Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę spać, kładę się późno i budzę skoro świt:(

Nie wytrzymalam do wigilii hehe bo normalnie energia mnie roznosila ,bylam zamyslona -biedny myslal ze cos mi dolega
i powiedzialam mojemu wczoraj wieczorkiem na urodzinach .Test w ramke ,kokardka -skromniusio bo nie chcialo mi sie dupy do sklepu ruszyc
mina jego byla nie do opisania,na poczatku myslal ze to ramka ze zdjeciem ale jak rozpakowal to 

niewierze i znow
i usmiech i powaga i zerknal i znow nie wierze i wstal i usiadl i znow sie cieszyl sam do siebie ,byl przesmieszny
Do dzis emocje chyba z niego nie zeszly bo normalnie od rana 
i zaciesz
na-szczescie-sa-to-nie-widocznezmiany-ale-tylko-wyczuwalne-pod-palcem,grudki-na-czole.jakby-mi-ktso-kaszy-wsypal.jak-nastolatka...

ale-po-to-ktos-wymysli-gotowe-uszka-i-pierogi-by-ktos-inny-mogl-z-nich-skorzystac.jemy-je-od-8-lat-tutaj-i-sa-na-prawde-dobre.nie-musze-posypywac-sobie-glowy-popiolem,bo-jakas-stara-baba,ma-za-duzo-czasu,i-lub-sie-zaszyc-w-kuchni.jak-dla-mnie-wciaz-moze-prac-na-tarze-i-nie-korzystac-z-pralki.ja-lubie-byc-w-swieta-w-miare-na-chodzie-bo-na-codzien-jestem-wymeczona.z-4-dzieci-2-psami-i-moim-P-mam-co-robic.przrz-tyle-lat-widzialam-moja-matke-na-swieta-urobiona-po-pachy-a-potem-wsciekla-i-zmeczona-podczas-swiat.i-zaraz-zaczynaly-sie-awantury,i-te-wszystkie-potrawy-mialy-potem-gozki-smak...

uchowanie takiej tajemnicy przez 6 dni to lada wyczyn dla baby wiec mi sie nie udalo
jestem szczesliwa ale i zmieszana bo chyba jeszcze nie dowierzam w to co sie dzieje , wczoraj promienialy nam oczy jak cholera,zapomnilismy o bozym swiecie i jest jedna osobka ktora dopadl smutek
moja Julcia- ta starsza. Jezu jak mi jej zal bylo,ja nie wiedzialam co jej mowic ,jak sie zachowac, Piter nie doierza ,ja mu ze w ciazy jestem bo juz zwatpilam czy sie domysla bo wygladal tak
a julka do mnie - w ciazy jestes?? co ty mowisz?? a wogole co to jest ?(wskazujac na test) wytlumaczylam jej co to ,popatrzyla ,rzucila nim i poszla grac w simsy
po jakims czasie przyszla pytajac -czy bedzie mogla wozek wybrac i wyprawke tak jak z gabi ,po czym dodala ze nie chce brata i koniec tematu po obecna chwile,...cisza z jej strony
a mialam isc po kapuste czerwona...i jakies owoce...ale nie ruszam sie nigdzie z domu jest co robic
myslalam,ze D bedzie kleil ta chatke piernikowa,ale mnie to prezypadlo
zabawa przednia tylko czaso i pracochlonna,bo kazdy kolor lukru robie sama, i biegam z rekawem do kuchni... dzisiaj sie chyba wlasnie do kuchni z tym przeniose... jeszcze 'troche' pierniczkow zostalo do lukrowania
juz sie nie porywam na ciasto z 1kg maki
mialam robic przekladany piernik...stad taka ilosc.

chyba czas sie zwlec z lozka

i angazuj ja we wszystko zwiazane z dzidzia(lacznie z pokazaniem zdjecia usg-jak juz bedzie widac cos wiecej niz babelek
) w ten sposob powinnas uniknac(przynajmniej w jakims stopniu) problemu zazdrosci
Julce swiat sie zaalil -pewnie biedna mysli - znow kolejny dzieciak i bedzie mi zabieral wszystko,psul budowle z klockow,bil ,gdyzl i beczal co chwila

, wkurzam sie na Ciebie...

bylam na 100% pewna ze zaszlam, glupiutka jak koza. oczywiscie znalam statystyki itp ale wiedzialam swoje. Mialam wszystkie objawy nawet kwrawienie implantacyjne w 7 dniu fl. Niestety dostalam @. Teraz watpie zeby sie udalo bo tylko serduszkowalismy w 10tym i 13tym dniu cyklu a owulacja kolo 17tego, wiec nawet nie mam zbyt duzych nadzieji. ale testowac bede:-D

,juz czwartek a ja w lesie z robota,domek corki trzeba skonczyc a tu praca nawet nie w polowie,dobrze ,ze na wigilie do tesciow idziemy wiec wiekszosc gotowania mi odchodzi ufff , sprzatanie i obadek standardowo,jutro rybke po grecku czas najwyzszy zrobic i sledzika w oleju koniecznie .

dziś już w wyśmienitym humorku :) zostawiam trochę fluidków zielonych, niech łapią potrzebujące, chociaż coraz mniej tych potrzebujących bo zafasolkowanych przybywa,,, jupi
;**********************************************************************************