Nie mówcie tak!!! UDA SIĘ NAM!! A Wam zapewne już !! Lepiej iść na betę jak można :) Zawsze klarowna sytuacja.. u mnie w Olsztynie mozna badać bete 24h na dobę :) Także super jest :) Dziewczyny śmigać i no stress :) będzie dobrze :) już nie długo wszystkie będziemy dodatkowo w wątku mamusiek :D
Szczerze-ja w zyciu jeszcze nie robilam bety a co do ojcostwa -bardzo obawiam sie tej chwili kiedy narodzi sie trzecie, nie potrafie wyobrazic sobie relacji jakie beda miedzy nasza 5
Treść doklejona: 16.12.12 21:40 Malu ,ale jak jebniesz tak porzadnie to w terminie owulke miec bede
Dziewczyny :) Nie mówcie tak i starsze babeczki mają dzidzi.. Ja mam 22 lata i I cykl się nie udalo, a myslalam ze to bedzie cykl i baby... a jednak nie.. wiec wiek tu niekoniecznie ma cos na rzeczy :) Wy i tak macie już swoje dzieciaczki :* czyli wiecie ze z wami jest ok :) a ja :(( mam straszne mysli :( ze moze wcale nie mozemy miec z mezem dzieci :(((((
cześć dziewuszyska, do mnie ma przyjść @ 20, a już mnie tak napie... brzuszek i krzyż ,że ledwo co siedzę a temperatura rośnie. nic nie rozumiem. Dziewczyny powiedźcie mi jaka powinna być szyjak przed miesieczką kiedy nie doszło do zapłodnienia. Bo juz wariuje
o ile do Przed okresem samym szyjka zmienia polozenie z wysokiego i zamknietego na niskie i otwarte , z tym , ze to moze stac sie wciagu kilku godzin, nawet nie doby. Natomiast jesli jest ciąża to szyjka pozostaje wysoko i zamknieta...chyba
tak wlasnie jest :((( Ja tez mialam wszystkie objawy.. moja mama jest pielegniarka i mowila mi ze niektorym kobieta nawet rosnie brzuch ciazowy a dzidzi nie ma.. taka ciaza urojona.. myslalam ze to u ludzi nie mozliwe a jednak.. wiec ja przestaje sie napalac na objawy :) mysle ze jakos 13-14.01 pojde na bete i bedzie jasne :)
Mój ? :D Nie wiem... Ja sądzę, ze od zawsze ja i mój mąż bylismy bardzo dojrzali... wiedzielismy czego chcemy od zycia.. Ja juz mają 15 lat wiedzialam ze bedę prawnikiem, teraz jestem na III roku, mam wspanialego męża i mam nadzieje ze niedlugo bedzie owoc naszej wielkiej miłości :)
Asiulko ,taki maz to skarb.ja tez na swojego nie narzekam,co miesiac wydaje kase na jakies duperele ulagtwiajace ciaze ,testy,termometr zakuilam jaki poradzilyscie ,kosmetyki a on wyrozumialy -cieszy sie ze ja jestem szczesliwa,z poprzednim tak nie mialam ,pil bardzo ,bral narkotyki,kasa znikala ,aj nie da sie opisac poza tym to wstyd co ja przezywalam
Treść doklejona: 16.12.12 21:58 a tempka ci spadla Malu'?
Rozumiem.. Taki rzeczy się zdarzają... Wiem, że mój to skarb <3 zapatrzony jak w obrazek <3 Pracowity i kochany <3 Zycze Wam tej wymarzonej dzidzki <3 bo jednak to scala ludzi na pewno <3 Mój też szalony na punkcie przyszlej dzidzi;d On po I nieudanym cyklu chce juz isc na badania ;D szaleniec:D