Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 17th 2012
     permalink
    To-bedzie-ciezko-u-mnie-uzywac...15-min-przed...kiedy-u-mnie-nigdy-nie-wiadomo-kiedy-bedzie-serducho-wszystko-to-spontaniczne-jest-i-wtedy-jak=sie-znajdzie-czas...bo-zazwyczaj-trzeba-zajac-czyms-dzieci-znalezc-taka-chwilke-gdy-mozna-czmychnac-na-gore-do-sypialni.a.nie-raz-bywa-tak-ze-pod-drzwiami-zjawi-sie-najmlodsza-i-lomocze-nam-w-drzwi-krzyczac-wpuuuusccie,mnie-wpuuuusccie-mnie....Oblezenie-na-calego.ale-poszukam-w-aptekach,chociaz-przyznam-sie-ze-widze-po-raz-1wszy-w-zyciu.:shocked::shocked:
  1.  permalink
    jest on w dublinie na pewno:smile: zaraz linka podesle,bo go szukalam,ale wole kurtke kupic niz ten zel(i tak mi nie pomoze)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.12.12 15:21</span>
    jak mu idziemy grzecznie do lozeczka i chcemy psy na dole zostawic to one za nami...i 'o jak dobrze idziemy spac' i hops do lozka:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ????taki-drogi..????ups.....moja-kieszen-byc-juz-pusta....spotkalam-dzis-sw.Mikolaja.....:)))dran-oskubal-mnie-calkowicie...:devil:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja uzylam go pierwszy raz i chyba sie udalo koncu w 7miesiacu cylku staran

Treść doklejona: 17.12.12 15:22
    Mal ,marzycielko Wy obie nie w polsce mieszkacie,tak??
    --
  2.  permalink
    http://mccabespharmacy.com/shop/fertility.html?p=2 ta siec aptek to chyba duza siec wiec powinnas tam miec jak cos...ale 20 e:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nie-my-na-tej-samej-wyspie-jestesmy.u-Iryskow..:))prawie-ze-sasiadki....:))
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko a Ty w polsce mieszkasz??

Treść doklejona: 17.12.12 15:25
    aaaa

Treść doklejona: 17.12.12 15:25
    to dobrze myslalam ,szkoda bo bym jednej z was zel odstapila
    --
  3.  permalink
    my na zielonej wyspie:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    jak pomysle o rzuceniu palenia to mnie :devil: nie wiem kurw* jak ja to zrobie:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    taka-mala-tubka-a-taka-droga...coz-chyba-stawiam-na-nature...przynajmniej-na-razie-bo-splukalam-sie-juz-totalnie...dzieki-za-link...:))ja-uzywalam-witaminek-tych-kiedys-co-sa-na-tej-stronie.hm,moze-znow-do-nich-wroce/???
  4.  permalink
    jakos rzucisz...moze Cie samo odrzuci...
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Suwaczek z babyboom.pl

co mi wogole tydzien ciazy wyszedl :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    spadam,bo-sysonek-wrocil,ze,szkoly...:))potem-zajrze..:)))trzymajcie-sie-dziolchy..:))juz-tesknie-za-Wami,hahahah..:)):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko -oby mnie zrazilo palenie bo bedzie ciezko chyba ze jedna krecha sie pojawi piatek to po problemie heehee ,nie wierze w testy tzn dokladniej w ten dzisiejszy

Treść doklejona: 17.12.12 15:33
    do pozniej Mal :hugging:

Treść doklejona: 17.12.12 15:37
    prawie 16,trzeba sie zebrac a tak mi sie nic nie chce ,za 2 h moj z pracy wraca a tu wszystko lesie:smile:
    --
  5.  permalink
    ja zjadlam wlasnie zupke dobrze,ze sklep ja zrobil, a ja kupilam;) nie bylabym w stanie gotowac dzisiaj...mialam wlosy umyc,bo pozniej do sklepu milelismy jechac,ale nie mialam sily na stolku siedziec:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    skad ja to znam kochana:confused:

Treść doklejona: 17.12.12 15:46
    nie noo trzeba poderwac dupsko i odejsc od tego kompa bo juz zupelnie zapomnialam o istniejacym swiecie,do pozniej :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Nera już pisałam pod twoim wykresem ...super :swingin::swingin::swingin: jak dla mnie to w cale nie taki bladzioch ake koniecznie beta by sie nie stresować na wyrost !! Dorit czekam niecierpliwie.

Ja dziś podły humor mam ... ech ... dopadła mnie jakaś chandra :neutral:

Treść doklejona: 17.12.12 16:15
    Dobrze by było jakby w końcu któraś zafasolkowała - poprawi mi to humor i moze trochę zwiększy morale bo mam dziś dzień pt. nigdy nie zostanę mamą... no dalej dziewczęta :)
    Mal Marzycielka - śle kojące fluidy na wredotę
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta zostaniemy razem ;) i to w tym samym czasie :P dziś mi się pojawił, właśnie przed chwilą zajebisty bj, rozciąga się na kilka cm... ja pierdziele ze mną jest coś ewidentnie nie tak, temp zaczęła dziś iść w górę, czy to znaczy, że dopiero się doczekam owu? próbowała nas oszukać w tym cyklu bijacz ;P
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 17th 2012 zmieniony
     permalink
    Dzieczynki -ogrmne fluidki -musicie wreszcie zafasolkowac ,trzymam goraco kciukasy za kolejne podejscie ...no i oczywiscie nie mam na mysli zniknac z forum bo dobrze mi tu z wami...no chyba ze macie dosyc mojego gderanka to zmienie kategorie -tylko szczerze pisac :whorship:

Treść doklejona: 17.12.12 16:35
    zreszta kto wie..jak to alarm falszywy to kolejny miesiac tu bede:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Wercik kto wie bez kitu .... podejdź pipę od tyłu i serduchem jej dziś po paszczy. Może rzeczywiście owulka :):) No jaja jak berety z tym twoim wykresem chyba nawet ekspert by się na nim złamał :P
    Nera nigdzie nie uciekaj ... u nas jest fajnie i nie ciągnie sandałem - żarcik :) Ja tam trzymam kciuki i coś mi się wydaje, że ten bladzioch nie pójdzie na marne :bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Nera mówiłammm!!!! Będzie dzidzia na 1000 % !!! Gratulacje!!
    Dorit czekamy na wyniki !
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    ale wieści NERA GRATULACJE :)
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Nera gratulacje! :)))) mam nadzieje ze ja tez niedługo zobaczę dwie kreseczki ;D
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Nera86 Wielkie gratki
    :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    ciekawe jak tam Dorit?! niech już daje nam znać!!
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    ale dziś emocje jaaaaa :swingin::swingin::swingin::swingin: jeszcze czekamy na Ciebie Dorit ! To będzie piękny dzień, czytam u Was pod wykresami i widzę, że kilka dziewczyn dziś zobaczyło plusa !!! Jakieś dobre fluidy dziś są ... chociaż mój humor mówi inaczej :peace:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Czemaaaaaaaaaaamy :D
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    KOchane , jeeeeest, ale sie cieszę i nie dowierzam ciągle, 194 beta!!!!. to łapie sie na 4 tydzień ciąży,
    teraz niech się maluszek dobrze rozwija.:))
    Umowilam sie do ginki na piatek po swietach, wczesniej powiedziała ze nie ma co, co sie zadziało to juz nie mamy wplywu, teraz serduszka jeszcze nie widac, bardzo sie ucieszyla i mnie pamietała.

Nera- gratuluje raz jeszcze, co za dzień :)
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Dorit gratulacje!!! :)
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer: gratuluje DORIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorem87
     permalink
    Nera, Dorit - suuuuuuper !! :cheer:
    wielkie gratulacje Dziewczyny :clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Aaaaaaa DORIT aAAAAAAAAAAAAAAAA co za dzień ! Wielkie gratulacje !! Ale super !!!:swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::cheer::cheer::cheer::cheer::clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Dorit moje ogromne GRATULACJE!!! Bardzo po cichutku Ci kibicowałam! :clap:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    I już mamy 2 mamuśki !!! SUPER !!
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    One nie wiedziałam o Tobie :shocked: gratuluję:clap:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    DORTI - OGROMNE GRATULACJE PRZEDSWIATECZNE !!!!!!!!!!!! :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

Treść doklejona: 17.12.12 20:52
    ALE SIE ROZPISALYSCIE HOHOHO SUCHARKU, EM ,DARAM I RESZTA -WIELKIE DZIEKI ALE POKI CO CICHUTKIE BO SIE MOZE ZMIENIC
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Dorit jej jak się cieszę wielkie gratulację:clap::clap::clap::clap::cheer::cheer::cheer:
    cieszę się dziewczyny że się wam udało,chociaż dziś 2 dobre wiadomości,ściskam i jeszcze raz gratuluję
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Dziewczyny GRATULACJE Dorit Tobie w szczególności ;) Szkoda ,że masz wykres nieudostępniony :updown:

Teraz czekam aż Nam nowa obwieści cudowną nowinę :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    TERAZ CZAS NA RESZTE FASOLEK :boogie::boogie:

Treść doklejona: 17.12.12 21:07
    dobrej nocuni ,nie mam jak pisac bo moj sie kreci i zerka a nie chce by sie ydalo bo lipa z gwiazdka
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ja jej nie doczekam,chyba znikne jak narazie z forum:sad:ach szkoda gadać
  6.  permalink
    dorit ja tez gratuluje:bigsmile:

chociaz powiem Wam,ze musi byc rownowaga w przyrodzie wiec ja mam pupny dzien... wszystko jest na nie, a @ na tak:devil: bylam pewna,ze D mnie nie pocieszy,ale sam przyszedl taki smutasek,wiec siedlismy sobie razem na lozku i westchnelismy:sad: biedny moj robaczek,az taki zly dzien mial,ze juz ogladal xboxa...ale z taka smutna minka,ze az pomyslalam,ze ja to nie mam co rozpaczac:shocked:

ja chyba odpuszcze ten miesiac... nie bedzie jak :heart:,a nie chce sie stresowac,ze mi cykl przez wizyte rodziny przepada...w koncu to ja ich zaprosilam:shamed: rozgladne sie jeszcze za jakimis preparatami z czerwona koniczyna(na estrogeny) i narazie sie pofaszeruje tym...:confused:

ale mi syfow wyalilo, wredna @:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Ja co miesiąc od trzech lat mam doła lekkiego :wink: Chciałabym jak Dorit odebrac wynik z bety ..Ciekawe jakie to uczucie :devil:
    Mi się beta jak na razie kojarzy ze łzami ,rozczarowaniem i uszczupleniem portfela,bo u Nas takie ceny ,że bym sobie fajne buty mogła za to kupić :)
    --
  7.  permalink
    wiem Ali u nas morfologia prywatnie 55e kosztuje:devil: chyba sobie z d wzieli ten cennik:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Z serca Wam kochane dziekuję!! Kazdej z osobna buziak.:kissing:
    !Łał, ale to dla mnie szo i zaskok....nie moge uwierzyc w cud:))
    Usmiecham sie caly czas i ufam ze wszystko bedzie dobrze i zobacze serduszko malucha.
    Wyjad gorski odwołuje....malenstwo wazniejsze.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i zyczę wymarzonego cudu!
    Panie Boze- dziękuję.:)
    --
  8.  permalink
    hehe znalazlam czerwona koniczyne w tabletkach...dla kobiet przechodzacych menopauze:devil: trudno wywale te 20 euro jak ma mi to pomoc pozbyc sie tych plamien(od jakiegos czasu podejrzewalam estrogen,nie progesteron-lutkanie pomagala):devil:

Dorit, nie szalej:wink: wszystko bedzie dobrze:smile: w sierpniu bedziesz wozkiem jezdzila:P
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Chętnie sama bym coś popchała :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Gratualcje dorit.Dzięki dziewczyny cz rady:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorbuba79
     permalink
    dziewczyny wielkie gratulacje :bigsmile: spokojnych 9 miesięcy :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Ali mi się wydaje czy dziś nasilenie niewyżycia? :rolling:
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    A ja w środe ide na bete mam juz dosc czekania :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.