Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_Asiula
    • CommentTimeDec 30th 2012
     permalink
    Sucharku super wyglądasz!!!!!!!!
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ale tak wyglądałam do niedawna a teraz mi się nie chce tak wyglądać
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    A co Twój były mąż ma do tego nic..
    Z tego co pamietam to pisałaś, że rozstaliście się przez niego.. wiec teraz to niech sie odwali.. Jak sie go boisz, to wystap do sądu o zakaz zbliżania sie do Ciebie i tyle :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    jasne Nera że chcę Cię zobaczyć:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiulka -bede musiala zalozyc mu sprawe o zakaz zblizania bo moze byc nieciekawie:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Piotra boli chyba to ze nie on byl tym pierwszym .mam nadzieje ze to malenstwo odwroci nasze zycie do gory nogami :whorship::whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    sucharku moisz i masz -zdjecie po lewo ja na codzien -zdjecie po prawo ja od 4 dni :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ja ciągle widzę fanty posty a wy?
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    chcecie zobaczyc jaka atrakcyjna dzis jestem to pod wykresik zapraszam haha:boogie: zdjecie po prawej str , zdjecie po lewej stronie robione 17grudnia
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Fanto-dzis dominujesz na forum bo ciagle widnieja Twoje posty:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    no właśnie myślałam że tylko ja tak mam:shocked:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    moze kurcze trzeba to gdzies zglosic ?? ja kurcze czekam i czekam na Wasze wpisy a tu ciagle fanty , luknelam a tu kolejna strona a wy pisalyscie wczesniej hehehehhe
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    tez tak macie ze Fanta dodala post 23 godziny temu ?????:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ja mam:shocked:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    no to _Nas w ciula administratorzy forum robia :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ej kobitki -kiedy sa przebierance ??? moze zrobimy sobie fotograficzne party w tym dniu tak na odskocznie od codziennosci :boogie: a i wasze serduchowania okaza sie moze bardziej owocne bo przeciez smiech przedluza zycie :boogie::boogie::boogie::boogie::boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Fantunia-Ty wiesz kiedy przebierance sa??
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    no Ci co sie za cos tam przebieraja -chyba w halloween i ostatki taki zwyczaj jest :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Przebierańce – zwyczaj ludowy rozpowszechniony na ziemi piotrkowskiej, a przede wszystkim na terenie gminy Wola Krzysztoporska. Zwyczaj pokrywający się z ostatkami, polegający na przebieraniu się okolicznych mieszkańców i wzajemnym odwiedzaniu oraz tańczeniu i śpiewaniu w zaprzyjaźnionych i zupełnie obcych domostwach.

Zespół przebierańców w zamian za odśpiewanie i odtańczenie kilku ludowych przyśpiewek otrzymuje w każdym domu drobną kwotę pieniężną – zwykle nieprzekraczającą kilku złotych – oraz jajka będące symbolem zbliżającej się Wielkanocy, z których wieczorem gospodyni przyrządza jajecznicę. Dawniej jajecznica stanowiła razem z zabawą w remizie aż do północy główną atrakcję dla wszystkich mieszkańców wsi. :boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    oooj zjadlabym jajecznice ze szczypiorkiem :hungry:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    oj tam Fantunia, takie troche rozpizdziaj
    :swingin::swingin::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta jesteś po prostu w centrum uwagi dziś :)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    sucharku. Ja też w swojej okolicy nie mam żadnej.prawdziwej. przyjaciółki koleżanki. My może jesteśmy Ci obce, nie znamy się zbyt dobrze ale musisz pamiętać że możesz na nas liczyć. I choć nie.zawsze będziemy mogły czy umiały Ci pomóc to zawsze wysluchamy .... nie będziemy oceniać. Wyrzucaj z siebie co ci tam siedzi ile wlezie, czasami dobrze jest się tak oczyścić... :-* trzymaj się kochaną będzie lepiej
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    ale zakręcili tymi postami ;-)
    a przebierańce na halloween to już były ;-)
    ale można się zawsze poprzebierać na karnawał :devil::bigsmile:
    ja jutro na Sylwka na pewno perukę sobie walnę :devil::cool::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    jestem...............nie ogarniam.....ratunku...:))) czego sie najadlyscie na kolacje ze tak walicie w ta klawiature..:)) widzialam Nery zdjecie,widzialam Nery zdjecie-ale cudo..:))) Laska Nebeska..:)) Sucharek swoje chyba skasowala bo juz sie nie zalapalam....wrrrrrrrrrrr......
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Nera jaki wstyd.... wg koło wg jakich zasad czyich?? w związkach bywa różnie raz pod górę raz z górki. Są gorsze okresy ale przecież sama wiesz że będzie lepiej.... ile masz cudownych wspomnień ? na pewno dużo...a teraz będziesz miała kolejne... pomysl jakie piękne rzeczy cię czekają, takie przyziemne nawet ale jakze wspaniałe. Głową do góry!!!

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.12.12 21:23</span>
    a ja swoich nie widze w ogóle....coś się z forum pieprzy...chyba ta wasza energia tak je poruszyla :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.12.12 21:27</span>
    nera jakie przebierańce ?? co to jest hahah ?:jumping::jumping:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.12.12 21:33</span>
    forum mnie się pieprzy .... zła kolejność postów idzie :sad::sad:
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Ja też się nie załapałam na sucharka ale Neraaaaaa ;-))) lalunia ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    no dzielchy toz to teraz karnawał więc czas jak najlepszy za przebieranie. Może zróbmy sobie party pt. ciężarówki i te co jeszcze nie zafasokowały zrobią sobie sztuczne brzuchy :) a te co już maja nie muszą się przebierać ;p

normalnie pan administrator to mnie chyba lubi ze te posty tak są w centrum, hehehehe co nie wercik??
    chyba to zdjęcie marzycielki elfa mu sie spodobało :):sleepout::sleepout:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ale looooooooooooo...pisalam po Fancie i Ja wykopalam..:)))

Sucharku-po pierwsze...znalzezc przyjaciolke na te czasy to jakas magia...one istnieja w serialach i ksiazkach ale w rzeczywistosci to jak poszukiwanie igly w stogu siana...czasem wlasnie takie wirtualne wygadanie sie jest o niebo lepsze.....nie jestes sama-masz nas..:)))) ja takze poronilam i to 5 razy w swoim zyciu,wiec wiem jak to boli,ale szanse sa i jeszcze bedziesz tulila swoje malenstwo w swoich ramionach...Nie smuc sie..:)) i badz piekna dla samej siebie a nie dla kogos..:)) nie musisz walic kg tapety by byc Miss...piekna pochodzi z nas i jesli sie usmiechniesz i zaczniesz wierzyc w lepsze juztro to rozblysniesz..:))

Treść doklejona: 30.12.12 21:51
    Fanta-powiem Ci cos w sekrecie,ale Ciiii bo ktos sie dowie...ja nie musza zakladac sztucznego brzucha aby udawac ciaze,hahahaha..:))):bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Malll tu głuptasie :):) ja po tych świętach też już nie muszę :P:P:clap::clap:
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeDec 30th 2012 zmieniony
     permalink
    Nera-normalnie przygody Piotrka i Gosi chyba na calym swiecie sa takie same....Nie gadaj mi tylko pierdolek ze powinnas usunac...niegrzeczna dziewczynka.posluchaj starej Goski-dzieci to skarb i sila.Facetow mozesz zmieniac jak rekawiczki,ale dzieci pozostaja na zawsze Twoje..:)) Piotrki sa takie,zazdrosne o przeszlosc i potrzebujace 100% uwagi.Musisz go sobie wychowac i pracowac nad zwiazkiem.Pewne rzeczy po prostu olewac.Na poczatku bedzie to mega ciezkie,moze nawet pare lat,ale z czasem sie uda.Pisalam przeciez ze ja mialam mega ciezki zwiazek...Lata szarpania sie i walki,ale w sumie udalo sie.Pewnie ze sie nie raz klocimy,ale to jest raczej 5 min powarkiwanie...ja takze jestem cholerykiem.Klne,kopne cos,pierdolne drzwiami,ale za 4 min nastaje glucha cisza.Na razie kup sobie torbe landrynek i je chrup,a na wszelkie powazne decyzje poczekaj jakies 1.5 roku,czyli jak urodzisz dzidzie i ja z lekka odchowasz..:))

Treść doklejona: 30.12.12 21:58
    Fanta-to ja wygladam jakbym zaliczyla swieta z calego wieku..:)) w sumie ,jakbym wszyla sobie zamek to mialabym torbe na zakupy..:)):tongue:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Mal cholender, ekran dopiero co czyściłam - z resztą Fanta nie lepsza, obie dbacie, żebym miała zawsze czysty ekran :D zero kurzu :cheer:

Fanciu to na pewno to zdjęcie :rolling:

Treść doklejona: 30.12.12 21:59
    dla wyjaśnienia w/w "cholender" wyszło mi z połączenia cholery z Holendrem :P
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Wercik- zawsze do uslug..:)) a Ty co wybierasz??? sztuczna poduche czy zdazysz sie jeszcze najesc makowca i byc naturalnie piekna na bal karnawalowy?Teraz sie nie mowi gruba ale puszysta..:)) mnie sie to kojarzy z owieczka,meee meeee
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    obsunę cycki na pas i będę miała bliźnięta :P
    mak powoduje u mnie zwolnienie zasobów :P więc szybkie odchudzanie :tooth:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    a ja wlasnie swojego nakarmilam Chinczykiem,poszlam sobie pod prysznic i zeszlam snujac sie po pokoju jak slonik w skladzie porcelany i och ach gapa,potknelam sie i runelam na swojego....no,oczywiscie,Reniferek zareagowal wlasciwie i ufff,serce podstemplowane..:)) inaczej jakos mu rodeo w glowie nie siedzialo...musze mu pasze zmienic..:))

ja przyszlam a wyscie uciekly.....chyba mnie unikacie czy jak..???:devil::devil::sad:

Treść doklejona: 30.12.12 22:07
    Wercik-zabilas mnie podwojnie....wlasnie sobie wyobrazilam Twoje blizniaczki...:)))):fierce::fierce::fierce:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    ja jestem ja :) ale też niedługo się zwinę do wyrka, bo chyba się skuszę jutro na prolaktynę, a powinnam być wyspana podobno i na głodzie :P
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    wow forum dziala jak nalezy :cheer::cheer::cheer::cheer:

Treść doklejona: 30.12.12 22:22
    tradycja podtrzymana ja przylazlam ,reszta polazla :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Nerka - jaka laska!! fiu fiu fiu!! Już wiadomo o co Piotrek taki zazdrosny.. :D

Ja dziś się tak jakos z dupy czuje,... brzuch to mnie boli jakbym okres miała.. i nogi.. i plecy i cycki..
    Wszystko :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiulka -serduchowania podtrzymuj :hugging: ladnie tu na wykresiku u Ciebie :)

ja mojego po hot- dogi wyslalam -sila wyzsza

Treść doklejona: 30.12.12 22:44
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja dziś robiłam cheesburgery :D pod wieczór :D i mój Rob stwierdził, że zdecydowanie są najpyszniejsze :D i że mam mu częściej robic.. o ja nieszczęsna :D

Podtrzymuje :) Tym bardziej, że czytałam że największa szansa 26% jest w dniu przed owulacją, w dniu owulacji tylko 15% więc działamy :)
    Ale na serio pierwszy raz tak mam, że mnie tak w około owulacyjnym czasie wszytsko boli jak przy okresie :(
    Ale mąż oczywiście twierdzi, że to znak że będzie ciąża :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    i bardzo bobrze bo i ja tak mialam :D

Treść doklejona: 30.12.12 22:52
    zawsze jak mnie bolalo to unikalam seksu a w grudniu na odwrot i mam fasolunie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    http://www.myfertiledays.com/pl/content/fazy-cyklu-miesiaczkowego-i-towarzyszace-im-zmiany-fizjologiczne

Fajnie opisane podstawy podstaw :D polecam :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    chetniem poczytam bo ja to lubie takie rzeczy ksiazkowac:wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ty możesz już czytać inną zakładkę po prawej :D Płodność po porodzie :D żeby się przygotować Mamuśka :*
    Ja tez tak mam.. Szczerze to po I miesiącu starań pomogła mi zakupiona przez męża w prezencie : W oczekiwaniu na ciąże i w oczekiwaniu na dziecko.
    Pierwszą przeczytałam w ciągu poru godzin a ma ponad 300 str ;d a w drugiej doszlam do 2 tygodnia ciazy :) i potem bede czytac jak sie dowiem ze jestem :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja to czytam takie rzeczy ciagle ,albo odpalam you tube i smigam filmiki o porodach ,nooo wrecz uwielbiam

Treść doklejona: 30.12.12 23:01
    bez kitu-ja to chyba na ginekologa -polozna powinnam isc:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Hahaha ;d no ja też tak mam :)
    Ale to dobrze :) Można dobrze poznać swoje ciało :)
    Dobra Kochana ja spadam się kąpać i spać :) Bo jutro rano jeszcze trzeba zaliczyć staranko :D
    Dobrej noocy :);*
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    buziole ,tez ide :surfing:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
    • CommentTimeDec 31st 2012
     permalink
    Witam się z rana bez humoru:sad:
    •  
      CommentAuthormaxiulka
    • CommentTimeDec 31st 2012
     permalink
    Sucharku nie smutaj się :grouphug: bo cały rok będziesz smutna ;-)

u mnie skok tem. o jedyne 0,2 stopnia :(
    kobitki a to powinno na raz wzrosnąć tak ? czy może być stopniowo ?
    jajniki okrutnie mnie wczorajbolały, brzuch jak przy @, i piersi ... wieczorem temp. byla nawet 36,7

miłych przygotowań do Sylwestra :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
    • CommentTimeDec 31st 2012 zmieniony
     permalink
    Staraczki moje kochane, życzę Wam Najwspanialszego i Najszczęśliwszego Nowego Roku jaki tylko jesteście w stanie sobie wymarzyć. Ja mam jeszcze trochę pracy przed wyskokiem na belety więc mogę nie dać rady tu zajżeć.
    Moje motto na rok 2013: Szczera rozmowa, wyrażanie własnych pragnień i oczekiwań oraz umiejętne słuchanie i zrozumienie drugiej strony to najlepszy przepis na udany związek - czego Wam życzę ze szczerego serca:kissing:

Treść doklejona: 31.12.12 10:09
    Cześć Andzik1978, 1978 to wyborny rocznik, wiem bo też jeestem z tego roku:wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.