Agna29 ja mam namiary na dobrego gina do którego chodzę prywatnie - badania robię na miejscu też prywatnie, bo uważam, że dobrze gdyby wszytko było w jednym miejscu u jednego gina - jestem z W-wy jak chcesz to mogę dać CI namiary. A pozaty \m trochę więcej wiary - @ jeszcze niema!!!
Powiem Wam że tak powinno być ! I straszne z nas szczęściary! Ale trzeba to pielegnować takimi właśnie stringami czy gorsecikami od czasu do czasu! Agna wyślę Ci moj mail jeśli chcesz telefon i adres do mojego gina, Chodzi lub chodziło do niego większośc moich koleżanek, jest szczery jezeli sam nie jest w stanie poradzić wysyła do specjalistów od niepłodności.
Ja mojego tez pieszcze pończoszkami szpilkami i gorsecikami , zreszta sam mi zamawia kupuje taką seksowaną bieliznę . A i ja przy okazji czuje się bardziej sexy. To tyle na temat. A teraz o ginku, przyjął mnie i okazało sie że super trafiłam , bo chce mi zrobić kompelksowe badania co sie da na NFZ a treszte prywatnie i wziaść mnie na 2 dni na oddział . Tak się ciesze , ze mnie nie wysłał do Krakowa do Kliniki leczenia niepłodnosci tylko sam chce sie tym zająć tu na miejscu . Acha a co do moich badań w 3dc , które juz zrobiłam prywatnie to stwierdził ze moze to byc zespół policystycznych jajników. Miała któraś z was takie rozpoznanie?
To kochane dajcie mi namiary w wiadomości i ile kosztuje wizyta! Wpiszę was do moich przyjaciółek- będziecie mogły przesłać wiadomość z namiarami- z góry dziekuję !!!!!
Tak wogóle to mam dostać @ jutro- bo jest 28 dc, ale wpisałam 08.10 bo nieraz mi się spóźnia do 29 dc! Dziękuję za trzymane kciuki !
dziewczyny ja "już" uciekam. Odkurzacz mnie woła bardzo głośno i psy mi tu marudzą. A muszę jeszcze się wypięknić bo dzisiaj takie małe święto mamy. Papa
Mona- ja mam stwierdzone PCO Dwa lata temu przeszłam nawet z tego powodu zabieg laparoskopii...usuwanie torbieli, elektrokauteryzację janików i przy okazji sprawdzanie drożności jajowodów... obecnie cykle są- i to owulacyjne (przez 15mies brałam tabletki anty- teraz jest to mój 4cykl po odstawieniu) Gin polecił oczywiście jak najszybsze zafasolkowanie- jak widzisz staram się już 4cykl
mam nadzieję, że jednak nie dotknie Cię ten 'problem'
zuza jesli chodzi o to napalenie to sądzę że twojemu mężowi chodzi o jedno jak to mój teściu powtarza mojemu mężowi "pamiętaj synku jak urodzi to zadbaj o to żeby jeden szew więcej dali!!!!!!!!!" tacy są faceci tylko jedno im w głowie i dl;atego pewno mówi że jak dziewica nie?
czesc kochane w koncu w domu dzis przyszli panowie od przesuniecia grzejnika w lazience i mam totalny syf w mieszkaniu akonca remontu nie widac ale juz sie nie moge doczekac jak bedzie wszystko zrobione i bedzie ładnie
oja a ja tak chciałabym zabrac sie za angielski , ale brak mi motywacji. zawsze znajde tysiac innych rzeczy do zrobienia Nadmienie , ze ja z tych starych roczników , co sie rosyjskiego w szkole uczyli i z anglika tylko "my name ..."
ja w sumie różne lubię , ostatnio zapijaliśmy się harnasiem ( łudzilam sie że zostanę milionerem, a tu kupa ), byle nie biedronkowe za złotówkę, ale chyba najbardziej to warkę lubię. Jestem ciekawa gdzie nasza strażniczka moralności , Amazonka ?
a ja mam pytanko odnosnie tego pifka :) jak to jest jak np powiedzmy ktos sie stara oo dzidzie tak jak my i np jest juz se w tej ciazy ale jeszcze o tym nie wie bo na test to za wczesnie a wypije sobie piwko tak jak wy ?? od ktorego tygodnia alkohol szkodzi dzidzi ??:P moze to glupie pytanko ale jakos tak mnie zastanawia cały czas:P
kfiatuszek, ja jak jeszcze nie wiedziałam że byłam przy nadziei to wypiłam sobie trochę na imprezce, ale nic mi nie było zdrową dzidzię urodziłam, ale jak się dowiedziałam to pozwalałam sobie tylko na odrobinę wina i to rzadko.
Dziewczyny, ale Wy serc chyba nie macie Rozkoszujecie się tu piwkami itp. a ja na antybiotykach jestem od kilku dni Spoko, udanych imprezek życzę i myślami będę z Wami