,jak narazie nic nie boli wiec moze w niedziele dostane a odczuje piatek,sobota ,dwa dni suchosc w pochwie mialam i znow sie sluz pojawil :shocked: a machina miekka ,pulchniutka ale czy otwarta...nie potrafie poznac

Treść doklejona: 13.12.12 09:20
    temperaturki nie mierzylam juz dwa dni bo nam sie przysnelo i trzeba bylo wyrobic sie w 10 minut a wiec lezanko odpadalo:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    łapię też :)){{{{{

Treść doklejona: 13.12.12 10:02
    Mal ... twoje teksty rządzą --- pogrzebałam w podwoziu hahahaha ! To weekend czekamy na rozwiązanie sytuacji Mal, Nera i Marzycielka ? No ładnie ... jeszcze Wercik na tym etapie a nawet trochę dalej... kurde wercik nie będziesz testowała ?? a co do wercika dziewczyny ... w zeszłym cyklu mieliśmy problem z serduchowaniem bo zmęczeni, bo się nie chciało bo coś tam... w tym cyklu pokazałam mojemu P. wercikowy łańcuszek i normalnie nie wiem czy zadziałała męska duma, czy chęć rywalizacji ..ale codziennie męczy mnie ON o serduchowanie.... nie powiem, że jest zle, bo bardzo mnie to cieszy , nawet jak na początku mi się nie chce to później jest bardzo przyjemnie :) i jakoś więcej mam energii ale chodzi o to że WOW tak mu się nigdy nie chciało. A po wszystkim mi mówi : no wpisz sobie serduszko hahahahahah śmeję się że pod choinkę kupię mu album na wlepki serduszka :swingin::swingin::swingin:

Treść doklejona: 13.12.12 10:12
    dziś będę Was męczyć bo siedzę na zwolnionku :boogie:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Moj to ochote chyba ma zawsze,czasem sie wymiguje od :heartbounce: ale i tak urobi hehe... Mysle sobie ze codzienny sex chyba nie byl dobry ,ponoc oslabia to plemniki .

jak kurcze mozna sie milowac codziennie i nie zajsc :sad: .Moze on poprostu jest bezplodny :cry: Z reka na sercu - w listopadzie naliczylam 37 razy i kurw* zero ,normalne rece opadaja :(

(prowadze taki swoj wlasny kalendarzyk od poczatku roku)
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Cześć moje kochane , jestem z Wami od dwóch miesięcy, ale dopiero od wczoraj non stop.
    nie wiem jaku u Was ale ja starasznie zaczęłam zaniedbywać swoje obowiązki, bo oczywiscie piorytetem jesteście Wy, zobaczymy co po tygodniu powie na to mój mąż :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    mamcia 3 - skad ja to znam hahahahaha ,zamiast ogarnac lozka ,obiadek szykowac to jak klik klik :cheer: Moj tylko jak pyta co porabiasz ??? ja - aaaa pisze z dziewczynami na forum :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    nera myślałam to samo... stosowałam też zasadę co dwa dni, albo wiesz odpoczynek dla plemniczków a przed spodziewanymi płodnymi też by się zregenerowały i też dupa... dlatego w tym cyklu lecę po całości. Też mi już ręce opadają i nie wiem co tu wykombinować by zajść. Wkurzam się trochę bo badania mam naprawdę dobre, była u gina w czasi owu raz ... owu występuje, śluz piękny, ph idealne, szyjka ładna, usg nie pokazuje żadnych problemów i dupa dupa dupa... cykl za cyklem i tak sobie myślę, że to może być w nim problem? bo ja już nie mam siły się na okrągło kłuć i łazić po lekarzach...
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mozliwe ze z nasieniem cos nie tak
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    własnie mówili w Dzień dobry tvn o problemie bezpłodności u mężczyzn.... ponoć coraz większy problem i plemniki u mężczyzn tego wieku masowo wymierają!

haha mamacia cześć...odkąd tu trafiłam wchodzenie na 28dni i pisanie, czytanie tu stało się moim codziennym nawykiem... już dwa razy obiad przypaliłam... raz jak madrat zafasolkowała hahah i wiecie co UWIELBIAM TO ! w codziennym życiu tak ciężko mi z kimś porozmawiać o tych sprawach a tu ? tu jesteście WY :) i nasz mały azyl dla nas i naszych spraw
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    fanta666- kochana ja w pierwszą ciąże zaszłam w trzecim cyklu, w druga w ciągu 2 tygodni( bo tylko tyle miałam czasu) a trzecia no cóż drugi cykl do którego podchodzę sceptyczne. myslę słońce że to wina naszej mega silnej psychiki, mam nadzieje że czas świąt nas trochę wyluzuje i już wszystkie w styczniu bedziemy należały do kategorii przyszłe mamusie
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    moja kolezanka starala sie rok,w przeciazu pol roku juz 2 razy poronila ,co sie okazalo - Tomek ma za malo wartosciowa sperme ,musi podleczyć, żeby ilość i jakość poprawić (cos z hormonami) (zreszta pisalam juz chyba o tym wczesniej )
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Tego też życzę Tobie sobie i wszystkim staraczkom :) może rzeczywiście coś się w nas odblokuje na święta :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Oj psychika duzo robi ,tez uwazam ze sie nie udaje bo poprostu ciagle tylko ciaza ciaza ciaza . . . w tym roku ostatni raz musze wyliczyc by zuzyc zel nawilzajacy pochwe i koniec z wyliczaniem

Treść doklejona: 13.12.12 10:40
    ja mam trudna owulacje bo w zyciu nie wyczuwalam (zero objawow) czy z pierwszym ,czy z drugim ,czy tez teraz -identycznie ,fakt dwie cory przyszly szybciutko 8obie zaplodnione w jedyny dzien sexu ze wzgledow na prace wyjazdowa i prosze a teraz jak pragne to ooooo:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    dlatego decyzję już podjęła, jeżeli na święta nic nie wypali... wyganiam go w Nowym Roku na badania nasienia, jeżeli nie będzie chciał to chyba sobie odpuszczę po prostu...ale mi pyszne pierdniczki wyszły z forumowych przepisów :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    macice mam jakas miekka ,wogole juz mi sie pozmienialo w tym grudniu,zawsze mialam twarda przed okresem jakbym cegiel napchala ,piersi tez nie bola ,syfkow brak ,wszystko na odwrot :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    cześć dziewczynki, a u nas śnieg i -15st było o 6:30, więc trzeba było się rozgrzać :devil:

Fanta mam dokładnie to samo - "możesz sobie wpisać" hahaha jeszcze jak mu powiedziałam o tej rywalizacji to w ogóle dumny jak paw chodzi i dzisiaj rano jak wrócił z nocki to znów mnie zbałamucił, bo tak mu się akurat zachciało :D oni są cudowni :) samce alfa hahah
    Co do testowania to jakoś mi się nie śpieszy w tym kierunku, bo wiem, że nic z tego jeszcze, obawiam się, że w tym miechu mam wszystko barrrdzo przesunięte, bo już nawet FF wycofał się ze swojej propozycji ewentualnej owu 19dc ;p

Nera mi się wydaje, że to wszystko zależy od faceta. Biorąc pod uwagę wpływ natury np. to mój bardzo lubi seks i zawsze lubił, nawet po kilka razy dziennie. Jak go wstrzymywałam do ew. owu i potem w lutealnej też nic, albo niewiele to nic nam z tego nie wychodziło, więc może jak będzie to naturalnie, codziennie, z chcenia (a nie z przymusu) to może się w końcu uda. Też podeszłam do tego jak Fanta - próbowaliśmy wszystkiego. Teraz zobaczymy co da codzienne serduszkowanie :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    hmmmm :hungry: chetnie bym skosztowala ...uwielbiam pierniczki

Treść doklejona: 13.12.12 10:45
    my sie kochamy niemalze codziennie niezaleznie od staran :( zaczelismy sie starac dopiero od maja ale pierwsze 2 miechy to takie rozne bo bylam jakas na nie ,za to przez ostatnie 2,3 miesiace jakos feromony swoje robia :crazy:

Treść doklejona: 13.12.12 10:46
    kiedy jest faza lutealna ???:confused:

Treść doklejona: 13.12.12 10:46
    Faza poowulacyjna jak sama nazwa wskazuje, występuje po owulacji (jajeczkowaniu). Jest to niepłodny okres w cyklu menstruacyjnym, zmniejsza się ilość i konsystencja śluzu (jest gęściejszy), a temperatura ciała wraca do normy. Komórka jajowa nie jest już zdolna do zapłodnienia. Faza ta trwa do końca cyklu (dzień przed kolejnym krwawieniem). ?
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    nera ja też nie wyczuwam owu.... nie mam za bardzo objawów... dopiero testy owu mi pokazały (raz potwierdził gin więc chyba owu bywa ), no i skok tempki - wykresuje się dopiero 1 cykl, także zobaczymy czy w tym cyklu tempki się powtórzą... zostało mi jeszcze z 20 testów owu z promocji, więc chyba dziś już strzelę pierwszego sikańca, choć tempka jeszcze niska. U mnie skok chyba powinien być ładnie widoczny bo mam anemię i w pierwszej fazie cyklu temperatury miewam bardzo niskie ...35,7 nawet ... Zobaczym jak to będzie ! Ja jeszcze dzieci nie ma, choć od jakiś 6 -7 miesięcy serduszkowaliśmy w dni płodne - ale wiesz bez ciśnienia, jak wyszło. Mój nawet nie wiedział, że to dni płodne. Na wakacjach, wyjazdach, spontanicznie i nic... więc wzięlam się za wykresowanie ..jak na razie też nic...
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    po owulacji (ta z wyższą temperaturą)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    wgole to systematycznie korzystam z informacji z tej stronki ,jest tu chyba wszystko

http://dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php/211605-***-Vademecum-Staraj%C4%85cych-***

Treść doklejona: 13.12.12 10:49
    Dzieki wercik:*

Treść doklejona: 13.12.12 10:50
    16 listopada kochalismy sie w 1,3,4 i 5 dzien okresu bo taka jedna dziewczyna zaszla raz w okres noo ale mi sie nie udalo :(

Treść doklejona: 13.12.12 10:52
    ooo fanto -ja tez mam anemie ,myslisz ze latwiej zaobserwowac????????????
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    u mnie też jakoś w tym miesiącu wszystko na odwót, mało śluzu( a zawsze wiedzialam, bo był wodospad) piersi prawie nie bolą, no i zawsze miałam duży bul w krzyżu w czasie owulacji i przed miesiączką a teraz niec, może to po prostu taki jest grudzień, a może będziemy miały cudowna niespodziankę na Święta
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja to napewno nie ,bankowo przyleci czerwona wiedzma ale jak juz sie pojai to znow w okresik sprobuje ale teraz w dwa ostatnie dni bo ponoc juz zaczyna organizm wtedy wydalac hm ... cos tam hahahah no wiecie co:updown:

Treść doklejona: 13.12.12 10:56
    mi test wykazal 30listopada ze oulacja nastapi w ciagu 24,48h
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    kochana nie wiem na ile to jest prawdza, ale mam koleżankę ( 40l), która ma trzy wspaniałe córcie i zawsze twierdziła , że każda z nich jest poczęta na 2-3- dni przed okresem ( gdzie przecież nie ma dni płodnych) ale ona się upiera, że właśnie wtedy doszło do zapłodnienia z czego zresztą zawsze wyliczała sobie bardzo dokładny termin porodu dziewczynek
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.