Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorNOWA
    • CommentTimeOct 6th 2006
     permalink
    no prosze jaki tematy sie piekne rozwinely:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    heheh :) no no temacik calkiem calkiem :P

ja sie nie moge przy moim przebierac jak gdzies idziemy bo jak tylko sciagne koszulke to odrazu jest przy mnie :P i wez tu sie nie spoznij gdzies:P
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeOct 6th 2006 zmieniony
     permalink
    06.10 - magdalenkakol , marta77
    09.10 - solaris
    08.10- agna29

To trzymamy :thumbup:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    Trzymamy z całych sił! (i jak tu sprzątać? :wink: )
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    Agna29
    ja mam namiary na dobrego gina do którego chodzę prywatnie - badania robię na miejscu też prywatnie, bo uważam, że dobrze gdyby wszytko było w jednym miejscu u jednego gina - jestem z W-wy jak chcesz to mogę dać CI namiary.
    A pozaty \m trochę więcej wiary - @ jeszcze niema!!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Powiem Wam że tak powinno być ! I straszne z nas szczęściary! Ale trzeba to pielegnować takimi właśnie stringami czy gorsecikami od czasu do czasu!
    Agna wyślę Ci moj mail jeśli chcesz telefon i adres do mojego gina, Chodzi lub chodziło do niego większośc moich koleżanek, jest szczery jezeli sam nie jest w stanie poradzić wysyła do specjalistów od niepłodności.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Ja mojego tez pieszcze pończoszkami szpilkami i gorsecikami , zreszta sam mi zamawia kupuje taką seksowaną bieliznę . A i ja przy okazji czuje się bardziej sexy. :bigsmile:To tyle na temat.
    A teraz o ginku, przyjął mnie :jumping: i okazało sie że super trafiłam , bo chce mi zrobić kompelksowe badania co sie da na NFZ a treszte prywatnie i wziaść mnie na 2 dni na oddział . :swingin:Tak się ciesze , ze mnie nie wysłał do Krakowa do Kliniki leczenia niepłodnosci tylko sam chce sie tym zająć tu na miejscu . Acha a co do moich badań w 3dc , które juz zrobiłam prywatnie to stwierdził ze moze to byc zespół policystycznych jajników. :shocked:Miała któraś z was takie rozpoznanie?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    To kochane dajcie mi namiary w wiadomości i ile kosztuje wizyta! Wpiszę was do moich przyjaciółek- będziecie mogły przesłać wiadomość z namiarami- z góry dziekuję !!!!!

Tak wogóle to mam dostać @ jutro- bo jest 28 dc, ale wpisałam 08.10 bo nieraz mi się spóźnia do 29 dc!
    Dziękuję za trzymane kciuki !:grouphug:
  1.  permalink
    Mona ja nie mialam ale znam osobe co miala. Trafilas na super lekarza. A dlaczego na oddzial?
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    mona moja bliska koleżanka ma PCO, ale ona bez brania hormonów nie miewa @ wcale
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Bo chce mnie pomonitorować i na oddziale zrobić podstawowe badania . A co z tą osobą z tym zespołem ? wyleczyła?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Dobra kobiety, idę mężowi obiadek zrobić, jako ta dobra żonka :bigsmile: Znikam na jakiś czas :swingin:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    dziewczyny ja "już" uciekam. Odkurzacz mnie woła bardzo głośno i psy mi tu marudzą. A muszę jeszcze się wypięknić bo dzisiaj takie małe święto mamy. Papa
  2.  permalink
    Mona pw Ci wyslalam. Mnie chyba tez przydalo by sie zrobic male sprzatnko ale len w dupie siedzi.
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1012382&highlight=pco#1012382
    Mona tu masz link do strony o PCO...
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Agna prześlę ci maila jak wrocę teraz lecę na zakupki papapapa
    --
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    Mona- ja mam stwierdzone PCO :confused:
    Dwa lata temu przeszłam nawet z tego powodu zabieg laparoskopii...usuwanie torbieli, elektrokauteryzację janików i przy okazji sprawdzanie drożności jajowodów...
    obecnie cykle są- i to owulacyjne (przez 15mies brałam tabletki anty- teraz jest to mój 4cykl po odstawieniu)
    Gin polecił oczywiście jak najszybsze zafasolkowanie- jak widzisz staram się już 4cykl :cry:

mam nadzieję, że jednak nie dotknie Cię ten 'problem' :hugging:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    No to weekend się zaczyna...no i podobno w centrum kraju ma być słonecznie...:cheer:

więc sobotę i niedzile trzeba przyjemnie wykorzystać....:jumping:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    dziewczynki zaraz do domku i mam strasznie wielkiego głoda :hungry::hungry::hungry: spotkamy się wieczorkiem przy piwku :cheer::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Ja jutro przy drineczku....i piwku....:dinner:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    nie zapominajcie o :hugging::hugging::hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    za chwile pędzę do domku :crazy:
    i wracam do pracy dopiero w poniedziałek :wink:
    --
  3.  permalink
    Oczekujaca nie za wczsenie z tym drinkiem.?
    --
  4.  permalink
    zuza jesli chodzi o to napalenie to sądzę że twojemu mężowi chodzi o jedno jak to mój teściu powtarza mojemu mężowi
    "pamiętaj synku jak urodzi to zadbaj o to żeby jeden szew więcej dali!!!!!!!!!"
    tacy są faceci tylko jedno im w głowie i dl;atego pewno mówi że jak dziewica nie?:bigsmile:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc kochane :bigsmile: w koncu w domu :bigsmile: dzis przyszli panowie od przesuniecia grzejnika w lazience i mam totalny syf w mieszkaniu :confused: akonca remontu nie widac :confused: ale juz sie nie moge doczekac jak bedzie wszystko zrobione i bedzie ładnie :bigsmile:
  5.  permalink
    Mona masz coś w mailu, też o PCO, może Cię zaciekawi :smile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    a no jestem i czekam na ciebie !:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    masz swojego doga ? :wink:
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    o widze mała imprezka :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    :clap:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no to ja dołacze dzisiaj do waszych piątkowych imprezek. zaprosiliśmy z MM sąsiadów na małą imprezke . :jumping:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    właśnie jeszcze powiedzą że nietowarzyska jesteś
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    musze nauczyć się ( jak codzień) 5 zwrotów z angielskiego i 5 wyrazów, ech i dziś ciężko mi idzie, tymbardziej że MM sprawdza czy się uczę
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    goście dopiero o 20 przyjda , MM poszedł jeszcze z Misiaką na spacer , a ja mam juz wszystko uszykowane , wiec czas wolny i pisze :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    oja a ja tak chciałabym zabrac sie za angielski , ale brak mi motywacji. zawsze znajde tysiac innych rzeczy do zrobienia :shamed:Nadmienie , ze ja z tych starych roczników , co sie rosyjskiego w szkole uczyli i z anglika tylko "my name ...":shamed:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    mi się też nie chce ale anglik jest mi po prostu potrzebny w pracy bo niestety pracuję w firmie międzynarodowej, zwrot : ask somebody out :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ech co tam, weekend mamy o 20.00 oficjalnie otwieram żuberka i wsypuję kilogram chipsów do miski :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ja w sumie różne lubię , ostatnio zapijaliśmy się harnasiem ( łudzilam sie że zostanę milionerem, a tu kupa ), byle nie biedronkowe za złotówkę, ale chyba najbardziej to warkę lubię.
    Jestem ciekawa gdzie nasza strażniczka moralności , Amazonka ?
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja mam pytanko odnosnie tego pifka :) jak to jest jak np powiedzmy ktos sie stara oo dzidzie tak jak my i np jest juz se w tej ciazy ale jeszcze o tym nie wie bo na test to za wczesnie a wypije sobie piwko tak jak wy ?? od ktorego tygodnia alkohol szkodzi dzidzi ??:P moze to glupie pytanko ale jakos tak mnie zastanawia cały czas:P
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    babyphat, ty to na jeden łyk miałaś ( 0,33 l) a ja na jednym w piątki nie kończę, wczoraj z MM ćwiartkę chlapnęliśmy bo stresa miałam. :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    kfiatuszek, ja jak jeszcze nie wiedziałam że byłam przy nadziei to wypiłam sobie trochę na imprezce, ale nic mi nie było zdrową dzidzię urodziłam, ale jak się dowiedziałam to pozwalałam sobie tylko na odrobinę wina i to rzadko.
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    o ty ! zaraz mi tu padniesz nosem w klawiaturę !
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja jeszcze nie wpadłam w paranoje :P narazie sie pytam :D
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    koniec nauki ostatni zwrot back seat ( tylne siedzenie) :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorInez
     permalink
    Dziewczyny, ale Wy serc chyba nie macie :sad: Rozkoszujecie się tu piwkami itp. a ja na antybiotykach jestem od kilku dni :cry: Spoko, udanych imprezek życzę i myślami będę z Wami :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    nie pije piwka ?
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Inez możesz się przyłączyć, w piątki z babyphat podtrzymujemy relaksująca atmosferę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    myslami podczas nauki byłam na tylnym siedzeniu samochodu....
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    babyphat we wtorek i w środę nie szukaj mnie na forum bo jade na sympozjum do Sopotu :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    :cry: co tam będziesz robić?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.