Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

zaraz linka podesle,bo go szukalam,ale wole kurtke kupic niz ten zel(i tak mi nie pomoze)

jak dla mnie to w cale nie taki bladzioch ake koniecznie beta by sie nie stresować na wyrost !! Dorit czekam niecierpliwie.

jeszcze czekamy na Ciebie Dorit ! To będzie piękny dzień, czytam u Was pod wykresami i widzę, że kilka dziewczyn dziś zobaczyło plusa !!! Jakieś dobre fluidy dziś są ... chociaż mój humor mówi inaczej

ach szkoda gadać

bylam pewna,ze D mnie nie pocieszy,ale sam przyszedl taki smutasek,wiec siedlismy sobie razem na lozku i westchnelismy
biedny moj robaczek,az taki zly dzien mial,ze juz ogladal xboxa...ale z taka smutna minka,ze az pomyslalam,ze ja to nie mam co rozpaczac
,a nie chce sie stresowac,ze mi cykl przez wizyte rodziny przepada...w koncu to ja ich zaprosilam
rozgladne sie jeszcze za jakimis preparatami z czerwona koniczyna(na estrogeny) i narazie sie pofaszeruje tym...

trudno wywale te 20 euro jak ma mi to pomoc pozbyc sie tych plamien(od jakiegos czasu podejrzewalam estrogen,nie progesteron-lutkanie pomagala)
wszystko bedzie dobrze
w sierpniu bedziesz wozkiem jezdzila:P