Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mamy-dzis-piekna-kumulacje..:))

miłego dnia
Mowie Wam...tak mi sie juz nie chce,siedze w zawodzie od 8lat blee ,ludzie nie maja litosci ,jedna nawet zapytala czy moglabym ja uczesac pierwszy dzien swiat bo gdzies jedzie 

od tygodnia mieszka u mnie moja siostra 19letnia,gnojowa nic nie robi ,tylko narzre sie ,jebnie naczynia a same nie wyjda przeciez,ubranka-przebiera sie 2 razy dziennie i bach jebnie gdzie popadnie,jeszcze troche i ja odesle w pizdu do rodzicow bo sprzatanie po moich 2nicponiach w zupelnosci mi styknie
ale wcale mi to nie pomaga w sprzataniu...dzisiaj D przed wyjsciem do pracy powiedzial:'no i musze Ci pomoc posprzatc dzisiaj'
juz to widze
dobre chceci,ale mi nie jego checi potzreba tylka rak do pracy
jak pomysle o wydaniu 20 e na ta koniczyne to mi sie slabo robi i nie wiem czy poczekac jeszcze jeden cykl... trudno jak dzisiaj bedzie w sklepie to kupie

musisz isc i zapytac gdzie to sprawdzic...zobacz na adres skad ten list i zadzwon tam albo idz i pytaj... u mnie problem w tym,ze za 2 tyg. juz nie bede im winna i zaloze sie,ze mi stawki nie podniosa od razu tylko im to zajmie i tak bede przez nastepne 6tyg. z ukrocona stawka
nie mam sily co pismo to gorzej

Co robita w to zimne zimowe popołudnie ?? Mam ochotę dziś na jakąś smaczną obiadokolacje - podrzucicie coś ?
a i fanta wiesz,ze sie udalo z tym miesiacem gratis,a dziewczyny na dziale pod tym smaym tytule tez tak probowaly i im sie nie udalo,ze juz duzo czasu minelo
takze ja troche lucky i troche unlucky ostatnio jestem

Mal jakos przetrwasz...ja co chwile zmieniam zdanie czy wydac te 20e i kupic ta koniczyne czy nie...zal mi tych pieniedzy na takie cos,ale moze pomoze...a jak nie pomoze? za duzo stresu mam ostatnio i duzo roboty,ktora zaczyna sie pietrzyc...dobrze,ze @ przemija,bo trzeba bedzie sie zebrac w sobie i jutro juz zaczac sprzatac dol... zakupy zrobic,to co na ciasta potrzeba...i te pisam popisac,isc wydtukowac i wyslac...ech...