Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeJan 3rd 2013
     permalink
    marzy ty musisz być w niezłej kondycji jak wszędzie masz tak daleko :) :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Fanta-przez Ciebie malo nie obudzilam dzieci tak parskalam...chyba sie zamienie w kobylke przez Ciebie...:)) ja tez chce takie leki brac.spisalam sobie Twoja liste i rano juz o 6 lece do apteki..!!!! mam tylko nadzieje,ze ufoki sie nie myla.a worek mam niczego sobie,tylko niech z rozpedu nie pakuja dwoch na raz...:)))) zielono mi..:))

Marzycielko -wreszcie sie pojawilas...czy Ty sie gniewasz na nas,ze tylko pod wykresami szalejesz a na forum tylko czasem zajrzysz?? mnie unikasz??/ czyzbys juz mnie nie kochala???? czemu jestes przybita? wywal to ,moze uda sie cos zaradzic..?
    •  
      CommentAuthorElyanna
     permalink
    A ja bym wiele oddala zeby moc chodzic do pracy... jezdze samochodem w 1 strone ponad 50 km. I bankrutuje na paliwo :peace:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Elyanna -to tak i moj tyle pedzisz.az w koncu zalozyl sobie instalacje LPG i wychodzi teraz 3 razy taniej niz na paliwie.
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Eleynna ja mam 35 km.

Zarezykuje i wezmę ten Duphaston skoro jest już po owulacji ;)

A ja jutro prosto po pracy pędzę do Krakowa.na podyplomowke ... Wykłady do 20 :cry
    Zarezerwowałam nocleg w hostelu w Lagiewnikach .... Boje się nie lubię spać sama i to w obcym miejscu :-/
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Bo Marzy to jak taka królewna z dowcipu :)
    za siedmioma górami, za siedmioma rzekami, za siedmioma dolinami, za siedmioma lasami, za siedmioma parkami itd itd, na kamieniu siedziała królewna i mówi "kur* jak ja mam wszędzie daleko" :tooth:

Mal jak Ciebie nie kochać :) zawsze rozbawisz :)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    wercik świetnie ci to wyszło ahahhhahahahahahahabueheheheh:rolling::rolling::rolling::rolling::rolling:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziewczyny, obyśmy wszystkie zaszły jak najszybciej!! <3

:rainbow:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeJan 3rd 2013 zmieniony
     permalink
    Tego Wam życzę kochane!
    Może sobie listę zrobicie coby z niej wykreślić czym prędzej kolejne
    Mamusie.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeJan 3rd 2013 zmieniony
     permalink
    Ale nabazgralyscie sporo
    :shocked::shocked::shocked::shocked: :updown:

Agnike -ja lodz srodmiescie

Fanto -odmeldowywyje ,ze z galazek dupa bo juz nie jaram -mam wstret :boogie::boogie::boogie:

velvetin-witamy w Naszych skromnych progach
    :swingin::swingin::swingin::swingin:

kurcze kobitki -popieprzylo mi sie wszystko co pisalyscie :jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:

Dorit -dobry wieczor :*

DOBREJ NOCUNI SZALONE :tooth:

:shocked::shocked::shocked: pusteczka na forum ,wczoraj ostatnia a dzis pierwsza -dzien dobry e-kolezanka :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeJan 4th 2013
     permalink
    Hej staraczki i niestaraczki:)
    Ale Wy produkujecie dziewczęta, nie jestem w stanie już chyba tego wszystkiego przeczytać:confused:
    Przesyłam Wam Życzenia Noworoczne
    :hugging::hugging::hugging::kissing::kissing::kissing::kissing:

Obyście szybciutko zafasolkowały, a fasolki juz brzuszkowe niech zdrowo rosną:cheer::cheer::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeJan 4th 2013 zmieniony
     permalink

znalazlam calkiem fajne suwaczki menstruacyjne

http://www.rodzice.pl/suwaczki/ticker-step2/3
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Witam ;) ja już od pół h w pracy. Byle do 13 a później szybki skok do Krakowa i znienawidzone wykłady.

Tempka 0,1 do góry ... Normalnie jak żółw ;-)
    Miłego dnia dziewuszki :*
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    Witam wszystkie dziewczyny serdecznie, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego szalonego grona:)
    Od razu na wstępie zwracam się o próbę interpretacji moich objawów. Staram się o dziecko od 5 miesięcy...W tym miesiącu sama nie wiem co mam myśleć, może któraś z Was będzie wiedziała o co chodzi. Owulację miałam potwierdzoną testami i bólami na 27 lub 28grudzień. CZYWIŚCIE STARALIŚMY SIĘ Z MĘŻEM PRZED W TRAKCIE I PO OWULACJI:):) jednak 2 stycznia zaczęłam odczuwać najpierw delikatne kłucie lewego i prawego jajnika, uczucie ciągnięcia w dole brzucha, a potem większość bólu była skumulowana w prawym jajniku, który pulsował do pachwiny i rozchodził się na udo. Nie były to bardzo silne bóle, ale nie dało się ich nie zauważyć. Dodam, że ból został do dzisiaj z tym, że dużo słabszy. Czy jest możliwe aby przesunęła mi się owulacja? testy owulacyjne zawiodły?? wiem, że nie wskazują że owulacja nastąpi na 100%. okres powinnam dostać 9 stycznia, ale może mam już bóle menstruacyjne....co sądzicie o tych objawach??? dziękuję z góry za odpowiedzi
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    frezja1983 witaj :) wiesz to może oznaczać wszystko opóźnioną owulacje, bóle menstruacyjne czy ciążę.
    Ja np. od porodu nie mam przed @ bóli piersi, brzucha, krzyża, kłuć jajników itd. A w tym cyklu wszystko się pojawiło i to kilka dni po owulacji. Podchodzę do tego z rezerwą, bo wiem, że psychika lubi płatać figle. Świetnie napisała to wczoraj Mal77 :bigsmile:
    Nie pozostaje nam nic innego jak czekać, trzymam kciuki za nas wszystkie.
    Ja mam termin @ 10, więc jedziemy na tym samym wózku
    --
  1.  permalink
    witaj frezjo:smile:

Mal co sie u mnie dzieje to mam pod wykresem,a Ty do mnie nie zagladasz to nie wiesz:updown:

duzo produkujecie tutaj to tylko przelotem czytam i probuje cos naskrobac sama,ale wiecznie nie mam czasu:neutral: wiec dlatego pod wykresami pisze, bo wpisuje temp. i szybko klikam co tam u kogo i jak mam czas to pisze:)

powinnam miec troche wiecej czasu,ale Nowy Roku i nowe urzedu-juz we wtorek mam spotkanie w urzedzie o 9.30:cry:

a na poczte mam daleko i autobus jezdzi co godz. z przerwa od 9.30 do 13.30:angry: wszedzie indziej jakos da sie dostac...oporcz ikei:sad: tam to tylko samochodem

:sad: a wlasnie zostalismy bez:cry:

maxiulka, lagiewniki to blisko mojego domku:bigsmile: pewnie na kampus jezdzisz?
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    Minia życzę upragnionej ciąży w takim razie:) Twoje objawy bardziej wskazują na możliwość ciąży. Ja mam tylko bóle brzucha i jajników, Jeśli miałaby to być ciążą to wydaje mi się, że za wczesne te objawy. Ale nigdy w ciąży nie byłam więc nie jestem znawcą tematu. Odnośnie psychiki to zgadzam się z Tobą, w ostatnim cyklu miałam co najmniej 4 objawy ciąży:) moja koleżanka 6 miesięcy starała się o dziecko, przez 5 miesięcy miała urojone objawy , a szóstego nic....a ciąża była:):):) trudno jest nie wsłuchiwać się w organizm kiedy czeka się w zniecierpliwieniu na ciążę:)
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Frezja, witamy:)
    I trzymamy kciuki:)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeJan 4th 2013 zmieniony
     permalink
    hello moje Panie..:))

ja moge tylko zajsc ale jak ksiezyc..:)) ja w tym cyklu nie mam zadnych objawow...nie wiem czy to prezent od mojej styranej zyciem psychiki czy dalszy etap szalenstwa...no,oprocz tego kwasu,ale dopiero zasugerowanego przez czytanie gupot..:))

Marzycielko-bo ja w zyciu realnym i wirtualnym w gosci nie za bardzo sie nadaje i nie lubie chodzic...wole zapraszac do siebie.taki maly zyciowy egoizm,albo objaw towarzyskiego lenistwa.ale cos tam zlapalam ,jakies szczatkowe wiadomosci,tyle,ze dla mnie zupelnie obce bo mnie do kraju ciagnie tylko jedzenie i natural,ale nie rodzinka....z moja sie wychodzi dobrze na zdjeciu,ale robionym o tej samej porze w dwoch roznych zakatkach kraju..:))nie smutaj sie-bedzie dobrze..:))

powiedzice mi moje drogie-czy stala wyzsza temperatura to cos normalnego czy mi sie organizm zawiesil i musze go zresetowac??:jumping:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    frezja1983 -witam na pokladzie :swingin: Co do Twoich odczuc ja rowniez mialam bole po owulacji ,myslalam ,ze testy zawiodly bo ja sama tak naprawde w zyciu nie wiem kiedy mam owulacje -kompletny brak sluzu . 28listopada wzielismy sie do roboty , 30 listopada test wykazal ze w ciagu 24,48 h pojawi sie owulacja ,3grudnia zaczelam odczuwac bole jajnikow,ciagniecia do dolu itp ...mysle sobie kurcze chyba dostane okres albo to wlasnie ten dzien jest tym najwazniejszym ale to trwalo praktycznie codziennie ,16 brak okresu a 17 grudnia ujrzalam upragnione dwie krechy :tooth: do glowy mi nie przyszlo ze sie udalo ,bylam anty nastawiona, zreszta dziewczyny tu wiedza bo najbardziej zrzedzilam :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    mnie nic nie ciagnie i mi nic nie pika.....czyli dupa dupa,jestem niemowa....widze,ze jak zwykle mam zerowe szanse..........:devil:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    MAL -JA MIALAM TAK Z TEMPKA ZE SIE ZAWIESZALA :peace:
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    Nera86 czy miałaś jakieś inne dodatkowe objawy? ja poza opisanymi powyżej bólami nie mam żadnych objawów. teraz pewnie zacznę mieś urojenia:):):)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ZAJRZYJ NA MOJ WYKRES (pierwsze wykresowe staranka) ,TAM ZANOTOWANE MAM OBJAWY w notatkach KIEDY CO MIALAM ,NIE PISZE TEGO BYS SIE KOCHANA NAKRECALA ALE POPROSTU TEZ TAK MIALAM
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    w ogóle to odkąd boli mnie ten jajnik po mojej domniemanej owulacji robię od nowa testy owulacyjne ale nic nie wykazują
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    np czulam ,tak jakbym miala spulchnieta (picke) od srodka i zewnatrz,w srodku jak badalam szyjke rozniez wyczuwalam rozpulchnienie ,bol podbrzusza,napiecie tak jak przed okresem no i straszny spadek libido mialam i pozostal mi az po dzien dzisiejszy ...ale pamieta ze kazda kobieta jest inna,zadna nie odczuwa tak samo :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja juz poczytalam..nie mam nic...jedynie co odkrylam,ze cykl mi sie wydluzy w tym miechu o 2 dni...dobrze,ze mam juz to zanotowane i nie bede sie jarac,ze opoznienie to ciaza...ech,ale gupia misia ze mnie........:angry:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    15 grudnia nie wchodzily mi papierosy,2 tygodnie po oulacji bole jajnikow ustaly

Treść doklejona: 04.01.13 11:21
    ehhhh gosiaczku Ty moj :hugging: dobrze bedzie, wkoncu zostaniesz upragniona ciezarowka,tylko musisz to olac tak jak ja i bach :flowers:

Treść doklejona: 04.01.13 11:33
    przypomnial mi sie jeden objaw (zadala mi to pytanie moja przyjaciolka z Anglii jak jej pisalam ze senna,ze na sex ochoty nie mam,ze jajnik kluje itp ) to pytanie brzmialo - a czy przypadkiem nie masz tak,ze wyczuwasz dziwne zapachy,ktorych inni nie czuja ?' po chwili namyslu przypomnialo mi sie kilka faktow ,ze tak mialam, np: zjebalam mojego ze zebow nie umyl choc myl ,mojej siostrze czulam,ze niemilosiernie smierdza skarpetki ,mowila ze jestem glupia bo ma czyste ,kazdy powachal i faktycznie byly pachnace ale ja okno otworzyc musialam ,jadac winnda czulam ogromny smrod spalenizny a sasiadka jadaca nic ,wiec sie odezwalam czy czuje ten smrod a ona spojrzala sie na mnie jak na jebnieta i wysiadla,..poiedzialam o tym Iwonce a ona tylko odparla ze tez tak czasem miala,po czym jak oznajmilam jej pozytywne 2 krechy to dodala ,ze te niby dziwne zapachy miala na poczatku ciazy ale nie chciala mnie nakrecac :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Mall każda jest inna... tak naprawdę można napisać by książkę ile bab tyle przypadków i objawów ! Wiadomo, każda z nas szuka pocieszenia i nadziei opierając się na tych co się udało i na podobieństwie objawów ale ja cisnę !! siebie i będę Was że objawy ciążowe i te na @ są tak podobne, że nie można ich brać za wyznacznik bycia i nie bycia w ciąży ! Warto je notować i później jak Mall zaciążysz możesz nam zdać raport co z nich było rzeczywiście objawem ciąży. Nawet zupełna cisza objawowa może być objawem ale też nie musi.
    Także czekać, czekać czekać :) i mieć nadzieję w serduszku - być dobrej myśli - czasem dobre myśli ściągają dobre rzeczy :)
    Mall a żeby walnąć reseta organizmu musisz polizać sobie łokieć :boogie::boogie::boogie:
    jedziesz...:swingin::swingin:
    • CommentAuthoraiwlys08
     permalink
    cześc dziewczyny
    chciałam się przywitac i dołączyc do was:)
    w oczekiwaniu na upragnione maleństwo
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Hej hej :-) melduje się i ja :-) dziś ładne 36.67 :-) oby się pielo w górę i za nic nie spadało :-D:-D
    ja objawów nawet nie czytam bo w ciągu 5 min mam wszystkie :-D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Fanta-Melduje poslusznie ze polizalam sobie-czyli swojego P,hahaha...nie ustalilas na 100 % czyj lokiec mam SOBIE polizac...wiec juz mi sie uda uda uda..:))w razie co,jak sie nie uda, wpadne do Ciebie o 6 rano z chlopakami i dostaniesz po dupie pokrzywa..:)) licze wiec na pozytywnie zalatwienie mojej sprawy..:)) w nagrode wciagne Cie do siebie na poklad dla gabarytow..:))

ja zaraz mykam zapytac sie o urodziny dla swojej corci w Kids Dance Republic...za tydzien moje nawredniejsze dziecie konczy 3 lata...ale to zlecialo.........wpadne pozniej...jak jest ktoras chetna i czasowa to faktycznie niech nam wyrysuje liste starajacych sie..milo bedzie potem z niej spadac..:)):bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    hello dziewczynki ;-)
    a u mnie temperatura na chwilę stanęła w miejscu ;-)
    pewnie jutro już strzelę jakiś test o czułości 10 :bigsmile:
    no i zobaczymy co będzie dalej :cool:

Treść doklejona: 04.01.13 13:54
    Asiulka widzę, ze brałaś ślub równo tydzień po mnie ;-)))
    wrzesień gorą ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    O ja też brałam ślub
    we wrześniu 2011:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam serdecznie nowe staraczki:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Mój mąż ma urodziny 17.09 i się uparł :D Ja mam 6.09 więc nie było tak źle, chociaż ja chciałam właśnie 10.09 po środku :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja swoj ostatni bralam 5.09 i to w poniedzialek...jak oryginalnie..:)):wink:
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    A ja na początku chciałam 17tego ;-)
    bo 18tego września mają rocznice ślubu moi rodzice ;-)
    ja urodziny mam 25 września ;-)
    z moim M. poznaliśmy się 7 września ;-)
    no i nasz slub 10.09 ;-)
    a jakby się jeszcze trafił wrześniowy dzidziuś byloby bosko ;-):bigsmile::boogie:
    Mój M. się troche spóźnił bo urodził się 15 października ale jest tego samego znaku zodiaku co ja ;-)
    --
    • CommentAuthoraiwlys08
     permalink
    ja z moim m jesteśmy jak woda i ogień, piekło i niebo ale podobno przeciwieństwa się przyciągają >< :wink:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No ja właśnie też bym chciała wrześniową dzidziunię <3
    Może się uda :* Trzymać kciuuuki :rainbow:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja juz zaliczylam 4 pory roku,wiec mi juz totalnie wszystko jedno kiedy,aby tylko bylo i to jak najszybciej...:))
    Asiula-trzymamy...:thumbup:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No dokładnie :D oby było jak najszybciej <3

Treść doklejona: 04.01.13 16:13
    O mój BOŻE! Zakochałam się w Nerci córciach <3 są najpiękniejsze na świecie, też chce taką!! O jeju, normalnie nie mogę :D
    Czemu ja mam zielone oczy a mój mąż błękitne, kiedy jak chce takie ciemnookie piękności <3
    -- [/url]
  2.  permalink
    Mal bralas slub w urodziny D:bigsmile:

jestem na chwilke,bo dopiero wrocilam z urzedu...szkoda gadac...wybieralam sie rano na ta poczte, a tu dup list z urzedu(oczywiscie ich wina,ze zgubili moje papiery,ale ja musialam kase wydac na bielty i jechac i zalatwiac:angry:) ale zalatwilam wszystko co musialam plus cos extra,wiec zostalo mi mniej na przyszly tydzien:neutral:

przez weekend w koncu odpoczne, a od poniedzialku latanie po urzedach od nowa i to w kazdy dzien:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiulka -moje dzieciaszki to diably wcielone hahahaha ,oj nie chcij takich urwisow :updown:

Moja Juleczka jest wrzesniowa (2.09)i cos mi mowi ,ze ta dzidzia tez w tym samym czasie sie urodzi (z wykresu wynika ,ze tym samym czasie poczeta co Julcia ) Dwie zodiakalne panny w domu -to bedzie cos okropnego

witam wszystkie nowe kobitki jesli nie przywitalam bo tak sie grono poszerzylo,ze mi sie pogielbaliscie :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Witam dziewczyny. U mnie już weekend.
    Dalej czekam na @ i sie denerwuje bo wiem że to nie ciąża a cykl mi sie przedłuża ;(
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dopuki nie ma okresu wszystko jest mozliwe:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Kupiłam test ale jestem pewna na 100% że jutro rano będzie znowu minus ;(
    A już byłam w dobrym humorze że nowy cykl, nowe nadzieje, udało mi sie dostać Pregnyl i zapisałam sie na wyzytę u gin ;(
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    poczekaj jeszcze z testem ,mi 10dni po owulacji wyszedl negatywny a dopiero 16dni po pozytywny

Treść doklejona: 04.01.13 17:46
    u Ciebie nie wiem kiedy mialas owulacje ale obstawiam ze 21,22grudnia
    --
    •  
      CommentAuthormamcia3
     permalink
    Jestem i ja
    witam wszystkie nowe i "starsze" laseczki
    u mnie dzis dzień do bani, chyba się wczoraj czymś zatrułam bo nudności i wymioty straszne ale takie od żołądka, chyba mi go ktoś do kręgosłupa przybił, blee

a ja brałam ślub w sierpnu, ksiadz tylko sie nas zapytał "rozumiem że wesele będzie bezalkoholowe, bo chyba wiecie, że miesiąc sierpień jest miesiącem abstynecji?" - spojrzeliśmy na siebie z meżem - chyba jakieś żarty!? he,he
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    hej mamcia :swingin::swingin::swingin: tu dzis pusto jak latem po ozdoby swiateczne w sklepie :updown:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.