Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeDec 15th 2012 zmieniony
     permalink
    Fanta a ja uważam, że masz ładne tempki, czytałam gdzieś, że temperatura przed skokiem lubi sobie spaść, bo plemniki lubią niższe temperatury, więc wtedy łatwiej się przechowują do owu, jak dla mnie to ma sens :)

ciekawa teoria- dla mnie tez ma sens.:)
    uwielbiam pospac w weekend, w nocy tez nie moglam zasnac...za to wczoraj w dzien mnie scielo na prawie 4 godziny...
    dzis czuje sie jak na @, zlamalam swoje postanowienie i zrobiłam test siusiany i minus...trudno
    12 d fl i 25 dc, wiec jeszcze nie trace nadziei, jak nic sie nie wykluje to ide w pon na bete dla spokoju.
    odwilż u nas i pochmurno,....niefajna pogoda

slucham sobie od rana https://www.youtube.com/watch?v=IKN9c1llqhc boska gitarka!!:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
    • CommentTimeDec 15th 2012
     permalink
    przedłużam właśnie konto, która chce miesiąc gratisu? (mam do dyspozycji 2)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Cześć Wercik :) przedłużaj przedłużaj :)
    Dorit uwielbiam ten rodzaj brzmienia gitarowego ... piękne

Zabieram się za śniadanie. Małżowin jednak do pracy poleciał, wezwali go na dyżur ...:(
    Wczoraj doubrałam choinkę - kilka bombek, łańcuchy - i teraz wygląda jak u Carringtonów :bigsmile::bigsmile:

Dziś tempka do góry ale mam pytanie czy jak mierzyłam 6.55 zamiast jak codziennie o 7.00 to mam zaznaczyć jako zakłóconą ???
    buziaki Wam wszystkim
    u Nas pięknie sypie...chyba pojadę na spacer nad morze...
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Hej dziewczyny ja tez dopiero otworzylam oczka pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to czy jest fasolka w moim brzuszku 21 mam dostac @ jestem strasznie niecierpliwa.
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    a jak ja poproszę?
  1.  permalink
    wercik ja ja! chyba,ze sie spoznilam:(
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    ej ja też pzedłużałam i nie wiem nic o gratisach gdzie to sprawdzić ? czy już za późno?:angry:

Treść doklejona: 15.12.12 12:17
    aaa mam coś takiego

Treść doklejona: 15.12.12 12:17
    która chce :swingin::swingin:

Treść doklejona: 15.12.12 12:18
    mam napisane 2 miesiące dla dwóch osób
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Musiałam odejść od kompa, piszę z telefonu, sucharek i marzycielka dostaniecie
  2.  permalink
    bylam w aptece i na moje szczescie tych tanich testow nie maja,wiec nie kupilam...i dobrze..czekam na@...kurka no, kupilam butle czerwonego wina wczoraj,ze bede sobie lezec w lozeczku i saczyc(haha ze mnie tez sie powinno saczyc:wink:) winko i ogladac filmy...

sprzatac serio mi sie nie chce...wczorajszy przestoj zrobil swoje...i po dwoch rannych spacerach tak mnie strasznie miesnie bola...moze grypsko jakies idzie... kupilam dwie siatki pomaranczy(po 69c) i jedna skroilam i susze na kaloryferku:bigsmile: a z czescia bede sie bawic moim zestawem nozykow do wzorkow jeeeee:shades:

zapomnialam Wam napisac wczoraj,ze jak szukalam sweterka na Swieta(zeby mi do getrow pasowal) to znalazlam swoja wymarzona sukienke, po ktora jezdzilam kilka razy do sklepu sprawdzic czy ktos nie oddal(za pierwszym razem D mnie wkurzyl w sklepie i ja odwiesilam)...troszke jest za duza(w sumie powinna byc rozmiar mniejsza),ale wystarczy zrobic dwie maluskie zakladki i tez wyglada super...normalnie D powiedzial jak mnie zobaczyl pedzaca do wieszaka i trzymajaca ja w gorze z usmiechem na twarzy:'no nie mow,ze to ta?!? po tylu razach...' hahaha:boogie: wreszcie troszke szczescia:)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    to nie chce żadna ???:neutral:
  3.  permalink
    ja chcem drugiego,ale mi net wywala... napisalam u ciebie pod wykresem:)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    to wercik daj sucharkowi i marzycielce a ja może Mal dam bo coś wspominała ... no chyba że się ktoś zgłosi

Treść doklejona: 15.12.12 12:25
    aaa :) dobra bedzie
  4.  permalink
    wercik miala nie przedluzac konta hehe:bigsmile: chyba ja tutaj wciagnelo:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    hehehe jak każdą z nas chyba :) ja najzwyczajnie dzięki Wam i temu forum nie czuje się samotna w tym wszystkim w czym tkwię :) a forum na pewno jest tańszą opcją niż psychoterapeuta :bigsmile:

Treść doklejona: 15.12.12 12:33
    dziś na obiad schab w porach oraz zupa chińska ( ale nie taka z toribki :):)) zabieram się za robotę ...
  5.  permalink
    dzieki kochane jestescie:kissing::kissing::kissing:

ja czekam na ta jedze no:devil:

wlasnie z D gadalam...w ciagu dnia mi sie nie przykrzy,ale wieczorkiem usnac nie moge jak jego nie ma...:sad: wlasnie,bo sie dobralysmy fajnie wszystkie i sie rozumiemy-pscho nie koniecznie moze zrozumiec(oprocz tego co go z ksiazek nauczyli) jak sie kobieta nie mogaca zaciazyc czuje....w szczegolnosci kiedy jest facetem:devil:hehehe

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.12.12 12:35</span>
    ja mam mrozonki hehe...wczoraj sie zaopatrzylam na @,zenie bede miala sily gotowac...no i masz Ci babo placek,jej dalej nie ma...
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    wercik zmienną jest, zrobione - dajcie znać czy dostałyście - pozdrawiam i lecę na spotkanie ze znajomymi :D
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    no nie ma... a dziś tempka znów do góry :boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    jestem-ogarnelam-sie-wygladam-jak-baba-Jaga-na-odkurzaczu...wlosy-stargane-pot-sie-leje-zipie,ale-choinka-ubrana-dom-posprzatany,weekend-mozna-zaczac..:))

Fanta-ja-poprosze-o-konto-jesli-mozna...:)))))bede-ogromnie-wdzieczna.tylko-nie-wiem-czy-to-nie-jest-przypadkiem-dla-nowych???jutro-juz-nie-bede-mogla-kontynowac-mojego-szalonego-wykresu.jestem-dzis-jakas-poddenerwowana,i-trzesie-sie-jak-krowie-cycki.rece-mi-drza...
    beka-bedzie-jak-sie-okaze-ze-wszystkie-zaciazylysmy-a-tak-jeczalysmy-ze-zadnej-sie-nie-udalo.normalnie-zdrowy-hurt..:)ja-wielbiam-kumulacje,nawet-jesli-biega-o-testy-ciazowe.wtedy-pojdziemy-razem-na-watek-dlaciezarnych.czyz-to-nie-Boska-wizja??
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    ooo chyba dupa ... dodałam Wam Mal i Marzycielka ... ale przeczytałam później coś takiego "Pamiętaj, login musisz koniecznie zapisać przed dokonaniem płatności" ... więc chyba się nie uda :angry::angry::angry:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko ,Malu - dzis bede wykupowala abonament wiec jesli chcecie to wpisze Was po gratisie na miesiac ????
    --
  6.  permalink
    szkoda fanto...ale jakos przezyjemy;) moze mozna jeszcze tam do nich napisac,ale nie bede Ci meczyc fanto hehe:P pomaranczki sie susza...brzuchol boli, apetytu brak,chceci na cokolwiek innego niz ogladanie tv tez:wink: ale pozasuwam z odkurzaczem po filmie,bo kiedys i tak musze to zrobic...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.12.12 13:53</span>
    oj dzieki Nero:* to Ty dostaniesz ode mnie zamist fanta:fingersear: hehe jak mi sie to uda wykupic przynajmniej jakos...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.12.12 13:54</span>
    a tymczasem dla nie obytych z ff, zapraszam pod moj konczacy sie wykres:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Ogarne obiad ,podszyskuje i mysle ze tak za godzinke wykupie,na liste juz Was wpisalam kochane:boogie:

Treść doklejona: 15.12.12 13:58
    a w sumie to teraz zrobie ,bedzie z glowy bo jeszcze zapomne
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    napisałam do nich bo szkoda by te dwa miechy się zmarnowały .... :confused:

Treść doklejona: 15.12.12 13:59
    cześć nera :) miłego dzionka ja lecę na zakupy
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    przelew zrobiony ,mykam do kuchni ,do uslyszyska :*
    --
  7.  permalink
    oj fanta nie denerwuj sie tylko tym:) idz,kup i ugotuj cos swojemu...jakis afrodyzjaczek:rasta:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    witam witam fanto ,wzajemnie ,ja juz po zakupach
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    dziewczynki jest takie coś jak "miesiąc gratis"
    Wercik dziękuję:kissing:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-slicznie-dziekuje..:))za=miesiac-Ty-oraz-Fantus-za-dobre-checi-macie-u-mnie-gratisy..:))))))))Zobaczymy-jak-to-sie-bedzie-mialo-jutro.Czy-w-ogole-uwzgledniaja-takie-podarunki..:))))Ale-milo-mi-przeogromnie..:))juz-dawno-nikt-niczego-mi-nie-podarowal-z-dobroci-serca.:shamed::shamed:

moi-wlasnie-zajmuja-sie-ozdabianiem-styropianowych-gwiazdek-i-bombek.--a-ja??dzieje,sie-ze-mna-chyba-cos-niedobrego-trwa-to-juz-3-dni,ale-starlam-sie-to-noga-zamiatac-pod-dywan.ale-juz-nie-moge.ciagle-ale-to-ciagle-kreci-mi-sie-w-glowie.czuje-sie-jakbym-siedziala-24-h-na-karuzeli.cos-potwornego.glowa-mnie-boli-jakby-mnie-ktos-sciskal,i-to-ciagle-uczucie-zawirowania.mialam-robiony-scan-glowy-jakies-2-miechy-temu,nic-nie-wykryto-na-szczescie.nie-wiem-skad-mi-sie-to-bierze.i-tak-jak-mi-wiruje-to-za-jakis-czas-dopada-mnie-takie-mulenie-jak-w-chorobie-lokomocyjnej.moze-to-przez-stres.moja-brygada-daje-mi-do-pieca-niezle.szczegolnie-moja-najmlodsza.o-wszytsko-wyje-i-o-wszystko-sie-wydziera.macierzynstwo-czasem-bywa-mega-wyzwaniem....na-szczescie-to-sa-tylko-takie-etapy-przejsciowe-u-dzieci.

Treść doklejona: 15.12.12 15:22
    oo,mam-juz-w-wiadomosciach-potwierdzenie...))))Nera-jestes-cudowna..:))Slicznie-Ci-dziekuje..:)))):hugging::whorship::whorship:
  8.  permalink
    Mal to dziala:) ja mam juz wykresik...tez nigdy nikt nie byl dla mnie tak mily jak wy dzuewuszki:kissing:

ogladalam wlasnie skoki przez skype'a:bigsmile: kamerke podlaczyli i cos tanm widzialam:tongue:

Mal ja mialam w tym cyklu takie zawroty(w pierwszej czesci, przed owu),ze nie moglam ustac na nogach, a zaczelo sie jak siedzialam na podlodze:shocked: zreszta pisalam o tym tutaj...
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Bezsensu a ja chciałam być świętym mikołajem i podarować te gratisy a nie mogę :cry: napisałam do administracji mam nadzieję, że okażą się ludźmi i nie pozwolą by te 2 miesiące się zmarnowały.
    Marzycielka :) miło widzieć że masz juz wykresik, jakoś nie kumałam tego twojego na FF :)

Dziewczyny a badałyście ciśnienie ? Może si ę bardzo wewnątrz stresujecie stąd te zawroty głowy ?
  9.  permalink
    ja badalam...mialam normalne...mam cisnieniomierz w domku przy lozku w zwiazku z moim czestoskurczem:neutral: my z Mal to chyba jakies blizniaczki:shocked: cykle podobne...objawy podobne:shocked: a moze to nasze czyste powietrze na nas tak dziala:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Pozdrawiam, wlasnie zjedlismy obiad, humor dopisuje
    i poki nie ma @ wszystko moze sie zdarzyc.:)
    moj termin @ bedzie 19 w srode...

darum- trzymam kciuki!
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    dziewczynki czy jak progesteron zbadam w środę czyli 5 dni po wyjściu testu owulacyjnego pozytywnego to będzie za wcześnie ?? bo podobno bada się 7 dni po, ale ja w piątek wyjeżdżam do domu i nie będę miała jak zbadać, co myślicie ??? :confused::confused::confused:
  10.  permalink
    fanta wiesz co ja mialam robic w 7dfl... czyli w dniu 7 wyzszej...wiec nie wiem jak sie to ma do testu owu.:confused: bo to chodzi konkretnie o skok prog.(u mnie akurat idealnie w 7dfl temp.skoczyla)...
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    rozumiem. A w tym momencie jeszcze chyba nie mogę określić skoku .. muszę poczekać na pozostałe tempki... a może zrobię po Świętach ...:confused:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    mnie-moja-GP-mowila,ze,progesteron-bada-sie-w-21-22dc.bo-owulke-i-faze-lutealna-ogolnie-trudno-wylapac.

ja-wlasnie-jako-naiwniaczka-i-najbardziej-szalona-z-Was-przeszukiwalam-sobie-net-za-inf,czy-te-czule-testy-moga-sie-mylic,hahahah.na-dwoje-babka-wrozyla.jednym-te-testy-wylazily-neg,a,jak-babeczki-zrobily-innej-firmy-to-wylazily-od-razu-pozytywne,a,innym-sie-sprawdzaly.jesli-nie-zajde-w-ciaze-to-jest-na-bank-szansa-ze-na-pewno-oszaleje.albo-dostane-urojonej,hahahaha.

Marzycielko-my-oddychamy-tym-samym-powietrzem.wiec-te-same-zarazki-w-nas-buszuja..:))ile-juz-jestes-tutaj-bo-wsumie-zawsze-zapominam-sie-zapytac.

ja-jestem-dzis-wsciekla-jak-osa.mam-juz-taka-zlosc-na-swoje-psy-ze-juz-po-malu-knuje-w-glowie-aby-je-sprzedac....zawsze-tak-mam,ale-juz-mam-dosc-siersciuchow-i-blociarzy.mlody-obszczaluch-lazi-i-podlewa-mi-konty.wystrzele-go-z-procy.to-synus-mojej-suni.ale-chyba-juz-Wam-pisalam,ze,na-wakacjach-sobie-zaszalala.7-sprzedalam,i-ostal-sie-rodzynek.

Fanta-Ty-sobie-po-owulacji-od-razu-machnij-betke.moze-wyjdzie-ze-jestes-juz-w-dwupaczku.w-22-23-dc-chyba-powinno-juz-cos-wyjsc...:)patrzac-na-moje-serduszka,to-z-taki-zapalem-bede-sie-musiala-poddac-samozaplodnieniu,hehehe.:tongue:wszystkie-sie-rozmnozycie,a,ja-sama-tutaj-na-warcie-pozostane.
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Zgadnijcie kto dostanie za te super odpowiedzi miesiąc gratis do konta.. no zgadnijcie ????????????:swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::cheer::cheer:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko ,Malu -naprawde nie ma za co dziekowac luzik:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    ja?:shamed:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.12.12 18:35</span>
    i zgadzam sie z Mal,bo nie zdazysz niestety tego zrobic chyba,ze jutro skok i zrobisz w sobote? wtedy to i tak bedzie 6dfl:confused: a tak to poczekaj do nastepnego cyklu z progesteronem,chyba,ze betka wyjdzie positive najpierw:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja jutro powinnam dostac @ :angry: ciekawa jestem ,jak sie opuzni to wyjde z siebie i stane obok :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    No ty ty :bigsmile: Pan Damazy odpisał mi że nie ma problemu :) i podałam Wasze loginy:bigsmile:

macie racje ... trochę za wcześnie wtedy robić progesteron.. 26 grudnia wracam do domu dopiero więc mogłabym zrobić 27 grudnia , to będzie 23 dc ale nie wiadomo, który dfl, tak czy siak to chyba za późno będzie co?? Mam ten pakiet badań hormonalnych z groupona i chciałabym go wykorzystać w tym cyklu kurde... jak to zrobić
    :rasta::beard:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal midze ze jestesmy imienniczkam:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Nera a jak objawy na @ czy w drugą strone ? :smile:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Glowa mi trzaska niesamowicie ,ciekawe czy to przez pogode czy codzienne bole glowy mi powrocily :sad: no tak tydzien spokoju to za duzo ,znow bedzie mnie napierdzielala calymi dniami przez kolejny rok ,masakra ,a tak sie juz cieszylam ze odpuscil bol . Jeszcze ze starankami moimi chyba koniec :cry: kryzys w zwiazku ,szykule sie rozstanie wielkimi krokami ,swiat lepszych wymarzyc sobie nie moglam chyba :confused:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Cześć dziewczyny,
    Nercia przestań się stresować, bo to tylko szkodzi, musimy chyba zmieć temat
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    no wlasnie fantunio w druga strone -syfkow nie ma ,jajniczki cichutko, brzuch nie boli ,slodyczy nie wcinam ,adhd nie przyszlo:shocked:

Treść doklejona: 15.12.12 18:54
    bylam glupia myslac ze kobieta po rozwodzie z okropna przeszloscia i dwojka dzieci moze byc szczesliwa ,czar prysl :cry:
    --
  11.  permalink
    fanta poczekaj moze jutro skoczy(i ja zle wyliczylam, jesli od jutra bedziesz miec skok to w sob bedzie 7dfl),wiec jesli sie tak stanie,a bedziesz mogla isc do diagnostyki to rob:) (bo to w diagnostyce bylo prawda?oni beda miec chyba otwarte...w zeszlym roku mieli)...moze tez byc tak,ze Ci sie owu opozni nie daj Boze i wtedy zrobisz po Swietach:):smile:

Nera, moja powinna byc w pt,ale lubi mnie zloscic wiec sie spoznia:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja naprawde sobie nie poradze chyba ze z fabryka testow owulacyjnych jesli mi sie spozni:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Cześć cipeczki :D
    ja dzisiaj odbębniłam przemiły spacer w towarzystwie męża i dwóch parek znajomych, zabawy chłopców śniegiem przebiły wszystko :rolling:

u mnie na razie spokój, co jakiś czas mnie spina w podbrzuszu, ale tak dla odmiany jajnik przestał ćmić. Kolejna dziwna rzecz - zawsze żarłam straszliwie przed @ (od jakiegoś czasu nie słodycze, bo zawsze te szły w ruch, tylko konkrety), a dziś jeść mi się chce co chwilę, ale jak się za to biorę to po kilku kęsach czuję się jakbym już nażarła się nie wiadomo ile. Dziwne to wszystko
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    zreszta wykresy nie beda mi juz potrzebne ,nooo chyba zeby dotrzymac Wam towarzystwa bo jest bardzo zle:sad:

Treść doklejona: 15.12.12 18:59
    werciku -ja dzis kompletnie stracilam apetyt -uwierzycie ze jeszcze nic nie jadlam ? bo mi w gebie rosnie a gotujac obiad patrzec na niego nie moglam ,dzis chyba odstresowy wieczorek robie ,4 pieczka z soczkiem i w kime,najchetniej obudzilabym sie za miesiac
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.