Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba dlatego,ze sa bezcenne
musze sie wziac za siebie..pogram sobie troszke na kompie-pasjanse ukladam,ucza mnie ciepliwosci
a za jakas godz. klaki umyc...potem wysuszyc, wyprostowac...i tak czeeeekac na D,ktory jak na zlosc przyjdzie pozniej niz zwykle... po zakupach trzeba bedzie jakos zasnac(nie wiem jak?
) i przespac noc do kolejnego pomiaru...wstac i sprzataaaaaaac!!!

serio
bardzo ... wiem, że to ciężka sprawa... widzę u szwagierek ale i tak bym chciała, Zresztą Nerciu kochanie, ja jeszcze nie mam dzieci więc jak dla mnie to nawet jedno byłoby największym szczęściem a dwa to juz luksus 

ja-juz-sie-podnioslam-z-kolanek.mam-nature-jak-kameleon.zmieniam-sie-co-pare-h.ze-skrajnosci-w-skrajnosc.prawie-jak-wariat,czy-co??ale-ogolnie,moja-mocna-strona-jest-czarny-humor-ktory-nieraz-ratowal-mnie-i-podnosil-na-duchu.potrafie-sobie-zazartowac-z-kazdej-katastrofy.nie-kazdemu-sie-to-podoba,baaa,czasem-jestem-z-tego-tytulu-krytykowana,ale-kazdy-ma-swoj-sposob-na-zycie.moj-jest-wlasnie-taki.dzis-moge-plakac,ale-jutro-bede-sobie-z-siebie-zartowac.a-moze-nawet-za-1-h.jakby-nie-bylo-mam-dwie-ogromne-paczki-alwaysow-i-nie-zawaham-sie-ich-uzyc..:))

ale najwczesniej w pon.

tak szybciutko w zeszłym też mialam podobnie ... to niedobrze ?? 

a w drugiej czesci cyklu sprzatanie dobrze robi na niemyslenie hehe
przynajmniej u mnie...
plamienie jest...glowa wlasnie mnie zaczela bolec...
a nie taka samotna bo my tu z Tobą będziemy
nie robi mi to w sumie różnicy bo i tak jedziemy łańcuchem w tym cyklu 

zebym tylko dostala jutro bo mi cykl rozwali jak sie znowu przesunie
D pojechal o 6 rano na pociag:(
zastanawiam sie czy nie skoczyc potem do apteki,bo nie wiem czy w nd jest otwarta i kupic te testy(jesli je w ogoile maja)co MAl pisala(zwykle paskowe za pare eurasow)... temp. ma zaklocona...bo o 6 juz nie spalam z 30 min i byla 36,74 a jak juz usnelam i obudzilam sie 7.30 to byla 36,90...