Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Zaraz podeślę Ci bazingę pomożesz wybrac

nostradamus przepowiedzial koniec Swiata na 5tys ktorys tam rok
jeszcze pozyjemy
majowie najwyrazniej nie lubili znaku wodnika
bo to o to chodzi,ze ruchem wstecznym zmienia sie era ryb w ere wodnika... i to przypada na 3 najkrotsze noce w roku:) a koniec Swiata to zapewne sie darzy jak ja w koncu zajde,czyli nie predko,nie za naszego zycia

ja wlasnie sobie usiadlam,juz troche sprzatnelam..ale tylko troche i juz sie zmeczylam
sniadanie w koncu zjadlam,wypije herbatke posiedze przed tv do konca mojego show i ide robic dalej...dwie lazienki mnie dzisiaj czekaja:( i jeden kibelek gratis

o reszcie nie wspomne
) i tak bedzie duzo gotowania,wiec wiekszosc czasu spedze w kuchni
powiem wam,ze dziwnie to wyglada

od razu jak weszlam do domu wzielam moje robaczki na spacerek od razu mi lepiej,oprocz tego,ze jakis podejrzany typek sie krecil po parku i w pewnym momencie to mi serce prawie przestalo mi ze strachu jak skrecil w moja strone... przez cala droge do domu sie ogladalam za siebie i mialam nadzieje,ze moje psiska najpierw mu skocza do spodni
teraz sobie spia, a ja ogladne filmik,odpoczne i ruszam ze szmata do boju
wczoraj upieklam: dwa makowce-wyszly ogromne i przez to 'rozlazly'sie na boki
murzynka-choinke
i mince pies 36 szt.(myslalam,ze wyjdzie wiecej)
dzisiaj wieczorem generalne zakupy
kasa idzie a nic w tej lodowce nie widac... rybe kupilismy wczoraj wyszla tyle co mieso na 4-5 dni dla 4 osob:( mama wedline jakas i pasztet ma zamiar przywiezc wiec to mi odpadnie cale szczescie... i kupilam buraki na barszcz-wydaje mi sie,ze jak na jeden dzien to za duzo tych burakow,ale najwyzej zrobie wiecej i zleje do butelki,bo na 1 dzien swiat mam grzybowa....z proszku
juz 14 a balejaz mnie czeka
zapadam chyba w sen zimowy jak niedzwiadek 

a krzyz mi chyba eksploduje
Wiem ,ze mam bardzo slaby kregosup ale zeby tak na poczatku ciazy juz przegiecie
a dlaje prawie nic nie sprzatnelam...nie mam sily...poszlam do lazienki i przy okazji przetarlam drzwi prysznicowe i....tyle
jak sie zbiore w sobie i wstane to juz pojdzie hurtem,ale teraz poprostu mi sie nie chce
.czasem-niektorym-brakuje-juz-tylko-takiego-gestu-jak-robia-male-dzieci-i-zagranie-takiej-nieciezarnej-na-nosie.ale-takie-sa-niektore-nasze-znajome-jak-widac,w-kazdej-szerokosci-geograficznej...

juz tak ladnie porobione mialam na swieta ,picus glancus wypucowane ,zero kurzu a tu wystarczyla dwojka moich dzieci i mnieszkanie przypomina pomieszczenia w trakcie przeprowadzki

i po co ja zapitalalam calymi dniami?? fakt w zakamarkach czysto ale no kurde ,reszta tragedia .nawet choinka mi rzadzily jak spac poszlam
) i czuje sie nieudolna,ze nie dosc,ze nie zajde to z gory beda problemy i rzyganko na 100%
no chyba ze mnie wyrzuca bo nie ta kategoria 
nawet do mojego poiedzialam przedwczoraj wieczorem -ze jakbym chciala zeby Kindze(to kolezanka ktora poronila 2 raz 14 listopada)i dziewczyna z forum tez sie udalo ,ze jakie to wszystko nie sprawiedliwe ,matki zabijaja noworodki,wyrzucaja na smieci ,jakies aborcje ,cuda a Wy tak bardzo tego pragniecie

wiec sie nie smuc, bo Tobie sie udalo i dzieki temu sie kolejka skrocila
a tak na serio to (jak zreszta widac) nie mamy wplywu na zaciazanie... starozytni grecy mieli racje z przeznaczeniem...zawsze Cie dopadnie co Ci jest pisane i ja w to wierze,ze gdzies tam jest dla mnie plan,tylko jaki?

az wstyd

ale mnie juz kolana i plecy bola od siedzenia, a odkurzacz i mop czekaja