hahaha - najlepiej jakbyśmy wszystkie miały regularne cykle 28 dniowe i owu w każdym cyklu 14dc . Ufffff a tu nic , trzeba mierzyc , sprawdzać i zapisywać . A i tak co miesiac inaczej
NettyJak miałam zapalenie przydatków i cykl sięgnął już 43 dnia to gin kazał zrobić test ciążowy, wyszedł negatywny, więc właśnie dostałam progesteron i też po 5 dniach była @.
Blasku rany, współczuję takiego okropnego wspomnienia.
Strasznie dużo produkujecie. Normalnie za Wami nie nadążam. Dobrej nocki kochane staraczki.
Witam .Poczytalam sobie troszke. Mialysie fajne przygody z ginami. Ja chodze prywatnie .Jednak on przyjmuje tez panstwowo.,wiec daja mi skierowania na badania i nie musze za nie placic. .
Madzia to zupełnie tak jak ja! Chodze prywatnie a badania robię u gina w przychodni! Może to w warszawie jest taka praktyka! mój lekarz jest świetnym fachowcem i poprostu go uwielbiam! Prowadził moja pierwszą ciążę i jest dumny że udało nam się "wychodować" bobasa o wadze 4310g! :) ! Teraz też wierzy że mi sie uda! A co tu tak cicho rano wszystkie zaspały do pracy czy nawał roboty?
HELLO weekend mamy bo dzis PIATEK zycze wszystkim starajacym sie milosnych akrobaci ja dzis zaliczylam wszystkie wykersy przyjaciolek :) bo dzis cos te 28 ruszylo u mnie ;) dzieki damazemu wiecie co odkrylam ze damazy to kobietai na 28 ma wprowadzone cykl ??
No tak szczerze to mam nadzieje że Damazy to Damazy! Myslisz że pazurki sie przydadzą? Może lepiej spiłuję Tylko nie wiem co z tym piwkiem może lampke wina lepiej zastosuję wieczorkiem ... Co Wy na to?
chyba macie racje ze damazy to damazy :) a ten cykl chyba wprowadzil dla sprawdzenia jak dziala 28 !? a ja przez goraczke zle to odebralam ?? zartownis z naszego damzego hmmm ciekawe czy ma zone ?? ide sie polozyc bo cianko sie czuje :( a ja tak sie cieszylam na weekend ;)
Rosa ta pogoda nas rozbiera po koleji! Damazy to chyba jednak facet kilka z Nas wkręcił! babyphat masz rację z tą kocicą może coś wrzycę na zadek seksownego! hihihihihi
a ja zadzwoniłam do pzrychodni tak jak mi poleciła asia77 i zarejestrowałam sie , chociaż babka za bardzo nie chciała i pytała czy to pilne , a ja mówie ze pilne to nie ale mi zależy . No ale i tak kazała przynieś ubezpieczenie Zobaczymy. Mam wizyte na 12.30
magg !!!! zaciekawiło mi jak pisałas o ginie w warszawie.... może mi napiszesz namiary na niego i ile kosztuje wizyta??? Bo skierowanie na badanie juz robi się za darmo-prawda??? będę wdzieczna ! Jak dostanę @ to chcę własnie porobić badania- narazie te podstawowe, ale chcciałabym do dobrego specjalisty trafić !!!
babyphat MM po moim porodzie ma na mnie taką chcicę , że nawet jakbym stanęła przed nim w reformach i walonkach to i tak dla niego to bez różnicy, bylebym tylko nie dała się długo prosić
Też jestem ciekawa jak to będzie z nami po porodzie. Teraz mój mąż wierdzi, że nie może się na mój powstrzymać, a jak będe w ciąży, to chyba oszaleje. Bo jak sobie wyobrazi mnie z brzuszkiem, to go to bardzo nakręca