Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

my nie jestesmy malzenstwem,wiec na szczescie nikt nam takich tekstow nie rzuca, anie nie probuje robic za materac...za to inne pytanie mnie wkurza:kiedy slub
sama bym chciala znac odpowiedz,a musze sie tlumaczyc innym
najchetniej bym odpowiedzial,ze preferujemy otwarty zwiazek
harry potter nadlatuje
dzisiaj robie tylko barszczyk,kompot z suszu, a jutro rybke i miesko bede marynowac oraz piec szarlotke(serwowana na cieplo z bita smieta
) aaa i bulki piec...i gotowe:) Wesolych Swiat wszystkim i zafasolkowania
,faktycznie 1cykl to zdecydowanie za malo ,bywaja tu kobiety ktore staraja sie od 3 lat. Ja staralam sie o dziecko pol roku ,lekarz tez mnie splawial twierdzac ze przyjdzie czas ,ze jak narazie nie ma czym sie martwic bo jest zdecydowanie za wczesnie...najgorsze co moze byc to popasc w paranoje ,mialam to samo jak Ty opisalas .Wciaz wysiadywalam w wykresach ,obliczalam,cudowalam, w grudniu wrzucilam na luz z gory zakladajac ze sie nie udalo i startuje staranie od nowego roku ale bez wyliczen i stresow ,tylko wylacznie dla przyjemnosci i pach -udalo sie ,dzien przed urodzinami mojego (17grudnia zrobilam test i zobaczylam 2 kreski,z niedowierzania mam juz 4 testy za soba)
pozostaw to losowi ,a przyjdzie w jak najmniej oczekiwanym momencie

i moja choine wstawilam pod wykresik
jak swiatecznie to swiatecznie
ale nie trac nadziei tylko korzystaj z
z przyjemnsci a sie uda
a teraz
oby tylko wszystko bylo ok bo procz testu ciazowego i strasznych boli krzyza to nic nie wiem

) test zrobilam jeszcze przed terminem miesiaczki i wyszedl pozytyny a co do trzeciej ciazy jak narazie nie wyrabiam na krzyz i dennosc ktora dopada mnie przed 14 zas od 19 mam oczy jak 5zl i trudnosci w zasnieciu
oraz konsekwencja...nie wyreczaj męza.