Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no raczej
teraz zabieram się za męża
Mnie zestaw wirusow dla calej rodzinki.Wszyscy jestesmy na antybiotyku,ktory cos marnie dziala.Tak sie nawpierdzielalam jak malpa kitu,ze dzis musialam wyluzowac pasek o jedno oczko...
Jak to dobrze,ze juz prawie po.Najgorsze jednak jest to,ze moj Renifer jest tak chory,ze nici z serduszek.
Ale co ma byc to bedzie.Nic na sile.Snujemy obecnie nowe plany na zycie wiec znow rzucam sie na zywiol w ramiona losu.

ja juz wiem,ze nic z tego nie bedzie i szczerze mowiac to jestem zmeczona czekaniem na nowa szanse

,

moj czul sie odrzucony ,nawet raz powiedzial -no tak -upragniony skarb w drodze to juz nie trzeba a ja poprostu nie mam najmniejszej ochoty jak nigdy
Naszczescie wyszperalam ,ze to normalny objaw,ze spadek libido szczegolnie na poczatku ciazy to normalnosc ,z poprzednimi dzieciaszkami tak nie mialam wiec juz sie zaczelam obawiac ,ze to poprostu moja psychika ale na szczescie tak nie jest
mniam ,zlapalam lyche do papusiania a tu bleeee
kompletnie nie wchodzi
cale szczescie mam jeszcze 3 paczki i sila przestaje bo juz poprostu dla mnie nie kupimy

Mam nadzieje,ze zanim 2013 rok sie skonczy-My teraziejsze starajace sie ustapimy miejsce swiezynka..:))
pojdziemy jeczeci rosnac na watki ciazowe....