Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorwercik
    • CommentTimeDec 21st 2012
     permalink
    dziewczyny w celu wyjaśnienia, żebym nie wyszła na kogoś antykościelnego czy coś. Nie widzę nic złego w modlitwie, bo jestem wierząca i sama to robię. Ale bardziej mi chodziło o to, że nie lubię po prostu takich tekstów w swoim kierunku. Wiara jest sprawą indywidualną, a to zabrzmiało tak, że jak nie dasz na mszę to nie zajdziesz w ciążę. A wydaje mi się, że to moja prywatna sprawa.
    Irytujące jest rozczarowywanie się co miesiąc i przyznam szczerze, że wyłam co @ do poduchy, ostatnio podeszłam do tego bardziej lajtowo - nadal jest mi ciężko wśród zaciążonych koleżanek, czy malutkich dzieciaczków, ale wychodzę z założenia, że to dziecko wybierze sobie moment w którym będzie chciało być i tyle. Skoro do tej pory się nie udało tzn, że to nie był dobry czas.
    Dobra wywewnętrzniłam się, dziękuję za uwagę, idę pakować prezenty, życzę miłego wieczoru
    •  
      CommentAuthor_Isia_
     permalink
    Mnie takie gadki o ciąży strasznie wkurzają. Takie zaglądanie do majtek, albo co gorsza, do sypialni :/ Nasza sprawa kiedy się zdecydujemy. Nie wiem naprawdę, co ludzie sobie wyobrażają jak pytają o takie rzeczy. Zwykłe chamstwo i brak kultury. :angry:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    mam-nadzieje,ze,w,koncu-przeskoczymy-na-druga-strone-barykady-i-bedziemy-sie-juz-tylko-glaskac-po-brzuszkach-czy-straszyc-kible,a,nie-plakac-do-poduszek..:))ja-uslyszalam-kiedys-teorie-ze-to-dzieci-sobie-wybieraja-czas-i-matki,ale-w-sumie-ta-teoria-jest-wyssana-z-palca....bo-kto-swiadomie-wybralby-sobie-taka-matke-ktora-bedzie-miala-np.sliski-kocyk..??lub-zakopie-nas-w-ogrodku.taka-ladna-bajeczka-dla-stesknionych-matczynych-serc.ale-dosc-marudzenia.niedlugo-wszystkie-stad-pojdziecie-a-ja-jako-ostatnia-zgasze-tutaj-swiatlo...:)))w-2013-to-ja-nawet-nie-licze-ze-zajde...dla-mnie-ta-liczba-jest-zawsze-jakas-pechowa...strach-sie-bac...:))

chyba-ze-zaczniemy-sobie-afirmowac....kiedys-potrafilam,ale-teraz...musze-sie-chyba-zresetowac..:))ja-moze-zaczne-od-dzis-wyobrazac-sobie-malego-chlopczyka....z-czarna-czuprynka....ech,ale-sie-rozmarzylam...:)))):bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  1.  permalink
    dziewczyny bede wieczorkiem pozniejszym,bo robie,robie,a robota sie pietrzy:confused: my nie jestesmy malzenstwem,wiec na szczescie nikt nam takich tekstow nie rzuca, anie nie probuje robic za materac...za to inne pytanie mnie wkurza:kiedy slub:devil: sama bym chciala znac odpowiedz,a musze sie tlumaczyc innym:devil: najchetniej bym odpowiedzial,ze preferujemy otwarty zwiazek:rolling:

PS latalam juz na odkurzaczu,teraz bede latac na mopie:crazy: harry potter nadlatuje:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeDec 21st 2012 zmieniony
     permalink
    Pozdrawiam Was wieczorkiem lubię sok burakowy hortex .
    Wercik i marzycielko dobrze was rozumiem
    Naczekalam się wyjątkowo długo...
    starałam się zajmować swoimi pasjami by nie myśleć
    Za dużo.
    Ściskam Was.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
    • CommentTimeDec 22nd 2012
     permalink
    Witam się sobotnio w ponury dzień:sad:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Sucharku też sie witam w brzyyydki dzionek aż taki demotywujący a tu tyle roboty i sprzątania:neutral: ale pod wieczór idę do fryzjera więc mam nadzieje że humorek mi poprawi :cool: buziakiii:kiss:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    witam w szalony weekendzik :jumping: czas leci a obowiazkow konca nie widac ,ale juz blizej niz dalej .Pozniej tylko wlosy,pazurki i opitalanie sie :boogie: buziaczki dla wszytskich :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Hej:)
    A ja barszczyk czerwony robię swój:):) Najpierw robię zakwas z buraków a potem.... sama słodycz.
    Te wszystkie krakusy, winiary itp, mogą się schować:):):)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Mogosiu Ty jak moja mama też robi sama barszczyk :D
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    OO podziwiam Cie ze zakwas burakowy, moze sie kiedys nauczę.:)
    u nas gutuje sie buraki tez po prostu z wloszczyzną do tego drozdzowe paszteciki, mniam.
    Wercik i fanta w podrozy albo juz na miejscu. ja mam rodzicow na miejscu, ale 25 jedziemy do tesciow.:)
    slonecznie u mnie od rana, mrozek i tłumy na bazarku.:cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Asiunia a Ty kiedy testuuujesz :D ?
    Jak się uda to za zamawiam na odkupienie ten żel od Nerci :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Asiulka ja nie będę testowała chyba, bo pewnie nic nie będzie z tego cyklu. chyba że @ nie przyjdzie. więc jeżeli jednak by się udało to spoko :)
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No skoro brzuch boli i śluzu sporo to szanse też duże :D trzyyymam kciuki ;*
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    tak myślisz? kurdek bo tego śłuzu jest na prawdę duużo, więc jeżeli miał by to być dobry objaw to spoko hehe:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No tak podobno jest ze bardzo dużo śluzu jest w ciązy <3 tego wam życze!! Obyśmy wszystkie teraz zaciążyły ;*
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    fajnie by było :) tego tobie i sobie i wszystkim życzę :bigsmile: czytałam u Ciebie że Ty miałaś takie podejście jak ja że to tak będzie od razu, że jak już się nie zabezpieczamy to będzie pstryk i będe w ciąży a Ty niestety...
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No dokładnie :-) ja teraz luzuje :-) jak będzie to super <3 ale jak nie to trudno :-) wam wszystkim życzę malytkich bobasów we wrześniu <3
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    hej :kiss: Ja w tym miesiacu mialam full sluzu jak nigdy ,..byc moze spowodowane to byla dzidzia w brzuszku ..kto wie :boogie:

Treść doklejona: 23.12.12 00:10
    Hej Asiuniu892

Treść doklejona: 23.12.12 00:14
    Dobrej nocuni wszystkim kobitka i owocnego serduchowania :heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:

--
    •  
      CommentAuthormamcia3
    • CommentTimeDec 23rd 2012
     permalink
    dzień dobry w niedzielny poranek,
    u mnie prace po mału do przodu potrawy prawie przygotowane, dziś ogarniam domek a mąż przystraja go świecidełkami

Asiunie - życze wam aby ten cylkl - był szczęsliwy
    nercia jak masz już fotki domku dla córci
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    też się witam w niedzielny przedwigilijny poranek:bigsmile: mykam do kuchni bo tam tyleeee preacy na mnie czeka że szok. do zobaczenia póżniej papa:kiss:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Hej dziewczyny :bigsmile:

mamcia -praca domku w lesie ,nie wyrobilismy sie ,jedyne co to go zlozymy ,wstawimy wanne,lozko, regal do lazienki ,zamontujemy firanki, kuchnie i rogowke a reszte poprostu zrobimy z czasem :sad:
    --
  2.  permalink
    a ja chyba bede u Was dopiero w pierwszy dzien Swiat,bo tyle pracy jest,a mam juz rodzinke u siebie:smile: dzisiaj robie tylko barszczyk,kompot z suszu, a jutro rybke i miesko bede marynowac oraz piec szarlotke(serwowana na cieplo z bita smieta:hungry:) aaa i bulki piec...i gotowe:) Wesolych Swiat wszystkim i zafasolkowania:kissing::heart:
    --
    • CommentAuthorŻelka
     permalink
    Witajcie Dziewczyny! Na początek pozdrawiam Was wszystkie i melduję gotowość do wsparcia :)

Chciałabym dołączyć do Was i podzielić się z Wami początkiem mojej drogi w staraniach o dzidziusia. W telegraficznym skrócie:

W grudniu postanowiliśmy odstawić wszelkie zabezpieczenia i na luzie postarać się o Bąbla. I już tutaj zaczął się pierwszy problem bo z tego mojego na luzie wyszła już niezła paranoja i obsesja:(

Cykle mam regularne (średnia z całego roku to 27,9 dnia), owulacja co miesiąc objawia się "rwaniem" jajnika więc mogę w miarę dokładnie określić najlepszy dzień do starań. Od 7 dc kochaliśmy się co drugi dzień, 14 dc miałam owulację, a już w 17 dc wystąpiło delikatne plamienie. Najpierw były to dwie różowe kropeczki, przez następne 2 dni brązowo-czerwona wydzielina. W dodatku w ujściu pochwy poczułam nieprzyjemne pieczenie. Piersi nieustannie od tego czasu mnie pobolewają, ale nie są powiększone.

Od razu udałam się z tym problemem do pani ginekolog, która stwierdziła, że to zwykłe plamienie okołoowulacyjne i chyba wyczuła moją niecierpliwość bo zabroniła mi używania jakichkolwiek testów owulacyjnych czy ciążowych. Kiedy dowiedziała się, że to dopiero pierwszy cykl starań tym bardziej zbagatelizowała sprawę:( Z forów internetowych wywnioskowałam, że przyczyną może być niski poziom progesteronu i niedomoga fazy lutealnej, ale dlaczego lekarka w ogóle nie zwróciła na to uwagi???? Dodam, że takie plamienie już mi się zdarzało, ale wyjątkowo rzadko bo nawet teraz nie wiem kiedy ostatni raz to miałam...

Wiem, że większość z Was uzna mnie za idiotkę i paranoiczkę, ale ja gdzieś podświadomie ciągle sugeruję się moją mamą, która w obydwie ciąże zaszła w I cyklu starań i moją siostrą, która zaciążyła w II cyklu. W dodatku od początku owulacji, czyli 7 dni zrobiłam już 3 testy ciążowe!!!!! Nie wiem dlaczego podeszłam do sprawy tak obsesyjnie i nerwowo, Narzeczony już nawet nie ma ochoty na zbliżenia bo nie potrafię ukryć, że chodzi mi głównie o zapłodnienie, a nie przyjemność:(

Czy któraś z Was mogłaby wypowiedzieć się w mojej skromnej sprawie? Byłabym bardzo wdzięczna bo od szperania w internecie dostaję coraz większej paranoi.

No i przepraszam za długaśnego posta. To tak wyjątkowo :D

Z góry dziękuję i jeszcze raz ciepło pozdrawiam.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Witam Żelko -:kissing: ,faktycznie 1cykl to zdecydowanie za malo ,bywaja tu kobiety ktore staraja sie od 3 lat. Ja staralam sie o dziecko pol roku ,lekarz tez mnie splawial twierdzac ze przyjdzie czas ,ze jak narazie nie ma czym sie martwic bo jest zdecydowanie za wczesnie...najgorsze co moze byc to popasc w paranoje ,mialam to samo jak Ty opisalas .Wciaz wysiadywalam w wykresach ,obliczalam,cudowalam, w grudniu wrzucilam na luz z gory zakladajac ze sie nie udalo i startuje staranie od nowego roku ale bez wyliczen i stresow ,tylko wylacznie dla przyjemnosci i pach -udalo sie ,dzien przed urodzinami mojego (17grudnia zrobilam test i zobaczylam 2 kreski,z niedowierzania mam juz 4 testy za soba):bigsmile: pozostaw to losowi ,a przyjdzie w jak najmniej oczekiwanym momencie

Treść doklejona: 23.12.12 15:28
    a co do internetu -nie czytaj za duzo bo sama bedziesz sie nakrecac,ja juz wmowilam sobie schorzenia,partnerowi bezplodnosc ,cuda wianki a okazalo sie ze niepotrzebnie,malo tego - moje pragnienie ciazy wywolalo u nas tak napieta atmosfere ze o malo co sie nie rozstalismy :shocked:

Treść doklejona: 23.12.12 15:36
    nareszcie koniec lataniny ,teraz mozna sie z lekka poobijac :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: i moja choine wstawilam pod wykresik :boogie: jak swiatecznie to swiatecznie :crazy:
    --
    • CommentAuthornekokoneko
     permalink
    witam serdecznie
    ja obecnie zaczęłam się starać o drugie dziecko. córka ma już 6 lat. wtedy udało się za pierwszym razem:D
    a teraz..kto to wie..
    mówi się ze nic dwa razy się nie zdarza i wiem, że to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe..

a- dodam jeszcze że dużo czytałam i obserwowałam siebie-nie jestem nowicjuszką, jeśli chodzi o obserwację śluzu, szyjki itp-choć w tym cyklu mam problem;)
    -w tym cyklu nie mierzyłam temperatury, jako że rano bardzo wcześnie wstaję i miałam lenia;)
    pozdrawiam i zapraszam pod mój wykres
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Miałam problemy z logowaniem wiec zmieniłam login.

Nero-bardzo dziękuję za słowa wsparcia i gratuluję tych wymarzonych 2 kresek :P

Najśmieszniejsze jest to, że do najbliżej miesiączki mam jeszcze ok. 8 dni a już narobiłam tyle testów :/ Jaka ta natura wredna jest-pierwszy miesiąc starań, cykle podręcznikowe, a tu nagle jakieś swędzenia i plamienia:(

Nie wiem tylko w jaki sposób mam sobie odpuścić i nie myśleć przy regularnych cyklach bo nawet jak nie liczę to wiem i czuję, że nadchodzi owulacja:) Może zajmę się przygotowaniami do ślubu. Akurat najbliższe 5 miesięcy intensywnych rozmyślań:)
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    POzdrawiam staraczki! Asiule i marzycielko, trzymam kciuki!
    mamiu dbaj o siebie i nie przemeczaj się!

odpoczywam dzis na calego dopadł mnie katar i lekkie drapanie w gardle.

witajcie Zelko i neko :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    nekokoneko-witaj!

Jeśli masz już jedną córę i w dodatku ustrzeloną za pierwszym razem to są duże szanse na powtórkę z rozrywki:)

Ja nigdy nie interesowałam się ani śluzem ani temperaturą, a już szyjką to w ogóle! I na razie postanowiłam jedynie przypilnować regularności cykli i samopoczucia żeby nie popaść w jeszcze większą paranoję.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Tez swirowalam i wiem ze to nie jest latwe ale musisz wrzucic na luz bo zeswirujesz kochana - ja robilam 10 dni po oulacji i ynik mialam negatywny.zrobilam kolejny w 1 dzien po braku okresu i wskoczyly die kresunie blade,:shocked: a pozniej jeszcze 3 razy dzien po dniu co by nie znikly :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Dorit-witaj serdecznie.

Przepraszam, że nie odwołuję się do Waszych historii, ale przeczytałam wczoraj kilkadziesiąt stron tego wątku, poznałam tamte dziewczyny, ale teraz widzę, że bohaterki się zmieniają. Mam nadzieję, że z czasem poznam lepiej Wasze historie.

Czy którejś z Was przytrafiło się takie plamienie niby-okołoowulacyjne? Wydaje mi się, że wykluczyło ono w moim przypadku zafasolkowanie, ale do miesiączki jeszcze 8 dni więc może, może....
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Ja pamietam ze plamilam ale to 7lat temu,po 6 tygodniach wpadlam na to ze jestem w ciazy (mam dzie corki 6latek i 2,5 roczku)

Treść doklejona: 23.12.12 15:57
    Dorit ,Mal :grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Nera-wcale nie dziwię się, że tyle testów narobiłaś :) Jednak margines błędu jest chyba w przypadku dwóch kresek wyjątkowo niewielki więc już jeden daje niemal 100% pewności:)

Niepotrzebnie sugeruję się innymi dziewczynami z mojego otoczenia-znam parę która z 5 lat się stara, inni z kolei rok, jeszcze inni po 6 cyklach mierzenia temperatury, śluzu itd. dopiero zaciążyli. Dlaczego nie da się tak zaczarować psychicznie organizmu, żeby zablokował raka albo niechcianą ciążę, a w przypadku oczekiwanej ciąży jednak sam się blokuje i nie pozwala zrealizować marzeń???? Co za złośliwość losu...
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    mnie kurwa dzis cos trafi .godzina 16 a moj ksiaze sobie jeszcze spi :devil::devil::devil::devil: i pomyslec ze to ten co mowil -nie bedziesz sie przemeczac -ja wszystko porobie :angry::angry:

a domek to sie kurwancka sam posklada ,ale mam nerwy,swiat mi sie odechcialo :cry:
    --
    • CommentTimeDec 23rd 2012 zmieniony
     permalink
    dorit-witaj
    nera-spokojnie-znam to;)
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Nera-ale niespodzianka!!!! po 6 tygodniach taka konkluzja :)

Gratuluję dziewczynek!!

Rozumiem, że szykujesz się już na trzecie??
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    a no zelko tak jest ,ze jak kobieta pragnie to hormony buzuja i dupa z tego :neutral: ale nie trac nadziei tylko korzystaj z :rainbow: z przyjemnsci a sie uda:kissing:

Treść doklejona: 23.12.12 16:04
    mnie sie udalo na samym poczatku grudnia :) a najbardziej zrzedzilam na forum ze lipa kolejna :boogie: a teraz

Treść doklejona: 23.12.12 16:05
    a zatem trzecie w drodze :smile: oby tylko wszystko bylo ok bo procz testu ciazowego i strasznych boli krzyza to nic nie wiem :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Dla zdrowia i szczęścia przyszłego bobasa rzuciłam palenie, zaszczepiłam się na WZW B, porobiłam liczne badania i dodatkowo skończyłam studia, wyremontowałam mieszkanie i nawet zaczęłam odkładać pieniążki więc liczę, że naturalną koleją rzecz główny sprawca tego zamieszania wkrótce się pojawi:)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    nekokoneko -jak mozna spac juz ponad 15 h :devil:

Treść doklejona: 23.12.12 16:08
    Zelko -jak Ci sie udalo rzucic ?? ja kurcze nie moge a przeciez dzidzia juz w brzuszku :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Nera-no pewnie, że będzie dobrze!!!!! Powiedz jakie i kiedy miałaś najwcześniejsze objawy swoich ciąż? Wiem, że u każdej z nas przebiega to inaczej, ale pewne objawy są nieuniknione u każdej.
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeDec 23rd 2012 zmieniony
     permalink
    Zelko zachecam Cie do zalozenia wykresu, 1 miesiac jest gratis, wtedy bedzie mozna obejrzec wykres i cos doradzic,
    ja nauczylam sie po obserwacji temperatury oceniac czy jest szansa na ciążę
    zostalo jak piszesz 8 dni, więc jeszcze troche czekania....oj wiem jak ono sie dluzy, najlepiej testowac okolo12-13
    dnia fazy lutealnej, czyli liczac od pierwszego dnia skoku.
    to plamienie rzeczywiscie moze byc okoloowulacyjne ale i implantacyjne z tego co wiem?
    skad wiesz ze masz niedomoge fazy lutealnej? jakie objawy?

Trzymam kciuki, :bigsmile:

<strong>Nero</strong> jaki łądny suwaczek :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Nero-mam 27 lat, a paliłam nałogowo od 12 lat!!!! Gdyby nie ględzenie narzeczonego i drożejące fajki nigdy bym nie rzuciła bo kocham palić! Po prostu pewnego dnia poszłam do swojej lekarki pierwszego kontaktu i poprosiłam o receptę na Tabex-to, z tego co kojarzę, najsłabszy z najmocniejszych leków na rzucenie palenia. Przez pierwsze 4 czy 5 dni palisz, ale zmniejszasz ilość papierosów, następnie rzucasz zupełnie. Nigdy nie wierzyłam w takie cuda na kiju, ale... UDAŁO SIĘ ZA 1 RAZEM!!!! nie wiem czy to kwestia psychiki czy działania leku, ale po prostu rzuciłam!!!! A uwierz, że lubiłam sobie pojarać bo paliłam już dwie paczki dziennie, w dodatku w środku nocy przy nocnym siusiu też popalałam więc to już ostatni poziom uzależnienia był.

Wydaje mi się, że w ciąży nie można go stosować, ale pewności nie mam.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Co przegladam tabletki na pomoc nalogowi to wskazania ciazowe maja :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    Dorit- z tą niedomogą fazy lutealnej to sobie wywróżyłam z internetowych forów :( Może to głupie, ale objawy pasują: plamienie pojawiło się 17 dc, brązowo-czerwone jest i w sumie to tyle. Jak już napisałam cykle mam 28 dniowe, żadnych polipów, cyst itd. szyjka podobno ładna, wszystko inne ok. Te upławy pojawiły się akurat tylko w tym cyklu.

Będę chciała założyć wykres, najpierw muszę jednak zaopatrzyć się w termometr.
     permalink
    nera- nie wiem jak można, ale można.zwłaszcza jak trzeba sprzątac;)
    wyluzuj i nic nie rób-jak wstanie niech wszystko zrobi sam
    •  
      CommentAuthorŻelka0606
     permalink
    No właśnie:( Trzeba doczytać bo te tablety typu Tabex są chyba jakieś ziołowe, działają na jakieś receptory w mózgu odpowiedzialne za nałóg więc dla dzidzi mogą być rzeczywiście niewskazane.

Kobitki podobno rzucają w ciąży bez problemów więc może i Ty odstawisz?
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    zelko -z pierwsza ciaza nie mialam zadnych objawow,w 6tyg zrobilam test od tak a w 8tyg zalalam sie krwia i trafilam do szpitala,wtedy zobaczylam pierwszy raz moja Julie na czarno bialym monitorze,z druga ciaza objay byly blyskawiczne -juz dzies po poltora tyg,dwoch zaczely mnie bolec piersi i rosnac (myslalam ze to efekt kremu na ujedrnienie biustu :boogie: ) test zrobilam jeszcze przed terminem miesiaczki i wyszedl pozytyny a co do trzeciej ciazy jak narazie nie wyrabiam na krzyz i dennosc ktora dopada mnie przed 14 zas od 19 mam oczy jak 5zl i trudnosci w zasnieciu

Treść doklejona: 23.12.12 16:22
    nekokoneko -kochanie -juz wszystko porobilam bo czekajac na niego to bym wielkanoc zastala:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Nero, neko ma rację...spokoj tylko moze Cie uratować :cool: oraz konsekwencja...nie wyreczaj męza.
    Mi sie dzis udalo zmoblizowac mojego męza do sprzatania.

Neko- napisalam Ci pare slow pod wykresem.:)
    Zelko wg mnie to implantacyjne lub owulacyjne....niedomoga lutealnej to plamienia przed okresem tuz i przedluzajace sie
    po okresie...krotsza niż 12- 13 dni faza lutealna, ja pierwsze cykle wogole nie mierzyłam
    bo postanowilam tylko obserwowac sluz...ale potem sie zaraziłam
    ':bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    zelko -ja zamowilam termometr owulacyjny bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy hehe ,testy owulacyjne tez mam i 4 ciazowe ale te zwykle z allegro) termometr jeszcze nie dotarl a powinien juz :angry: wiec jak bedziesz chciala to moge ci odsprzedac (kupilam do za 15zl z przesylka )
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Żelka0606 i Nekokoneko witajcie Kochane w śród nas
    u nas we Wrocku pięknie zaczął padać śnieg robi się biało aż miło
    :bigsmile:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.