Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    a ja kupilam koniczynke i moze tam jakis kwiatek 4listnej w tej buteleczce jest i moze da mi szczescie:confused: albo chociaz zlikwiduje mi te plamienia:devil: ja w ciazy nie jestem,ale jak wstaje codziennie o 8 to juz o 7 chodze pol przytomna...ot tak mam:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 18th 2012
     permalink
    Ty-senna-rano-a-ja-juz-pol-przytomna-kolo-poludnia,hehehe.cos-w-tym-powietrzu-musi-byc-ze-obie-padaki-jestesmy.moja-@-jeszcze-nie-mija-wiec-zazdroszcze-ze-u-Ciebie-zwija-juz-zagiel...ja-sobie-jeszcze-plyne-i-plyne.....

dopiero-wrocilam-z-koncertu...moj-byl-przebrany-za-choinke-i-pekalam,z,dumy-bo-najglosniej-spiewal..:)))zjedli-jogurty-na-kolacje,wykapali-sie-i-spia....ja-znow-nie-mam-gdzie-isc...wrrr....moj-na-2-w-nocy-do-roboty-to-do-24-okupuje-moje-wyrko...bede-miec-romans-z-kanapa-a-w-salonie..:))i-wszystko-bylo-by-cacy,ale-jak-slysze-ze-on-wstaje-to-ja-ide-na-gore-wiec-sen-mam-przerywany...ale-zeby-wstal-sie-umyl-ubral-w-miare-szybko....Bosche....a-mowia-ze-baby-sie-guzdraja...

zycze-Wam-spokojnej-nocki,do-juterka...Te-w-dwupaczkach-niech-poglaszcza-brzuszki--od-forumowej-ciotki..:))
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeDec 19th 2012
     permalink
    Witajcie,
    ja już oczywiście na nogach, kolejny dzień wstaje godzinę przed budzikiem:sad: Nie wiem dlaczego, ale nie mogę spać, kładę się późno i budzę skoro świt:(
    Dzisiaj mam genetyczne USG, proszę trzymajcie kciukasy:) Oczywiście mam już stresa:sad:
    Jak wrócę, myslę że ok 13 to dam Wam szybciutko znać:)Buziorki:kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Migotynko dawaj znac! Ja jade wlasnie do szkoly. Zostawiam buziaka dla wszystkich starajacych i zafasolkowanych :*
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Cześć dziewczyny,
    trochę mnie nie była i strasznie za Wami tęskniłam.
    Po raz kolejny gratuluje przyszłym mamusiom Nerci i Dorir
    u mnie przez ostatnie dwa dni spadła temperaturka, a dziś się podniosła:), może jeszczcze nic straconego.
    Asiulcia - u ciebie bardzo ładna temperaturka.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dziekusny mamciu :kissing::kissing::kissing:

Treść doklejona: 19.12.12 08:20
    widze ,ze sliczny wykresik masz -oby tak dalej :rainbow:

Treść doklejona: 19.12.12 08:29
    A tak wogole to witam wszystkie forumowe kobitki :updown: Nie wytrzymalam do wigilii hehe bo normalnie energia mnie roznosila ,bylam zamyslona -biedny myslal ze cos mi dolega :boogie: i powiedzialam mojemu wczoraj wieczorkiem na urodzinach .Test w ramke ,kokardka -skromniusio bo nie chcialo mi sie dupy do sklepu ruszyc :tooth: mina jego byla nie do opisania,na poczatku myslal ze to ramka ze zdjeciem ale jak rozpakowal to :shocked::shocked::shocked: niewierze i znow :shocked: i usmiech i powaga i zerknal i znow nie wierze i wstal i usiadl i znow sie cieszyl sam do siebie ,byl przesmieszny:jumping: Do dzis emocje chyba z niego nie zeszly bo normalnie od rana :crazy::crazy: i zaciesz:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    i super, że podzieliłaś się juz z Nim tą wiadomością , jakby nie było to też Jego zasługa :), a pozostali na Wigili i tak będzie duży szok :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    jak go znam 4lata tak zyciu go takiego nie widzialam ,tak buja w oblokach ,jest nieobecny, a o opiekunczosci nie wspomne:angry: nic nie moge odkad sie dowiedzial ,nawet kanapki sobie zrobic nie moglam ,obiadu tez mi kazal nie robic tylko lezec :shocked::shocked: oszalal:angry:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Nera , ale słodko musiało być :) :bigsmile: gratuluję :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dziekuje tejsha :*
    Suwaczek z babyboom.pl
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 19th 2012 zmieniony
     permalink
    witajcie-z-zalanej-deszczem-i-targanej-wichrami-wyspy...:))

Migotynko-bedzie-wszystko-w-porzadku-nie-martw-sie.kciuki-zacisniete...:))czekamy-na-dobre-wiesci.

Nera-urodziny-to-takze-dobra-okazja.moze-i-lepiej-ze-teraz-powiedzialas,bo-atmosfera-bedzie-o-wiele-lepsza,a,juz-widze-ze-bajkowo.bylo-Wam-to-potrzebne..:)))ja0bym-pewnie-tez-nie-wytrzymala....tak-jak-i-nie-wytrzymuje-do-terminow-@-i-zawsze-testuje-przed,hahaha.ech,my-kobiety..:))

ja-dzis-juz-mam-nizszy-stopie-alarmu-przeciwpowodziowego,ale-za-to-dopiero-teraz-pogorszyla-mi-sie-cera.wszystko-u-mnie-na-opak.jak-@-powoli-zaczyna-sie-pakowac-i-spadac-to-moj-organizm-odkryl-jej-przybycie,:shocked:na-szczescie-sa-to-nie-widocznezmiany-ale-tylko-wyczuwalne-pod-palcem,grudki-na-czole.jakby-mi-ktso-kaszy-wsypal.jak-nastolatka...:tongue:

obudzilam,sie-z-bolem-gardla,ale-tylko-dlatego-ze-jestem-coraz-bardziej,zmeczona...a-za-tym-zawsze-idzie-jakas-choroba.mam-nadzieje,ze,na-swieta-mnie-nei-rozlozy...wczoraj-sie-dowiedzialam,ze,jestem-leniwa-osoba,bo-nie-chce-lepic-pierogow-na-swieta,jaki-wstyd....:bigsmile::devil:ale-po-to-ktos-wymysli-gotowe-uszka-i-pierogi-by-ktos-inny-mogl-z-nich-skorzystac.jemy-je-od-8-lat-tutaj-i-sa-na-prawde-dobre.nie-musze-posypywac-sobie-glowy-popiolem,bo-jakas-stara-baba,ma-za-duzo-czasu,i-lub-sie-zaszyc-w-kuchni.jak-dla-mnie-wciaz-moze-prac-na-tarze-i-nie-korzystac-z-pralki.ja-lubie-byc-w-swieta-w-miare-na-chodzie-bo-na-codzien-jestem-wymeczona.z-4-dzieci-2-psami-i-moim-P-mam-co-robic.przrz-tyle-lat-widzialam-moja-matke-na-swieta-urobiona-po-pachy-a-potem-wsciekla-i-zmeczona-podczas-swiat.i-zaraz-zaczynaly-sie-awantury,i-te-wszystkie-potrawy-mialy-potem-gozki-smak...:angry:
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Nera, pieknie jak sie cieszę!! I jaka ładna forma..ja bym na taka nie wpadła mowiac szczerze.

Prosta kobita jestem- pobieglam prosto z łazienki z testem do męza, z wypiekami na twarzy.:cheer:
    potem czekalismy na bete.:)

Mamciu i Blanko, dziekuje....wizyta 28 dopiero..pozostaje czekac...:thumbup:
    dzis 5 tydzien 2 gi dzien, zero objawow, piersi obrzmiale jedyni, wieczorkiem bede miec wynik drugiej bety.

Sciskam Was i udanych serduch, ja na razie celibat na wszelki wypadek:(
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    hej Mal:bigsmile: uchowanie takiej tajemnicy przez 6 dni to lada wyczyn dla baby wiec mi sie nie udalo:boogie: jestem szczesliwa ale i zmieszana bo chyba jeszcze nie dowierzam w to co sie dzieje , wczoraj promienialy nam oczy jak cholera,zapomnilismy o bozym swiecie i jest jedna osobka ktora dopadl smutek :sad: moja Julcia- ta starsza. Jezu jak mi jej zal bylo,ja nie wiedzialam co jej mowic ,jak sie zachowac, Piter nie doierza ,ja mu ze w ciazy jestem bo juz zwatpilam czy sie domysla bo wygladal tak :shocked: a julka do mnie - w ciazy jestes?? co ty mowisz?? a wogole co to jest ?(wskazujac na test) wytlumaczylam jej co to ,popatrzyla ,rzucila nim i poszla grac w simsy :neutral: po jakims czasie przyszla pytajac -czy bedzie mogla wozek wybrac i wyprawke tak jak z gabi ,po czym dodala ze nie chce brata i koniec tematu po obecna chwile,...cisza z jej strony

Treść doklejona: 19.12.12 10:21
    Dorit -dzien dobry bo sie nie witalam z Toba jeszcze dzis :*
    --
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    hello:)

Mal u Ciebie tez taka wichura? cala noc mnie wiatr i deszcz budzil az mi sie snily traby powietrzne przed domem:shocked: a mialam isc po kapuste czerwona...i jakies owoce...ale nie ruszam sie nigdzie z domu jest co robic:sad: myslalam,ze D bedzie kleil ta chatke piernikowa,ale mnie to prezypadlo:confused: zabawa przednia tylko czaso i pracochlonna,bo kazdy kolor lukru robie sama, i biegam z rekawem do kuchni... dzisiaj sie chyba wlasnie do kuchni z tym przeniose... jeszcze 'troche' pierniczkow zostalo do lukrowania:devil: juz sie nie porywam na ciasto z 1kg maki:shocked: mialam robic przekladany piernik...stad taka ilosc.

sezon na elfy i renifery uwazam za rozpoczety:devil::swingin:

Nera i dobrze zrobilas, bo najpierw chcialas dwie kreski na prezent urodziniowy dla P no to dostalas:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko kochana ,licze na foteczkowy efekt pracy:):clap::clap:

Treść doklejona: 19.12.12 10:28
    jezu zaraz listonosz przyjdzie z paczka testow owulacyjnych i termometrem hahaha a ja rozebrana:confused: chyba czas sie zwlec z lozka

Treść doklejona: 19.12.12 10:29
    nie no kurcze jeszcze kilka dni do swiat ,lapcie fluidki -musimy rekord pobic :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
  2.  permalink
    o widzisz zaangazuj ja w te buciki i kupcie cos dla niej i jej siostry do powieszenia na choinke,co sobie wybiora...i ze to dopiero po/przed sama kolacja powiesicie...i mozecie robic tak co roku:) wtedy nie bedzie sie czula odrzucona czy gorsza czy pominieta:smile: i angazuj ja we wszystko zwiazane z dzidzia(lacznie z pokazaniem zdjecia usg-jak juz bedzie widac cos wiecej niz babelek:wink: ) w ten sposob powinnas uniknac(przynajmniej w jakims stopniu) problemu zazdrosci:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dorit -ja mam tylko mdlosci przy :smoking: i wstret do mojej kawuni :cry: co jak co ale zawsze kawusie sie pilo i bylo ok:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    ja lapie,ale u mnie to dopiero w Sylwestra owu gdzies przypadnie...chyba,ze ja jakos pospiesze ta koniczynka:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Marzycielko -dzieki za rade, dobry pomysl z wprowadzeniem takiej malej tradycji dzieciaszkowej :wink: Julce swiat sie zaalil -pewnie biedna mysli - znow kolejny dzieciak i bedzie mi zabieral wszystko,psul budowle z klockow,bil ,gdyzl i beczal co chwila

Treść doklejona: 19.12.12 10:34
    mialysmy razem miec ta owulke

Treść doklejona: 19.12.12 10:35
    Dorit -Ty tez masz full sluzu bo u mnie w picce to niemalze :surfing:
    --
  3.  permalink
    widze dzien sie zaczyna szalowo...(kurcze w horokopie mnie ostrzegali,no ale coz nie zawsze sie da usiasc zanim czlowiek sie przewroci)..jalowe dyskusje..az mnie leb rozbolal... motto na dzis:miej w d wszystkich i wszystko... poprostu czasem nie mam sily do ludzi...:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    a-ja-mialam-dobry-humor-i-juz-mi-moj-P-spierdzielil.mamy-na-swieta-miec-znajomych-i-ich-znajomych,fajnie(ale-mma-nadzieje,ze,mi-pomoze-z-robota...),za-jakas-minute-powiedzial,a,oni-nas-zapraszaja-na=-Sylwestra-do-siebie-z0dziecmi.hahahaha,jasne.zadzieram-kiece=i-lece.raz-nie-zostawie-najstarszego-samego-bo-to-nie-wypada.po-2gie-jak-on-sobie-to-wyobraza?ludzie-nie-maja-gdzie-polozyc-spac,naszych-dziciakow,czy-on-z-nimi-mysla,ze,to-sa-osoby-dorosle-i-beda-z-nimi-walic-przy-stole-do-rana????po-3cie-rano-zaczyna-sie-sniadanie-itd.moge-wziac-ze-soba-ok,ale-nie-wyobrazam,sobie-siedzenia-u-kogos-z-trojka-maluchow-bez-wiekszosci-gratow-niezbednych-dla-dzieci-czekajac-az-nachlany-tatus-otworzy-galy-kolo-poludnia....mowie,mu-to-w-przystepny-spoosb,to-oczywiscie-juz-sie-obrazil,warczy-na-mnie.niech-idzie-sam.mnieto-nie-przeszkadza,ale-mam-dosc-psucia-kazdych-swiat-przez=jego-niedorozwinietych--kolegow.oni-maja-2-miesieczna-corcie,im-latwiej-manewrowac-z-takim-dzieckiem,polozyc-do-wozka,nakarmic-z-butli-nie-lata-po-domu,nie-skacze-tyle-miejsca-nie-zajmuje.bylismy-razem-z-dziecmi-na-pepkowym,to-nasi-okrutnie-rozrabiali,a,Ona-nie-lubi-(gospodyni),jak-ktos-jej-cos-dotyka-przeklada...mam-sie-wkurzac-tylko-i-latac-z-animi-po-cudzym-domu-bo-moj-bedzie-mial-sylwestra....juz-mam-dosc.moj-teraz-sie-bedzie-wyzywal-na-mnie-bo-on-ma-taka-zasade-jak-kolega-cos-zarzadzi-to-tak-musi-byc.................chce-mi-sie-juz-tylko-plakac.swieta-mam-juz-pozamiatane.........:cry:

Nera-mamy-takie-same-imiona-swoje-i-naszych-P.
  4.  permalink
    powiedz mu,zeby zorganizowal DOBRA opiekunke (dobrze posli to mu sie oczy otworza ile 'kosztuje' opieka nad dziecmi) i niech Cie bierze na bal, a nie na posiadowe w domu:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Witam. Gratuluje zafasolkowanym i życzę spokojnej ciąży.
    U mnie powinna być dziś owulka. Jutro mam wizytę u gin i zobaczymy czy była. Potem pozostaje tylko czekać na noworoczny prezent albo kolejne rozczarowanie.
    Miałam sie dziś wziąść za prasowanie ale jakoś mi nie idzie.
    Dorit jak już wsiąkniesz całkiem w tematy ciążowe to nie zapominaj o nas starających sie ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    forum-naprawili-jupiii...:)))

Marzycielko-na-razie-dostalam-karniaka-jak-wiesz.musialam,sama-dreptac-po-dzieci-i-czekac-1-h-pod-szkola.zobaczymy-czy-jeszcze-wroci-do-tematu.ale-dobrze-gadasz-moja-droga.domowe-nasiadowki-to-ja-mam-codziennie-u-siebie-w-domu....wolalabym-isc-gdzies-do-pubu-restauracji-lokalu,gdziekolwiek.zapewnie-spedzimy-w-domu-przed-tv....

dobra,drepcze-dalej-musze-sie-wziac-za-obiado-kolacje...nie-mam-juz-dzis-sil..........:confused:
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    nera, dorit gratulacje serdeczne!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Nera, ja tez miałam uczucie takiej sliskosci w srodku, troche mnie to niepokoiło, ale tuz przed terminem @, dzis juz nie...
    caly czas sprawdzałam czy to nie @, dobrze ze sie skonczyło
    Corcia jest zazdrosna, daj jej troche czasu na oswojenie sie, ma prawo byc troche zła...
    i dobrze ze Cie od fajek odrzuca...jak czytam ze palisz, to :devil:, wkurzam sie na Ciebie...

Mal- na pewno jakos sie dogadacie.:)

Sony- trzymam kciuki kochana...
    probowałam z telefonu tu do Was wejsc ale była awaria....

aaa i najwazniejsza wiadomosc mam bete juz ponad 500, urosła z 192 z wtorku, chyba ok, prawda?
    :bigsmile::bigsmile:
    --
  5.  permalink
    Dorit betka super:)

ja tez sie uciesyzlam,ze forum dziala, napisalam wiadomosc i mi wyskoczyl blad strony:rolling:

ach witam sie wieczornie przede wszystkim:bigsmile:

bol glowy minal...jaka to ulga uffff:surprised:
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    a ja mialam owulacje kolo 17tego (tak mi sie wydaje) a serduszkowanie bylo 13tego czyli 4 dni przed owulka. Mam nadzieje ze jest szansa na baby. Pierwszy test zrobie w 8 dniu fl czyli w pierwszy dzien swiat :-)). Martwie sie tylko bo mozliwe ze owulka byla pozniej i nawet nie ma mozliwosci ze plemniczki poczekaly cierpliwie:( Tak bym chciala prezent swiateczny w postaci pozytywnego testuuu. Ja mam dluuugie cykle i to wszystko tak sie strasznie wlecze.
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Dorit super betka :) gratulacje i trzymam dalej kciuki za dalszy pomyślny rozwój fasolki.
    Marzy ja wiem po czym Ci ten ból głowy przeszedł :):sleepout::sleepout::sleepout:

Alicjanka szybko to testowanie ??? w którym w ogóle dfl można najwcześniej testować ?
    wiadomo, że to to zależy od tego kiedy była implantacja ( 6 a 12 dzień po zapłodnieniu) jeżeli nastąpiła po 6 dniach, to po 2-3 dniach poziom hcg powinien być teoretycznie wykryty przez test, ale jeśli po 12 dniach, to test będzie pewnie negatywny. Ja zawsze myślałam że 12dfl to najwcześniej można i to wtedy i tak bladziochy wychodzą
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Cześć kochaniutkie,
    ja też zrobiłam dziś TEST, wyszla mi druga kreseczka ale pod słońce ( taka ledwo widoczna) jutro mam termin @, tak się panicznie boje ranka czy przyjdze @ czy pojawi się wyraźniejsza kreseczka.
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    fanta wiem wiem:-) ale znam siebie i jestem pewna ze nawet jakbym, sobie obiecala testowac w dniu opkresu, tak by sie nie stalo:-), poczatkowo mialam czekac na sylwester. Mam czule testy i na stronach anglojezycznych duzo dziewczyn mialo plusika juz w 8dniu fl.

Treść doklejona: 19.12.12 21:05
    mamcia3 trzymam kciuki, cien cienia to dobry znak:-)
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    alicjantko, skond ja znam to testowanie :) , tak wiem ze trudno wytrzymać, ale uwierz mi ze przy pierwszej ciąży test wyszedł mi dopiero w pierwszym dniu @, a przy drugiej nic - dopiero beta
    dziękuje za kciuki
  6.  permalink
    fanta przeszlo mi po lukrowaniu pierniczkow:P tak intensywnie je lukrowalam, myslalc o reniferze,ze odpuscilo:updown:

mamcia czekam na wiesci i juz po cichu gratuluje:smile:
    --
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    mamcia, ja w poprzednim cyklu zaczelam chyba w 7dfl i tak az do 5 dnia po terminie @, i to nie raz dziennie:shamed::shamed::shamed: bylam na 100% pewna ze zaszlam, glupiutka jak koza. oczywiscie znalam statystyki itp ale wiedzialam swoje. Mialam wszystkie objawy nawet kwrawienie implantacyjne w 7 dniu fl. Niestety dostalam @. Teraz watpie zeby sie udalo bo tylko serduszkowalismy w 10tym i 13tym dniu cyklu a owulacja kolo 17tego, wiec nawet nie mam zbyt duzych nadzieji. ale testowac bede:-D
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    mamcia3, ja tez mocno zaciskam :wink: będzie dobrze i daj jutro znać :)):wink:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    alicjanko, ja w pierwszym cylku tez miałam objawy i czyłam się że to juz- niestety nie dotrwalo:) , musimy być wytrwałe :)

tejsha- dziękuje za słowa otuchy

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 19.12.12 21:44</span>
    idę słoneczka spać, do juterka buziaczki
    •  
      CommentAuthoralicjanka
     permalink
    dzieki mamcia:-)
    dobranoc dziewczyny:-*
    •  
      CommentAuthordaram
     permalink
    Hej dziewczyny ja wlasnie dostalam @ ;( sciskam mocno ;*
  7.  permalink
    oj daram nie wiem co Ci powiedziec,bo moja @ wlasnie sie 'wykrwawila'... coz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    HEJ kobitki :grouphug: -normalnie pomieszaly i sie wszelkie wydarzenia u kogo co ,uroki sklerozy :boogie::boogie:

Mamcia-cichutkie gratulacje :hugging:

Daram -moze nastepny bedzie szczesliwy :kissing:

Alicjanka - badz dobrej mysli slonce , owocnego
    :heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:

Treść doklejona: 19.12.12 22:45
    Sony85 -trzymam kciukaski :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    trochę mnie tu nie było, ale jak takie dobre wieści to aż miło się do Was zagląda....
    nie nadążam za ilością informacji ale Nera - GRATULACJE!!! strasznie, strasznie fajnie!!!
    --
    •  
      CommentAuthordaram
    • CommentTimeDec 20th 2012
     permalink
    Na nowy rok trzeba bedzie cos pokombinowac hehe ; d
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Witam się czwartkowo ;-)
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeDec 20th 2012 zmieniony
     permalink
    Witam :grouphug::grouphug: ,juz czwartek a ja w lesie z robota,domek corki trzeba skonczyc a tu praca nawet nie w polowie,dobrze ,ze na wigilie do tesciow idziemy wiec wiekszosc gotowania mi odchodzi ufff , sprzatanie i obadek standardowo,jutro rybke po grecku czas najwyzszy zrobic i sledzika w oleju koniecznie .

Jutro ide do ginekologa,jak bedzie ambolatorium czynne to moze na betke wejde
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Dzień dobry kobitki

ja dziś zrobiłam kolejny teścik kreseczka juz bardziej widoczna, lecz nadal blada.
    Co chwila biegam do łazienki bo wydaje mi się że przyszła @.

a porządki świąteczne stoją w miejscu :(
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mamcia - zrob test w 15 dniu po owulce -bedzie pewniak ,:bigsmile:

ale tak czy siak udalo sie bo slabosc drugiej kreski wynika tylko ze ciaza jeszcze wczesna :clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Mamciu- gratulacje!!:clap::clap:
    idz koniecznie na badanie, wiem jak to sie czeka i rozmysla

nera- mi sie tez jeszcze zajączkuje co u kogo :)

daram- obyło sie bez kłocia.;) trzymam kciuki za kolejny cykl

Marzycielko- mnie czeka dzis lukrowanie piernikow- mam tez troche czekolady to je obleję :)
    alicjanko, trzymam kciuki najwczesniej mozna testowac od 12-13 dfl, ale na pewno sa przypadli ze i 8 dfl test cos powie.
    Z doswiadczenia wiem ze mozna łatwo sie wkrecic i zaczac schizowac od takiego testowania....stres i napiecie i tak jest
    wysoki.
    Ja na koniec obiecalam sobie ze bede od razu na bete szła, by nie siusiac codziennie z nadzieja, skonczylo sie na tym ze zrobilam test siusiany, a potem bete.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    i ja skusze sie na bete jesli bedzie taka mozliwosc jutro w poradni:surprised:

Treść doklejona: 20.12.12 09:04
    ZAPOMNIALAM - JUTRO KONIEC SWIATA ,I PO CO TE STARANKA BYLY :swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeDec 20th 2012 zmieniony
     permalink
    witam czwartkowo i ja :bigsmile: dziś już w wyśmienitym humorku :) zostawiam trochę fluidków zielonych, niech łapią potrzebujące, chociaż coraz mniej tych potrzebujących bo zafasolkowanych przybywa,,, jupi :swingin: ;**********************************************************************************
    Nera ciekawe czy zdążę z urodzinami jutro czy koniec świata będzie pierwszy :rolling::trompet:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Aaaaa łapię!!!! :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Treść doklejona: 20.12.12 09:28
    Ale mi się przyfa(N) rciło:swingin::swingin::swingin:

Treść doklejona: 20.12.12 09:29
    Jeszcze od szczęśliwej tejshy to może mocniej zadziałają :tooth::tooth:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.