Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeDec 17th 2012
     permalink
    też bym co popchała... może sobie pójdę do Biedronki z wózkiem naładuje ziemnioki i zobaczę jak to jest :sad:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    wercik ,może troszkę :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    haha kochane kolorowych życzę, ja idę popchać :p (w kontekście Ali :P)
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Dorit-myslalam-o-Tobie-pol-dnia...:)))gratuluje..!!!!!:heartbounce:mamy-dzis-piekna-kumulacje..:))

a-ja-sie-kumuluje-z-Marzycielka...w-emocjach,@-i-w-nerwie-na-wszystko...i-juz-widze-ze-napisalas-iz-odpuszczasz-staranai...a-ja-napisalam,rano,ze,moje-pewnie-beda-utrudnione-przez-jakies-dziwne-zajawki-mojego-P.hahaha...czyli-co-kochana-nastepny-cykl-na-straty???moze-tak-sobie-mysle,ze,2,tyg-swojego-przetrzymam-bez-i-wtedy-nie-bedzie-juz-o-niczym-myslal,tylko-nucil-bede-bral-cie-w-aucie..:)):threesome:

Treść doklejona: 17.12.12 22:21
    Wercik-a-Ty-kiedy-na-betke?????????
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    jak wy mnie wszystkie pchacie na tą betkę (o i mamy 3 definicję dziś pchania :P), chociaż w sumie kusi mnie, żeby pójść to jakoś mi nie po drodze - chyba mam cykora. w ogóle to mi wygląda, że owu to może dopiero teraz (głupie temperatury)
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    a-ja-wieczorem-zaliczylam-dol-na-100m.pomagalam-w-wieczornej-toalecie-swojej-7-letniej-corci,a-ta-mi-taki-tekst.Mamo-a-Ty-wygladasz-jakbys-miala-urodzic-dzidziusia...I-ja-prawie-w-bek...Nie-bylam-zla-na-nia,nie,ale-taki-zal-we-mnie-wyplynal...Jakby-cholera-jasna-to-byla-moja-1wsza-@-w-zyciu...Coz,wytlumaczylam,jej-ze-mam-taki-rozepchany-brzuszek-przez-nia-i-jej-rodzenstwo....a-na-dniach-@-to-niestety-wywala-mi-macka-bardziej...W-lustrze-moge-sobie-pooszukiwac-sama-siebie....szkoda,ze,nie-mamy-autobusow-jak-w-Pl.miejscowki-gwarantowane...:shocked::shocked:

Treść doklejona: 17.12.12 22:27
    Wercik-ale-co?masz-taki-plodny-sluz-takie-zmiany-w-szyjce-jak-w-owulce?czy-tylko-tak-z-temperatury-wnioskujesz?mam-nadzieje,ze,Ci-sie-udalo..:))teraz-jak-widzisz-sypia-sie-pozytywne-wiesci.lap-za-ogonek-lancuszka-i-kuj-temat..:))
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    piękne bj mi się dziś pojawiło + temperatura odbiła, więc wszystkiego można się spodziewać, dlatego odczekam kilka dni jak się nie zmieni to szoruję na betę :)
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    hm...ale-wiesz-ze-niektore-bialoglowy-maja-wlasnie-taki-sluz-jak-w-owulke.nie-kazda-ma-taki-bialy-progesteronowy.ale-banki-nie-dam-uciac.to-z-wujka-Google-wyszperane.idz-w-piatek-abys-na-swieta-i-Ty-miala-radoche..:)):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    jak @ nie przyjdzie to pójdę - obiecuję :)
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 17th 2012 zmieniony
     permalink
    i-tej-wersji-sie-trzymamy..:))dobra-ide-dalejsie-szwedac-po-domu..moj-do-polnocy-okupuje-mi-lozko...mam-duuuze,ale-ja-nie-cierpie-ze-swoim-spac,bo-chrapie.poza-tym-wcisnela-sie-tam-juz-starsza-corcia.a-na-pietrowe-wyrko-nie-chce-mi-sie-z-@-na-pokladzie-wdrapywac...moze-zarzuce-jakis-filmik....trzymajcie-sie-cieplutko,do-juterk.Wercik-dbaj-juz-tam-wstepnie-o-siebie..:)):bigsmile:
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dorit - WIEDZIAŁAM, OD POCZĄTKU TEGO CYKLU, TAK BARDZO DMUCHAŁAM...:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::clap::clap::clap::clap::clap:
    Teraz czekamy na NOWĄ, też będzie zieloniutko, jestem pewna:):):):
    Co za dzień:):crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::hugging::hugging::hugging::hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    wercik to popychaj z największa przyjemnością :)
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeDec 18th 2012
     permalink
    Nawet nie wiecie ile frajdy oprocz samej bety i faktu bycia w ciąży , sprawiaja Wasze komentarze...:heartsabove:
    Miło
    powiedziałam na razie mezowi, siostrze i kolezance no i Wam....chce zaczekac na serce!
    udostepniam wykres i wysyłam Wam dobre myśli i modlitwę.:)
    Pan Bog działą cuda, ufam ze bedzie dobrze.

Marzycielko...chcialabym ten wózek pchać...ale by było super.:))
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Dzień dobry :) :bigsmile: miłego dnia
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dzien dobry kobitki

Treść doklejona: 18.12.12 08:09
    mam okropny poranek,najchetniej przespalabym do nowego roku,Niepotrzebnie mierzylam ta temperature :angry: zrobila mi metlik w glowie :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Dziewczyny jak któraś będzie miała chwilę proszę o pomoc z analizą wykresu. To będzie moja pierwsza analiza. Już wszystko źle zaznaczyłam pewnie.
    Nera temp. spadła ale wciąż jest wysoka ... popatrz sobie na wykresy dziewczyn które zafasolkowały tam też pojawiają się zygzaki ale przede wszystkim leć na betę ! bo ze stresu nie wytrzymasz!
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Nero, spokojnie kochana, beta wszystko wyjasni i wierze ze bedzie ok.:)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 18th 2012 zmieniony
     permalink
    Lukalam lukalam na wykresiki ,moze i faktycznie bardziej panikuje niz co warte ,ponoc gdy brak ciazy to 2 kreska wcale sie nie pojawia ,w czartek chyba skusze sie na bete choc nie wiem jak to bedzie ,nie dosc ze dzieci to jeszcze jestem fryzjerka i baby oszalaly z wlosami przed swietami,6 dni do wigilii a ja jeszcze mam 4 klientki na balejaze :angry: Mowie Wam...tak mi sie juz nie chce,siedze w zawodzie od 8lat blee ,ludzie nie maja litosci ,jedna nawet zapytala czy moglabym ja uczesac pierwszy dzien swiat bo gdzies jedzie :devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Dorit, Nera WOW :crazy::crazy::crazy::clap::clap::cheer::cheer::clap::clap::cheer::cheer::clap::clap: WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE :)))) ale macie piękną wiadomość na święta :swingin: super, kolejne dwie osóbki się przekwalifikowały ,, gratuluję raz jeszcze i czekamy na resztę dziewczyn :kissing::kissing::kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Tejsha DZIEKUJE ale u mnie jeszcze nie pewniak :boogie:

DORIT NALEZA SIE GRAAATULACJE:swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witajcie..:))

Nera-jeseli-test-juz-wyszedl-to-w-sumie-po-co-czekac-do-piatku..?tak-sobie-w-sumie-o-tym-pomyslalam-wczoraj.idz-juz-dzis-jutro,kiedy-tylko-znajdziesz-wolny-moment.moze-potrzebujesz-progesteronu-na-poczatek-i-dlatego-jest-taki-bladzioch?idz-i-nie-trac-czasu-moze-musisz-sobie-jakos-pomoc-a-przynajmniej-wiedziec-jak-sprawy-wygladaja,bo-bedziesz-tylko-zyc-niepotrzebnie-w-stresie-tyle-dni,a,to-nie-pomoze-tylko-zaszkodzi.

Treść doklejona: 18.12.12 09:27
    ja-mam-dzis-juz-tylko-wiekszy-zalew....odnosze-wrazenie-ze-ja-sie-co-miesiac-wykrwawiam,ale-malo-oczyszczam.malo-mam-skrzepow.zazwyczaj-sama-krew.to-chyba-nie-jest-dobrze.czekam-juz-tyle-czasu-na-moj-zabieg-lyzezkowania,ze,chyba-sie-go-nigdy-nie-doczekam.bylam-u-lekarza-z-miesiac-temu-i-absolutnie-nic-to-nie-dalo.wyslali-list-z-ponagleniem-i-guzik.zaczynam-lapac,nerwa-i-mam-0chote-komus-z-tego-szpitala-przygrzmocic-w-zeby.........

na-dodatek-w-szkole-u-mlodego-wymyslili-koncert,ale-dopiero-o-h-19...dzis...5-letnie-dzieci-to-powinny-raczej-szykowac-sie-do-kapieli-i-spac,a,nie-isc-do-szkoly-na-koncert.chyba-troche-ich-pogielo...ale-coz,pojsc,musze-bo-to-oni-maja-wystepowac.nie-wiem,jak-to-ogarne.Zoska-bedzie-wsciekla-jak-osa.bo-ja-ich-zazwyczaj-o-19-kapie-i-wysylam-do-lozek.:angry:

swieta,swieta,a,moj-nastroj,szlag-gdzies-trafil............:shocked:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    U mnie badania sa miedzy 8 a 10 ,jutro odpada bo na 9 mam balejaz i kolor,w czwartek mam tez balejaz ale po poludniu dopiero a wiec moze uda mi sie wyrwac z rana jesli mama przyszlaby do dzieci,w piatek mam ginekologa od 8do11 wiec w sumie czwartek by pasowal

Treść doklejona: 18.12.12 09:33
    Gosiu ,u mnie nie lepiej ,niby i powod do radosci mam a czuje sie przyjebana, wszystko sama sprzatac,zakupy sama,gotowanie sama ,nawet nie ma komu lampek na choinke dokupic bo za malo sie swieci. Ja wszystko porobie a reszta na gotowca :devil: od tygodnia mieszka u mnie moja siostra 19letnia,gnojowa nic nie robi ,tylko narzre sie ,jebnie naczynia a same nie wyjda przeciez,ubranka-przebiera sie 2 razy dziennie i bach jebnie gdzie popadnie,jeszcze troche i ja odesle w pizdu do rodzicow bo sprzatanie po moich 2nicponiach w zupelnosci mi styknie :angry:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Nera, jak już wyszło to nie zniknie , zapewniam Cię :) no to weż się za siostrzyczkę gagatka i zagoń ją do roboty, niech się dziewczyna uczy życia :wink:
    --
  1.  permalink
    a ja powoli wychodze z 2dniowego dolka...:neutral: ale wcale mi to nie pomaga w sprzataniu...dzisiaj D przed wyjsciem do pracy powiedzial:'no i musze Ci pomoc posprzatc dzisiaj':shocked: juz to widze:devil:dobre chceci,ale mi nie jego checi potzreba tylka rak do pracy:devil: jak pomysle o wydaniu 20 e na ta koniczyne to mi sie slabo robi i nie wiem czy poczekac jeszcze jeden cykl... trudno jak dzisiaj bedzie w sklepie to kupie:neutral:

juz patrze na Wasze wykresy:smile:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    marzycielka to dobrze, że już smutki mijają .... cieszę się :):kissing:

Treść doklejona: 18.12.12 10:55
    Dorit będzie dobrze, oszczędzaj się i dbaj o siebie i inaczej być nie może :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    tejsha -dzieki za slowka otuchy:kissing:
    --
  2.  permalink
    wlasnie dostalam pisamo z urzedu,ze zostalo mi nadplacone ponad 200e i mam to oddac, ja to kur... nie moge miec z gorki tylko pod gorke:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko ehhh jeszcze drecza ludzi przed swietami ,jak cie to pocieszy to ja dostalam pisemko w iatek o windykacji i komorniku ale pojecia nie mam za co haha:boogie::boogie::boogie:

Treść doklejona: 18.12.12 11:17
    kredytu w zyciu nie bralam,nikomu nie podpadlam a i tak scigana :trompet:

Treść doklejona: 18.12.12 11:18
    a najlepsze jest to ze nie mam bladego pojecia gdzie moge to zalatwic:angry:

Treść doklejona: 18.12.12 11:18
    to jakies kompeltne nieporozumienie:shocked:

Treść doklejona: 18.12.12 11:24
    ale luz przeciez nic nie podpisywalam:wink:
    --
  3.  permalink
    ale ktos mogl podac Twoj adres albo zhakowac karte:angry: musisz isc i zapytac gdzie to sprawdzic...zobacz na adres skad ten list i zadzwon tam albo idz i pytaj... u mnie problem w tym,ze za 2 tyg. juz nie bede im winna i zaloze sie,ze mi stawki nie podniosa od razu tylko im to zajmie i tak bede przez nastepne 6tyg. z ukrocona stawka:cry: nie mam sily co pismo to gorzej:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    no wlasnie kure nie mam pisemka bo byli u moich rodzicow a ci powiedzieli ze nie maja ze mna kontaktu hahahahaa

Treść doklejona: 18.12.12 12:09
    ZROBILAM KOLEJNY TEST - SA DWIE KRECHY (TYM RAZEM WYRAZNIEJSZE) :heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Nera , no !! mówiłam !!! :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-Slonce,ale-jaki-piekny!!!!!!!!!!!jestem-zielona-z-zazdrosci,hahahaha...:))Ciesz-sie-az-mi-sie-geba-smieje.uwielbiam-ogladac-takie-foty...jak-Bozia-da,a,mam-nadzieje,ze,chociaz-na-koncu-kolejki-ale-dostane-swoja-szanse,to-takze-moze-pewnego-dnia-wkleje-takie-cudo..:))
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Przesylam ogromne fluidki ,przykro mi ze nie wszystkie mamy dwie kreski ale mocno bede kibicowac ,nie wiem tylko po co zamowilam testy i ten termometr heheheehe:rolling:

Treść doklejona: 18.12.12 15:56
    Asiunia892 -poprosze na priw adres do wysylki zelu :rainbow:

dziecko.haczewski.pl

Treść doklejona: 18.12.12 16:00
    odkad pamietam nie mialam objawow owulacji tak jak wam pisalam ,wiem ze wydaje sie to smieszne ale wciaz uwazam ze to zasluga tego zelu:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Cześć babczeki :) Marion jakbyś tu zawitała to bardzo dziękuję za pomoc w interpretacji wykresu i rzeczowe informacje :whorship::whorship::whorship: Co robita w to zimne zimowe popołudnie ?? Mam ochotę dziś na jakąś smaczną obiadokolacje - podrzucicie coś ? :clap:
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    no zaraz rzuce zupke ze sklepu hihihi:devil: dotarlo do mnie wlasnie,ze glodna jestem:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    ja w sumie też... a 3h temu obiad jadłam
    Fanta zapiekankę sobie może zmontuj :) sycące i smaczne :)
  4.  permalink
    o tak zapiekanka dobra rzecz jak w domu resztki i nie ma pomyslu co ugotowac:) a moja zupka byla pyszna...nigdy nie jadlam gotowej zupy tak dobrej:shocked: a i fanta wiesz,ze sie udalo z tym miesiacem gratis,a dziewczyny na dziale pod tym smaym tytule tez tak probowaly i im sie nie udalo,ze juz duzo czasu minelo:shocked: takze ja troche lucky i troche unlucky ostatnio jestem:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    ale jak tą zapkę zrobić napiszcie bo smaka mam teraz na nią ? AA no co ty :) Bo mi Pan Damazy odpisał :) osobiście, że to zrobi. Ale obiecałam mu w zamian że podeślę mu Twoje zdjecie w stroju Elfa więc bierz się za przebieranie :fingersear::fingersear:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    ale tylko i wyłącznie na reniferze :D

Treść doklejona: 18.12.12 17:01
    to tak jak Marzycielka napisała, co masz w lodówce, najważniejsze to makaron i ser :) reszta według uznania
    ja robię często gotowany makaron z podsmażonym filetem z kurczaka i do tego np brokuły, a starty ser mieszam ze śmietaną, zalewam to (posypuję jeszcze serkiem) i wstawiam do piekarnika aż się ładnie przyrumieni
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    aa no to mam penne, szyneczkę jakaś, paprykę i groszek w puszce chyba może być, do tego ser zetrę i tak jak mówisz ze śmietanką wymieszam... ok jedziemy z tym..:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    z zapiekanką jest jak z pizzą - można zrobić porządki w lodówce :D
  5.  permalink
    hahah ja mialam na mysli zapiekanke taka na bagietce :rolling: ale makaronik tez moze byc:thumbup: narazie sie nie przebiore bom zasyfiona przy @ :angry: mysle,ze renifer moglby go odstraszyc...nie ma to jak samotny elf hihihi araczej elfka:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    a-mnie-wlasnie-nic,ale-to-absolutnie-nic-nie-wysypalo-teraz.buzka-jak-pupcia-niemowlaka...cycek-dalej-boli.moj-organizm-jest-szalony....niczego-nie-mozna-sie-po-nim-spodziewac.:shocked:

Treść doklejona: 18.12.12 17:42
    na-obiad-mam-zupe-ogorkowa-oraz-frytki-z-nuggetsami.czyste-lenistwo..:))chce-mi-sie-juz-tak-spac,ze,zwinelabym-sie-w-klebek-na-kanapie-i-odplynela.a.tutaj-o-19-mam-koncert-mlodszego-rodzynka....jak-ja-to-wszystko-przetrwam.na-dodatek-mi-sie-cos-popitolilo-ze-dzis-juz-mamy-srode-i-juz-bylam-taka-zadowolona,ze,jutro-jest-ostatni-dzien-do-szkoly...w-jakim-swiecie-ja-zyje..:)):wink:
  6.  permalink
    haha ja tez myslala,ze dzisiaj sroda...a przeciez wiem,ze D chodzi na pilke we wtorki:shocked: Mal jakos przetrwasz...ja co chwile zmieniam zdanie czy wydac te 20e i kupic ta koniczyne czy nie...zal mi tych pieniedzy na takie cos,ale moze pomoze...a jak nie pomoze? za duzo stresu mam ostatnio i duzo roboty,ktora zaczyna sie pietrzyc...dobrze,ze @ przemija,bo trzeba bedzie sie zebrac w sobie i jutro juz zaczac sprzatac dol... zakupy zrobic,to co na ciasta potrzeba...i te pisam popisac,isc wydtukowac i wyslac...ech...
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Hej dziewczyny, Heh widze ze nie tylko mi dni się mylą :) ja pracuje w weekendy i czesto mi sie wydaje ze np w poniedziałek jest niedziela :| to juz wgl masakra. A tak po za tym to mam dzisiaj strasznego doła bo chyba @ się zbliża :(( tak mnie brzuch juz pobolewa i jajniki kują że masakra :(
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    daram a ty nie miałaś testować jakoś teraz? albo coś mi się pokićkało ....
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Pisalam cos do Was z telefonu w pracy ale mi sie skasowało chyba...

daram, idz kochana na te bete, trzymam cie za reke...:)
    ( sama sie ociagałam)

ja dzis padam, bylam na normalnym manicure, potem do pracy, teraz kolacja i juz jestem senna
    poza tym zadnych objawów
    Sciskam Was :)
    --
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    nie mam czasu isc na ta bete chcialam isc jutro ale z pracy sie nie wyrwe ;/ wiec pozostalo mi czeka do pt i jesli @ nie przyjdzie to tescik domowy :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    DOBREJ NOCUNI :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Nera i Dorit gorące gratulacje!!!!! Witajcie w gronie ciężarówek:cheer::cheer::cheer:
    -- [*]
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.