Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormamcia3
    • CommentTimeDec 16th 2012
     permalink
    Nerciu faktycznie Twój wykresik trochę dziwny, powinnaś sobie ustawić poziomy niższych i wyższych temperatur, ale jak na przybycie @ to temperaturka bardzo wysoka,:)
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    dobra-ide-sobie-jakis-film-zapodac....na-rozluznienie.chce-mi-sie-spac,ale-boje-sie-ze-jak-teraz-zasne-to-znow-obudze=sie-o-2-rano-i-bede-sie-tylko-wiercic-i-stekac.musze-sie-zmeczyc-i-sponiewierac-do-23,wtedy-do-7-spie...:))

zycze-Wam-spokojnej-i-dobrej-nocki....:))):grouphug:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dziwi mnie to ze majac cykl 31 dni moja temperatura dzis to dalej 37 a przeciez czas dzis na okres . a na papierze mialam tyle dzis sluzu przy podtarciu ze glowa mala
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 16th 2012 zmieniony
     permalink
    Nercia-moglo-byc...;)))
    Asiula-ja-dzis-@-dostalam.u-mnie-beta-jest,ale-na-wynik-czeka-sie-tydzien-czasu,hahaha.jaki-bezsens.zreszta-nie-mam-podstaw-aby-ja-wykonac....przeciekam..:))
    buzki...do-juterka.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mamciu-szczerze to moj pierwszy wykres i jeszcze nie umiem z nim wspolpracowac

Treść doklejona: 16.12.12 22:08
    buziaczki gosienko ,jak jutro nie dostane to znow nasiusiam sobie
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    nerciu to jak będzie potrzebny drugi ( a mam nadzieje, ze nie to ci pomogę - wczoraj się go nauczyłam)

Asiula a mierzyłaś temp. po 13 stym ?
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    jutro znow wstawie kolejnu minusik z testu ciazowego:swingin::swingin:

Treść doklejona: 16.12.12 22:13
    mamciu -chetnie skorzystam z pomocy
    --
  1.  permalink
    a no tak jak czekalam na D i nie moglam sie na niczym skupic to zadnej nie bylo, pustka:fierce: a teraz jak D wrocil to nagle 2 str do czytania, prosiaczki jestescie i tyle:fierce:

szyjka w @ jest otwarta...i mieknie(specjalnie sprawdzalam kilka razy dziennie ostatnio)..u mnie jest srednio nisko i z tego co czytalam kiedys to jest sprawa indywidualna(zalezy np. od tylo, przodo- zgiecia)... w ciazy na pewno jest zamknieta.

moja @ sie rozkreca coraz bardziej:sad:

ja jestem z tych,ktorym sie dlugo nie udaje...jak tak dalej pojdzie to w kwietniu mina 3 lata staran...moj wiek prawie 27,wiec jak widac to nie ma nic do rzeczy:devil:Mal moze i ja jeszcze jestem 'siksa',ale moj D juz nie bardzo i kazdy miesiac oddala nas od fasolki:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    JA MAM TYLOZGIECIE , A PO CZYM POZNAC ZE JEST ZAMKNIETA MARZYCIELKO ????

Treść doklejona: 16.12.12 22:19
    macice mam taka nabrzmiala,miekka ,widoczna golym okiem i wyczuwalna dotykiem
    --
  2.  permalink
    ze tak powiem nie ma gdzie wscibic opuszka:wink: musisz sama badac w roznych dniach cyklu i wtedy sama rozpoznasz...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 16.12.12 22:21</span>
    Nera sorry nie obraz sie,ale jak Ty mozesz poznac jaka jest Twoja macica?:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    moze zle sformuowalam zdanie ...na dole pod brzuchem widze wypuklosc,jest nabrzmiala i miekka ,zupelnie tak jakby byla nadmuchana powietrzem

Treść doklejona: 16.12.12 22:24
    wyraznie oddziela mi sie od brzucha

Treść doklejona: 16.12.12 22:25
    przy okresie jest chyba taka "nadymala"wiec moze zedwa dni i dostane z opuznieniem
    --
  3.  permalink
    kochanie,ale to co najwyzej moze byc pecherz lub jelita(wzdecia) nie macica:confused:no chyba,ze w ciazy:wink:

zmykam sie umyc i cos zjesc...ciezka,krwawa noc przede mna:sad:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    idę aaa kotki dwa ,
    kolorowych , spokojnych snów Wam życzę , do juterka
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja to ciemna wiec lepiej diagnozy nie bede sobie stawiala bo wszystkie zglupiejemy hahahaha

Treść doklejona: 16.12.12 22:29
    a co do ciazy to nie dotyczy napewno mnie ,dobrej nocuni kobicinki:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeDec 17th 2012
     permalink
    Nadal nie mam @, ide dzis na bete, chyba ze w pracy przyjdzie, to oszczedze kase i kłucie.:)
    Sciskam!
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Witam się również poniedziałkowo :)
    Dorit informuj na bieżąco, bo umieram z ciekawości :)
  4.  permalink
    haha wercik ja umieram tez,ale z przelania:jumping: dzisiaj nie wychodze z lozka:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Dorit -kciukasy z samego rana dla Ciebie, z niecierpliwoscia czekam na wynik :) ,witam Werciu ,witam Marzycielko
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Dorit- a jak u cienie z temperaturką, rośnie czy miałaś wachania, nie widzę Twojego wykresiku:(
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dzis chyba wyjde z siebie i stane obok,denerwuje sie zupelnie jakbym miala zdawac jakis powazny egzamin a przeciez to tylko brak okresu :cry:
    --
    • CommentAuthornetkadama
     permalink
    Hej :)
    Dorit trzymam i ja kciukasy:)
    U mnie też brak okresu a dziś z rana dziwna rzecz po wstaniu z łózka poszłam do kibelka i gdy usiadłam poczułam bardzo silny kłująco rozciągający ból macicy byłam na milion procent pewna,że to ta małpa ale okazało się,że nie i teraz zgłupiałam.A ja jak wiecie chwilowo jestem z wami tylko duchowo bo zaprzestaliśmy starań ogólnie bym się baaaaaaaardzo cieszyłam z fasoli ale też miałam bym duży problem bo za 9 miesięcy nasze wesele :P
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    zZrobilam test -sa dwie kreski z tym ze jedna bladzioch:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
    • CommentTimeDec 17th 2012 zmieniony
     permalink
    hehe gratki Nera:) stad nie spadala temp:bigsmile::clap:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.12.12 11:13</span>
    na bete lec od razu:) jak masz sie teraz stresowac:wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.12.12 11:14</span>
    wrzuc fotke testu pod wykresem to Ci powiemy czy tez widzimy tego bladziocha:updown:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    nie nakrecam sie bo nie chce rozczarowaniaa,az w szoku jestem,pierwszy raz od pol roku 2kreski zeby tylko ten sen sie nie skonczyl:cry:
    --
  5.  permalink
    rob zdjecie i wstaw:) i lec na bete jak mozesz:) ja bym tak zrobila jakbym mogla...dla swietego spokoju:)

takie mialam przeczucia jak patrzylam na Twoje tempki jak spadly w dol i sie podniosly i zostaly:)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    zdjecie tesciku wstawione a na wynik bety ile sie czeka??
    --
  6.  permalink
    jak robisz w diagnostyce to kilka godzin:) a tak to najwyzej do jutra:)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    teraz tylko zebym sie nie wypaplala ..oznajmie rodzina we wigilie

Treść doklejona: 17.12.12 12:00
    oczywiscie swoja energia:swingin:
    --
  7.  permalink
    hehe jakos wytrzymasz ten tydzien...
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Nera niestety nie mogę zobaczyć tego zdjęcia ale gratulujeeeeeee :D i bardzo bardzo 3 mam kciuki żeby na prawde się ten sen nie skończył!! ja czekałam ostatnio 1,5 godzinki za wynikiem bety :*
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Trzymam kciuki Asiuniu ,daj znac za wynikiem ,ja bete chyba zrobie dopiero po nowym roku,ale w weekend powtorze test:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    ja teraz nie robiłam bety tylko w ostatnim cyklu :D powtórz Nera :D
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Suer Nercia, z tego co czytałam u dzieczyn w ciązy im też na poczatku wychodziła ta druga kreseczka bardzo blada, kolejnego dnia już o wiele wyrażniejsza, nie stresuj się tylko leć na bete

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.12.12 12:44</span>
    Nercia naprawdę widać, i to wcale nie taka słaba, super :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dziekuje za wsparcie Mal,marzycielce,mamci,werci i nowym dziewczyna(sorka jesli kogos pominelam) ,ze czytalyscie moje gderania i wogole,wiem czasem jestem nieznosna i ludzie roznie mnie odbieraja ale w sumie to mozna sie ze mna dogadac,zawsze pierwsze odczucie swoja osoba jestem spostrzegana negatywnie stad tez dwie staraczki usunely mnie z listy przyjaciol,rozumiem i sie nie gniewam ,lepiej bylo mi wszystko zniesc w waszym gronie ,jakos nie przywiazywalam uwagi do ciazy czy znow sie nie uda czy tez uda ,bardziej do tego ze milo mi sie tu z Wami pisze ,a reszta co ma byc to bedzie ,

Treść doklejona: 17.12.12 13:19
    jesli w piatek wyjda znow dwie kreseczki to bede musiala sie pozbyc 14 testo owulacyjnych ,4 ciazowych i zelu na ulatwienie zajscia w ciaze...nie wiem ile w tym prawdy ale jesli sie potwierdzi ciaza to kto wie...byc moze to zasluga zelu bo byl bardzo chwalony przez rozne kobiety,jedna mawet po 5latach staran uzyla go pierwszy raz i zaszla
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    jakie-piekne-wiesci-mnie-dzis-tutaj-zastaly..:))))ciesze-sie-przeogromnie..:))widzisz-kochana-ze-cuda-sie-zdarzaja..:))i-nie-laz-mi-wiecej-do-naciagaczek-wrozek,hahah.mojami-wywrozyla,ze,ja-teraz-bede-w-ciazy,a,Twoja,ze,Ty-nie.i-poaptrz,spelnilo-sie-calkiem-na-odwrot...:))tescioch-jest-suuuper.mysle-ze-w-piatek-bedzie-juz-porzadnie-mocny..:))dbaj-teraz-o-siebie-i-kupjakies-mini-skarpeteczki-i-podaruj-swojemu.mam-nadzieje,ze,teraz-pomiedzy-Wami-zapanuja-prawdziwe-swieta,radosc-i-milosc..:)):bigsmile:

Treść doklejona: 17.12.12 13:42
    Marzycielko-my-sobie-dzis-mozemy-posmucic...ja-dzis-na-maksa-zalewana-jestem.laze-z-2-peklami,maxi-i-slaba-mi-to-ochrone-daje...dzien-nerwowosci-i-zlosliwosci-mam-nastepny.ale-mam-nadzieje,ze,za,niedlugo-mi-to-przejdzie.nawet-te-swieta-mnie-juz-wkurzaja-a-nie-ciesza.tyle-wydatkow-roboty-stresu,na-marne-2-dni-swiat.zeby-to-chociaz-byl-tydzien...a-tak-szast-prast-i-po-swietach.bez-sensu-to-wszystko.

pogoda-znow-marna.pada-ciemno-zimno.polozylabym-sie-z-checia-do-wyrka.na-dodatek-w-nocy-tak-mi-sie-dobrze,zasnelo,jak-nigdy-i-maly-mnie-obudzil-i-sie-wiercil-i-stekal.okazalo-sie-ze-mu=sie-chce-siku,ale-nie-chcialo-mu-sie-wstac.musialam,mu-dac-polecenie-wiec-poszedl.taki-maly-len.dobrze,ze,nie-sika-do-lozka.ale-jak-mnie-wybudzil,tak-tej-dobrej-juz-fazy-nie-moglam,zlapac...

czekam-na-Dorit-z-dobrymi-wiesciami.byc-moze-bedziemy-miec-dzis-kumulacje..:)):bigsmile:

Treść doklejona: 17.12.12 13:47
    moj-ostatnio-jak-zauwazyl-na-jakim-forum-pisze-to-sie-jakos-dziwnie-zirytowal...jakby-dopiero-do-niego-dotarlo,ze,ja-na-prawde-chce-byc-w-ciazy...i-teraz-jakies-mam-zle-przeczucia,ze,bedzie-unikal-serduszek-jak-ognia...nie-wiem-jak-to-wytlumaczyc,bo-to-glupie-i-smieszne...ale-do-tej-pory-nie-zabezpieczal-sie-liczyl-sie-z-taka-mysla-chyba...ale-nazwanie-rzeczy-po-imieniu=jakby-Go-wystraszylo...i-cos-czuje-ze-teraz-juz-mi-w-ogole-jakkos-ciezej-bedzie-liczyc-na-moj-maly-cud....zaskoczyla-mnie-jego-reakcja......:neutral:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    to jeszcze nic pewnego ,kreska ledwo widoczna ale niby skorojest to ponoc jest.W piatek sie okarze

co do skarpeteczek to kupie malu w piatek o ile sen nie prysnie bo do tej pory nie moge w to uwierzyc:shocked to bylby prezent dla calej rodziny ,wyobrazam sobie miny,mojego juz wkrecilam dzisiaj ze sie pomylilam i okres powinnam dostac 26 grudnia a wiec mam czas na potwierdzenie pewniaka ,poki co pale glupa i czekam na okres hehe ,nooo chyba ze dostane go naprawde :angry:

o ile test nie klamie to

dziecko.haczewski.pl
    --
  8.  permalink
    ech ja tez jakas poirytowana laze:angry: mama mi dziala na nerwy i juz sie wkurzam,ze o spokojnych swietach moge zapomniec:devil: raz w zyciu bez awantur now!czy ja o tak wiele prosze?:devil: ochydna pogoda tylko mnie doluje...wcale nie mam ochoty sie starac...jak co miesiac...a potem bede zalowac na przod wiec bedziemy dzialac...ale to naprawde po tylu miesiacach(i tym optymistycznym cyklu zakonczonym klapa) nie jest juz tym czym powinno byc:sad: Mal moj wczoraj zagladal co ja tu pisze tylko on 'nie znac polski':wink: i tez juz mam dosc...jakas optymistyczna bylam miesiac temu(ubieralam choinke, robilam ciasto na piernik),a teraz mam to w pupsku i jak pomysle ile roboty zostalo na teraz(ktorej nie dalo sie zrobic wczesniej),a ja nie mam sily ani ochoty na to...to robie sie wsciekle antyswiateczna:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko a probowalas zelu ???

Treść doklejona: 17.12.12 14:32
    ja w tym miesiacu pierwszy raz uzywalam zelu i sie chyba udalo
    --
  9.  permalink
    Ali probowala i nic jak narazie jej nie dal...ja ogolnie nie wierze,ze mi sie kiedys uda...zawsze gdzies sie tli nadzieja,ale od daaaawna nawet jak nie probowalam to gdzies sie klebila mysl,ze ja pewnie nie bede mogla miec dzieci...nie wiem jakos tak podswiadomie... moja mama mnie dobila w sob/nd jak jej powiedzialam,ze @ idzie,ona na to 'to dobrze'... wiecie co:cry: to moja mama, wie,ze sie staramy, jak ja bym bardzo chciala...ale ona by chciala,zebym ja swoje zycie zyla tak jak ona chce:angry: i sorry,ale jak ktos nie mial problemow z zajsciem nigdy do konca nie zrozumie...nawet wlasna mama...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Nerciu o jakik żelu piszesz
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    hey mogłybyście mi pomóc w interpretacji mojego wykresu to mój pierwszy cykl z mierzeniem tempki i nie umiem go dobrze jeszcze sama zinterpretować:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    http://drogeriazdrowie.pl/Pre_seed_zel_nawilzajacy

Treść doklejona: 17.12.12 14:41
    uzylam go 28 listopada ,30 ,1 i 2 grudnia i prosze

Treść doklejona: 17.12.12 14:42
    http://www.zostacmama.pl/?p=118

Treść doklejona: 17.12.12 14:45
    kinia -mierzysz temperature przed wstawaniem z lozka?? to najwazniejsze (staraczki tutejsze mnie oswiecily tym bo tez blad robilam)

Treść doklejona: 17.12.12 14:47
    Zapytaj marzycielki,zreszta dziewczyny jak zajrza na forum to napewno Cie pokieruja ,ja lepiej sie nie wypowiadam bo jeszcze w blad wprowadze
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    tak mierzę przed wstaniem z łóżka i o tej samej porze
    :neutral:

Treść doklejona: 17.12.12 14:50
    A i gratulacje nerciu z drugiej kreseczki:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    dzieki kochane, juz jestem po becie- wynik po 20.:)
    Rety ale emocje...dopadły mnie...ale by bylo pieknie.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    kinia- wprowadzaj jak najwiecej informacji do wykresu,zaopatrz sie w testy owulacyjne ,obserwuj ,wtedy dziewczyna latwiej bedzie zinterpretowac bo w sumie to np ja sama nie wiem na obecna chwile w czym ci mamy pomoc ,moze tak -co chcesz kochana wiedziec ??

Treść doklejona: 17.12.12 15:07
    Dorti - zycze Ci jak najwyzszego wyniku:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko-czemu=my=takie-blizniacze,hahaha....ja-takze-wczesniej-cieszylam-sie-swietami-a-teraz-bym-z-checia-spakowala-walizy-i-wyjechala.wszyscy-mnie-irytuja-jestem-rozzalona,-i-mam-ochote-siasc-i-plakac-jak-dzidzia...bo-fakt-jest-taki-ze-mnie-tutaj-tez-nikt-nie-zrozumie.moj-na-wiesc-ze-dostalam-@,zaczal-sobie-zartowac-i-...wygladal-jakby-mu-ulzylo..????co-mnie-jeszcze-bardziej-zaczyna-dolowac-i-wnerwiac.a-Twoj-malz-to-Irysek???jesli-moge-zapytac...:)nie-musisz-odpowiadac.....:bigsmile:.swieta-w-tym-roku-sa-do-pupyyyyyyyyyyyyyyyyy.........

Kinia-ja-sie-nie-znac...:))ja-teraz-zaczelam-rzezbic-2-gi-wykres,ale-od-samego-poczatku-poprzedniego-nie-jechalam.patrzac-na-dni-cyklu-chyba-zaczynasz-sie-zblizac-do-owulki??ale-niech-to-rozkmini-ta-madrzejsza..:))

wlasnie-od-ktorego-dnia-cyklu-znow-sie-wciska-termometr???jak-sie-tylko-skonczy-krwawic-i-plamic??chociaz-zaczynam-myslec,ze,kompletnie-nie-ma-to-sensu...17-cykl.............dwa-razy-mozna-by-zajsc-i-urodzic-w-tym-czasie....:cry:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Malu -zastosuj zel ,mowie Ci ,nie zaszkodzi a moze pomoze
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Kinia, nie można zinterpretować wykresu, ponieważ jest za wczesny dzień cyklu.
    Jedyne co, to temperaturę z 6 dc bym zaznaczyła jako zakłóconą, ponieważ mierzyłaś ją dużo wczesniej niż zazwyczaj.
    Mierz dalej dokładnie, o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka. a za kilkanaście dni będzie można powiedzieć coś więcej.
    Spróbuj też zaobserwować śluz. Jaki ma wygląd, kolor. To również pomaga w zinterpretowaniu wykresu.
    Aby wykres zinterpretować musi być więcej temperatur na wykresie.
    Zaciskam kciuki za wytrwanie w mierzeniu i samoobserwacji :smile:

DORIT MOCNO ZACISKAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!
    :rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-jak-nazywa-sie-ten-zel?nie-wiem-czy-u-nas-takowy-wystepuje...:shocked:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    OneKiss -gratuluje wyczekiwanego marzenia bo juz nie pamietam czy gratulowalam :thumbup:

Treść doklejona: 17.12.12 15:15
    Mal http://www.zostacmama.pl/?p=118

http://drogeriazdrowie.pl/Pre_seed_zel_nawilzajacy

Treść doklejona: 17.12.12 15:17
    jesli tylko wyjda mi w piatek dwie kreski do odstapie chetnej zel ktory mi zostal (powinien byc jeszcze na 4 razy )najlepiej stosuje sie go jaknajblizej owulacji w trakcie i dzien po , ja tak zrobilam
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.