jest on w dublinie na pewno zaraz linka podesle,bo go szukalam,ale wole kurtke kupic niz ten zel(i tak mi nie pomoze)
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.12.12 15:21</span> jak mu idziemy grzecznie do lozeczka i chcemy psy na dole zostawic to one za nami...i 'o jak dobrze idziemy spac' i hops do lozka
Marzycielko -oby mnie zrazilo palenie bo bedzie ciezko chyba ze jedna krecha sie pojawi piatek to po problemie heehee ,nie wierze w testy tzn dokladniej w ten dzisiejszy
Treść doklejona: 17.12.12 15:33 do pozniej Mal
Treść doklejona: 17.12.12 15:37 prawie 16,trzeba sie zebrac a tak mi sie nic nie chce ,za 2 h moj z pracy wraca a tu wszystko lesie
ja zjadlam wlasnie zupke dobrze,ze sklep ja zrobil, a ja kupilam;) nie bylabym w stanie gotowac dzisiaj...mialam wlosy umyc,bo pozniej do sklepu milelismy jechac,ale nie mialam sily na stolku siedziec
Nera już pisałam pod twoim wykresem ...super jak dla mnie to w cale nie taki bladzioch ake koniecznie beta by sie nie stresować na wyrost !! Dorit czekam niecierpliwie.
Ja dziś podły humor mam ... ech ... dopadła mnie jakaś chandra
Treść doklejona: 17.12.12 16:15 Dobrze by było jakby w końcu któraś zafasolkowała - poprawi mi to humor i moze trochę zwiększy morale bo mam dziś dzień pt. nigdy nie zostanę mamą... no dalej dziewczęta :) Mal Marzycielka - śle kojące fluidy na wredotę
Fanta zostaniemy razem ;) i to w tym samym czasie :P dziś mi się pojawił, właśnie przed chwilą zajebisty bj, rozciąga się na kilka cm... ja pierdziele ze mną jest coś ewidentnie nie tak, temp zaczęła dziś iść w górę, czy to znaczy, że dopiero się doczekam owu? próbowała nas oszukać w tym cyklu bijacz ;P
Dzieczynki -ogrmne fluidki -musicie wreszcie zafasolkowac ,trzymam goraco kciukasy za kolejne podejscie ...no i oczywiscie nie mam na mysli zniknac z forum bo dobrze mi tu z wami...no chyba ze macie dosyc mojego gderanka to zmienie kategorie -tylko szczerze pisac
Treść doklejona: 17.12.12 16:35 zreszta kto wie..jak to alarm falszywy to kolejny miesiac tu bede
Wercik kto wie bez kitu .... podejdź pipę od tyłu i serduchem jej dziś po paszczy. Może rzeczywiście owulka :):) No jaja jak berety z tym twoim wykresem chyba nawet ekspert by się na nim złamał :P Nera nigdzie nie uciekaj ... u nas jest fajnie i nie ciągnie sandałem - żarcik :) Ja tam trzymam kciuki i coś mi się wydaje, że ten bladzioch nie pójdzie na marne
ale dziś emocje jaaaaa jeszcze czekamy na Ciebie Dorit ! To będzie piękny dzień, czytam u Was pod wykresami i widzę, że kilka dziewczyn dziś zobaczyło plusa !!! Jakieś dobre fluidy dziś są ... chociaż mój humor mówi inaczej
KOchane , jeeeeest, ale sie cieszę i nie dowierzam ciągle, 194 beta!!!!. to łapie sie na 4 tydzień ciąży, teraz niech się maluszek dobrze rozwija.:)) Umowilam sie do ginki na piatek po swietach, wczesniej powiedziała ze nie ma co, co sie zadziało to juz nie mamy wplywu, teraz serduszka jeszcze nie widac, bardzo sie ucieszyla i mnie pamietała.
chociaz powiem Wam,ze musi byc rownowaga w przyrodzie wiec ja mam pupny dzien... wszystko jest na nie, a @ na tak bylam pewna,ze D mnie nie pocieszy,ale sam przyszedl taki smutasek,wiec siedlismy sobie razem na lozku i westchnelismy biedny moj robaczek,az taki zly dzien mial,ze juz ogladal xboxa...ale z taka smutna minka,ze az pomyslalam,ze ja to nie mam co rozpaczac
ja chyba odpuszcze ten miesiac... nie bedzie jak ,a nie chce sie stresowac,ze mi cykl przez wizyte rodziny przepada...w koncu to ja ich zaprosilam rozgladne sie jeszcze za jakimis preparatami z czerwona koniczyna(na estrogeny) i narazie sie pofaszeruje tym...
Ja co miesiąc od trzech lat mam doła lekkiego Chciałabym jak Dorit odebrac wynik z bety ..Ciekawe jakie to uczucie Mi się beta jak na razie kojarzy ze łzami ,rozczarowaniem i uszczupleniem portfela,bo u Nas takie ceny ,że bym sobie fajne buty mogła za to kupić :)
Z serca Wam kochane dziekuję!! Kazdej z osobna buziak. !Łał, ale to dla mnie szo i zaskok....nie moge uwierzyc w cud:)) Usmiecham sie caly czas i ufam ze wszystko bedzie dobrze i zobacze serduszko malucha. Wyjad gorski odwołuje....malenstwo wazniejsze.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i zyczę wymarzonego cudu! Panie Boze- dziękuję.:)
hehe znalazlam czerwona koniczyne w tabletkach...dla kobiet przechodzacych menopauze trudno wywale te 20 euro jak ma mi to pomoc pozbyc sie tych plamien(od jakiegos czasu podejrzewalam estrogen,nie progesteron-lutkanie pomagala)
Dorit, nie szalej wszystko bedzie dobrze w sierpniu bedziesz wozkiem jezdzila:P