Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeJan 3rd 2013
     permalink
    hm,znalazlam cos mega ciekawego....wiem,ze nie powinno sie moze wklejac,ale nie moge sie oprzec....

Amazonka Aug 24th 2006 Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś do moderacji permalink
    Ja miałam czasem ciemny, czasem jasny kolor @ w ciągu 30 lat dziewictwa i co z tego? To też nietypowy objaw.

wyszperane w objawach ciazy...czyli juz znam dwie przyczyny dlaczego ta kobieta ma taki problem ze swiatem...30 lat dziewictwa..?? i chyba wciaz ten stan trwa czy jak??mamy juz 2013...pisane ok.7 lat temu....:shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Mal jesteś okropna he,he :)- dobre

dziewczyny ja was podziwiam, ja do pokoi dzieci to nawet celowo nie wchodzę.
    dziś wstałam o 10:00, zjadłam do komputerka, i tak czas zlatuje
    zaraz 13:30 a ja dopiero wodę na żurek wstawiłam he,he
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    :thumbup:

Treść doklejona: 03.01.13 13:26
    mamcia ja jeszcze w pizamie na wyrku a Gabi juz 4 godzine mowi mamusia :whorship: wlacz myszke miki

Treść doklejona: 03.01.13 13:27
    mamcia odpisz na priv
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Hej dziewczynki :) ja dzisiaj zmykam do doktorka.

Asiulka u mnie termperatura podniosła się o uwaga 0,1 stopnia.
    A jak to jest z tymi temepraturami ? da się coś z tego mojego wykresu wyczytać ? gdzie te wyższe, gdzie te niższe ? nic nie widzę :(
    może ktoś zerknąć ?
    To jest tak, że ma być 6 niższych i 3 wyższe (z tego te 3 muszą być o 0,2 stopnia wyższe od najwyższej z tych 6 niższych) - dobrze rozumuję ? ;-)

mnie dziś piersi bolą, czyżbym faktycznie miała owulację ? hym.. wszystko okaże się za 2 godzinki :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.01.13 13:29</span>
    ła ja już po pracy ;p zmykam ogarnąć chałupkę i do doktorka;)
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    maxiulka- odpisałam pod wykreikiem
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja szperajac o objawach ciazy natrafilam na dziewczyne ktorej tempka w ogole nie drgnela...tak twierdzila,ze prowadzac wykresy nie spodziewala sie ciazy i mala tak az 3 razy..dopiero w 9 i 11 tyg temperatura wzbila sie do 37.cuda i wianki,prawda?czyli kazdy organizm jest inny i zaden wykres tego nie ogarnie.nie miala tych roznic 2 kresek czy jakiejs wyzszej wartosci ktora zapowiada Fasolke....:shocked::shocked:

Mamcia-jestes o niebo lepsza niz ja...ja jeszcze za zupe sie nie zabralam..:)))

Maxiulka -melduj po wizycie co i jak....ja teraz mam nieczynny biust...wiec chyba jakas nienormalna jestem w tym cyklu.

Treść doklejona: 03.01.13 13:38
    czy ja dobrze sobie zaznaczylam faze lutealna..??? help help....:tongue:
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    odpisałam pod wykresem
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    dzięki mamcia, chyba dobrze to oznaczyłam ... mam nadzieje, ze tempka poszybuje jutro o 0,2 stopnia :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    o rany:shocked::shocked::shocked::shocked: spadam robic spaghetii bo chodzi za mna od trzech dni no i moze bym wylazla z pizamy hee ,za ,5 h Piter prace konczy a ja od wczoraj w lozeczku ,, zajebiansko :boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie:
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    to przeze mnie, sorki, ale dziękuje

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.01.13 15:57</span>
    dziewczyny a gdzie wy mieszkacie, tak sobie pomyślałam , że fajnie byłoby się spotkać jak już wszystkie bedziemy zafasolkowane :)
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Bielsko - Biała :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.01.13 16:27</span>
    Siedzę u doktorka i nawet wtedy nie mogę przestać odwiedzać f28

Uzależnienie jak nic ;p
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ze mna sie nie spotkacie bo ja w Pl nie mieszkam....((

Maxiulka co tam u doktora ????? mam nadzieje,ze same dobre wiesci sie posypia...:))

moj P znow wrocil jakis naburmuszony...jakis kryzys wieku sredniego..?? zaczynam sie obawiac ze te serduszka jakie podbilam na wykresie beda jedynymi....jak sie patrze na jego mine to mi sie samej odechciewa...:angry:.czemu faceci zawsze przynosza problemy do domu?
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    mamcia /ja Łódź

Mal /nigdy nie mow nigdy :boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie:
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Była owulacja prawdopodobnie wczoraj :D i jest płyn w jakieś tam zatoce :p
    Teraz pozostaje tylko czekać. Podobno przy mojej chrobie to mierzenie tempki się nie.sprawdza za bardzo bo za dużo hormonów przyjmuję. Rany julek ale fajnie :) od jutra duphaston 2 razy po tabletce :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    super wiadomosc maxiulka :cheer: tzrymam kciukasy :thumbup: widze ze masz cylke 35 dniowe ,mi tak jak ci pos wykresem napisalam temperatura sie podwyzszyla utrzymujac od 13 dni po oulacji i to tez choragieweczka ,poczekamy -zobaczymy :swingin::swingin::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    maxiulka super :) kciuki zaciskam
    :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Maxiulka- to mozesz sobie odetchnac i zaczac dalej serduchowac juz dla przyjemnosci majac nadzieje,ze te wczesniejsze zrobily co potrzeba..:)) masz juz pewniak,ze jajo peklo...:)) teraz bedziemy razem z Toba czekac na pozytywne zakonczenie cyklu..:))

ja dzis znow nie odbilam swojego serca...myslicie ze te ktore mialam daja jakas szanse czy kluczowe dni to byly wczoraj i dzis??? zaczynam sie troche martwic ze znow przegapilam najwazniejsze dni...ale cos czulam ze moj bedzie dziwnie fochowal w tym cyklu i sobie wygadalam....:cry:
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    maxiulka super :)
    mall a ja myślę, że te stempelki, które były wystarczą :boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeJan 3rd 2013 zmieniony
     permalink
    i nie polecam czytac o objawac ciazy bo mozna sie tylko wkrecic....ja znalazlam dziewczyne ktora napisala,ze wszystko dla niej smakowalo kwasem,ze pomarancze byly kwasne itd,zanim sie dowiedziala o ciazy i co..?? i opadla mi szczeka bo ja dzis opitolilam swojego ze mi cytrynowy napoj kupil a mial byc pomaranczowy...kazalam mu nawet wachac,hahaha.a to byl pomaranczowy....ten co zwykle...ale to tylko taki wlasnie przyklad, ze mozna by sie wkrecic gdybym np.byla w 20 ktorym dniu cyklu...na dzisiejszym etapie jest o wiele za wczesnie,wiec mialam tylko ubaw z samej siebie bo sobie wyobrazilam co by bylo gdybym przeczytala to za tydzien..??? szalalbym jak sikorka na forum ze pewnie mi sie udalo,hahahaha....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziewczyny... ostatnio wokół sutka tzn chyba wczoraj pojawiło mi sie sporo takich krostek... miała tak ktoras ? :-( nie pokoi mnie to...:-(:-(

ja Olsztyn :-)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Witam dziewczynki.
    Ja dalej czekam na @. Może jutro.
    Super wieści Maxiulko ;) Trzymam kciuki za plusa.
    Parę dni temu znowu sie dowiedziałam że kolejne 2 dziewczyny u mnie w pracy zaciążone. Jedna nawet z bliźniakami. Umieram z zazdrości ;(
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Fanta -ozloce Cie jesli Twe slowa beda prorocze..:))) ale od tego jestesmy,aby sobie wciskac nadzieje,hahaha..:)) kto nas inny pocieszy i poglaszcze wirtualnie po glowce..:))jestes koffana..:))

Treść doklejona: 03.01.13 18:24
    Asiula-tak,ja mialam raz w jednej ciazy..:)) w drugiej dokladnie...:))

Treść doklejona: 03.01.13 18:25
    Sonya-ale Ty masz jakis skok tempki...moze @ nie bedzie..????oby tak sie stalo..:))
    •  
      CommentAuthorAgnike
     permalink
    I ja Łódź :cool: , podczytuje was,podczytuje ale cieżko się wbic:wink: co do smaków, ja w cyklu ciążowym od owulacji
    Pożerałam czosnek w każdej postaci :cool:
    -- Zu 10.2010 & Li 11.2015
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Agnike witaj i gratki za wbicie sie..:)) czosnek powiadasz..? ja z najmlodsza cebule,hihi..:)) teraz tylko z tym kwasem mialam czad,ale mam cale 10 dni do @,wiec to moja wybujala fantazja,a jak podczytujesz to juz wiesz,ze mam jej zbyt wiele..:)):bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Asiula z krostkami to ja miałam, pojawiły mi się przy tym przedłużającym się cyklu w fazie lutealnej ;)
    a ze smakami to co cykl to inne krzywe fazy mam, już mnie ciągnęło na kwaśne, na mięcho, w następnym mięcho mi nie podchodziło wcale, ale za to słodycze. Więc ciężko wyczuć.
    I witam się wieczornie panie drogie :)
    Mal i też uważam, że mogą wystarczyć te serducha - wedle zasady jak ma być to będzie :)
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No to sie okaże co to jest <3
    oby baby <3
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Malu -swieta racja samemu mozna sie niezle nakrecic ale nie zawsze nakrecenie sie oznacza pudlo :)

Asiulka -ja tak mam obecnie hehehe

Agnike -pozdrawiam łodzianke :boogie:

Treść doklejona: 03.01.13 18:56
    dzism mam wieczor z Mc"donaldsem :hungry: jedzonko domowe mi nijak wchodzi :fierce:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Asia ja mam takie przed owulacją :) a czasem podczas okresu ... byłam z tym u gina powiedział, ze tak hormony dają o sobie znać ... :) nie wiem ile w tym prawdy

Mall, ja Ci nic nie wciska... byli u mnie kosmici i powiedzieli że w tym miesiącu Ciebie wybrali sobie na "worek" dla małego kosmity, którego wydasz na świat już wkrótce :) także wiesz, wszystko jest potwierdzone.... :rasta::rasta::rasta:

Treść doklejona: 03.01.13 19:00
    Cześć Agnike :) fajny kermit :bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    To u mnie pewnie hormony.. Tyle, że pojawiło się 3-4 dni po owulacji.. :(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAgnike
     permalink
    Nera- witam,witam:cool: z jakiej części Łodzi jesteś ? :devil:

Łoooooo widzę że tutaj to moce nadprzyrodzone - rozmowy z kosmitami :updown:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Agnike tylko Fanta tak ma :D
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    kochana tak na prawdę to ty nie wiesz, kiedy była owulacja :) chyba że byłaś na monitoringu :) a krostki w większości przypadków są nie groźne, jakby nie zniknęły czy sprawiały Ci jakiś ból zgłoś to przy następnej wizycie u gina. Choć mówię, ja takie mam od zawsze podobno taka uroda moich cycków :):bigsmile:

Treść doklejona: 03.01.13 19:28
    Ja jestem ich na ziemskim przekaźnikiem... ostatnio jak byli u mnie na kawie powiedzieli, że jak Nera będzie jarała fajki to jej zamiast dłoni wyrosną gałązki :) Autentycznie :tooth::tooth::tooth:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Fanta ja to się czasem zastanawiam co Ty bierzesz? :rolling:
    •  
      CommentAuthorAgnike
     permalink
    Hahahahah właśnie oplulam tableta :rolling: a mąż się patrzy jak na wariatke:tooth:
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    kilka euthyroxów, oeparol, castagnus, żelazo, mała latte i kawałek makowca i życie jest kolorowe :) a i koniecznie żelki haribo o smaku coli
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    mal ja się podpisuje pod fantą, ten miesiac będzie twój,
    a może ktoraś z was przesala potrawy, ja tak miałam

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.01.13 19:53</span>
    jak widać rozsypane jesteśmy po całej Polsce, ale środek uda nam się znaleść, a ty mal będziesz miała świetną okazję aby przyjechać do Polski
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Ja myślę fanta że to przez ten mak chyba.
    Jakby znowu wpadli na kawę to zapytaj ich co tam u mnie sie zdarzy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    witajcie Dziewczyny! dołączam do Was jako staraczka - 13 miesięcy, liczę że ten to ostatni, Wam również :)
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Witaj i zakładaj szybko wykres. W którym jesteś dniu cyklu?
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    dziś mam 14 dc, jutro sądny dzień - monitoring, jestem pełna obaw, ale na szczęście mąż mnie dopinguje :) twierdzi, że rozmawiał z brzuchem i wszystko będzie w porządku
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    hehe. no to Ci wszystko załatwił, niema sie co martwić :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    velvetin witamy :bigsmile:
    i życzę powodzenia ;-)
    ----
    Asiula no to miejmy nadzieję, że to hormony szaleją u Ciebie , bo tworzy się w Tobie nowe życie ;-))
    :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    o rany, dom wariatów, do jednych przemawia brzuch do innych kosmici :rolling: ja rozmawiam tylko z kotem, ale on mi nic ciekawego nie mówi :P
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Nie dziękuję dziewczyny. Teraz tylko zostało oczekiwanie. Kiedy mam testować iczym najlepiej ?

I jeszcze jedno pytanko ? Mam zacząć brać Duphaston ... A nie bierze się go przypadkiem od 3 temperatury wyższej ? Jak myslicie ? Chociaż czuję, że progesteron już podlecial w górę bo piersi pieką jak jasna.... Co o tym myslicie ?

Asiulka fajny objaw ja chcem taki sam :p
    Witam wazystkie nowe osobki ;)
    Fanta a o mnie coś kosmici mówili ,?
    Sony zostawiłam pytanko pod moim cyklem :)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    witaj velvetin i powodzenia :)
    Wercik ja nie chcę nic mówić, ale twój kot powiedział mojemu kotu byś o tej piątej szybciej tyłek ruszała z łóżka by mu papu dać. Powiedział, że czasami nieźle się opierniczasz i musi trochę pohałasować byś się w końcu zwlekła :P
    O resztę nie pytałam bo tylko na kawę wpadli ale nie omieszkam zapytać następnym razem podczas szybkiej wizyty trzeciego stopnia :):cheer::cheer::cheer::cheer:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    stare dane Fanciu ma Twój kot :P bo ostatnio dostaje po 6tej papu i to podawane przez męża :P ja zastrajkowałam :P nie ma budzenia (przynajmniej na razie :P)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    a to ściemniacz jeden :) moje wariują strasznie ostatnio .... odwala im jak nigdy

Dowcip dnia :

Para w łóżku:
    -To twoje piersi, czy gęsia skorka?
    -A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna?

Mąż wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go żona:
    - Oj Ty mój biedaku... Znowu całonocne zebranie?
    - No...
    - Daj płaszcz... Masz szminkę na policzku... zaraz
    wytrzemy... pewnie znowu ta stara księgowa wycałowała cię w pracy
    - No...
    - Masz też szminkę na kołnierzyku... pewnie ktoś cię
    brudził w autobusie... nie przejmuj się
    - No...
    - Ściągaj te łachy i kładź się spać. Musisz odpocząć
    biedaku...
    - No...
    - Jesteś podrapany na plecach... Znowu wpadłeś na ten krzak przed domem
    - No....
    - Stefan! Ty masz na sobie damskie majtki!
    - No to teraz kombinuj...
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    hahah drugi znałam (ale zarypisty), pierwszy też dobry :D
    moja kota właśnie biega jak opętany po chacie, rzucając się na wszystko, łącznie z klamkami od okien
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    mój siedzi w pralce... w TV leci ZE ŚMIERCIĄ JEJ DO TWARZY - uwielbiam ten film !!:heartbounce::heartbounce::heartbounce:
  1.  permalink
    a ja padam... z tego przybicia siedze taka otepiala i czekam na D,zeby ze mna pogral w xboxa to sie troszke pomecze, rozerwe i oderwe mysli od tego o czym nie chce myslec... jutro z rana spacerek 2h mnie czeka...brrr juz mi sie nie chce:devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.