A co Twój były mąż ma do tego nic.. Z tego co pamietam to pisałaś, że rozstaliście się przez niego.. wiec teraz to niech sie odwali.. Jak sie go boisz, to wystap do sądu o zakaz zbliżania sie do Ciebie i tyle :D
moze kurcze trzeba to gdzies zglosic ?? ja kurcze czekam i czekam na Wasze wpisy a tu ciagle fanty , luknelam a tu kolejna strona a wy pisalyscie wczesniej hehehehhe
ej kobitki -kiedy sa przebierance ??? moze zrobimy sobie fotograficzne party w tym dniu tak na odskocznie od codziennosci a i wasze serduchowania okaza sie moze bardziej owocne bo przeciez smiech przedluza zycie
Przebierańce – zwyczaj ludowy rozpowszechniony na ziemi piotrkowskiej, a przede wszystkim na terenie gminy Wola Krzysztoporska. Zwyczaj pokrywający się z ostatkami, polegający na przebieraniu się okolicznych mieszkańców i wzajemnym odwiedzaniu oraz tańczeniu i śpiewaniu w zaprzyjaźnionych i zupełnie obcych domostwach.
Zespół przebierańców w zamian za odśpiewanie i odtańczenie kilku ludowych przyśpiewek otrzymuje w każdym domu drobną kwotę pieniężną – zwykle nieprzekraczającą kilku złotych – oraz jajka będące symbolem zbliżającej się Wielkanocy, z których wieczorem gospodyni przyrządza jajecznicę. Dawniej jajecznica stanowiła razem z zabawą w remizie aż do północy główną atrakcję dla wszystkich mieszkańców wsi.
sucharku. Ja też w swojej okolicy nie mam żadnej.prawdziwej. przyjaciółki koleżanki. My może jesteśmy Ci obce, nie znamy się zbyt dobrze ale musisz pamiętać że możesz na nas liczyć. I choć nie.zawsze będziemy mogły czy umiały Ci pomóc to zawsze wysluchamy .... nie będziemy oceniać. Wyrzucaj z siebie co ci tam siedzi ile wlezie, czasami dobrze jest się tak oczyścić... :-* trzymaj się kochaną będzie lepiej
ale zakręcili tymi postami ;-) a przebierańce na halloween to już były ;-) ale można się zawsze poprzebierać na karnawał ja jutro na Sylwka na pewno perukę sobie walnę
jestem...............nie ogarniam.....ratunku...:))) czego sie najadlyscie na kolacje ze tak walicie w ta klawiature..:)) widzialam Nery zdjecie,widzialam Nery zdjecie-ale cudo..:))) Laska Nebeska..:)) Sucharek swoje chyba skasowala bo juz sie nie zalapalam....wrrrrrrrrrrr......
Nera jaki wstyd.... wg koło wg jakich zasad czyich?? w związkach bywa różnie raz pod górę raz z górki. Są gorsze okresy ale przecież sama wiesz że będzie lepiej.... ile masz cudownych wspomnień ? na pewno dużo...a teraz będziesz miała kolejne... pomysl jakie piękne rzeczy cię czekają, takie przyziemne nawet ale jakze wspaniałe. Głową do góry!!!
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.12.12 21:23</span> a ja swoich nie widze w ogóle....coś się z forum pieprzy...chyba ta wasza energia tak je poruszyla
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.12.12 21:27</span> nera jakie przebierańce ?? co to jest hahah ?
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.12.12 21:33</span> forum mnie się pieprzy .... zła kolejność postów idzie
no dzielchy toz to teraz karnawał więc czas jak najlepszy za przebieranie. Może zróbmy sobie party pt. ciężarówki i te co jeszcze nie zafasokowały zrobią sobie sztuczne brzuchy :) a te co już maja nie muszą się przebierać ;p
normalnie pan administrator to mnie chyba lubi ze te posty tak są w centrum, hehehehe co nie wercik?? chyba to zdjęcie marzycielki elfa mu sie spodobało :)
ale looooooooooooo...pisalam po Fancie i Ja wykopalam..:)))
Sucharku-po pierwsze...znalzezc przyjaciolke na te czasy to jakas magia...one istnieja w serialach i ksiazkach ale w rzeczywistosci to jak poszukiwanie igly w stogu siana...czasem wlasnie takie wirtualne wygadanie sie jest o niebo lepsze.....nie jestes sama-masz nas..:)))) ja takze poronilam i to 5 razy w swoim zyciu,wiec wiem jak to boli,ale szanse sa i jeszcze bedziesz tulila swoje malenstwo w swoich ramionach...Nie smuc sie..:)) i badz piekna dla samej siebie a nie dla kogos..:)) nie musisz walic kg tapety by byc Miss...piekna pochodzi z nas i jesli sie usmiechniesz i zaczniesz wierzyc w lepsze juztro to rozblysniesz..:))
Treść doklejona: 30.12.12 21:51 Fanta-powiem Ci cos w sekrecie,ale Ciiii bo ktos sie dowie...ja nie musza zakladac sztucznego brzucha aby udawac ciaze,hahahaha..:)))
Nera-normalnie przygody Piotrka i Gosi chyba na calym swiecie sa takie same....Nie gadaj mi tylko pierdolek ze powinnas usunac...niegrzeczna dziewczynka.posluchaj starej Goski-dzieci to skarb i sila.Facetow mozesz zmieniac jak rekawiczki,ale dzieci pozostaja na zawsze Twoje..:)) Piotrki sa takie,zazdrosne o przeszlosc i potrzebujace 100% uwagi.Musisz go sobie wychowac i pracowac nad zwiazkiem.Pewne rzeczy po prostu olewac.Na poczatku bedzie to mega ciezkie,moze nawet pare lat,ale z czasem sie uda.Pisalam przeciez ze ja mialam mega ciezki zwiazek...Lata szarpania sie i walki,ale w sumie udalo sie.Pewnie ze sie nie raz klocimy,ale to jest raczej 5 min powarkiwanie...ja takze jestem cholerykiem.Klne,kopne cos,pierdolne drzwiami,ale za 4 min nastaje glucha cisza.Na razie kup sobie torbe landrynek i je chrup,a na wszelkie powazne decyzje poczekaj jakies 1.5 roku,czyli jak urodzisz dzidzie i ja z lekka odchowasz..:))
Treść doklejona: 30.12.12 21:58 Fanta-to ja wygladam jakbym zaliczyla swieta z calego wieku..:)) w sumie ,jakbym wszyla sobie zamek to mialabym torbe na zakupy..:))
Wercik- zawsze do uslug..:)) a Ty co wybierasz??? sztuczna poduche czy zdazysz sie jeszcze najesc makowca i byc naturalnie piekna na bal karnawalowy?Teraz sie nie mowi gruba ale puszysta..:)) mnie sie to kojarzy z owieczka,meee meeee
a ja wlasnie swojego nakarmilam Chinczykiem,poszlam sobie pod prysznic i zeszlam snujac sie po pokoju jak slonik w skladzie porcelany i och ach gapa,potknelam sie i runelam na swojego....no,oczywiscie,Reniferek zareagowal wlasciwie i ufff,serce podstemplowane..:)) inaczej jakos mu rodeo w glowie nie siedzialo...musze mu pasze zmienic..:))
ja przyszlam a wyscie uciekly.....chyba mnie unikacie czy jak..???
Ja dziś robiłam cheesburgery :D pod wieczór :D i mój Rob stwierdził, że zdecydowanie są najpyszniejsze :D i że mam mu częściej robic.. o ja nieszczęsna :D
Podtrzymuje :) Tym bardziej, że czytałam że największa szansa 26% jest w dniu przed owulacją, w dniu owulacji tylko 15% więc działamy :) Ale na serio pierwszy raz tak mam, że mnie tak w około owulacyjnym czasie wszytsko boli jak przy okresie :( Ale mąż oczywiście twierdzi, że to znak że będzie ciąża :D
Ty możesz już czytać inną zakładkę po prawej :D Płodność po porodzie :D żeby się przygotować Mamuśka :* Ja tez tak mam.. Szczerze to po I miesiącu starań pomogła mi zakupiona przez męża w prezencie : W oczekiwaniu na ciąże i w oczekiwaniu na dziecko. Pierwszą przeczytałam w ciągu poru godzin a ma ponad 300 str ;d a w drugiej doszlam do 2 tygodnia ciazy :) i potem bede czytac jak sie dowiem ze jestem :)
Hahaha ;d no ja też tak mam :) Ale to dobrze :) Można dobrze poznać swoje ciało :) Dobra Kochana ja spadam się kąpać i spać :) Bo jutro rano jeszcze trzeba zaliczyć staranko :D Dobrej noocy :);*
Sucharku nie smutaj się bo cały rok będziesz smutna ;-)
u mnie skok tem. o jedyne 0,2 stopnia :( kobitki a to powinno na raz wzrosnąć tak ? czy może być stopniowo ? jajniki okrutnie mnie wczorajbolały, brzuch jak przy @, i piersi ... wieczorem temp. byla nawet 36,7
Staraczki moje kochane, życzę Wam Najwspanialszego i Najszczęśliwszego Nowego Roku jaki tylko jesteście w stanie sobie wymarzyć. Ja mam jeszcze trochę pracy przed wyskokiem na belety więc mogę nie dać rady tu zajżeć. Moje motto na rok 2013: Szczera rozmowa, wyrażanie własnych pragnień i oczekiwań oraz umiejętne słuchanie i zrozumienie drugiej strony to najlepszy przepis na udany związek - czego Wam życzę ze szczerego serca
Treść doklejona: 31.12.12 10:09 Cześć Andzik1978, 1978 to wyborny rocznik, wiem bo też jeestem z tego roku