Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeDec 16th 2012
     permalink
    cześć cześć cześć;-) mój dzieciak też dokucza. Biega sobie nad moją głową i krzyczy "baja baja baja" a matka krzyczy "zamknij się zamknij się" a ojciec. krzyczy "zamknijcie mordę oglądam tv" i tak od 6 rano czyli typowa niedziela. Mal przykro mi i czekam na nowy cykl - będę w nim z Tobą. Marzycielko i wercik coś Wam się to wszystko przedłuża będzie trzeba przygotować jakiś plan B jakby @nie przyszła ;-);-);-)
    u mnie dziś.tempka do góry poszła sobie dalej a ja pisze do Was z komórki [z tel. nie takiej drewnianej] bo mi się nie chce wstawać z łóżka ale len ;-);-)
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    korzystaj Fanciu póki masz wolne :) ale widzę, że też masz wesoło... od dziś zbieram kasę na wygłuszenie choćby sufitów na początek, bo nerwicy się jakiejś nabawię. Wczoraj pół dnia walili muzą, jak w końcu zrobiłam test nowego kina domowego to jakoś swoje ściszyli. Mam wrażenie czasem, że mają na swojej wieży tylko przycisk włącz i wyłącz, a jeśli jest też volume to go nie ogarniają - trzeba nauczyć ;p
    A co do mojego przedłużania, to po raz pierwszy mam taki misz masz, że nie wiem co gdzie i kiedy.

zbieram się kochane, uderzam do rodziców na kawusię :)

Mal kurde, że też dopadła Cię ta wredna sucz.
    •  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeDec 16th 2012 zmieniony
     permalink
    tak tak.... chyba im w sklepie pokazali tylko jak.włączyć i wyłączyć. Czasami z sąsiadka oglądam sobie klan przez ścianę i słyszę każdy najmniejszy dialog ;-) ja lecę na urodziny chrzesniaka - pełne małych dzieci i świeżych mam ech trzeba zacisnąć zęby z zazdrości jak co roku...
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Czesc wredoty :devil:
    Tak sie rozpisalyscie ,ze tylko okiem przelecialam ,a juz mi sie migrena nasilila :fingersear:

Migosiu kochana ,poglaszcz malenstwo od cioteczki .
    tak sobue myslalam o Twoich chlopakach ,ze fajnie by mogli sie z Zoska pobawic.Poza szkola nie ma tu dzieci i jej czasem smutno .

Ja leze jeszcze w wyrku i wcale wstawac mi sie nie chce.Dzisiaj musze zmusic mojego do inicjacji seksualnej ,bo jakis jest nie namowny i nie dosc ze mi nie daje, to spi na sofie.Kiedys mu urodze skosnookie. dziecko i sie zdziwi facet:updown:
    --
  1.  permalink
    wlasnie wrocilam ze spacerku z psiami(bo ladna pogoda,cieplo-7st,@brak )... stracilam czesc fajnego filmu...ale Wladca tylko czeka,zeby mnie zalalo i mozemy rozpoczynac przygode:devil: hehe mordor nadciaga:devil:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 16.12.12 10:42</span>
    a no i mialam isc na premiere Hobbita(wlasnie leci reklama w tv) i zapomnialam...pojde w tygodniu:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    co-by-nie-bylo-to-z-Wami-latwiej...juz-mi-sie-geba-smieje-z-Fantowej-komorki-i-skosnookiego-maluszka-Alimamy..:))to-ja-bym-zaszalala-i-urodzila-slodka-czekoladke..:))moja-znajoma-z-Lotwy-ma-meza-z-Angoli-ma-z-nim-dwie-corcie-ale-slodkosci..:))takie-dzieci-mozna-robic..:))rysy-twarzy-po-mamice-czyli-delikatne-nie-ma-szerokich-nosowi-sporych-warg,ale-kolor-skory-po-tacie.

Mamcia-dziekuje-za-slowa-pocieszenia.coz,gdzies-lezy-moja-przyczyna-niepowodzen,ale-nijak-nie-potrafie-odgadnac-gdzie...poliputrudnia-zagniezdzenie,ale-u-mnie-chyba-raczej-nie-dochodzi-w-ogole-do-zaplodnienia...zaczne-wiec-16-cykl,ale-juz-bez-zadnej-nadzieji...tak-dlugo-nigdy-sie-nie-staralam...nie-ma-sie-co-smutac...ida-swieta..:)))co-nas-nie-zabije-to-nas-wzmocni..:))

u-mnie-na-razie-wokolo-bloga-cisza...Iryski-spia-w-niedziele-gdzies-do-14....w-sumie-nie-wiem-czemu-te-pacany-w-kolo-obchodza-niedziele,jesli-wszyscy-dokladnie-siedza-na-bezrobociu....fakt,picie-palenie-i-plotkowanie-potrafi-wymeczyc-czlowieka...:shocked:
    dobra,spadam-dalej-na-szczaw,dzialac-cos-po-domu,a,przynajmniej-sprawiac-takowe-wrazenie..:)):tongue:

Treść doklejona: 16.12.12 10:51
    Marzycielko-ja-mam-plan.wpadniesz-do-mnie-w-styczniu-w-dwupaku,bo-widze-ze-to-sie-zanosi,a,ja-poglaszcze-Twoj-brzuszek-i-sie-zaraze...wg.zabobonow,nie-dotykaj-brzucha-ciezarnej-bo-sobie-wyglaszczesz.Jesli-zadziala,wyslemy-Cie-dalej.Zrobimy-lancuszek-Marzycielki..:)):bigsmile::updown:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Dziewczyny no masakra nie nadążam z czytaniem :) tak żeście się pospieszyły z tym pisaniem :shocked: hehe witam się niedzielnie i nadrabiam czytanie =* =* =*
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    oswieccie-mnie-jak-dodac-suwaczek????

Treść doklejona: 16.12.12 11:03
    juz-wiem..:))
  2.  permalink
    Mal hahaha ja glaskalam ponad 2 lata temu;)nie pomoglo:fingersear: ja wiem ,ze mordor nadciaga,bo juz robi sie coraz gorzej...juz nawet wkladke zalozylam...temp. mowi sama za siebie:devil: kurde a chcialabym tego winka sie napic... kurcze chce ta @,bo ja w 1 dc musze swoje odlezec:devil: a nic prawie nie zrobilam wczoraj i zostanie mi to na ten tydzien...czas do soboty mam tylko i wole miec wsyzstko przygotowane...
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    nie-moge-dodac-wszystkich-pociech-w-suwaczku-wiec-wybralam-sobie-cykl.wlaza-tylko-2-suwaczki...((

Marzycielko-chlapnij-sobie-jak-masz-chec..:))na-rozluznienie.lampka-wina-na-takim-wczesnym-etapie-i-tak-Fasolce-nie-zaszkodzi..:))chyba-ze-masz-w-planach-obalic-butle...:shocked::shocked:mozesz-pic-z-moim-P.on-uwielbia-winko...ja-nie-bardzo...na-sam-zapach-mnie-skreca...:angry:
  3.  permalink
    teraz mnie brzuch meczy,wiec predzej tabletki zazyje:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Hej kobitki .Malu -przykro mi ,ze zolza @ sie pojawila ,ja dzis powinnam dostac bo mam cylke 31 dniowe a tu cichosza dalszym ciagu,nawet ani jedego syfka na ryjku nie mam , jjj bedzie problem ze starankiem pod koniec roku bo hust wie kiedy teraz wypadnie skoro sie przesunie :cry:

Treść doklejona: 16.12.12 11:34
    ale z sumie caly dzien jeszcze przede mna ,moze przyjdzie pierwszy raz w zyciu bezbolesnie i bezobjawowo :boogie

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
  4.  permalink
    @ zaraz przyjdzie...nie ma szans, tak juz momentami boli... nic mi sie nie chce robic...ech

w nastepnym cyklu musze przypilnowac,zeby 'druzyna pierscienia' doprowadzila 'froda' do celu i zeby 'frodo' zniszczyl pierscien i 'mordor':devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    tez bym chciala by dzis przyszla :angry: bo mi wszystko popitoli :devil:
    --
  5.  permalink
    termofor juz mam na brzuszku, drugiw pogotowiu...szyjka wysoko zamknieta:/ bo juz bylam pewna,ze cos polecialo,a tam nic... frytki robie juz na obiad,bo pozniej moge nie byc w stanie nic zjesc:sad: ogladam film swiateczny i po nim ide sie wyrnac do lozka...
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    to jest włąśnie najgorsze przyjdzie czy nie, a jak juz ma przyjsć to niech będzie jak najszybciej....:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ja to chyba dziś wypiję całe wino,bo mam takie nerwy że coś rozwalę,mój mnie dobija i pipa chora,dostanę apopleksji :devil::devil::devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    a ja się łącze z Wami w bólu małpowym, okres mam dostać dopiero 25 a dziś umieram tak mnie brzuch boli i plecy:confused: czyżby tak wcześnie miała zawitac?! :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    U mnie @ niet, a czuje sie od rana jakby miała przyjsc
    troche sie sprzeczam z m,ale szybko wychodzimy teraz z klotni...kiedys bylo ciezej
    sciskam Was.
    --
    • CommentAuthornetkadama
     permalink
    Hej dziewczynki:*
    Widzę,że dużo w oczekiwaniu na @ albo może nie inaczej w oczekiwaniu na prezent świąteczny w postaci fasolki:)
    Ja też właśnie jestem w terminie @ ale jakoś brak chociaż po ostatnim cyklu który trwał 32 dni to dzisiejszy 27 dzień cyklu to jeszcze o niczym nie świadczy
    • CommentAuthoragus85
     permalink
    Czesc dziewczyny jestem nowa i tez staram sie o fasolke .Obecnie jestem na lekach dostalam clolomid i duphustan zaczynam drugi cykl bardzo sie boje bo na tych lekach moge byc trzy miesiace jak nie pomoga bede musiala udac sie do kliniki leczenia nieplodnasc :cry:
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    ja juz na panadolu:sad: czekam az mnie zaleje czerwone morze i ogladam Wladce-w miedzy czasie sie wkurzylam,bo wszystkie 3 czesci sa w dwupakach...jedn film dwa dvd:devil::angry: i tak bede musiala dyndac,zeby zmieniac... uuu nic nie moze byc jak nalezy:angry:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 16.12.12 16:23</span>
    oficjalnie oglaszam,ze w dniu 16/12/12 mordor zwyciezyl:cry: zapraszam pod nowy wykres:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Agus -witam wsrod staraczek

ja tez czekam na @ ,miala dzis przyjsc ale jak na zlosc najmniejszego objawu
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Hej dziewczyny:) Jak Wam niedziela mija :D? Widzę, że niektóre z Was wyczekują @ to tak jak ja w pt powinnam najpóźniej dostać @ ze czuje już stresik :D Najgorsze ze mam większość objawów początkowej ciąży nawet obwódki sutków mi ściemniały czego nie zauważałam nigdy przed@. Teraz decydujący tydzień to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim życiu :)
    •  
      CommentAuthorYvonnka
     permalink
    daram w takim razię życzę najwspanialszego prezentu na gwiazdkę:)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Daram trzymam kciukasy :swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin:

moja zmora sie dzis nie pojawila ,i nic na nia nie wskazuje -masakra

Treść doklejona: 16.12.12 20:00
    Yvonnka -witam serdecznie

Treść doklejona: 16.12.12 20:12
    jaka cichoszka na forum hohohoho:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    dziewczyny nie dziękuję aby nie zapeszać, ale i tak się zastanawiam czy sobie nie uroiłam wszystkiego ale czy zawroty głowy można sobie uroić ? W dodatku strasznie boli mnie brzuch i plecy jak na @ chyba jednak się nie udało :(.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ooo jak dobrze ,a jednak jedna kobicinka sie znalazla :smile:

Daram -sporo czasu jeszcze a wiec poki nie nadeszla to nie trac wiary kochana ,a objawy mozna sobie jak najbardziej uroic ,gorzej z tego wyjsc ale z drugie strony nie ma co zasadzac czy sobie mowilas bo ktoz to wie :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    najgorsze ze kazdy w kolo mi mówi ze pewnie sobie uroiłam no ale kto wie może im udowodnię ze sie mylili :D Nie mogę się doczekać tego testu, nawet jeśli wyjdzie negatywny. Chciałabym mieć to już za sobą :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Nie sluchaj innych ,poczekaj jeszcze pare dni a wtedy sama sie przekonasz jak jest naprawde, zycze tobie z calego serca owocnej fasoleczki na swiateczny prezent ,moj ma 18 grudnia urodziny,bardzo pragnelam zrobic mu prezent ale sie nie udalo (choc u mnie tez nie do konca pewne bo przeciez miala sie juz pojawic a mi nawet temperatura nie spada)
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    A ja już nawet obmyśliłam jak powiem mojemu o ciąży bardzo bym chciała aby się udało co prawda jestem tego zdania ze jak nie teraz to są następne cykle ale przy okresie świątecznym parcie na to aby to było właśnie już stało się silniejsze :) W końcu nie byłby to prezent tylko dla mnie ale i dla całej rodziny to byłby pierwszy wnuczek/wnuczka moich rodzi.

Dzięki za wsparcie :) :cheer: i Również trzymam kciukasy :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    No to faktycznie ogromny prezent rodzinny :) ja nawet ne myslalam o tym w jaki sposob mu bym powiedziala ... myslalam o zapakowaniu niby sniadania a w srodku test z karteczka -zostaniesz tatusiem ale zapewne jeszcze duzo bede miala czasu na to bo cos sie nie zapowiada na dzidziusia
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witajcie...co-do-zawrotow-glowy...ja-dzis-dostalam-@-a-wciaz-je-mam....myslalam,ze,jak-mnie-zaleje-to-mi-stan-do-rownowagi-wroci,ale-jednak-pupa-z-tego.i-bol-piersi-takze-pozostal.wiec-mozna-sie-nadziac-na-tak-zwane-objawy.ale-ze-mnie-zawsze-zycie-lubi-sobie-drwic-to-juz-sobie-ustalilam.moze-ja-mam-ajkies-problemy-z-sercem???to-jest-na-prawde-paskudne-uczucie,bo-nie-raz-mam-wrazenie,ze,strace-rownowage...takie-laskotanie-w-czasce-wirowanie,niezbyt-mile.
    czy-ktoras-z-Was-mnie-w-koncu-pocieszy-jakims-pozytwnym-testem..??????????????????nie-obijac-sie-do-dziela...:))

ja-wlasnie-czekam-na-Chinczyka.to-juz-taka-nasza-niedzielna-tradycja.ale-zarcie-maja-pyszne.pomyslec-ze-ja-kiedys-na-slowo-chinskie-zarcie-uciekalam,gdzie-pieprz-rosnie.mlody-moj-dalej-lata-i-sprzedaje-te-kartki.zadzwonilam-do-niego-i-nie-odbiera-tel.szlag-mnie-juz-trafia-i-z-niepokoju,bo-juz-pozno-i-z-tego-tytulu,ze,wyl-glos-i-ma--w-pompie-czy-ktos-dzwoni-czy-nie.po-cholere-mu-telefon-jesli-nie-uzywa-go-do-odbierania-polaczen.chyba-tylko-do-gier.....bede-teraz-szalec-z-niepokoju......jak-ja-nie-lubie-takich-sytuacji..........nastepnym-razem-wszyje-w-gacie-GPS........:angry:

Treść doklejona: 16.12.12 20:50
    Nera-test-do-sniadania..???hahaha,ja-bym-nie-zjadla,przeciez-to-siuski.kup-lepiej-mala-pare-bucikow-lub-skarpetek.to-bardziej-urocze..:))):bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Co do tel to moja siostra ma tak samo nigdy dodzwonić sie do niej nie mozna :) Jesli chodzi o moje zawroty glowy to raz sa a raz ich nie ma tak dziwnie teraz to juz tylko czuje swoje piersi :( które swędzą promieniują i nawet lekko pieką. ;|
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    prostujac -test zamiast sniadania :swingin:

w sumie ...Mal niezly pomysl tylko co mi po tym jak dzidzi brak

jakis blad strony mi wyskakuje:sad: lae dobrze sobie tak pomarzyc

Treść doklejona: 16.12.12 21:07
    jutro chyba zrobie kolejny test jesli temperatura nie spadnie,albo moze poczekac lepiej...:confused:
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Ja mojemu dałabym malutkie przesłodkie buciki pod choinkę :D + koniecznie chce nagrać jego reakcje. Ale nie ma się co nakręcać :) Właśnie zjadłam ulubiona pizze i kebaba i masakra jakie to było ohydne kwaśne jakieś takie no tragedia :( a miałam taka ochotę na takie żarełko ;(

Treść doklejona: 16.12.12 21:08
    Ja bym pewnie zrobiła na twoim miejscu bo jestem niecierpliwa do pt nie wytrzymam na pewno i tez pewnie zrobię wcześniej :)
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dobry wieczór dziewczyny!!
    U mnie dzis przyszla małpa @..
    Ale nie ma co :D
    Jest większa siła i luz na II cykl :D
    Po za tym owulka w SYLWESTRA :D wiec jest znak :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja dzis postawilam na slodka kolacyjke i gofry w ruch poszly , oj mine napewno by mial bezcenna .ja nie chce rozczarowania 7raz ,stad ta negatywna mysl, po co mam sie nakrecac jak i tak przyjdzieò jak zawsze:cry:

Treść doklejona: 16.12.12 21:12
    hej hej Asiulko ja tez owulke w sylwestra bym miala (tzn miedzy 31 a 2 -dokladnie nie wiem,jesli tak jak dotychczas to 31 grudnia ale przez zmore napewno sie przesunie)

Treść doklejona: 16.12.12 21:13
    mnie glubi moja temperatura od trzech dni,przeciez powinna byc nizsza na @
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Daram ale by było super, który masz dzień fl już możesz betę zrobić?
    Ja jutro ruszam pupę i ide spotkać się z igła.
    Dobrej nocy!
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Daram-masz-calkie-spore-szanse-na-powodzenie.mnie-np.tylko-piersi-bolaly-i-bola,ale-np.zmian-kolorow-sutek-nie-mialam.wiec-mam-nadzieje,ze,pochwalisz-sie-nam-pozytywnymi-wiesciami...:))

Nera-zrob,zrob,powinno-juz-cos-wyjsc...:))))proszeeeeeeeeeeeeeee.....:heartsabove:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    tak tak malu ..wyjdzie jedna krecha jak zawsze :neutral:

Treść doklejona: 16.12.12 21:17
    No nic ,jak do jutra nie dostane to kupie tescik i sikne sobie ,aaa co tam :wink: chce miec to z glowy przed wtorkowymi urodzinami mojego
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    oj,nie-piernicz-kochana.moja-tempka-spadla-i-dostalam-krwawienia.spojrz-na-moj-wykres.a-jesli-Twoja-jest-w-gorze-to-masz-duuuuze-szanse...:)):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    wszystko zalezy od jutrzejszej tempki porannej bo jak spadnie to bez sensu sikanie
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    czy-ja-dobrze-zrozumialam,ze,Dorit-idze-na-betke..??oj,beda-kolejne-dobre-wiesci...:)))):cool:
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Wgl kalendarzyka od dzisiaj mogę zrobić betę a test z moczu od środy :) Mam strasznego stresa :( Dorit trzymam Kciuki :D A co do moich piersi to moje brodawki zrobiły się tez bardzo duże :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dwa dni temu jeszcze oko przymknelam ,wczoraj po zmierzeniu stwierdzilam...jutro spadnie ,dzis mierze a tu kurwancka co do kresuni 37 :shocked:

Treść doklejona: 16.12.12 21:20
    mnie sutki dziwnie sie kleja i sa tak wrazliwe ze sama siebie nie moge dotknac ale to moze jakies choragiewki hormonalne
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-spij-na-termoforze,to-bedziesz-cieplutka,hahahah....:))

ja-to-z-grubsza-sie-pogodzilam,z,tym,ze,mi-sie-znow-nie-udalo,ale-przyznam-sie-szczerze,ze,to-z-grubsza-jest-takie-naciagane....mam-napady-zlosci-i-zalu.i-jestem-dzis-zlosliwa....jesli-wiec-kogos-pstrykne-dzis-to-wybaczcie-mi-prosze,ale-mam-dzis-skrajne-emocje....chyba-z-kazdym-cyklem-jest-mi-ciezej.:cry:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Nera86 nie ma co !! A może nie bedzie owulki w sylwka, bo nastepna dopiero we wrześniu !! Trzymam kciuki :*
    Daram to śmigaj na betę!! I czekamy na wyniki !! :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mal ty wariatko :clap:

Treść doklejona: 16.12.12 21:23
    Asiulka ...pragne tego z calego serducha ale wiary juz brak w pozytywizm
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    A ja mam różnie raz mogę je dotknąć a raz nie już sama tego nie rozumiem :/ a niekiedy sie dotknę to przez kilka sekund strasznie mrowieją z bólu
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.