hahahah dobre wercik. Dzięki dziewczyny ... wygrałam podwójny na Selah Sue . Nie wiem czy znacie :) ale się jaram... wercik muzykalnego dzieciaka to moze lepiej nie, żeby sąsiadom nie napierdzielał od rana na tamburynie czy cuś heheh
Marzy ty swoją @ przywołujesz a ja ci ją odganiam sio sio i już nie przychodź przez 9 miesięcy. kurde trzeba jechać bilety do radia odebrać a tak zimno na dworze... Ale i tak jestem happy jak ta lala
e tam paru milionow....ja dwoch kresek od 32 cykli chyba dlatego,ze sa bezcenne musze sie wziac za siebie..pogram sobie troszke na kompie-pasjanse ukladam,ucza mnie ciepliwosci a za jakas godz. klaki umyc...potem wysuszyc, wyprostowac...i tak czeeeekac na D,ktory jak na zlosc przyjdzie pozniej niz zwykle... po zakupach trzeba bedzie jakos zasnac(nie wiem jak?) i przespac noc do kolejnego pomiaru...wstac i sprzataaaaaaac!!!
a ja bym chciała serio bardzo ... wiem, że to ciężka sprawa... widzę u szwagierek ale i tak bym chciała, Zresztą Nerciu kochanie, ja jeszcze nie mam dzieci więc jak dla mnie to nawet jedno byłoby największym szczęściem a dwa to juz luksus
Madrat kochanie :* witam śle fluidy na brzuszek
Lecę dziełchy do doktora, schudłam przez to choróbsko znowu będzie mi cycków szukał na plecach
NIECH KTÓRAŚ W KOŃCU ZAFASOLKUJE !! NO MUSI KTÓRAS PRZED ŚWIĘTAMI NIE MA BATA !!!!! ŚLE fluidki szczęscia
Fanta ale to podobno od strony kobiety ma znaczenie z tymi bliźniakami, ale kto wie :) moja prababcia miała bliźnięta, dwóch chłopców, ale to były czasy wujowe i zmarły w wieku kilku lat, mi koleżanka kiedyś wywróżyła, że będę mieć dwóch synów (nie wiadomo tylko czy w odstępach czy na raz ;P), do tego jeszcze mam macicę dwurożną, więc w ogóle już się boję. Wiem, że się nie dyskutuje, ale wolałabym jednak pojedyncze szczęście na początek, bo jakoś chyba nie dawałabym sobie rady z podwójnym ;p
MadRat dzięki za kciuki i w ogóle dzięki dziewczyny, bo wierzycie w to chyba bardziej niż ja sama ;p
wercik trzymam kciuki,powtórz jutro test lub na betę skocz.:) Ja mam taki dobry.humor, weekend się zbliża,święta. Mam w planie szczepić się na żółtaczke jeśli się okaże ze nie będę w ciąży,a mam coś przeczucie ze teraz nie.
D normalnie juz by w domku byl,a tu dzwonil 1h temu,ze bedzie 6.30 :( juz bym chciala wyjsc z domu mimo,ze mi sie nie chce(bo leje),ale z tym mysleniem zwariuje...
D juz w drodze...przypomnialyscie mi,ze mam kupe ksiazek do oddania do biblioteki i kara rosnie ale najwczesniej w pon.
ja tez skacze ze skrajnosci w skrajnosc... wiesz ja sie troche dlugo juz staram i narazie nie moge sobie wyobrazic,ze kiedys bedzie mi latwiej(jak tak dalej pojdzie)...ide ubierac buty...tak siapi no nie leje,ale dla mnie kazdy deszcz to jak ulewa...nienawidze deszczu...
To rozczarowanie i lancuszek od zaczynania od nowa jest przechlapany ...gdyby dalo sie tak naprawde zrezygnowac i juz nie chciec malenstwa to daje glowe sobie uciac ze bysmy jedna po drugiej mamusiami zostaly
Czesc kochane:) Wercik mam nadzieje ze za kilka dni zobaczysz wyrazna kreske:) A ja dzis zakupilam suknie slubna:)a wlasciwie zamowilam nie byla to jednak prosta decyzja mam nadzieje ze zachwyce w niej mojego T. i w noc poslubna zrobi mi dzidziusia hehe
cześć Daram :) ależ nuda ... p. nadal nie ma a mnie się nudzi i czekam z niecierpliwością bo tych dwóch krech mu dziś nie odpuszczę :) oglądam perfekcyjną panią domu... kiedy ta kobieta ma czas na wszystko ?? u mnie przez serduchowanie kupa prania, prasowania i syf ogólny :) tylko kuchnia się błyszczy i obiadki są robione
Cześć skarbeczki, przed snem na dobranoc jeszcze musiałam Was odwiedić, co tam sprzątanie my mamy ważniejsze cele he,he Fanta a te dwie kreseczki to owulacja bo dziś jestem troche nie w temacie
mamcia zawsze mozna sprzatac w stroju francuskiej pokojowki a w drugiej czesci cyklu sprzatanie dobrze robi na niemyslenie hehe przynajmniej u mnie...
heej daram:)
moja szyjka dalej niedomknieta,twarda i nisko plamienie jest...glowa wlasnie mnie zaczela bolec...
moj weekend bedzie samotny...zakupilam w zwiazku z tym cala trylogie Wladcy Pierscieni i jeszcze inne 3 filmy,gdyby mnie @dopadla i zamiast sprzatac lezalabym w lozku...
tak tak ... wiem wiem, że ona będzie za jakiś czas ... tempka jeszcze musi skoczyć chyba co ... zobaczymy jutro nie robi mi to w sumie różnicy bo i tak jedziemy łańcuchem w tym cyklu
wiecie co skarby, tak się naczytałam na tym formu przyszłych mam, że już kurcze nie wiem co mnie boli , a co sobie uroiłam , a co lepsze nie pamietam jakie miałam obiawy w ostatniej @, już mi chyba całkiem odwala
ja po tym tygodniu padam na nos, pospałam dzis po poludniu a teraz buszuję ;) na serca zupelnie nie mam ochoty, taki czas na koniec cyklu.
fanto- czy bedzie owu czy nie, to tylko monitoring i badanie progesteronu 7-8 dni po wskaże. Sam skok i testy LH sa jakas wskazówką, ale nie dadza gwarancji fajnie ze lecicie łancuszkiem i na pewno traficie w ten dzień :)
przyznam ze nie ogladam tv i nie wiem co to nuda....troche czytamw necie, sprzatam, gotuje, gadam z kolezankami i mezem i czas ucieka nie wiadmo kiedy. dobrej nocy!
Fanta a ja uważam, że masz ładne tempki, czytałam gdzieś, że temperatura przed skokiem lubi sobie spaść, bo plemniki lubią niższe temperatury, więc wtedy łatwiej się przechowują do owu, jak dla mnie to ma sens :) no i dziewczyny pisały wcześniej, że owu może wystąpić na kilka dni przed skokiem temperatury (jak i po skoku), więc jak na moje wszystko ok - łańcuszka czasem nie przerywajcie ;) no i Dorit ma rację monitoring, albo ciąża potwierdzi czy owu faktycznie była :D
Asiunia witaj z powrotem :)
A ja dziś od rana na nogach, bo mąż wrócił z nocki po 6tej, a potem już nie mogłam zasnąć, bo przedszkole piętro wyżej powstało... ale było go słychać wczoraj do późna, więc nie wiem kiedy to dziecko śpi...
Witaj Werciku ,dzien dobry reszcie kobitek .Ja wczoraj pozno poszlam spac ,cos nie moglam zasnac,dzis wczesniej sie obudzilam ,od rana jestem jakas przygnebiona ,nie wiem czemu .Moze nadchodzacym okresem bo przeciez jutro ma nadejsc a tu zero objawow zebym tylko dostala jutro bo mi cykl rozwali jak sie znowu przesunie
Malu ...ten wykresil platny daje duzo wieksze ulatwienie (czytelnosc) ?? Ja zaraz bede musiala zebrac sie na wieksze zakupy ,czesciowo juz na swieta pokupuje i do zamrazalnika wrzuce, jeszcze w pogon za bobasem dla malutkiej mnie czeka bo juz wozek pod choinke kupiony ,w sumie to prezenty mam z glowy ,jedyne co to nie wiem co kupic mojemu na urodziny 18 grudnia, zero pomyslu. Jak widze ta biel za oknem to sie z domku wyjsc nie chce ,tak tu cieplutko a na dworzu zapewne sie dzieje ...
mamciu a masz jeszcze moze gratiska?bo ja sie nosze z niesmialym zamiarem wykupienia konta po Nowym Roku z tym,ze nie wiem czy jak kupie najpierw na 3 mies to bede Ci tez mogla oddac?
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.12.12 10:17</span> swoja droga... sutki mnie tak pieklky jak spoalam na brzucho,ze musialam sie odwracac...a jakos nie wygodnie mi bylo D pojechal o 6 rano na pociag:(
juz jestem sama z piesiami,ale tak jak Mal pisze pogoda ladna to zaraz biore je na spacerek zastanawiam sie czy nie skoczyc potem do apteki,bo nie wiem czy w nd jest otwarta i kupic te testy(jesli je w ogoile maja)co MAl pisala(zwykle paskowe za pare eurasow)... temp. ma zaklocona...bo o 6 juz nie spalam z 30 min i byla 36,74 a jak juz usnelam i obudzilam sie 7.30 to byla 36,90...
a ja juz po spacerze z piesiami i zastanawiam sie czy jest sens isc do tej apteki...chyba pojde,bo sprzatac mi sie odniechcialo...echhh zlosliwosc losu i tyle