Treść doklejona: 14.12.12 11:06 CHCIALA PRZEPROSIC WSZYSTKIE DZIECZYNY Z PORANNEJ ROZMOWY A W SZCZEGOLNOSCI CIEBIE SUCHARKU ,ZAUWAZYLAM WLASNIE ZE NA WYKRESIE MAM JAKAS GODZ17 Z NIEBA WZIETA ,,NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM ..MAM NADZIEJE ZE WYBACZYSZ
ja chcialam tylko dodac w obronie Nery(bo to zamieszanie pewnie przez to co ja napisalam-i ktos nie doczytal),ze ja pytalam czy z ciekawosci rownolegle mierzyla pod pacha,bo to dziwny wyskok z tymi temp. i czy nie miala goraczki i te waginalne bylyby wtedy zaklocone to tyle w temacie:)
u mnie szyjka sie rozdziabila i nie kwapi zamknac,wiec @ idzie...pwoli,ale w koncu dojdzie, takze nie testowalam dzisiaj... najwyzej schemat wykresow mi sie popsul do tego maly spadek,ale spadek...czekam na @ przez weekend...jak sie nie bedzie zwiekszac/zmieniac plamienie na gorsze to specjalnie dla Was zatestuje w nd no chyba,ze temp. poleci na leb, na szyje
Mal u nas tez szaro,buro i wieje....wole minus 20 i zaspy niz to z tym,ze ja kocham zime
juz zjadłam tosta z szynka i serem i troszkę lepiej. Ale dzisiaj okropnie się czuję, od rana mam mdłości, chce mi się wymiotować i boli mnie okrutnie głowa:(:(:( Kto mi zrobi pierogi?
ale ja gapa ,cos mi nie pasowalo ,dopiero teraz uzupelnilam wykres kiedy mialam okres itp,jak dobrze ze prowadze sowj wlasny kalendarzyk na laptopie bo bym nie spamietala heehee
Treść doklejona: 14.12.12 11:27 tak zerkam na wasze i mysle ...a czemu ja nie mam kiedy okres ystapil ,normalnie gaapa ze mniehaha
no to raz jeszcze Witam wszystkie babeczki dziś spałam do 10.30 chyba pierwszy raz tak długo od roku przez pracę. Dobrze jest być czasem na zwolnieniu Plecy mnie dziś nawalają dodatkowo - wercik już chyba za stara na łańcuszki jestem - forma nie ta. Dziś chyba będzie trzeba zmienić punkt patrzenia żeby plecom trochę dać odpocząć hłe hłe
Zabieram się zaraz za śniadanko bo akurat jest 30 min po ethyroxie i mogę już pałaszować. Do Mal pisałam: Głowa do góry !! Niech Ci nie straszny będzie żaden wicher, zła tempka czy inne wiadomości. Jesteś silną babką i dasz sobie radę. Jak czegoś mocno będziesz chciała to się to w końcu ziści - pozytywne nastawienie to podobno 50% sukcesu. Popatrz na te piękne mordki które masz w domu i bądź z siebie dumna bo masz z czego, a jak stres odejdzie to może się uda być dumnym jeszcze raz
Werciku ty sikańca strzelasz i ja nic o tym nie wiem !! Ja mam coś dobre przeczucia nawet z tym wydłużającym się cyklem. Kij z ta owu musiała kiedyś być !! Jej teraz jeszcze mocniej trzymam kciukasy ...ale się jaram
Nera, pisałam też do Ciebie ale widzę, że sprostowałaś. Właśnie miałaś wpisane jakieś dziwne godziny 17.00 i pewnie o to sucharkowi chodziło. Jeżeli od 6 grudnia prowadzisz już regularnie i waginalnie to wszystko powinno być ok. Ja ci opowiem tylko, że kiedyś jak zaczynałam to zrobiłam taki test. Zmierzyłam tempke po przebudzeniu w stanie spoczynku a potem 8 min później jak się już rozuszałam : dwie różne 36,5 a później 36,99 zatem skumałam jak to jest ważne by mierzyć po przebudzeniu bo temp. u mnie przynajmniej w ciągu dnia bardzo szybko idzie do góry. Wieczorem prawie zawsze mam ok 37 albo ponad 37 a rano sama widzisz 36.40 duża różnica.
Śle Wam wszystkim fluidki radości i uśmiechu pamiętajcie że święta idą nie ma co się nerwować A dla Migotynki zarzucam duży talerz pierogów które wczoraj ulepiłam - nie wiem czy lubisz ale dla eksperymentu niektóre są o smaku SZARLOTKOWYM mniaam
Treść doklejona: 14.12.12 11:42 Marzy a ja i tak trzymam kciuki niech się ta szyjka otwiera jak chce niech nawet z niej wychodzi smok wawelski ja dalej wierzę i trzymam mocno :****
Fanta co za referat :) kochana zrobiłam z ciekawości, nie wiem co mam o nim myśleć, z resztą u Mal pod wykresem napisałam swoje wypociny na ten temat. Kręci mnie dzisiaj w podbrzuszu jakbym w trakcie @ była..
Miałam się napić kawy, ale sąsiedzi zadbali o moje ciśnienie, obudziły mnie krzyki gówniarzy, normalnie przedszkole. Potem nie lepiej, cała rodzinka + jakieś gratisy zachowują się jak stado bydła, biegają, trzaskają drzwiami, mordy drą na korytarzu, 50osób idzie do zsypu śmieci wyrzucić. CYRK
Jak ja nie cierpię wieszać firan... ale niestety muszę się za to wziąć, bo okno w salonie trochę łysawo wygląda - i w dodatku wszystko widać
No no powieś powieś bo listonosz już pół godziny na mrozie marznie
u mnie dziś to samo ... święta idą i dzieciak chyba dostał atak ADHD .. rano tylko raz zarypałam w kaloryfer ok 6.40 ale nie pomogło. Pomyślałam że jutro sobota i spędzę cały dzień z P. zapodałam wtyczki i jakoś poszłooo do 10.30
Treść doklejona: 14.12.12 11:53 też już Ci odpisałam u mnie !! Jaram się tym twoim wykresem jak nic
Treść doklejona: 14.12.12 11:55 Nera, tylko ja czasem problem mam z rana bo jak jestem zaspana to nie moge trafić hahahhahah bez kitu już się nie raz nim ukułam czasami to jestem taka zaspana że się obawiam że nie w tą dziurkę trafię ahahhahaha
Nera teścik jakiś z allegro mi się pozostał, wynik - dziwny, ja uważam, że negatywny, ale jakby się tam jakiś cień przebijał i nawet mój mąż go widział, więc chyba nie mam urojeń, albo może ten test jakiś lewy, nie ważne
na focie nie będzie nic widać, ostro pod światło trzeba patrzeć i jakby coś się tam różowiło, więc nie ma sensu się bawić w foty, ja go uznaję za negatyw i tyle zobaczymy co będzie dalej
Treść doklejona: 14.12.12 12:01 z czym fantunia chodzi o co? :)
haha fanta, a moj listonosz(o czym wam zapomnialam napisac) ostatnio do mnie dwa razy zagadywal,a to o psy,a o to o cos innego(juz nie pamietam co), a wczesniej nigdy nic chyba mu dali podwyzke,bo taki szczesliwy chodzi z tymi listami
smok wawelski to w sumie moglby wyjsc,bo ja jestem rodowita krakowianka
za 3 dni powtorz test ale juz normalny :) nie chce Cie nakrecac ale ale... na testach intensywnosc kresek swiadczy o tym jak dojzala jest ciaza ,musisz zrobic kolejny a jeszcze lepiej po 6 dniach -to taki pewniak
jak do tego czasu nie przyjdzie @ bo u mnie to wszystkiego się można spodziewać. Ja tam tym testom nie ufam, dopóki nie zobaczę ładnych dwóch kreseczek to dla mnie jest negatywny i tyle. Koniec tematu :) A teraz idę się ubrać, powiesić firany i zrobić obiad, bo popołudniu idziemy do znajomych, a ja siedzę w epicentrum syfu w piżamie :P
Fanta - u mnie ten test zawsze wychodzil 1 kreska a wiec cien nadziei jest jezeli pojawily sie obie to bardzo mozliwe,moze ciaza jest slabiutka jeszcze i stad taki wynik,bladziochy lubia wyskakiwac do 3 tygodnia,
Treść doklejona: 14.12.12 12:13 noo chyba ze to ciaza biochemiczna ale mniejmy pozytywne mysli a jeszcze lepiej neutralne by sie nie nakrecac
Treść doklejona: 14.12.12 12:15 intensywność kreski zależy od stężenia hormonu,
Na chwilę obecną nie przejmuję się tym wcale, już słyszałam o wadliwej partii testów, które wychodziły pozytywne (i to tłuściutkie krechy i od razu), dziewczyny podjarane, a potem płacz, bo beta nie wykazała ciąży, a test był fabrycznie spierniczony.
witajcie kobitki :) przepraszam ze mnie nie ma i nie ma lae te dupli nadal nam prad wylaczaja ;/ juz mam dosyc. .. Wercik, za pare dni powtorz test, ja mocno, mocno trzymam kciuki :))) i lap fluidki ;*********************************************************** niech lapie kazda ktorej moga sie przydac. :) ja mam dzis wizyte u ginka i mam stresa. ... mam nadzieje, ze wroce z dobrymi wiadomosciami. ... caluje was :)
koleżanki znajoma to dopiero przeżyła w takim momencie, okres jej się spóźniał, zrobiła test i ciach pozytyw, a ona nie chciała i przerażona, że się źle zabezpieczyła i co teraz będzie
łapiem łapiem :D dobrze będzie,trzymam kciuki :) i czekamy na te dobre wieści :)
Treść doklejona: 14.12.12 12:20 haha tak fantuś Ty możesz wszystko :) i na prawdę dziewczyny, ja się nie nakręcam, bo już tyle razy się nakręcałam, że teraz nawet nie chce mi się wierzyć, że mogę się nakręcić ;)
dziewczyny ja test zrobilam 5 dni przed terminem " i wyszedl cien cienia ledw dostrzegalny, nastepnego dnia powtorzylam z porannnego moczu i kreska byla jeszcze mniej widoczna. .... dopiero nast5epnego dnia wyszla kreska ktorej nie trzeba bylo sie dopatrywac ale nie tluscioch. Tluscioszek wyszedl za kilka dni... takze wercik nie trac nadzieii :) mozecie sobie u mnie te testy poogladac, wstawilam zdjecie calej kolekcji jak te kreski sie pokazywaly po kolei, tylko strony nie pamietam. .... :) caluje i lece sie zbierac pomalu do gina
chociaz juz nie wierze...ja ciagle nie wierze,ze sie uda... wczoraj dola zalapala, a dzisiaj ten maly spadek dolozyl swoje...no i to plamienie... jak @ przyjdzie bede miec dola do owu.potem troszke nadzieji, no i kolejna@,dol i tak w kolko... jakos taka radosna w tym cyklu bylam...nie wiem czemu...aaa i optymistka...szkoda,ze optymizm mi sie konczy-juz resztki tylko zostaly
jaka by nie byla to jest druga a wiec nie mozna tracic nadziei ,powtorz tes za 6dni:*
Treść doklejona: 14.12.12 12:26 napisalam wlasnie do kumpeli z anglii,ona tez miala zupelnego bladziocha ta druga a teraz jej cora wlasnie szamie deserek
Treść doklejona: 14.12.12 12:28 Wrecik ,obserwacje masz zajebiste ,mowie ci powtorz test
Treść doklejona: 14.12.12 12:29 najlepiej ten QUICK VUE ONE-STEP HCG test ciążowy
Treść doklejona: 14.12.12 12:34 Kura mac Wrecia on jest pozytywny
wiem o co chodzi wercik, ja też odkładam emocje na bok bo naprawdę już tyle rozczarowań było że już nie miałam siły. A teraz wole np zmienic temat, pogadać pomyśleć o czymś innym, zająć się czymś i spokojnie czekać. Ale to nie zmienia faktu kochana że cykl już trochę długi się robi a ty nic..więc kiedyś będzie trza iść na betę czy cuś
Treść doklejona: 14.12.12 12:39 pizze dziś piekę wegetariańską ... idę ciasto zostawić by urosło... przepis rodzinny pychotka. Chyba zrobię serową
Treść doklejona: 14.12.12 12:40 ja tam nigdy nie widzialam nawet orla cień zatem wercik NIGDY NIE WIADOMO
spokojnie kobietki spokojnie, przyjdzie czas to powtórzę (czyt. nie przyjdzie @), ostatnio miałam 39 dniowy cykl i też nic z tego nie wyszło, a napaliłam się jak nie wiem, bo aż tak długich cykli nie miałam. Wyjścia są dwa albo to ciąża, albo mi się całkiem "regularność" wykrzaczyła. Także tego.. Ale dziękuję Wam bardzo za wsparcie, kciuki i fluidki :*
Ja już wykąpana i ubrana, teraz pora na firany grrr
Treść doklejona: 14.12.12 12:50 Fanta to witaj w klubie :) ja dopiero tak jak mijała prawie doba od poprzedniego to tak mniej więcej określałam co tam się dzieje
no wlasnie nie da sie wlasciwie okreslic sluzu przy czestym serduchowaniu(o wercikowym juz nie wspomne)...
@ przyjdz, wolam Cie ja!!! chce juz odcierpiec te pare godzin i brac sie do roboty,zeby nie myslec...a tak to musialam sobie zostawic robote na weekend,zeby sie nie nudzic... i juz mnie roznosi