jak wy mnie wszystkie pchacie na tą betkę (o i mamy 3 definicję dziś pchania :P), chociaż w sumie kusi mnie, żeby pójść to jakoś mi nie po drodze - chyba mam cykora. w ogóle to mi wygląda, że owu to może dopiero teraz (głupie temperatury)
piękne bj mi się dziś pojawiło + temperatura odbiła, więc wszystkiego można się spodziewać, dlatego odczekam kilka dni jak się nie zmieni to szoruję na betę :)
Nawet nie wiecie ile frajdy oprocz samej bety i faktu bycia w ciąży , sprawiaja Wasze komentarze... Miło powiedziałam na razie mezowi, siostrze i kolezance no i Wam....chce zaczekac na serce! udostepniam wykres i wysyłam Wam dobre myśli i modlitwę.:) Pan Bog działą cuda, ufam ze bedzie dobrze.
Marzycielko...chcialabym ten wózek pchać...ale by było super.:))
Treść doklejona: 18.12.12 08:09 mam okropny poranek,najchetniej przespalabym do nowego roku,Niepotrzebnie mierzylam ta temperature zrobila mi metlik w glowie
Dziewczyny jak któraś będzie miała chwilę proszę o pomoc z analizą wykresu. To będzie moja pierwsza analiza. Już wszystko źle zaznaczyłam pewnie. Nera temp. spadła ale wciąż jest wysoka ... popatrz sobie na wykresy dziewczyn które zafasolkowały tam też pojawiają się zygzaki ale przede wszystkim leć na betę ! bo ze stresu nie wytrzymasz!
Lukalam lukalam na wykresiki ,moze i faktycznie bardziej panikuje niz co warte ,ponoc gdy brak ciazy to 2 kreska wcale sie nie pojawia ,w czartek chyba skusze sie na bete choc nie wiem jak to bedzie ,nie dosc ze dzieci to jeszcze jestem fryzjerka i baby oszalaly z wlosami przed swietami,6 dni do wigilii a ja jeszcze mam 4 klientki na balejaze Mowie Wam...tak mi sie juz nie chce,siedze w zawodzie od 8lat blee ,ludzie nie maja litosci ,jedna nawet zapytala czy moglabym ja uczesac pierwszy dzien swiat bo gdzies jedzie
Dorit, Nera WOW WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE :)))) ale macie piękną wiadomość na święta super, kolejne dwie osóbki się przekwalifikowały ,, gratuluję raz jeszcze i czekamy na resztę dziewczyn
U mnie badania sa miedzy 8 a 10 ,jutro odpada bo na 9 mam balejaz i kolor,w czwartek mam tez balejaz ale po poludniu dopiero a wiec moze uda mi sie wyrwac z rana jesli mama przyszlaby do dzieci,w piatek mam ginekologa od 8do11 wiec w sumie czwartek by pasowal
Treść doklejona: 18.12.12 09:33 Gosiu ,u mnie nie lepiej ,niby i powod do radosci mam a czuje sie przyjebana, wszystko sama sprzatac,zakupy sama,gotowanie sama ,nawet nie ma komu lampek na choinke dokupic bo za malo sie swieci. Ja wszystko porobie a reszta na gotowca od tygodnia mieszka u mnie moja siostra 19letnia,gnojowa nic nie robi ,tylko narzre sie ,jebnie naczynia a same nie wyjda przeciez,ubranka-przebiera sie 2 razy dziennie i bach jebnie gdzie popadnie,jeszcze troche i ja odesle w pizdu do rodzicow bo sprzatanie po moich 2nicponiach w zupelnosci mi styknie
a ja powoli wychodze z 2dniowego dolka... ale wcale mi to nie pomaga w sprzataniu...dzisiaj D przed wyjsciem do pracy powiedzial:'no i musze Ci pomoc posprzatc dzisiaj' juz to widzedobre chceci,ale mi nie jego checi potzreba tylka rak do pracy jak pomysle o wydaniu 20 e na ta koniczyne to mi sie slabo robi i nie wiem czy poczekac jeszcze jeden cykl... trudno jak dzisiaj bedzie w sklepie to kupie
Marzycielko ehhh jeszcze drecza ludzi przed swietami ,jak cie to pocieszy to ja dostalam pisemko w iatek o windykacji i komorniku ale pojecia nie mam za co haha
Treść doklejona: 18.12.12 11:17 kredytu w zyciu nie bralam,nikomu nie podpadlam a i tak scigana
Treść doklejona: 18.12.12 11:18 a najlepsze jest to ze nie mam bladego pojecia gdzie moge to zalatwic
Treść doklejona: 18.12.12 11:18 to jakies kompeltne nieporozumienie
Treść doklejona: 18.12.12 11:24 ale luz przeciez nic nie podpisywalam
ale ktos mogl podac Twoj adres albo zhakowac karte musisz isc i zapytac gdzie to sprawdzic...zobacz na adres skad ten list i zadzwon tam albo idz i pytaj... u mnie problem w tym,ze za 2 tyg. juz nie bede im winna i zaloze sie,ze mi stawki nie podniosa od razu tylko im to zajmie i tak bede przez nastepne 6tyg. z ukrocona stawka nie mam sily co pismo to gorzej
Przesylam ogromne fluidki ,przykro mi ze nie wszystkie mamy dwie kreski ale mocno bede kibicowac ,nie wiem tylko po co zamowilam testy i ten termometr heheheehe
Treść doklejona: 18.12.12 15:56 Asiunia892 -poprosze na priw adres do wysylki zelu
Treść doklejona: 18.12.12 16:00 odkad pamietam nie mialam objawow owulacji tak jak wam pisalam ,wiem ze wydaje sie to smieszne ale wciaz uwazam ze to zasluga tego zelu
Cześć babczeki :) Marion jakbyś tu zawitała to bardzo dziękuję za pomoc w interpretacji wykresu i rzeczowe informacje Co robita w to zimne zimowe popołudnie ?? Mam ochotę dziś na jakąś smaczną obiadokolacje - podrzucicie coś ?
o tak zapiekanka dobra rzecz jak w domu resztki i nie ma pomyslu co ugotowac:) a moja zupka byla pyszna...nigdy nie jadlam gotowej zupy tak dobrej a i fanta wiesz,ze sie udalo z tym miesiacem gratis,a dziewczyny na dziale pod tym smaym tytule tez tak probowaly i im sie nie udalo,ze juz duzo czasu minelo takze ja troche lucky i troche unlucky ostatnio jestem
ale jak tą zapkę zrobić napiszcie bo smaka mam teraz na nią ? AA no co ty :) Bo mi Pan Damazy odpisał :) osobiście, że to zrobi. Ale obiecałam mu w zamian że podeślę mu Twoje zdjecie w stroju Elfa więc bierz się za przebieranie
Treść doklejona: 18.12.12 17:01 to tak jak Marzycielka napisała, co masz w lodówce, najważniejsze to makaron i ser :) reszta według uznania ja robię często gotowany makaron z podsmażonym filetem z kurczaka i do tego np brokuły, a starty ser mieszam ze śmietaną, zalewam to (posypuję jeszcze serkiem) i wstawiam do piekarnika aż się ładnie przyrumieni
aa no to mam penne, szyneczkę jakaś, paprykę i groszek w puszce chyba może być, do tego ser zetrę i tak jak mówisz ze śmietanką wymieszam... ok jedziemy z tym..
hahah ja mialam na mysli zapiekanke taka na bagietce ale makaronik tez moze byc narazie sie nie przebiore bom zasyfiona przy @ mysle,ze renifer moglby go odstraszyc...nie ma to jak samotny elf hihihi araczej elfka
haha ja tez myslala,ze dzisiaj sroda...a przeciez wiem,ze D chodzi na pilke we wtorki Mal jakos przetrwasz...ja co chwile zmieniam zdanie czy wydac te 20e i kupic ta koniczyne czy nie...zal mi tych pieniedzy na takie cos,ale moze pomoze...a jak nie pomoze? za duzo stresu mam ostatnio i duzo roboty,ktora zaczyna sie pietrzyc...dobrze,ze @ przemija,bo trzeba bedzie sie zebrac w sobie i jutro juz zaczac sprzatac dol... zakupy zrobic,to co na ciasta potrzeba...i te pisam popisac,isc wydtukowac i wyslac...ech...
Hej dziewczyny, Heh widze ze nie tylko mi dni się mylą :) ja pracuje w weekendy i czesto mi sie wydaje ze np w poniedziałek jest niedziela :| to juz wgl masakra. A tak po za tym to mam dzisiaj strasznego doła bo chyba @ się zbliża :(( tak mnie brzuch juz pobolewa i jajniki kują że masakra :(