Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale czuje ze moje janiki maja przerwe swiateczna.mam nadzieje,ze nie zamknely swojej dzialanosci na 4 spusty i nie oglosily swojej upadlosci....

i nie piszę tego ironicznie bo ja jestem komputerowiec i wszystko co w domu związane z komputerami i internetem to zrobię co by nie było.. Bardzo szybko łapię wszelkie oprogramowanie, a mój małżowinek to jest z tych co coś naciśnie i zepsuje i później nie wie co się stało :) i ja muszę naprawiać hehhe trochę nam się role poodwracały.

.ech,Ty codzien piszesz o rzuceniu a widze ze kopcisz dalej....szkoda dziecka,ale coz.Twoj wybor.znam taka pacjentke co dopiero zaczela palic w ciazy,a nigdy tego nie robila.nie ukrywam,ze nazwalam ja zasmarkana gowniara i tak sie nasza znajomosc zaczela rozpruwac.nie zaluje bo im wiecej miala kasy,tym wieksze debilizmy odczyniala.nianczyla dziecko rodzinie,nasiadla goscia i zrobila sobie z nim dziecko.facet mial wydawnictwo w Lomiankach pod Wawa,kupa kasy.Wyrwala goscia z domu,urodzila mu core.Z tym,ze akurat jego to nawet sama nie byla pewna,ale jego portfel wygral.Widzialam ja jeszcze jak malenka miala z 4 tyg...Zaczela imprezowac,pic wode...I karmic cyckiem....Nie wytrzymalam takiego idiotycznego zachowania i nasze drogi sie rozeszly.Dzieci niestety sa zdane na nasza laske i nielaske.Same sie nie obronia.Niestety nie kazdy je miec powinien.Macierzynstwo jest zwiazane z wyrzeczeniami.Nawte mojego P wnerwia jak widzi babe w ciazy z cybuchem w japie lub pchajaca wozek.Wiem,ze mialby ochote jej przypieprzyc.Mam taka na osiedlu,widze ja z okna jak pali,a rodzi lada dzien.
.

:P
Jajniki pobolewają, wiec jest nadzieja.
mam nadzieję, że to nie jakieś paskudztwo.
nakrzyczałam dziś lekko na mojego P. nawet nie wiem czemu...
którą rozwiewa nadejście zmory.
'