Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

owulacyjny-czy-ciazowy??
.moze-sprobuj-jakis-tabletek-czy-plastrow??moj-palil-nalogowo-3-paczki-dziennie-minimum,ale-tutaj-mamy-tabletki-ktore-moze-przepisac-tylko-lekarz-i-zadzialaly.nie-pali-juz-5-lat.w-Pl-takze-sa,ale-podobno-b-drogie....
ale teraz nie żałuje krzyk przerodził się w szczerą rozmowę, później w płacz, później w uśmiech, nadzieję, no i oczywiście zakończyło się serduchem na zgodę
ale co najważniejsze dowiedziałam się o jego obawach o siebie, o to czy będziemy mieli kiedyś dziecko, że to na pewno jego wina, że czasem się na mnie wyładowuje bo boi się że to okaże się prawdą... a teraz już jest tylko lepiej
a ten cykl to już w ogóle się zaczyna fiu fiu BONANZA :) a jeszcze przed chwilą byłam po negatywnym testowaniu z @ za pasem i nadziejami w kieszeni,,,

i zeby spadal do innej to moze tatusiem szybciej zostanie i ze zaluje ze sie zakochalam w nim,poplakalismy sie oboje ,pozniej rozmowa baaardzo szczera do 3 w nocy ,ochlonelismy ,pozniej same z siebie wyszly przytulaski i jak narazie jest o niebo lepiej choc wypomina mi te zolniezyki bez broni
jak byłam młoda i popalałam w liceum i ojciec mnie złapał na paleniu kazał mi na raz wypalić z 5 papierosów myślałam że wyzionę ducha ... później mi już nie smakowały, choć zdarzyło się, że popalałam na studiach w stanach nerwórwki lub okazyjnie. Teraz mnie już jakoś nie ciągnie, przestałam chyba zimą kiedy trzeba było stać na tym zimnie !! Za wygodna jestem