Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

moi domownicy patrza na mnie jak na pierdolnieta niekiedy ,jeszcze troche i moj zacznie miec watpliwosci ze to babskie forum bo lapie zaciesze sama do siebie, wogole to popadlam chyba w jakas chorobe bo ak tylko slepia otworze to sruuuu forum.28dni.pl
przed snem myk myk to samo ,a swieta ?? masakra ,przebolec nie moglam tej przerwy bez lukania

)

,chyba po nowym roku musze odwiedzić kardiologa,chodź byłam w tym roku i powiedział że serce mam zdrowe jak dzwon tylko postawiła diagnozę "nerwica serca" chyba nic nie mogło się zmienić przez te pare miesięcy?
w sumie to zlekcewarzylam niemalze odrazu ,a ekg serca to jakas porazka ,po wynikach pani mi oznajmila ze mam jakies 92 lata 

ale mam dość naprawdę
chcesz klapsa

normalnie nienawidze samej siebie.
i odejsc od niego bo mam dosc
bo mnie ciagle mdli a jak mnie mdli to drazni mnie kazdy halas i mowienie do kogos gdyz wtedy mdlosci sie nasilaja.Dzis mi pojechal -z poprzednimi ciazami tez tak mialas ? ja mu ze tak a on ze zajebiscie! 

a Piotr nie jest jeszcze moim mezem
przepraszam ale moje zycie to 5 woda po kisielu i wstyd mi bylo wyjezdzac z czyms takim bo ludzie roznie odbieraja takie rzeczy ,od paru dni jest mi okropnie zle ,naprawde moze powinnam usunac ciaze irozstac sie ,przeciez tak sie nie da zyc
a tak bardzo chce tego malenstwa
,wynajmujemy mieszkanie do czerwca,pozniej nie wiadomo co dalej bedzie,do tego boje sie reakcji bylego meza bo on jest niespelna rozumu
dlugo by opowiadac,a do tego termin porodu mam na koniec sierpnia wiec jak podczas porodu bede 3 raz naciete krocze miala to super fajnie bede corke prowadzala i odbierala ze szkoly z Gabi i malenstwem we wozku
juz sobie to wyobrazam